Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TV-ben adják már az ajánlónál? Mert én még nem láttam!
Képzeljem oda? 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
BUDA > miskolc.
Nemtom volt-e már errõl szó, vagy a sorozatban lesz-e (a 4. részt kezdem most), de lenne egy kérdésem:
A börtön tervrajzát nem értem, hogy van rátetoválva? Mert mikor kirajzolták a testén lévõ dolgokat, azok közül egy rakás nem stimmelt, nem láccik semmi tervrajzra utaló nyom, csak a grafika.
Van erre vmi magyarázat a sorozatban, vagy én néztem el valamit?
BUDA > miskolc.
promo iszonyat jo, bar tvben meg nem lattam csak rovidebbeket
BUDA > miskolc.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
uTorrenttel probald a torrentspy vagy a mininiva-rol. Ott mennie kell, hacsak nem valami ruteres szarsag van a gepeden.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
PSN: berghold
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Prison Break - A Szökés
???
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
viszont az hogy torrentrõl szeded le, attól még Te is az RTL által készített szinkronosat fogod leszedni, és azt is csak akkor, ha már leadta az adott részt az RTL, szal a félév akkor is áll, annyit nyersz csak, hogy nem lesznek benne reklámok, meg többször nézed meg, és akkor, amikor akarod. De én a feliratosat ajánlom, úgy sem olyan sok a szöveg...
The choice is Yours... 😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ismét itt.Én igazán próbálkozom a letöltéssel és nagyon úgy fest ,hogy benga vagyok ehhez,de egyszerûen nem megy.Mikor azt hinném el kezdi letölteni,kijön egy ablak,hogy hiba 'szétkapcsolt idõtúllépés miatt'.Milyen idõt léptem túl??!!!
Na mindegy.
Az elõzetes szerintem sem jó!!!Felirattal sokkal jobb lenne.Már úgy hozzászoktam:I promess.....D
Remélem azért tûrhetõ magyarhangok lesznek....
a fordítás az más tészta, az majd kiderül ha elindul a sorozat...nehogy legyenek benne ilyenek hogy T-Táska vagy hasonló mert akkor jön az érvágás meg hajszárító a kádba 😊
Bazinga!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Annyit akartam kérdezni hogy mikor kezdik el a 2.évadot leadni a foxon?? Ha már adják akor meg bocs hogy hülyeséget kérdeztem! 😄 Elõre is köszi a választ!
jobban járnánk, ha az eredeti fox-os promokat adnák le, vagy inkább az angol gold five-osakat😄