Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze elötte meg volt egy csomo sci-fis dolog, amire mar csak halvanyan emlekszem :-))
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ne aggódj, megszokod :DDD
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
megõrültem?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Mindegy, én nagyon várom - akármilyen szinkronnal, a magyar dumát ezerszer jobbnak találom, mint az angolt, márcsak a szókincs miatt is- végül is, akinek nem felel meg, az nézheti az eredetit, mint eddig. Remélem, azért kitesznek magukért a fordítók.
Bírom, hogy velem együtt többeknek a "friss hús" jutott eszébe.
Láttam a baromi nagy reklámot a budai ház falán, kár, hogy kisebb porfészkekbe nem kerül az ilyenekbõl.
2006. aug. 07. 18:13 | Privát | Galéria | Válasz | #2903
mint a lost-nál, itt is bõõõõven jönnek majd, ha nagyközönság elékerül a sorozat
- párnak nem fog bejönni, mert sokkal nagyobb durranást vártak vagy csak nem a stílusuk
- pár pedig a sznobhatás bûnébe fog esni, miszerint ha mér mindenki nézi (és szereti), akkor õ látványosan fogja utálni. õk a nemsorozatnézõk, de ebben azért belekukkantók - illetve azok, akiktõl, ha rákérdezünk, hogy "akkor mégis te mit szeretsz), akkor olyat válaszol, amitõl mindenki röhögni fog. (értsd: vmi gagyit)
Ha lenne ennyi pénzem,akkor sem venném meg,mert hiányozna a magyar felirat:D
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
kezd egyre érdekesebb lenni a sztori...
tetszik a sorozat...
így a 24 után kicsit szokatlan volt elõször, hogy nem Real Time játszódik, de hozzá lehet szokni...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
jasonnek koszond
BUDA > miskolc.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerintem eléggé kiváncsivá teszi az embert...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A friss hus szerintem is jobb, mivel ez a hal ez magyar nyelvben abszolut nincs elterjedve... de hat ha ugy forditjak, majd ez is elterjed...csak nekem elegge bantja a fülem...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Szerintem ötletes volt.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
nemretem ezek sztem teljesen normalis forditasok lennenek amiket írtál...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Hunnenkoenig: Te fordítottad anno a mafiat ugye? Isten volt :)
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
látam eddig csak egy szezon van...
nah majd az elsõ pár rész után megírom, hogy mi a véleményem...
Sztem az lesz az egyik legdurvább magyarul, hogy: "A lábujjak túlértékeltek."
de ez mondjuk már a nyelvek közti különbségbõl adódik, nem az rtl hibája...
Na jó, megbocsátok:)
amúgy jó kis oldal ez,nagyon jól össze van dobva és még egy rohadtul idegesítõ kis játék is van <#buck>#buck>
Szívesen, ha jön a következõ akkor belinkelem ide is.
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Csak hencs folytonos kérdezõ riposztjaira írtam.
Láttam már én is a tévében. Felvételt meg köszönjük szépen!
http://www.youtube.com/watch?v=tP1kQW7fIYE
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
LOL. Másra sem volt dolgom :)
Ez megy a tvben, este nézzétek, fõleg az esti film reklámszüneteit. Ott van az...