Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha egy magasrangú szõke korosodó nõ szerepel valamiben az az alelnök szinkronhangját kapja. De lehet csak én gondolom így. (egy nézés után)
A lost pl annak idején összesen 2 promót kapott. (Tvre gondolok most csak)
Eddig ezt promózza a legjobban!
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Bruce Willis filmet, amiben nem õ a magyar hang nem nézek szinkronizálva.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
oké,hogy megtaláltam a magyar nyelvet,betöltöttem a feliratot,hogy igazítani tudjak rajta,most meg a filmet nem bírom betölteni-mert szerinte nem támogatott a fáljtípus
nem voltam itthon,úgyhogy lemaradtam néhány izgalmas témáról úgy látom...
viszont kezembe akadt egy újság:"Dörzsölhetik a tenyerüket a Prison Break rajongói,õsztõl nem kell többé az internetes letöltésekkel veszõdniük:végre magyar szinkronnal láthatják kedvenc sorozatukat."-ja inkább veszõdöm...
Következõ:...az Rtl klub csak szeptembertõl tûzi mûsorára-az elsõ részt augusztus 26-án vetítik....
..az alapsztori önmagában elég lapos.
Na most hagyom abba
azt lehet, h jövõ hétig annyit hallom majd, h megszokom.
Nos... Ahogy látom az Rtl Klub ráált a kõkemény vonalra. Hatalmas kampányt nyom a pb-nek.
Ez a videó már az 5. promókörbõl való. (Valahol itt van a többi linkje is a fórumban). Nagyon úgy néz ki, hogy saját maga készíti a promókat. Ezeket még nem láttam sehol. (A DH az átvett pl... )
Errõl a videóról azt mondom, hogy egész pofásra sikerült. A sztorit még mindíg nem teljesen ismerteti, most már azt gondolom hogy puzzle promó lesz, és majd az uccsó nagy promóban tesz bele mindent. (Lásd a FOX csati promóját: ITT.
Az elõzõt szerintem elkúrták, mert lelõtték a tetkós poént, ezt pedig 1 promóban sem láttam eddig sehol. (Fox,Ch4,etc..)
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Egyébként van új promo, még 10 perc vágással és feltöltéssel, és linkelem
Egyébként ez a csaj a bemutatóból ismerõs. Nem õ játszott a Bûvöletben meg az End of Days-ben?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Nekem nagyonis felépítettnek tûnik, még mindig akadt 1-2 olyan visszacsatolás, amitõl padlót fogtam. Jó, oké és sorozatb*zi vagyok, de ezt a lostot akár 10 évadon keresztül is el tudnám nézni. Egyébként szerintem akik a kalandot és misztikumot keresik benne, azok nem feltétlenül tapogatóznak jó helyen. A drámai rész sokkal erõsebb.
Mind1, 1 a lényeg, a két sori nem üti egymást. A lost évadzárója pedig a legjobb volt az idén. (jobb mint a pb-é.)
És mégvalami. Hogy kerül a Lost a PB topikba? 😄 (j/k)
Reszemrol egy Lost "on-cancel" lenne pl oriasi hiba, de itt lentebb vagy ketten is irtak, hogy 2. evad utan nem nezik tobbet. Ha tenyleg kibirjak, o dolguk, en nem vonnam meg magamtol 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
nekem inkább a Sliders volt olyan, hogy a végét nagyon el...., de valszeg ezzel nem vagyok 1edül, mert kb. 10 résszel miután én már nem néztem, be is fejezték.
Hoz_Hun:inkább úgy mondanám hogy ennél lezárnak egy szakaszt,a bannerbõl meg mindenki aki belép a topikba tudja hogy mire gondolok,rohadt nagy cliffhanger van ennek is a végén,de itt ez jól jön ki mert ez inkább elõremutató mint inkább kérdéshalmozó vég,szal rohadt nagy respect Scheuring-nek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kurvára egyetértek, énis hányok ezektõl a gigasorozatoktól. Ha bejön a sorozat, akkor addig ütik ezek a g*cik a vasat amíg meleg. Ettõl okádok.
DE! a lostnál más a helyzet mint pl egy helyszínelõknél,hiszen itt nem egyrészes sztorik vannak és ha cancel akkor koppan egy nagyot a nézõ,mint invasionnal ugyebár...
és egyre több az ilyen folytonos sorozat,amik lezárására ki kéne valamit találni,mondjuk faszájos szerzõdések hogy ha beüt a cancel az adó adjon még pénzt 1,esetleg 2 lezáró rész erejére,vagy valami hasonló(tudom szép álom,a készítõknek elõnyös szerzõdés,na persze).Amúgy tudtommal ez nem csak engem zavar és az adóktól is megkérdezték már hogy mi lesz ezekkel a sorozatokkal ha az invasion sorsára jutnak,a válasz persze semmis volt...
szóval ahogy írtam nekem a lostal az a bajom(amit mellesleg nem bírok nézni,majd ha tudom hogy lezárták akkor pótolom) hogy "nem látom a végét az alagútnak",nem úgy mint pb-nél
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Lost az 2 éve ütött hatalmasat, és még most is kvajó. A PB pedig ugye múlt évben... A 2 sorinak semmi köze egymáshoz. Az egyik dráma, kaland; a másik meg thiller, akció...
PB egy evados, 13 reszes sorozatnak volt tervezve, mostmar 3, 22 reszes evadra van terv (eddig). 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
En imadtam a PB-t, de a Lostot nalam nem tudta utni 😊
21:10 A szökés (am. filmsor., 1. rész, 2005) (12) - Isten hozott a börtönben!
22:05 Gyilkos elmék (am.-kan. krimisor., 1. rész, 2005) (12) - Két lábon járó veszedelem
Port.hu Augusztus 23, retekklubb
Ezért gondolom h az rtlklub elõször két részt fog leadni .
rövid vélemyényem eddig: kurva jó! a legjobb amit eddig láttam!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!