Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig nagyon jó, kiváncsi vagyok mi lesz.
A tetko. Hehehe na igen, én is meglepõdtem, magam is mérnök lévén, meg pláne. Amúgy nem elképzelhetetlen, ahogy távolabról láttam a börtön épületét, megfelelõ arányban rá lehet tetoválni valakire, csak azon csodálkozok hogy minek (egy ekkora épület tervrajzát simán fejben lehet tartani). Erre akkor van szükség max, ha mérni akarnak róla, illetve ami valószínübb, hogy az épület kivitelezése során kissé eltértek a tervektõl és a változtatást lövi be vele. De végül is ez lényegtelen. <#smile>#smile>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Elfen Lied logo... hehehe királyság. <#eljen>#eljen>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Na mindegy, szóval az õ hangja mindenképp okés magyarul!
Szerintem nem akkora spoiler mar csak azert sem, mert mar az elsö resz vegen kiderül.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
ezek idióták,lelõni egy ekkora csattanót mint a tetkó!!!!!4<#duma>#duma><#falbav>#falbav>
ghost2:dehogy mutatták,inkább arra mentek rá hogy minél akciódúsabbnek mutassák be,az egyik elsõben(amit most nem találok sehol) meg az volt hogy "most a FOX áthágja a határokat"
pl:
promo1
promo2
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
én nem láttam a fox-os promokat. és nekem odabasszod az elsõ rész vége 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Pl. 24 nagyon sz*r lenne hetenként/rész nézni.
PSN: berghold
Hasonlítani nem tudom semmihez, esetleg The Shawshank Redemption-hoz lehetne, de ahhoz sem igazán.
PSN: berghold
És nem ismétlõdnek benne dolgok részrõl részre, olyan mint egy film feldarabolva. 😊
Személy szerint a legjobb sorozat amit életemben láttam. 😊
Milyen filmhez/sorozathoz tudjátok hasonlítani stílusban/hangulatban?
kitelik a rtl-tol
Igen, csak annyiban. 😊
a vége meg szerintem ugyanaz,vagy én vagyok suta hogy nem vettem észre semmit változást?
Lásd az elsõ mondatod. 😄 A "hamarosan" szöveg lett lecserélve mind a képen, mind a hangban. 😊 Szóval mégiscsak van változás... 😛
Egyébként most már igazán jöhetne az a cseszett szöveges promo... Már unom a banánt. 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sajnos spóroltak és lecserélték a végét....
Hol vannak már a dumás promók bazze?
Én elakadtam.Kijútottam az udvarra,túl a lámpákon ,most a cellám felett vagyok,de onnan nem lehet sehova menni 😞
Legjobb, legmegbízhatóbb. 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi
Elsõ Promo --- Ez ment le legelõször.
2. Promokör - Sarah --- Értelem szerûen 2. promokör.
2. Promokör - Veronica
2. Promokör - Michael
2. Promokör - Lincoln
Eddig, tudomásom szerint, ennyi van. A 2. körnek egyébként vége, jön hamarosan a 3., remélhetõleg szinkronos promókkal...
edit -> timings -> set delay
beiratkozhatsz, a tanfolyam a google.com címû oldalon folyik, bármit kérdezel tole, valaszol
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
lassan de biztosan😊
ez avn ,de majd próbálkozom kicsit,végül is mit tehetek
Azért azt igazán elárulhatnétok honnan tudtok ennyi mindent....
ne jöjjön senki azzal,hogy erre születni kell,mert azt nem hiszem.....
Ez külön kiképzést igényel???beiratkozom
jó lenne valami olyasmi,ami mellet maximálisan élvezhetném a látottakat....