Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=_NhbpQEGkRM
A szinkrontól én is félek... a Grey's is nézhetetlen az eredetihez képest
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez a nyafka nyalas hang majd biztos meg tudja csinalni, hogy passzoljon Wenworth durva nezesehez es suttogos lekezelö stilusahoz. Pfff...
Megint az lesz, hogy sima, fahangon ledaralja a szövegeket oszt kesz.
Az mar mondjuk csak egy kellemetlen dolog, amiröl az emberek nem tehetnek, hogy a magyaraoknak altalaban tul magas a hangjuk. Nagyon ritka az olyan ember, akinek mely hangja van.
En mar regota utalom, hogy ugy kell beszelnem, mint egy himringyo...
amellett, hogy tuti, hogy bárki lenne a hang, a csuklóf*ka 100%os valószínûséggel robbanna - el kell gondolkodni azon, hogy ki lenne jobb, ha van jobb megoldás is.
kár végletekben gondolkodni szerintem, pláne promóból ítélni. lehetett volna sokkal rosszabb. lehetett volna elcsépelt hang (csak dicaprio és jason biggs fix hangja hevér)
ilyenkor mindig bele kell gondolni a kiválasztásba. abba, hogy hang alapján vagy karakter alapján válasszanak hangot. és mindig meg fogja kapnia rendezõ, hogy a másik allapján kellett volna.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én nem láttam ezt még az eredeti foxos és külföldi promok között se, szerintem egész jó lett. A szinkron meg olyan, amilyen. A Lost szinkronja után az is siker lesz, ha a háttérzaj megmarad 😊
Egy kérdésem lenne. Ki az elõadója és mi a címe a PB fõcímének? Csak mert valami idióta mixben megvan, de az xar, és az infókat meg lehagyták.
Köszi elõre is.
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Sara: Nothing. That was just my senior quote.
Michael:
😊 Jó olvasva is végigmenni rajta.
18:45-19:18 ez is érdekelne .
??
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Még mindig azon a véleményen vagyok hogy nekem nincs vele különösebb gondom, de a sorozatbeli karakterhez markánsabb szinkron illene. Így nem fishnek fog tûnni, hanem little girlnek 😄
szerintem ritka szar ez a promo
de legalább azt a daru-t hajtogatták volna ,ami a filmbe van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de mondtam, nem?
sokkal mélyebb, és susogósabb kellett volna...
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
egy kis gugli és már meg is van
http://www.geocities.com/boysdontcry_85/crane.pdf