Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
En multkor azt almodtam, hogy ülök a padon es ra akarok gyujtani, de nincs tüzem es erre jön Kathryn Janeway ( a Voyager kapitanya) es tüzet ad. :-)))

Persze elötte meg volt egy csomo sci-fis dolog, amire mar csak halvanyan emlekszem :-))

LasDen
Akkor megnyugottam..... :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hooligan666
Az addiktság elsõ jelei :)

Ne aggódj, megszokod :DDD

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

LasDen
MIlyen hülye álmom volt........a eleén az volt, hogy T-baget kocsilopás közben kapták el............Abruzzi meg Scofield önként adták fel magukat, de olyan volt hogy a börtön bejárata annyiból állt, hogy volt egy lengõ ajtó........a mögött vár Pope és amikor megjöttek mintha ezer éve haverok lettek volna és pacsiztak meg tök örültek...........<#wow3><#wilting><#wilting>
megõrültem?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Maak
Én max attól félek, mint többen, hogy a magyarhang miatt fura lesz...de azért persze várom, jó lesz újranézni...jó kis sorozat ez <#pias>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Igazad van Winnie, biztos lesznek nagyon "okosak", és már az elsõ rész után fikázni kezdik a sorozatot.
Mindegy, én nagyon várom - akármilyen szinkronnal, a magyar dumát ezerszer jobbnak találom, mint az angolt, márcsak a szókincs miatt is- végül is, akinek nem felel meg, az nézheti az eredetit, mint eddig. Remélem, azért kitesznek magukért a fordítók.
Bírom, hogy velem együtt többeknek a "friss hús" jutott eszébe.
Láttam a baromi nagy reklámot a budai ház falán, kár, hogy kisebb porfészkekbe nem kerül az ilyenekbõl.
2006. aug. 07. 18:13 | Privát | Galéria | Válasz | #2903

ó, a f*kázóktól nem kell félni.

mint a lost-nál, itt is bõõõõven jönnek majd, ha nagyközönság elékerül a sorozat

- párnak nem fog bejönni, mert sokkal nagyobb durranást vártak vagy csak nem a stílusuk
- pár pedig a sznobhatás bûnébe fog esni, miszerint ha mér mindenki nézi (és szereti), akkor õ látványosan fogja utálni. õk a nemsorozatnézõk, de ebben azért belekukkantók - illetve azok, akiktõl, ha rákérdezünk, hogy "akkor mégis te mit szeretsz), akkor olyat válaszol, amitõl mindenki röhögni fog. (értsd: vmi gagyit)
LasDen
plakátok megtették a hatásukat....... :D

amint bejelentették h lesz az rtl-n, egyre több emberke kezdi el nézni :D
Alien
Nemrég én is elkezdtem nézni a sorozatot. Mindjárt inditom is a kilencedik részt :)

LasDen
meg vagy huzatva? eredeti japán limitált DVD? egy kincs.........de csak akkor ha van japán szinkron........anélkül semmit nem ér........<#idiota><#idiota><#idiota><#wilting><#wilting><#wilting>

Épp a minap tudtam meg,hogy Japánban 90 dolcsi egy limitált PB dvd....
Ha lenne ennyi pénzem,akkor sem venném meg,mert hiányozna a magyar felirat:D
Lehet, h már láttátok, nekem új Prison Break reklámot nyomattak rtl-en: Tancredi nénivel volt egy rövid ajánló. Kiv leszek erre nagyon!

drobee
Tweener meg: "Hé mi a pálya Sco-pálya? Vagy csak szólítsalak Misinek tesó?"

és képzeld azt,hogy nekünk a 12-es rész után 3hónap szünet volt...

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

InfectedMann
na azt már nem :D
kezd egyre érdekesebb lenni a sztori...
tetszik a sorozat...
így a 24 után kicsit szokatlan volt elõször, hogy nem Real Time játszódik, de hozzá lehet szokni...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

balvin
"Hé T-áska! ne szórakozz Abruzzi Jánossal!"

ProGabe
köszi mindkettõtöknek!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

http://my.opera.com/Prisonbreak/homes/mp3/Theme_Prinsonbreak__my.opera.com%20Prisonbreak.mp3

jasonnek koszond

BUDA > miskolc.

ProGabe
ennek a nem-mixelt,alap verziója esetleg nincs meg,ha jól tudom az csak 30 sec,kerestem már sok helyen,linkek is vannak csak mind lejárt(rapid és társai)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

drobee
Egyszerûbb ha 5 perc alatt leírjuk neked a végét :))

InfectedMann
Eddig bejön a sorozat... 3 részt néztem meg... már nagyon kiv. vagyok a végére...
Szerintem eléggé kiváncsivá teszi az embert...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Mayday
Na, ne mondj azert ilyeneket. Miert lenne igenytelen? Mert nem ul a gep elott, nem olyan, mint mi, hogy volt tudomasunk rola, es volt lehetosegunk igy megnezni? Attol meg ne assuk mar el a tobbi embert, aki nem tudta ezt megtenni!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nem tök mind1 mit hogyan fordítanak ? a fórumlakók jelentõs többsége ugysem fogja nézni, aki meg még nem látta és az rtl-en akarja nyomon követni igénytelen ember, mind1 neki milyen minõségû a szinkron <#nyes>

Hunnenkoenig
Igen en. Örülök, hogy tetszett!

A friss hus szerintem is jobb, mivel ez a hal ez magyar nyelvben abszolut nincs elterjedve... de hat ha ugy forditjak, majd ez is elterjed...csak nekem elegge bantja a fülem...

quack
ja szerintem jok voltak, de ezt szinkronosba necces lesz megcsinalni tenyleg

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

LasDen
T-atyó is jó volt........ :D

hzsolt
Miért, Te hogy fordítanál egy szóviccet?
Szerintem ötletes volt.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Geeryy
ez az ujhal dolog meg nem is annyira gázos ,de ha eszembe jut a T-áska en mindig hangonsan nevetek <#nyes>aki ezt anno elotte a magyar feliratozasnal, nem igazan volt kepbe a szó jelentesét illetõen

Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

vagy "friss hús"-ra.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

drobee
Újhalat, talán újfiúra fordítanám. De mindkettõ korrekt.

quack
miért jobb lenne az "hogy képzeld el úgy mint a rút sziksztiszikszet/ emnúllás autopáylát?"
nemretem ezek sztem teljesen normalis forditasok lennenek amiket írtál...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

drobee
Az új generáció Snake-je? :)

off:
Hunnenkoenig: Te fordítottad anno a mafiat ugye? Isten volt :)

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Hunnenkoenig
Varjal, lehet egy uj fikazo születik, aki "azt sem erti, mit eszik mindenki ezen a szaron, mert az XY sorozat sokkal jobb ennel, es különben is tök logikatlan es nem valosaghü".

nem fogsz csalódni :P

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

InfectedMann
ma belekezdek ebbe a sorozatba...
látam eddig csak egy szezon van...
nah majd az elsõ pár rész után megírom, hogy mi a véleményem...

tnm
"Légy magad a változás, amit a világban akarsz látni!"
Sztem az lesz az egyik legdurvább magyarul, hogy: "A lábujjak túlértékeltek."
de ez mondjuk már a nyelvek közti különbségbõl adódik, nem az rtl hibája...

balvin
milyen lesz már magyarul... "Hé új hal, mikorra tervezed a szökésünket?" "Úgy képzeld el, mint a hatvanhatos utat":D:D:D de rossz lesz "Kérem ne lõjön le!" "És ha már Jézusnál tartunk, üdvözöld helyettem is" LOL ELÕRE RÖHÖGÖK EZEKEN

a pb-dvd itthon is megjelenik, már tavasz óta megvette az intercom a jogokat
Törölt felhasználó
drobee
Ismerõs :)

nem kellett volna beraknod: annyit szórakoztam az oldalon, h a fülembe mászott a zenéje, és megint el kellett kezdenem nézni a sorozatot:)<#buck>
Na jó, megbocsátok:)

joebacsi
:D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ProGabe
Hátha valaki érdekel/érint:a DVD mától az usában.KILL,jó sok kommentárral,amik (majd ha egyáltalán megjelenik nálunk) hozzánk már biztos nem jutnak el <#shakehead>
amúgy jó kis oldal ez,nagyon jól össze van dobva és még egy rohadtul idegesítõ kis játék is van <#buck>

Hooligan666
Gondoltam hogy humorizálsz, ott is a smile :)

Szívesen, ha jön a következõ akkor belinkelem ide is.

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

drobee
Szerinted komolyan gondoltam? :)
Csak hencs folytonos kérdezõ riposztjaira írtam.
Láttam már én is a tévében. Felvételt meg köszönjük szépen!

Zs0lt1
meg ez a kép kicsit lol:

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
OMFG 3 perces season 2 PB privjú:
http://www.youtube.com/watch?v=tP1kQW7fIYE

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hooligan666
Vagy csak valaki odaszerkesztette az rtl logót...

LOL. Másra sem volt dolgom :)
Ez megy a tvben, este nézzétek, fõleg az esti film reklámszüneteit. Ott van az...