Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drobee
Így hirtelen az ugrott be, ha egy filmben ügynökök vannak egyiköjüknek biztos õ a hangja.
És ha egy magasrangú szõke korosodó nõ szerepel valamiben az az alelnök szinkronhangját kapja. De lehet csak én gondolom így. (egy nézés után)

Hooligan666
Tévedsz.
A lost pl annak idején összesen 2 promót kapott. (Tvre gondolok most csak)
Eddig ezt promózza a legjobban!

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

tnm
néztem most Simpson családpt és az jutott eszembe, hogy Linc fatherjának mien jó hang lenne Székhelyi József... sztem

tnm
a filmet ne próbáld bepakolni a subtitle ws-bem azt nyisd meg bsplayerrel és onnan nézd ki az idõ(vagy frame)kódot

Atisz
Mióta Dörner György-rõl kiderült hogy miépes azóta nem hívják be szinkronizálni. Pedig iszonyat karakteres hangja van...

Bruce Willis filmet, amiben nem õ a magyar hang nem nézek szinkronizálva.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Az Rtl pub mindent agyonreklámoz...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

modellmaker
ah.. michael - ha így írják - hangja annyira szokatlan.. az alelnökasszony hangját viszont nagyon eltalálták.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Most komolyan fogalmam sincs hogy passzíntsam össze...
Bandee1987
Most igy hirtelen a Forgács Péterre gondolok? Nem?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
A Paul Kellermannak egész jó ötlet volt ezt a szinkronhangot adni, olyan ismerõs a szinkronhang de nem ugrik be a neve...ki is õ?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

lenne azért még néhány kérdésem a Subtitle Workshop-hoz
oké,hogy megtaláltam a magyar nyelvet,betöltöttem a feliratot,hogy igazítani tudjak rajta,most meg a filmet nem bírom betölteni-mert szerinte nem támogatott a fáljtípus
hali!
nem voltam itthon,úgyhogy lemaradtam néhány izgalmas témáról úgy látom...
viszont kezembe akadt egy újság:"Dörzsölhetik a tenyerüket a Prison Break rajongói,õsztõl nem kell többé az internetes letöltésekkel veszõdniük:végre magyar szinkronnal láthatják kedvenc sorozatukat."-ja inkább veszõdöm...
Következõ:...az Rtl klub csak szeptembertõl tûzi mûsorára-az elsõ részt augusztus 26-án vetítik....
..az alapsztori önmagában elég lapos.
Na most hagyom abba
Serpa
nekem májkel hangja még nem áll a fülemre.
azt lehet, h jövõ hétig annyit hallom majd, h megszokom.

nem rossz, kezdem megszokni a szinkront.

Hooligan666
ÚJ PB PROMO

Nos... Ahogy látom az Rtl Klub ráált a kõkemény vonalra. Hatalmas kampányt nyom a pb-nek.
Ez a videó már az 5. promókörbõl való. (Valahol itt van a többi linkje is a fórumban). Nagyon úgy néz ki, hogy saját maga készíti a promókat. Ezeket még nem láttam sehol. (A DH az átvett pl... )

Errõl a videóról azt mondom, hogy egész pofásra sikerült. A sztorit még mindíg nem teljesen ismerteti, most már azt gondolom hogy puzzle promó lesz, és majd az uccsó nagy promóban tesz bele mindent. (Lásd a FOX csati promóját: ITT.

Az elõzõt szerintem elkúrták, mert lelõtték a tetkós poént, ezt pedig 1 promóban sem láttam eddig sehol. (Fox,Ch4,etc..)

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

minden napra egy? kiv leszek a mostani milyen lesz. A te véleményed mi?

Hooligan666
2. kérdés: passz.

Egyébként van új promo, még 10 perc vágással és feltöltéssel, és linkelem

Atisz
Nagy igazságra tapintottál rá most. A kaland és misztikum. Ez a baj. Hogy így lett bereklámozva és az elsõ jópár rész is ezt sugalmazta...

Egyébként ez a csaj a bemutatóból ismerõs. Nem õ játszott a Bûvöletben meg az End of Days-ben?

5w0rdf15h
hát azért az Atlantis teljesen más, teljesen más sztori merem állítani h jobb lett mind az eredeti fõleg a mostani részek a 3. évadból

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Hooligan666
Hmm... Aztán nehogy pofára essünk 😊
Nekem nagyonis felépítettnek tûnik, még mindig akadt 1-2 olyan visszacsatolás, amitõl padlót fogtam. Jó, oké és sorozatb*zi vagyok, de ezt a lostot akár 10 évadon keresztül is el tudnám nézni. Egyébként szerintem akik a kalandot és misztikumot keresik benne, azok nem feltétlenül tapogatóznak jó helyen. A drámai rész sokkal erõsebb.

Mind1, 1 a lényeg, a két sori nem üti egymást. A lost évadzárója pedig a legjobb volt az idén. (jobb mint a pb-é.)

És mégvalami. Hogy kerül a Lost a PB topikba? 😄 (j/k)

Mayday
Abszolut izlesek es pofonok, tovabbra is ezt mondom 😊

Reszemrol egy Lost "on-cancel" lenne pl oriasi hiba, de itt lentebb vagy ketten is irtak, hogy 2. evad utan nem nezik tobbet. Ha tenyleg kibirjak, o dolguk, en nem vonnam meg magamtol 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

tnm
a stargate-es "ön-cancel" sztem hiba volt, mert én is éreztem egy idõben, hogy kicsit punnyadtak, de mostanában van 1-2 olyan rész, ami odab*sz...
nekem inkább a Sliders volt olyan, hogy a végét nagyon el...., de valszeg ezzel nem vagyok 1edül, mert kb. 10 résszel miután én már nem néztem, be is fejezték.

ProGabe
de ez természetes hogy azért nyújtják mert NÉZIK,ha nem így van akkor ugyebár cancel és nekem ez a bajom,hogy akkor nincs lezárva,lsd #3132 Az más tészta ha már szerinted lesz xar egy sorozat,mert kiveszik belõle õõõõ,izé,valami na.Ilyenkor jön az ön-cancel.Nálam ilyen egy sorozatnál volt:stargate,egy idõ után idiótaság lett,nem néztem utána de nagyon úgy éreztem hogy lelépett/kicserélõdött az írógárda,mert egyszer csak semmittelenek lettek a részek

Hoz_Hun:inkább úgy mondanám hogy ennél lezárnak egy szakaszt,a bannerbõl meg mindenki aki belép a topikba tudja hogy mire gondolok,rohadt nagy cliffhanger van ennek is a végén,de itt ez jól jön ki mert ez inkább elõremutató mint inkább kérdéshalmozó vég,szal rohadt nagy respect Scheuring-nek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Atisz
Eredeti nyelven sajna minden jobb, ez van.

Atisz
ha nincs vége egy sorozatnak illetve ÉREZHETÕEN amiatt nyújtják mert nagy a nézettsége és elkezdi értelmét veszteni, akkor már baj van. Ezért mertem a Lost-hoz hasonlítani, mert ott ez a helyzet áll fenn.

Atisz
Örülök hogy végre ezen a fórumon is vannak hasonlóak akik átlátnak a szitán <#eljen>

Blasta
Tökre ugyan így voltam én is. Lostot a 2 szezon után ignoráltam.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Örömmel hallom, hogy akkor a PB-nek is van "valamilyen" vége a 22. részben mint a 24-nek. A Lost-al nekem is az volt a bajom, hogy a szezon végén szarban hagyják a nézõt. Nekem a második szezonnal be is tették az ajtót, mert telelett a hócipõm az igérgettéssel, hogy most aztán mennyi minden kiderül; aztán mi derült ki, semmi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

LasDen
valószínûleg igen...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Blasta
És ha a vazatõ lenne a helyemben, õ is okádna ettõl 😉

LasDen
dehát ez természetes szerintem...én sztem ezen nics semmi meglepõ...ha te lennél a vezetõ te is ezt csinálnád....mintahogy én is

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Blasta
"Mint 24-ben is,az is azért jó mert tudod hogy a "nap végén" rendes befejezés van és nem az hogy majd öt év múlva megtudom hogy mi a rák is van pontosan..."

Kurvára egyetértek, énis hányok ezektõl a gigasorozatoktól. Ha bejön a sorozat, akkor addig ütik ezek a g*cik a vasat amíg meleg. Ettõl okádok.

ProGabe
hidd el tudom,ha sikeres valami akkor addig megy amíg van benne pénz,ez természetes
DE! a lostnál más a helyzet mint pl egy helyszínelõknél,hiszen itt nem egyrészes sztorik vannak és ha cancel akkor koppan egy nagyot a nézõ,mint invasionnal ugyebár...
és egyre több az ilyen folytonos sorozat,amik lezárására ki kéne valamit találni,mondjuk faszájos szerzõdések hogy ha beüt a cancel az adó adjon még pénzt 1,esetleg 2 lezáró rész erejére,vagy valami hasonló(tudom szép álom,a készítõknek elõnyös szerzõdés,na persze).Amúgy tudtommal ez nem csak engem zavar és az adóktól is megkérdezték már hogy mi lesz ezekkel a sorozatokkal ha az invasion sorsára jutnak,a válasz persze semmis volt...
szóval ahogy írtam nekem a lostal az a bajom(amit mellesleg nem bírok nézni,majd ha tudom hogy lezárták akkor pótolom) hogy "nem látom a végét az alagútnak",nem úgy mint pb-nél

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hooligan666
Nem tudom mi köze van a Lostnak a PB-hez...
A Lost az 2 éve ütött hatalmasat, és még most is kvajó. A PB pedig ugye múlt évben... A 2 sorinak semmi köze egymáshoz. Az egyik dráma, kaland; a másik meg thiller, akció...

Mayday
Ha egy sorozat sikeres, azt huzzak.

PB egy evados, 13 reszes sorozatnak volt tervezve, mostmar 3, 22 reszes evadra van terv (eddig). 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ProGabe
esetleg annyiban lehet (mármint összehasonlítani) hogy szerintem a lost tényleg egy blõdli,azzal akarják fenntartani a nézettséget hogy folyamatosan egyre nagyobb és több talányt aggatnak a nézõkre,és ellentétben a pb-vel ott ezt 6 évig akarják csinálni és nem 1 évadon keresztül.Mint 24-ben is,az is azért jó mert tudod hogy a "nap végén" rendes befejezés van és nem az hogy majd öt év múlva megtudom hogy mi a rák is van pontosan...

Hunnenkoenig
Semmi köze egymashoz a ket sorozatnak, igy hasonlitani sem lehet öket.

Mayday
Izlesek es pofonok. 😊

En imadtam a PB-t, de a Lostot nalam nem tudta utni 😊

Atisz
Szupi. Kösz akkor megnézem. Már sokan mondták hogy jó.

Munch
Érdemesebbnél is érdemesebb. De inkább felirattal.

Atisz
Érdemes nézni ezt a sorozatot? Van értelme (értsd: nem vmi Lost típusú blõdli)?

Hooligan666
Ööö... ez meg honnan jött? Mármint a két rész?

21:10 A szökés (am. filmsor., 1. rész, 2005) (12) - Isten hozott a börtönben!
22:05 Gyilkos elmék (am.-kan. krimisor., 1. rész, 2005) (12) - Két lábon járó veszedelem

Port.hu Augusztus 23, retekklubb

sztem meg szimplán hülyék, és lelõtték a poént...

ghost2
ugy spolier hogy az elsõ rész végét lõvi le ,mindegyik rész végén van vmi csattanó ,ami miatt muszaly megnézni a következõ részt😊
Ezért gondolom h az rtlklub elõször két részt fog leadni .

Mayday
<#eljen>

modellmaker
akkor még vár rám kb 10 rész izzadás és körömrágás. 😊

rövid vélemyényem eddig: kurva jó! a legjobb amit eddig láttam!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Mayday
Igen.

modellmaker
Az elsõ évad ugye 22 részbõl áll?

Magoo
Hidd el hogy szükség van rá....nem olyan egyszerü az a terv mint gondolnád....és majd látod is miért a késöbbiekben 😄

tnm
vagy, ha esetleg nem csak az épületek vannak rajta...
de majd meglátod 😉