23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Rio81
    Konkrétan a karaktere megpróbálta lecummantani a saját fiát. Nem imitálta, a szájába vette a brét. Boá, mi?
  • LasDen #7013
    és megoszutanád hogy mitcsinált????
  • Rio81
    Egyébként nem tudom, hogy volt-e róla szó, de ha láttátok a Ken Park c. filmet, és láttátok mit művelt a Bellicket játszó színész (Wade Williams) a kamerák előtt (a cenzúrázatlan verzióban persze), akkor más szemmel néztek rá ezután... Én mindig mosolygok, hogy vajon miért vállalta be azt a szerepet :)
  • RocKY2
    És persze ott van a lenyúlt kutya is. :D Ebből a fából...nem is inkább ebből a fából fogom megépíteni a tutajt...szegény flótás
  • zaki
    Ja, és mikor Haywire betört az öreglányhoz, és lenyúlta a festményt... Majd később elkezd építeni egy tutajt, hogy majd elmegy vele Hollandiába... LOL!
  • zaki
    1ébként az kemény volt, mikor Bellciket letartóztatták, és benyomták a Fox Riverbe... Sztem ott fog megrohadni, vagy felakasztja magát... :D
  • LasDen #7008
    mi az hogy unalmas???
    sztem pörgöt mint állat.. :D
    nekem bejött....kár hogy az amcsik hülyék....
  • macselek #7007
    Én most megnéztem már a szökést, heroest, meg mostmár a lostot is... hát.. Én most simpsont nézek:)
  • zaki
    Kár, pedig tuti rácuppantam volna. Én holnap Lost 3. évadot fogok nézni, aztán vmelyik nap elkezdem a 24-et is.
  • Seth
    le is lőtték a sorozatot a csába, amcsiknak sem tetszett különösebben
  • gyuriii
    Valaki mondta itt hogy a DayBreak milyen jó. Hát én elkezdtem nézni, az első 3 részt láttam de ha így halad tovább akkor egy kicsit unalmas lesz. Az meg a másik hogy hogy fogják ez tudományosan megmagyarázni? Kiderül hogy az efészet áldmodta vagy mi?
  • kis kocka
    hii valaki tudna segíteni ez(Citizen Cope - Bullet And A Target) a szám kéne de nagyon honnan tudnám letölteni valaki help me pls
  • stargatelost
    eddig tv-ben néztem a PB-t (előtte is tudtam, hogy jó), aztán rájöttem: mi a szart csinálok? úgyhogy lehúztam az első évadból a maradék ötöt, meg a második évad 13 részét
    hát bakker,életem egyik legnagyobb sorozat élménye volt :D
    most viszont várhatok egy hónapot :( nembaj, addig van más sorozat, amit darálhatok :D
  • Bandee1987
    Boldog Karácsonyt a pb-fanoknak :)
  • Csaba007
    ok tényleg bocs!
  • nyamiag #6999
    ez a 13ik rész rar fájlokban, de np
  • Csaba007
    http://www.mininova.org/tor/525220
    Itt fent van a 14. rész!!!
  • Csaba007
    Mindenkinek Boldog Karácsonyt és Boldog új évet!!!
  • LPKENJI
    BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK:D
  • LPKENJI

• mike0013
    Köszönjük, viszont:)
  • Daveee
    Boldog és Békés Karácsonyt Kivánok, Neked és Családodnak!
  • mike0013
    sajnos kamu:(
    KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!
  • Kanál
    volt már példa hogy hamarabb kikerült egy rész mint hogy tvben leadták volna, talán kétszer is de szerintem ez kamu
  • fravik
    mondjuk 1 seedert és 1 leechert ír, így nem valószínű, hogy valós dolog...de gondoltam azért megkérdezem...
    Egyébként...Kellemes Ünnepeket Minden Kedves Fórumozónak!!
  • fravik
    sziasztok! az lehetséges, hogy fennt van a neten a PB 14. része? márcsak ezért: Prison Break - Prison Break S02E14 HDTV XviD-XOR [eztv]
    mininova.org-on rajta van! Ez vmi kamu? pls írjatok!
  • ProGabe #6988
    tweener ült a volánnál amikor nekiütközött egy fának,ezzel megölve egy 17 éves tanulót,aki valószínüleg éppen suliba ment,az egyik uta - egy 15 éves csaj - súlyos sérüléseket szenvedett,az egyik rokona a városnak dolgozik(beverly hills)

tweenert nem tartóztatták le,és nem is jelntették fel,egy ilyen baleset után a rendőrök KÉRHETIK a söfőrt hogy jelnjen meg egy ÖNKÉNTES alkohol teszten; magánvélemyén: LOL?
  • mike0013
    lényegét elmondanád:)
    nem tudok rendesen angolul:(
  • ProGabe #6986
    Lane Garrison Driver in Fatal Crash

Posted Dec 4th 2006 12:17PM by TMZ Staff
    Filed under: Celebrity Justice
    Lane GarrisonLaw enforcement sources from the Beverly Hills Police Department tell TMZ "Prison Break" star Lane Garrison was behind the wheel when his SUV crashed into a tree, killing one of the occupants.

The accident occurred Saturday night in Beverly Hills. Sources say one of the passengers, a 15-year-old girl, was in critical condition and has a relative who works for the city of Beverly Hills. One source says the 17-year-old boy who was killed went to the local high school which is presumably Beverly Hills High.

We're told Garrison was not arrested or booked after the accident. Typically, after a "K" car crash injury -- police jargon when someone is killed -- cops will ask the driver to submit to a voluntary blood-alcohol test.
  • mike0013
    én is így tudom
  • ProGabe #6984
    én úgy tudom elütött valakit,aki meg is halt :(
    szóval lehet a gyerek tényleg börtönbe vonul :(
  • Sil3nt
    ha hir igaz akkor nemreg meghalt David Apolskis-t jatszo szinesz :( autobalesetben. Kulfoldrol hallottam, remelem nem igaz, bar megbizhato forras.
  • martinho040150
    Szerintem király ez a sorozat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    nekem nagyon bejön!!!!
    egy részt se hagytam ki!
  • zoolee
    Eredetiben ??
    Ha igen, akkor honnan?
  • scorpeeon
    "Vagy csak az eddig létező részeket?"
    Te most nem létező részeket akarsz letölteni?
  • robotnyk
  • misirulez
    http://2torrents.com/tor.php?id=439918

Vajon ez jó?
    Tényleg bocs a szerencsétlenkedésemért...:(
  • misirulez
    az első évad már megvan ha'listennek.
  • Kanál
    le tudod
  • misirulez
    Vagy csak az eddig létező részeket?