23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Rio81 #7014 Konkrétan a karaktere megpróbálta lecummantani a saját fiát. Nem imitálta, a szájába vette a brét. Boá, mi? -
#7013 és megoszutanád hogy mitcsinált???? -
Rio81 #7012 Egyébként nem tudom, hogy volt-e róla szó, de ha láttátok a Ken Park c. filmet, és láttátok mit művelt a Bellicket játszó színész (Wade Williams) a kamerák előtt (a cenzúrázatlan verzióban persze), akkor más szemmel néztek rá ezután... Én mindig mosolygok, hogy vajon miért vállalta be azt a szerepet :) -
#7011 És persze ott van a lenyúlt kutya is. :D Ebből a fából...nem is inkább ebből a fából fogom megépíteni a tutajt...szegény flótás -
#7010 Ja, és mikor Haywire betört az öreglányhoz, és lenyúlta a festményt... Majd később elkezd építeni egy tutajt, hogy majd elmegy vele Hollandiába... LOL! -
#7009 1ébként az kemény volt, mikor Bellciket letartóztatták, és benyomták a Fox Riverbe... Sztem ott fog megrohadni, vagy felakasztja magát... :D -
#7008 mi az hogy unalmas???
sztem pörgöt mint állat.. :D
nekem bejött....kár hogy az amcsik hülyék.... -
#7007 Én most megnéztem már a szökést, heroest, meg mostmár a lostot is... hát.. Én most simpsont nézek:) -
#7006 Kár, pedig tuti rácuppantam volna. Én holnap Lost 3. évadot fogok nézni, aztán vmelyik nap elkezdem a 24-et is. -
#7005 le is lőtték a sorozatot a csába, amcsiknak sem tetszett különösebben -
#7004 Valaki mondta itt hogy a DayBreak milyen jó. Hát én elkezdtem nézni, az első 3 részt láttam de ha így halad tovább akkor egy kicsit unalmas lesz. Az meg a másik hogy hogy fogják ez tudományosan megmagyarázni? Kiderül hogy az efészet áldmodta vagy mi? -
kis kocka #7003 hii valaki tudna segíteni ez(Citizen Cope - Bullet And A Target) a szám kéne de nagyon honnan tudnám letölteni valaki help me pls -
#7002 eddig tv-ben néztem a PB-t (előtte is tudtam, hogy jó), aztán rájöttem: mi a szart csinálok? úgyhogy lehúztam az első évadból a maradék ötöt, meg a második évad 13 részét
hát bakker,életem egyik legnagyobb sorozat élménye volt :D
most viszont várhatok egy hónapot :( nembaj, addig van más sorozat, amit darálhatok :D -
#7001 Boldog Karácsonyt a pb-fanoknak :)
-
Csaba007 #7000 ok tényleg bocs! -
#6999 ez a 13ik rész rar fájlokban, de np -
Csaba007 #6998 http://www.mininova.org/tor/525220
Itt fent van a 14. rész!!! -
Csaba007 #6997 Mindenkinek Boldog Karácsonyt és Boldog új évet!!! -
#6996 BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK:D -
-
#6994 Köszönjük, viszont:) -
Daveee #6993 Boldog és Békés Karácsonyt Kivánok, Neked és Családodnak! -
#6992 sajnos kamu:(
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!! -
Kanál #6991 volt már példa hogy hamarabb kikerült egy rész mint hogy tvben leadták volna, talán kétszer is de szerintem ez kamu -
#6990 mondjuk 1 seedert és 1 leechert ír, így nem valószínű, hogy valós dolog...de gondoltam azért megkérdezem...
Egyébként...Kellemes Ünnepeket Minden Kedves Fórumozónak!! -
#6989 sziasztok! az lehetséges, hogy fennt van a neten a PB 14. része? márcsak ezért: Prison Break - Prison Break S02E14 HDTV XviD-XOR [eztv]
mininova.org-on rajta van! Ez vmi kamu? pls írjatok! -
#6988 tweener ült a volánnál amikor nekiütközött egy fának,ezzel megölve egy 17 éves tanulót,aki valószínüleg éppen suliba ment,az egyik uta - egy 15 éves csaj - súlyos sérüléseket szenvedett,az egyik rokona a városnak dolgozik(beverly hills)
tweenert nem tartóztatták le,és nem is jelntették fel,egy ilyen baleset után a rendőrök KÉRHETIK a söfőrt hogy jelnjen meg egy ÖNKÉNTES alkohol teszten; magánvélemyén: LOL? -
#6987 lényegét elmondanád:)
nem tudok rendesen angolul:( -
#6986 Lane Garrison Driver in Fatal Crash
Posted Dec 4th 2006 12:17PM by TMZ Staff
Filed under: Celebrity Justice
Lane GarrisonLaw enforcement sources from the Beverly Hills Police Department tell TMZ "Prison Break" star Lane Garrison was behind the wheel when his SUV crashed into a tree, killing one of the occupants.
The accident occurred Saturday night in Beverly Hills. Sources say one of the passengers, a 15-year-old girl, was in critical condition and has a relative who works for the city of Beverly Hills. One source says the 17-year-old boy who was killed went to the local high school which is presumably Beverly Hills High.
We're told Garrison was not arrested or booked after the accident. Typically, after a "K" car crash injury -- police jargon when someone is killed -- cops will ask the driver to submit to a voluntary blood-alcohol test. -
#6985 én is így tudom -
#6984 én úgy tudom elütött valakit,aki meg is halt :(
szóval lehet a gyerek tényleg börtönbe vonul :( -
#6983 ha hir igaz akkor nemreg meghalt David Apolskis-t jatszo szinesz :( autobalesetben. Kulfoldrol hallottam, remelem nem igaz, bar megbizhato forras. -
martinho040150 #6982 Szerintem király ez a sorozat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nekem nagyon bejön!!!!
egy részt se hagytam ki! -
zoolee #6981 Eredetiben ??
Ha igen, akkor honnan? -
#6980 "Vagy csak az eddig létező részeket?"
Te most nem létező részeket akarsz letölteni? -
#6979 jó -
#6978 http://2torrents.com/tor.php?id=439918
Vajon ez jó?
Tényleg bocs a szerencsétlenkedésemért...:( -
#6977 az első évad már megvan ha'listennek. -
Kanál #6976 le tudod -
#6975 Vagy csak az eddig létező részeket?