Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rohadtul nem eri meg az energiaraforditast. Olvass vissza te is.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
most ahogy néztem az elsõ négyet,csak az zavart,hogy csúszik a felirat.és pl.a harmadiknál már a shift+left/right sem használt.viszont a második zenéje tutkerájjj és azt vettem észre,h az negyedikben is hasonló stílusú szóval meg.szóval most jól vagyok,de nézném tovább..de még nincs meg....majd holnap😊
bocs kicsit hosszúra sikerült😞
haza értem pestrõl, és télleg tele van PB-s plakátokkal😄...nekem a PB-s busz teccet a legjobban..ill nem rég töltöttem SE telomra PB-s témát....felkészültem a második évadra😊
(közben 24 mánia is😄😄)
Nem értettem,miért idézte unokatesóm a John Abruzzi,John Abruzzi-t.Haláli volt.
Na megyek ,legyetek jók😊
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
el tudsz utána menni aludni, és jót álmodni?? XD XD XD
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Kicsit ugyan csúszkál a felirat,de rájöttem,hogy lehet korrigálni,bár örülnék valami hosszútávú dolognak is.
Mégegyszer nagyon kössz a segítséget...már jót fogok álmodni😊
de leszedem a bs-t,majd meglátjuk megy-e.
azért kössz,sokat segítettetek!!
1. legyen azonos nevû a felirat a ez epizóddal (kivéve persze a kiterjesztést)
2. húzd rá a feliratfájlt a képre
3. jobbgombos menûbõl kiválasztod a felirat megnyitása lehjetõséget és megnyitod
ezek alternatívák, nem lépés sorozat, és csak BSplayer-re igazak...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ezek meg tudják jeleníteni a feliratot
Bazinga!
Ilyenkor mi a teendõ??
Borzalmas. A zenéje is😄😄😄
Nem fikázott és értelmesen állt a dologhoz.
"Ha megis ugyerzed, hogy ki kell fejtened, elötte olvass vissza, mert amit te mondhatsz, mas mar elmondta"
Hunnenkoenig:
Kétlem, hogy az Õ véleményét már más elmondta volna. Ha mégis elhangzott az Övéhez hasonlító vélemény, az akkor sem az Övé volt.
Kéretik megérteni: ez egy FÓRUM, ahol az emberek a szabályzatot szem elõtt tartva BÁRMILYEN TÉMÁBAN kifejthetik normálisan a véleményüket, függetlenül attól, hogy vki már elõtte leírta-e avagy sem. Ha nekem 1626534259-edjére van kedvem leírni, hogy gyenge a PB zenéje, akkor leírom. Kész, szabad elfogadni, vagy máshol fórumozni.
A függõk rögtön neked esnek, hogy "ha nem teccik lehet menni tovább"...
"Örültünk hogy megosztottad velemenyedet. Lehet menni a következö sorozat topikjaba" MIÉRT KELL EGYBÕL FELLENGZÕSEN ELKÜLDENI, CSAK MERT KÜLÖNBÖZIK A VÉLEMÉNYE A TÖBBSÉGÉTÕL????
Értelmes emberek eltudják viselni az övéktõl különbözõ véleményt is és nem tessékelik tovább buinkó módon a delikvenst, csak mert kifejtette a véleményét.
"Ha fikazason kivül ertelmeset is tudsz mondani vagy kerdesed van, azt szivesen latjuk"
"Ha megis ugyerzed, hogy ki kell fejtened, elötte olvass vissza, mert amit te mondhatsz, mas mar elmondta"
"(nem bunkosagbol, csak bajmegelözes celjabol mondom!!)"
bár sajnos ez az egész sg-n így van,kb minden játék,film,sorozat,autú,stbstb topikjában csak isteníteni lehet az adott dolgot,aki egy kicsit is negatív véleményt ír úgy bánnak vele mint aki éppen magukat a rajongókat köpködi...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de amíg nincs ez kiírva, addig azt gondolom, hogy ugyanannyi jogom van beszélgetni errõl a sorozatról, mint bárki másnak. még akkor is ugyanannyi lenne, ha 10bõl 1 pontot kapott volna tõlem. de nem, én gonoszan lefikáztam, és 7 pontot adtam neki (ami mellesleg nálam elég jónak számít).
ja, és szinte soha nem nézek tv-t. nem azért, mert trendy a tv-utálat, hanem mert van egy véleményem a tv-rõl. saját. és nem pozitív.
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Örültünk hogy megosztottad velemenyedet. Lehet menni a következö sorozat topikjaba, amelyiknek jo a zeneje, jobbak a szineszek es nincs benne hülyeseg es ott is lehet ragadni.
Ha megis ugyerzed, hogy ki kell fejtened, elötte olvass vissza, mert amit te mondhatsz, mas mar elmondta. A valaszt akar összerakhatod magadnak a regiekböl mozaikosan.
Ha fikazason kivül ertelmeset is tudsz mondani vagy kerdesed van, azt szivesen latjuk.
Tovabbi jo tevezest!
(nem bunkosagbol, csak bajmegelözes celjabol mondom!!)
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
De a zene fenomenálisan van megkomponálva...az utolsó részben meg pláne ütõs lett. Ha lenne score album tuti megvenném.
nálam 7/10
prison break-spinoff
Már csak helyre kell rendezni😊
és akkor lenne még "Prison Break"
Hol juthatok felirathoz????