23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#6974 Valahonnan le tudom szedni a második évadot, felirattal? -
#6973 Jah, ennek a Transformersnek most láttam az előzetesét, nem lesz rossz :) A 3dsmax topicban van egy emberke, aki dolgozott rajta. -
Rio81 #6972 Sucre legújabb mozija a Transformers lesz. Kíváncsi vagyok az alakítására :D Mondom nálam még mindig a Lúzer Sc alkoholista játékosa viszi a prímet :) -
#6971 2 -
#6970 Ezt csúnyán benyaltad :) -
#6969 hehe, ki is lett bannolva:D -
#6968 neee...
FrontPage weboldal xD
Már rég láttam ilyet. A FrontPage a lexarabb weboldalszerkesztő progi, de ugye a Microsoft-tól az ember nem is vár mást. -
Kurti #6967 ez egy jó link:
dvdlap -
#6966 vagy mielőtt börtönbe került volt illegális versenyeken:) -
Reyes #6965 A végén kiderül, hogy a Halálos Iramban a PB folytatása, és Sucre, miután visszatért Mexikóból, gyorsulási versenyeken indul:D -
#6964 Jaja. Egy ideje én is rájöttem :) -
NEM ISMERŐS?:D:D
ITT IS A KERESZTET BASZTATJA:D:D
amugy halálos iramban 1 -
#6962 :DDDDDDDDDD -
ruma #6961 Az a durva gyerekek, hogy a haverom látta Győrben egy buli alkalmával a csávót....de nem volt benne biztos, hogy ő az...aztánlátta most, hogy totál ugyanabbana ruhában volt, amikor elfogták! Monnyuk számomra érthetetlen, hogymiafaszt keresett itt...aztán elkapják biciglizés közben....LOL -
Reyes #6960 :DDDDDD -
mizso676 #6959 Vége a magyar Haywire spin-offnak...vááá... :))) http://index.hu/politika/bulvar/elfogtak1219/ -
#6958 Télleg A néger nőt kivéve :) -
#6957 pontossan en is ezt mondtam a Klau -nak :D -
#6956 sztem is egy, vagy nem fér bele az időbe, és végig az első férfi szövegét haljukXD
mondjuk hadarnak rendesen... -
#6955 egy ember szinkronizálja az összes férfit vagy csak én nem tudom megkülönböztetni? :) -
#6954 na ez nem gyenge :) -
#6953 magyar szinkron jól sikerült -.- -
#6952 Dínkón Búz :D:D:D -
#6951 mostantól csak így töltöm.....
mondjuk még ez is jobb, mint a magyar szinkron XXXXD -
Dunkey #6950 Na mégegyszer, merthogy elfelejtettem hogy itt a link nem lesz magától link.
http://youtube.com/watch?v=Z3MeXP7aqSQ -
Dunkey #6949 http://youtube.com/watch?v=Z3MeXP7aqSQ
Sry ha volt már. A hang japán, a felirat koreai. -
#6948 alap -
#6947 oh télleg belefeledkeztem, h mi is volt a gond alapból :D de a G-Spot arra is segítség :) -
#6946 xvid és divx azok video codecek nem hang codecek, és neki hangja nincs
szvsz ac3 kell neki -
#6945 egy 5let: töltsd le a G-Spot progit (google), ami megjeleníti, hogy milyen codecet használ egy adott file. az alapján tudni fogod mit kell beszerezni :)
de szerintem v xvid v divx -ed nincs -
#6944 Én inkább a Weeds-et hiányolom a listákról!Szvsz nagyon jó sorozat!/Nem véletlenűl van nálam az 5. helyen.:D/ -
#6943 aklkor mit csináljak??? -
#6942 mert szar codecjeid vannak
Band of brothers tenyleg kurvajo -
#6941 megtudná mondani nekem vki esetleg,, hogy mér van az hofy nincs hang a: Xvid-xor, meg a notv verzióknál??? mer hang nélkül szar... -
#6940 Eddig mennyi dvd a BK az elso resztol? :))) -
Balázs 17 #6939 nemvok ráérős, hanem felveszem -
#6938 fiikázni nem, de ha minden részt láttál, akkor rohadt egy türelmes és ráérős arc lehetsz...:D -
Balázs 17 #6937 mert nem magyarokról van szó, de ha arról lenne akkor:
1. barátok közt, első résztől nézem, igen onnantól(lehet fikázni érte) pfffff:))
2. nincs
3. nincs
:DD -
#6936 #6881 :o -
#6935 teletubbies