Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
vagy csak nem érted a viccet😊

๏̯͡๏﴿

PB elsõ évad + hiba?? ilyen nincs😊

Te valami nagyon mást nézhettél.

PSN: berghold

hopp ez a #4134-nek ment
amúgymeg nemigaz amit leírt, szerencsére😄
majdnem😄
Lynx_TWL
fejbelövik az elsõ részben 😄

๏̯͡๏﴿

N0S
majd meglatod. nezzed, es ne kerdezz 😉

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

REALista
Na végígnéztem az elsõ évadot és most kezdtem el tölteni a 2. évad elsõ két részét de nyugtasatok meg hogy Tancredi vissza fog térni a 2. évadban és nem hallt meg!!!Egyébként minden hibája ellenére szerintem nagyon ütõs volt az elsõ évad!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

drobee
Canceled. Ez van. 😄D

jöjjön már 3.rész!!!!<#vigyor3>
precision
uhhh két hónapig no net? meghalnék 😊

Bazinga!

tnm
köszi, na így akkor ezt is lehúzom a kéttagú listámról 😄
a kézzel meg majd lássuk meg, hogy mi lesz..........

mukika

Van már elõzetese a 3. résznek?
Sziasztok!
Olvastam, hogy valaki látta a John Doe-t. Sehol se találom az epizódismertetõket, olyan hirtelen vége (?) lett, nem is értem az egészet. Valaki elárulná, hogy mi volt a vége? A haverja becsapta? Köszönöm.

Hogy a Prison Breakhez hozzászóljak... semmi újat nem tudok mondani <#vigyor3> Sajnos még nem láttam a 2. évadból egy részt sem, de örülök az FBI-os csávónak😊

Micsoda név?! Zsebes...
Üdv, Ré
balvin
vajon a "nóóóónszééém" az az "Ugye vágod?" lett?😄

InfectedMann
persze... szinkronhangokat belepofázták !

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Bandee1987
fõcím mien volt? nem láttam...belepofáztak?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

InfectedMann
hát nemtom mire akartak célozni a 3. rész címével, de az tuti, hogy nagyot fogunk nézni 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

drobee
Rohamsisak. 😄 lul

NeoMaN
nem börtön ruha, hanem korházi kezeslábas
😊))

NeoMaN
sajnos az...
de ha nem láttad volna az eredetit, akkor nem zavarna
😊

Szerintem az elsõ lebukó az Charles Patoshik lesz fehér börtön ruhában,rohamsisakban,biciglizik az út közepén,szerintem elég feltünõ <#vigyor>

Amse
Linc? õ a legjobb...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

undorító a szinkron......t-bag, Abruzzi, Michael, Linc, Bellick....szörnyû.....
Amse
Maradhatott volna T-bag mivel ez a nevébõl jött nem a zsebébõl 😊

InfectedMann
gondoltam újra felidézem az elsõ évadot a retek klubon !
de hát rosszul tettem 😄
a mai s02e02 után ezek a szinkek... sco szinkje nagyon gáz lett... linc szinkje elmegy... de T-Bag szinkje :S :S áhhhhh...
nem volt elég idejük a karakterehez illõ szinkron szinészeket keresni???

drobee
Másik topicban én is kiakadtam rá. A hangja csak ráadás. Elbaszták a karaktert. De ezt inkább amott sztem.

ProGabe
lááál,T-Bag=Zsebes!!!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Amse
az elején még nincsenek fotók a részletekrõl. azokat a tetkós csajtól szerzik.

DanielT
A tetkójáról a felvételeket mikor készítették?
sadvagabond
hú,emberek!
hatvan-egynéhány nap után újra van itthon net...mint a hülye úgy tépem le a részeket.de jó újra idefenn...

Amse
és mibõl gondolod?

Sucre gondolom, pedig erte kar lenne

InfectedMann
aki szerint teli van blõdségekkel a 2. évad az kéremszépen ne nézze meg a többi részt további a blõdségek elviselése miatt 😊 😄

Ok, akkor benéztem.
NeoMaN
Anyjának szóltak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, mert nem emlékszek tisztán. Amikor Bellicket belökték a lyukba, és szóltak a feleségének(???) hogy elment-e reggel otthonról, ugyebár akkor feleséget említettek és nem azt hogy az anyjának szóltak. Vagy "kicsit" félreértettem? :S
Bandee1987
Igencsak meglepõdtem Bellicken, hogy a muterjával él együtt 😊 Jó kis bosszúhadjárata lesz neki 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

drobee
Nálunk van az élõ példa. Presszónk van (gyk: kocsma 😊) és itt is hangot is továbbít a kamera, pedig fekete-fehér videójelet küld mellé.
A kéz visszavarráshoz meg annyit, hogy lehet hogy tudják a készítõk, hogy egy ilyet nem lehet túlélni... És megis van a következõ rész eleji "döbbenet".

drobee
Jobban megnézed, az a rész szeptember 11-én lesz.
Az értelmezése pedig: az elsõ (first) torony ledõl (down) 😄

modellmaker
4. rész. 😄 hol van az még 😄

megnézem T-bag hangja miatt ^^

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ezen már én is gondolkoztam. Pope vagy Mahone tuti melléjük fog állni. Talán még senki nem irta be, de a 4. rész címe elég beszédes : First down. Ki lesz az talán Abruzzi a guest star miatt? vagy a kocsiban ülõ sucre? esetleg T-bag hal meg a keze miatt?

ja, és ne felejtsétek, ma este 21:10 retekklub 😊

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Magoo
Ezt én is elõrevetítettem lejjebb 😄
Szerintem az lesz hogy Mahone át áll az õ oldalukra 😊
Tehát szövetséges lesz az évad vége fele....de majd kiderül 😊

ProGabe
ezt akartam írni én is,amikor LJ mondta neki a dolgokat,mármint azt hogy csak rájuk kenték a gyilkosságokat volt egy kis hatásszünet,gondolom jelezni akarták hogy felfigyelt rá

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

*Mahone

Sztem Mahona jön majd rá a dolgokra, ez is ilyen "nagy csattanó" szerûség lesz

Alien
Tegnap én is megnéztem a SE02E02-t

De elõbb még visszatérnék az elsõ részre. Látom sokan foglalkoztok Veronica-val, engem egy cseppet sem rázott meg a halála , mindig is idegesített, örülök, hogy többet nem fog szerepelni, szóval abszolút le se döbbentem (ellentétben a 24-el ahol azért rengetegszer meredtem magam elé egy egy szereplõ eltávozásánál)

Na de a második résztõl 😊 Eltelt két rész, Haywire-al még mindig nem tudjuk, hogy mi van, az elnök asszony sem szereplet meg Kellerman sem, pedig érdekelne, hogy mit szólnak, hogy Lincoln megszökött.
Aztán ugye most mindenki szétvált már, egyedül Michael és Linc maradt együtt. A többiek mint külön utakon és már mindegyik tud a pénzrõl, beleértve Haywire-t is mert úgy emlékszem, hogy õ is hallotta még DB Coopertõl, és ugye most mind külön utakon megy a pénz fele Utah-ba 😊 Kiváncsi vagyok, hogy ebbõl a sok szálból mi fog kisülni. Tetszett az a jelenet, amikor bejelentették, hogy kitûztek jutalmat a szökevények megtalálására. Bellick arca nagyon ott van annál a jelenetnél 😊) Meg amikor az az õr ment a tárgyalásra, huhh ha szemmel ölni lehetne... 😊 Szóval ez is érdekes lesz, hogy Bellick majd magánbosszú-hadjáratba kezd. Arra leszek majd kiváncsi, hogy ki lesz az, aki ráfog jönni, hogy Lincol tényleg ártatlan. Szerintem akár az igazgatónak, akár Bellicknek, vagy Mahone-nak is szerepe lehet még a késõbbiekben ezzel kapcsolatban.
Várom a következõ részt 😊

2 rész után a 2. évadról:

Hát nekem nem voltak nagy elvárásaim,mert tudván azt hogy a börtönbõl kijöttek,pont az a része veszik el ami az elsõ évad és a "Prison Brake" lényegét adta.Ezzel együtt a hangulat még nem lenne olyan rossz,de az események már rettentõ kaotikusak.T-Bag kézvisszavarrása nevetséges.De az fõleg hogy ezek után nyiltan közli a dokival hogy meg fogja ölni,az meg birka módra nem tesz semmit.Egy ilyen állapotban lévõ embert simán levert volna még az a nyiszlett lódoktor is.Két fõszereplõ meg betrappol a gyerekért egy játékpisztolyal,már náluk van egy igazi fegyver,erre elengedik...Na hagyjuk...Szerintem az elsõ évad végéig ki volt találva jól minden,de mostmár csak ilyen piff-paff módon dobálják be az ötleteket a készitõk,maguk se tudva merre induljanak el.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tnm
nem lehet, hogy inkább azzal kéne valamit operálni, hogy három sor szöveg van, és három sor pont???
azt hiszem a szöveg is tartalmaz rejtett információkat, nem vagyok ennyire finom angolos, de sztem normális esetben inkább azt írta volna, hogy "there's a plan to make everything right"