23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • BlackShadow
    Elit alakulat? :) ugyérted a 10 (?) részes filmsorozat? ha arra gondolsz akkor "mászthev" kategória.. qrvajo :)
  • angelus
    Hamár Toplista:

1. Battlestar Galactica
    2. 24
    3. House
    4. Heroes
    5. Grey's Anatomy
    6. SGA
    7. Prison Break
    8. Lost
    9. Stargate SG-1
    10. Studio 60

A Day Break, Jericho párosból az első részt bepróbáltam, majd eltettem egybenézősnek évad vége után nyáron, olyankor ugyis sok a szabad idő, meg jobban ütnek ezek úgy, plusz nem éreztem késztetést azonnal megnézni őket. A Dexter-t pedig még nem próbáltam be.

Amugy tudtok valamit ezekről a sorozatokról érdemes elkezdeni: Smallvile, Supernatural, Six Feet Under, Nip/tuck, Wire, The Shield, Médium, Numbers, 4400, Roswell, Elit Alakulat, Taken, Alias

• Mayday
    Azert annyira sok idonk nincsen, nem kell aggodni, ket gyerek van, aztan 1-2 reszt nezunk meg estenkent, legutobb a 24 volt, amit neztunk, "egyben" az 5 evadot, de az nehany honapig tartott is :) Mostmar nagyon sok evadosba nem nagyon akarnank belekezdeni, inkabb talan elsosorban az ujak erdekelnek, mert azt a heti 1-1 reszt meg vallalni tudjuk tobb sorozatnal is.
  • tnm #6851
    boccsánat, tehát itt
  • tnm #6850
    Sleeper Cell-ről csak annyit tok, amit olvastam, de pont láttam egy t. oldalon, hogy van már 2x01 is belőle, ha hasznos Számodra ez az infó...
  • tnm #6849
    húú, mennyi szabadidőtök van... engem már attól sorozataddiktnak tartanak, hogy 5-6 sorozatot nézek /az is alig fér bele zh-időszak mellett/, én mondjuk nem tudnék ilyen egyértelműen rangsort írni, mert firefly nekem is abszólut kedvenc, de nem összevethető, mondjuk a [H]ouse-zal, vagy akár a topicnévben szereplővel. egyébként is, amit nézek az már elsőnek számít a maga kategóriájában, különben nem nézném /néztem volna, a ff kedvéért:(/
    ezeket nézem mostanság, sorrend nem számít:
    Day Break, House, Prison Break, SG-1, SG-Atlantis, The Class, ezeket gépen angolul, minden eddigi részt láttam;
    NCIS, Over There, House (magyarul is),DH hát ezeknél, South Park, The Simpsons, amikor épp tv előtt vagyok
    24-nek akkor kezdek majd neki, ha vége vizsgaidőszaknak, BSG-t első évad után abbahagytam, nekem nem jött be, Lost-ot ott hagytam abba, hogy az első "rejtély" megjelent...
  • Mayday
    Mi is most kezdunk nehany uj sorozatot a nejemmel, mi azert meg kevesebbet neztunk eddig, de ezeket nagyon szerettuk. Abszolut favorit a 24 es Lost paros, mindketto csucs, teljesen mas tipusban. PB-t is imadjuk, meg az Invasiont neztuk meg, szerettuk, kar, hogy cancel lett.

Most tervben vannak: Jericho, Day Break, Heroes mindenkeppen, erdekelne a velemenyetek a Supernatural es The 4400 sorozatokrol, mert ezeket is tervezzuk. En meg a Blade-et is ki akarom probalni, en csiptem a mozifilmeket, nem tudom, a sorozatbol mit hoztak ki. Tovabba a Sleeper Cell 10 reszes minisorozat mifele?
    Meg van meg egy Dark Angel cimu dolog, ami elvileg valami James Cameron fele dolog, ami mar biztato.

Szoval esetleg tudtok a fentiek barmelyikerol nyilatkozni? Sajat topicjaikat szandekosan nem keresek fel, sorozat topicba csak akkor lepek be, ha adott reszig lattam mindent belole :)
  • PiszkosFred
    Ha mar toplista.

1. Firefly (abszolut favorit)
    2. Evangelion (NGE)
    3. Buffy anyank ;]
    4. BSG
    5. According to Jim (Papas-mamas magyarul)
    6. House
    7. Shark (James Woods miatt, szemelyes kedvencem az oreg)
    8. War at Home
    9. Gilmore Girls
    10. PB, Heroes, Lost

24et nem lattam meg, de mar annyian ajanlottak, es istenitettek, hogy elobb utobb belekezdek.
  • Balázs 17
    :)
    akkor most nyomok egy toplistet:
    jelenlegi, igaz szinte minden szünetel h rohadjanak meg:):D

1. Jericho (igen leelőzte pb-t):)
    2. PB
    3. The OC
    4. DH
    5. LOst
    6. One Tree Hill
    7. Vanished
    és akkor amik jönnek v kezdetlegesek:
    8. Day Break
    9. Heroes
    10. Dexter

de ahogy olvastam, és nemsokára elkezdem majd dextert, hamar élre ugorhat:))
  • macselek #6845
    ezt mondom
  • Kmarha
    szerintem már egy ideje úgy is megy a topic. :D gondolom január 29.éig tartani is fog :D
  • macselek #6843
    Megnéztem a Heroes első részét. Sztem nagyon jó! Töltöm is a másodikat. Amúgy sztem míg prison break nem folytatódik, addig simán mehet a topic "melyik sorozatot nézzem?" topiccént sztem
  • zaki
    lol :D
  • angelus
    elkapnak=előkapnak
  • angelus
    OFF a 24-hez:

Első évad - Némi gyermekbetegség a valós idő miatt, egy-két lol fordulat a cancel esély miatt, de izgalmas, és képernyőre szegező.

Második évad - első 2/3 hú bazz, második 1/3 a tudjukmiután szokványos szinvonal király befejezéssel.

Harmadik évad - nyami, nyami, aztakurva, azistenit, húdejó

Negyedik évad - eleje Lol, de aztán ahogy elkapnak pár régi főszereplőt visszaáll a rend, az utolsó rész meg a legjobb 24 rész.

Ötödik évad - Első rész nagyon kurvaanyázós volt, de utána valahogy nálam már nem volt olyan, végül az utolsó rész két fordulata, (kissé spoileresebben a lebuktatás és az emberrablás) helyre tett, szval go 6.ik évad csak maradjon a szinvonal.

S1 10/8
    S2 10/9
    S3 10/10
    S4 10/8
    S5 10/7
  • Police88
    off
    amúgy az Irak is jó sorozat amit most nyomnak szinkronosan a HBO-n csak kicsit más stílus ugye...
    on
  • angelus
    Nem tudom miért baj h Jack a 24-be nem alszik...
    Szvsz még a PB-be se láttam h szartak, ettek, aludtak volna...
    Pedig mekkora lenne ha mondjuk az első évadba sucre szart volna, sco meg kopogott volna a budi hátulján h engedj be haver...
  • zaki
    Hmmm, jó kis link, thx!
  • Pisszty
    de van ilyen?
  • Kmarha
    hja itt elvileg le lehet tölteni a Heroes, a Jericho és még jó pár másik sorozat részeit is. Egybe is évadokat, külön is epizodokat
  • Kmarha
    nekem sincs kedvem megkeresni. Sok sikert a kutatáshoz! ;)
  • Kmarha
    fucsa.. kereső 20 oldalon adja ki az oldalakat és torrenteket.

egyébbként ha megfelel, ezt tudom fejből is: http://24h.mojblog.co.yu/

Na de 24-nek van saját foruma is! :D
  • zaki
    Pedig nem nehéz, én most cibáltam le a PB-t az 1. évad 15. részétől...

Bár az is igaz, hogy viszonylag új sorozat a PB, a 24 meg 4 évvel korábban indult.
  • Pisszty
    nekem nem a film kellene hanem csak a szinkron hang hozzá!!!
    mefvan az összes része angolul! és jó lenne a magyar hang!:)
  • fsgh
    az a gáz hogy nem ismerek olyan oldalakat vagy torrentet ahonnan az elejétől a már meglévő részekig le tudnám szedni:SSS akár a 24-et akár a PB-t(mondjuk azt már láttam addig amedig a tv-ben adták...)
  • fsgh
    huhh majdnem elolastam;)
  • Pisszty
    csátok!
    ha vki tudja hogy honnan lehet leszedni magyar szinkront a filmhez légyszi írja már le!! lehet írta már vki, de nincs kedvem megkeresni!:S
    előre is köszi!!!!
  • Kmarha
    És amiért a legjobban tetszik:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A boldog végkifejlett ebben a sorozatban ismeretlen fogalom.
  • Kmarha
    első évad megtalálható lehet magyarul is mert adták a TV-ben. De a többi feliratos igen.

Nehéz elmondani miről szól, mert szinte bármi kis apróságot mondok, az már spoiler. Egy Terrorista elhárító egy-egy napjáról szól, egy olyan napról, mely az első részben csak egy alelnők, de a későbbiekben egész amerika jövőjét megváltoztatná. Az utolsó pillanatokban fény derül egy tervezett merényletre valami véletlen folytán, és kezdődik a nyomozás. Aztán kiderül hgoy scak pár óra maradt hátra (rossz hírszolgálat :D), közben kiderül persze hogy semmi sem olyan egyszerü, mint amilyennek látszik. A szállak a legfelső körökbe nyúlik, olyan emberekről derül ki, hogy ellenség, akikről nem is hinnéd.. és olyan sokkoló, hirtelen módon tálalják, hogy az ember lélegzete is eláll. Főleg az utolsó részek.. hát amiről ott, a legvégén lehull a lepel.. az egyszerüen a földbe döngöl.

Persze kicsit szirupos az egész mert van egy főhős, akit meggyanusítanak és lényegében egyedül kell szembeszállnia a gonoszokkal.. barátairól sorra kiderülnek hogy nem azok, amig a végén már nem mer bizni senkibe sem. Jó kis akció, dráma.. és persze a családi, szerelmi szállak sem maradhatnak ki az egészből, melyek ráadásul több emberen keresztül, több szálon tárulnak a szemed elé, hogy ne legyen egyszerű a néző dolga sem :D

Ohhh, és a halálesetek. Az egyik pillanatban fellélegzel, hogy nem történik semmi, minden jó lesz, és a következő pillanatban mint a villám, csak azt látod hogy a szereplő már halott. Sokszor azt hiszed, hogy vége, nem lehet folytatni, mindent tudnak mindent lekapcsoltak, és akkor jön a hidegzuhany.. hogy még messze nincs vége. :D Persze ezt minnél többször megismételni.. jó kis feszültséget hordoz szerintem mindegyik évad.

De tényleg, az első, bár vontatotnak teljesen nem nevezhető, azért néhol elégé ellaposodik. A 2.ban egy percet nem pihenhetsz, végig kalapál a szived. :D
  • fsgh
    a Heroes miről szól kb?:P

(sorry a sok offtól de lehet elkezdek én is sorozatokat nézni aztán érdeklődöm:P)
  • fsgh
    ennyire jó lenne a 24?:) de az csak feliratozva van nem?és miről szó úgy kb...?
  • zaki
    Hmmm, meggyőztél... :D

Thx.
  • redflag
    24 szerintem hihetetlenül jó sorozat, nagyon el van találva, kiváló szereplőkkel és rendkívűl intenzív. De tényleg angyon kell rá figyleni a több szál miatt, legalább nem untat :).
    Heroes nagyon tetszik, eléggé X-men utánérzésű a dolog, de eddig elég jól ki van találva, meglátjuk, hogy folytatódik.
    PB pedig szintén nagy kedvencem, a 2. évad is jól halad szerintem. Továbbra is jól szórakoztat, csak kicsit bosszantó, hogy folyton balül sülnek el a dolgok :).

az én toplistám: Stargate, 24, Smallville, Prison Break, Heroes
  • Kmarha
    igen, a szállak néha mintha tényleg túl kuszák lennének.. mármint bezavarnak az időrendben. .de azt képtelen vagyok elhinni hogy a 2. évadot a felénél abbahagytad. Egyszerüen olyan volt mint egy jó könyv. Letehetetlen! De tényleg, izlések és pofonok. Én soha nem fogok olyan jó sorozatot láttni, mint amilyen a 24 2. évadja volt.
  • ProGabe #6820
    első körben az a gond a 24-el,hogy mindenki isteníti,és ezért mindenki a megváltást várja tőle,mint én is,ezzel szemben az első évadot még csak-csak végigszenvedtem,a másodikat a felénél abbahagytam
    benne volt az is hogy pb első évad után néztem :)

és ami nálam legjobban lehúzta:nem érzem hogy valós időben játszódik!!!!sokáig agyaltam hogy miért van ez,mert pb-nél viszont éreztem ezt,amikor így volt megcsinálva,és rájöttem:túl sok szál!!!!pl báuer elindul a kocsihoz,átvált egy másik szálra,aztán mégegyre,vissza dzsekkre és lám,odaért a kocsihoz,ami 20 méterre volt tőle,potom 5 perc alatt,most kicsit túloztam,de remélem értitek...pb-ben pl amikor sco lábujját vágták le az "egyik rész végéből a másik elejébe" akkor nem kellett másik eseményekkel törődni,tehát 100%-ig érződött a "ríltájm",a 2. évad első részei meg ugyebár mind 1 naposak és ezt is éreztem,miközben csak a 6.,7. részben volt erre bizonyíték(híradó,hogy 6,vagy 7 napja szöknek)
  • macselek #6819
    lol köszi
  • Kmarha
    kellemes lógást! :D
  • macselek #6817
    Akkor megyek felkötni magam....
  • Lynx_TWL
    az a helyzet, hogy aki nem fogja fel a 24 isteni létét az most azonnal meg is ölheti magát, mert nincs miért élnie:d
  • precision
    nálam a jelenlegi toplista: 1. heroes 2. pb 3. day break 4. lost ...stb.