Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig a második rész feléig láttam, ma folytatom.
Eddig nagyon jó, kiváncsi vagyok mi lesz.

A tetko. Hehehe na igen, én is meglepõdtem, magam is mérnök lévén, meg pláne. Amúgy nem elképzelhetetlen, ahogy távolabról láttam a börtön épületét, megfelelõ arányban rá lehet tetoválni valakire, csak azon csodálkozok hogy minek (egy ekkora épület tervrajzát simán fejben lehet tartani). Erre akkor van szükség max, ha mérni akarnak róla, illetve ami valószínübb, hogy az épület kivitelezése során kissé eltértek a tervektõl és a változtatást lövi be vele. De végül is ez lényegtelen. <#smile>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Off
Elfen Lied logo... hehehe királyság. <#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

hát igen, a második nagyon ott van. Így kell addikciót létrehozni egy sorozat iránt, ráadásul spoilermentes!

Magoo
Selmeczi Roland Qrva jó hang Linc-nek. Már a John Doe-ban is imádtam Purcell hangjaként! bár az eredeti hangját is imádom....kicsit jobban is 😊
Na mindegy, szóval az õ hangja mindenképp okés magyarul!

Hunnenkoenig
En is tudtam annak idejen, hogy hol a tervrajz es megis ütött a sorozat is meg a tetko is.

Szerintem nem akkora spoiler mar csak azert sem, mert mar az elsö resz vegen kiderül.

Zs0lt1
húúú ez sztem már elég jó kis promó, Scofield hangja tényleg gáz, de sztem nem vészes.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

ProGabe
*szerk
ezek idióták,lelõni egy ekkora csattanót mint a tetkó!!!!!4<#duma><#falbav>

ghost2:dehogy mutatták,inkább arra mentek rá hogy minél akciódúsabbnek mutassák be,az egyik elsõben(amit most nem találok sehol) meg az volt hogy "most a FOX áthágja a határokat"
pl:
promo1
promo2

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hooligan666
Igyekszem neked elõkaparni egy foxos promót a netrõl. De lehet inkább felteszek 1et.

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

ghost2
ez a tetkó nem spoiler? vagy a fox is így reklámozta?!?
én nem láttam a fox-os promokat. és nekem odabasszod az elsõ rész vége 😊

valóban elég gyökér hangja lett Scofield pajtásnak, de majd mexokjuk! ;-)

LasDen
Hát nekem eddig úgy tûnik, hogy az RTL is próbálja nem elszarni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hooligan666
Ja, és még annyi, hogy Scofield hangja sztem nem az igazi, Lincoln hangja viszont odab*sz. 😊

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

Hooligan666

tnm
és el is mondták, hogy mi az vagy csak a látvány volt a cél?

Törölt felhasználó
Ma este már ment olyan promo ,amiben megmutatták a tetkót!
tnm
márcsak ázért is, mert ha elõbb nem is, de az utsó részeknél le fox izzadni <#hawaii>

Serpa
azért néha kellj majd fel a fotelbõl/ágyból
😊

Mayday
Nah, ezt is szar lenne, es igen, elso evad elerheto, masodik hamarosan indul.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Akkor jó ha megvan a full elsõ szezon ennél is igaz?
Pl. 24 nagyon sz*r lenne hetenként/rész nézni.

Okos 😄

PSN: berghold

Aha! Oké, akkor ma nekiesek. <#vigyor2>

Több, mint jó 😉
Hasonlítani nem tudom semmihez, esetleg The Shawshank Redemption-hoz lehetne, de ahhoz sem igazán.

PSN: berghold

Ez egy börtönös film, tele meglepetésekkel, izgalmakkal szünet nélkûl. A történet másik szála a kinti világban zajlódik, de ott is ugyanúgy teli izgalommal.
És nem ismétlõdnek benne dolgok részrõl részre, olyan mint egy film feldarabolva. 😊

Személy szerint a legjobb sorozat amit életemben láttam. 😊
Ez jó sorozat (oké, oké hülye kérdés ebben a topikban!!)?
Milyen filmhez/sorozathoz tudjátok hasonlítani stílusban/hangulatban?

Nick01
Hát most láttam az uj promo-t az rtl-en , michael szinkronja nem olyan rossz,az elso promo-ba sokkal szarabb volt. Sztem a következõ promo-ba azt is bevágják h / spoiler! / "rajtam van az egász térkép"😄 ,és már egybõl le is lõtték az elsõ rész végét 😊
kitelik a rtl-tol

Alien
Még nem vittem végig 😞

Törölt felhasználó
Igy már én is jártam 😊
tnm
én is nagyon szeretem a sorozatot, de ami sz*r és béna azt nem bírom, hiába van ráírva, hogy prison break...

predator0
Ennyire is csak én lehetek béna:

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Hooligan666
most ez csak annyiban külbözik hogy azt mondja "a hang" hogy jövõ szerdától és nem azt hogy hamarosan,nem?

Igen, csak annyiban. 😊

a vége meg szerintem ugyanaz,vagy én vagyok suta hogy nem vettem észre semmit változást?

Lásd az elsõ mondatod. 😄 A "hamarosan" szöveg lett lecserélve mind a képen, mind a hangban. 😊 Szóval mégiscsak van változás... 😛

Egyébként most már igazán jöhetne az a cseszett szöveges promo... Már unom a banánt. 😄

ProGabe
most ez csak annyiban külbözik hogy azt mondja "a hang" hogy jövõ szerdától és nem azt hogy hamarosan,nem?a vége meg szerintem ugyanaz,vagy én vagyok suta hogy nem vettem észre semmit változást?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hooligan666
PROMO - Prison Break 3. kör - Scofield

Sajnos spóroltak és lecserélték a végét....

Hol vannak már a dumás promók bazze?

Törölt felhasználó
Végigvitted már?
Én elakadtam.Kijútottam az udvarra,túl a lámpákon ,most a cellám felett vagyok,de onnan nem lehet sehova menni 😞
Alien
Hooligan666
feliratok.hu

Legjobb, legmegbízhatóbb. 😊

5w0rdf15h
tudna ajánlani vki egy jó oldalt ahol az összes feliratot megtalálom? 😊 még az újakat is

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

miilann
muhaha mire a tvprolik elkezdik nézni az s1et mink már az s2t sasoljuk <#beka2>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Visszaszámlálás megkezdõdik. Még 1 hét... 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Köszi!

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

Alien
Köszi a linket! 😊 Jó kevés helyük volt jaja 😊)

Hooligan666
Eddigi promok (többség volt már itt, de most 1 helyen van):

Elsõ Promo --- Ez ment le legelõször.
2. Promokör - Sarah --- Értelem szerûen 2. promokör.
2. Promokör - Veronica
2. Promokör - Michael
2. Promokör - Lincoln

Eddig, tudomásom szerint, ennyi van. A 2. körnek egyébként vége, jön hamarosan a 3., remélhetõleg szinkronos promókkal...

ProGabe
"Haywire megérkezik" jelenet bts-e,amibõl kiderül milyen brutál nehéz egy olyan kicsi helyen forgatni mint egy cella 😊

quack
nagyon el van rejtve a programban, szinte lehetetlen rájönni hogy hol van
edit -> timings -> set delay
beiratkozhatsz, a tanfolyam a google.com címû oldalon folyik, bármit kérdezel tole, valaszol

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

jaj hát megvan a magyar nyelv!!!
lassan de biztosan😊
megvan a progi,de nem értek angolul és nem egészen értem hogy használjam
ez avn ,de majd próbálkozom kicsit,végül is mit tehetek
Azért azt igazán elárulhatnétok honnan tudtok ennyi mindent....
ne jöjjön senki azzal,hogy erre születni kell,mert azt nem hiszem.....
Ez külön kiképzést igényel???beiratkozom
Alien
Megnéztem tegnap a Behind The Walls-t, klassz, hogy egy valódi börtönben forgatták , tényleg elég hiteles a helyszín 😊 Egész jól benépesítették újra 😊

most tutira nem tudom,hogy Hevér Gábor milyen rajzfilmben asszisztált..belehallgattam és elõttem van,de nem tom mi az,esetleg vki???
quack
subtitle workshop

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

azt szeretném tudni,hogy a felirat helyreállítására van-e más lehetõség vagy csak amit a shift+left/right ajánl fel???
jó lenne valami olyasmi,ami mellet maximálisan élvezhetném a látottakat....
modellmaker
Most néztem meg az elsõ részt. kíváncsi voltam mert emlegítték hogy jó. 😊 asszem függõ lettem :C <#eljen> na meg lesz egy hosszú éjszakám. 😊 még van hátra pár rész. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!