23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Kmarha
    mondjuk annyi hogy szar, erőltetet, és még csak nem is vicces :) de látom vannak itt más véleménnyel is emberek :D
  • motyodlee
    Hagymával? :D
  • balvin
    nemtom mi bajotok a paródiával, én megkönnyeztem őket:D
  • Web mester
    Már töltöm.
  • scorpeeon
    Akkor meg mért úgy írtad h magyarul letölteni? :) Angolul töltöd le és szedsz hozzá magyar feliratot...
  • Fido4life
    jah én azt hittem szinkronosra gondolsz... mert felirat az van 1 rakás
  • Web mester
    Miért már hallotam hogy kszült felírat.
  • zaki
    1 év múlva kb... :P
  • scorpeeon
    Ömm. Holnap.
  • Slipknot912
    Csá!
    Nem tudja valaki hogy mikor lehet letölteni a második évadot szinkronosan?
  • motyodlee
    ehh de szar "paródiák" :S
  • a.carkey
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A 3. évadban Kellerman, az elnök asszony, Mahone és Bellick fog szökni a börtönből ... :)
  • Balázs 17
    én igazából aztvártam h 2évaddal lezárják a sorozatot, mert azúgy jó lenne... de hát ha jön a 3. évad akkor nézzük tovább:)
  • j0nNyKa
    dehat attol, hogy valaki kigyurt, nem lesz jo futo
    ... sot ...
  • a.carkey
    Jaj ne! Mi ez: Esmeralda? Phasznak nyújtják, különösen ha még egy 3. szériát is akarnak belőle ...
  • a.carkey
    Az Apocalyptoban fél tucat kigyúrt indián sem érte utól "Ronaldinhot".
    Pedig az Gibson szerint nagyon realista film volt ...
  • Fido4life
    szerintem uganúgy 22
  • j0nNyKa
    2. szezont magyarul, milyen aranyos. :)
    2. szezon pontosan hany reszes lesz?
  • gameplusz
    Hozza a Jézuska!
  • tnm #7799
    Off
    most akkor gondolkodj el ezen az egész folyamaton, hogy amit Te netről letöltesz, az mégis hogy kerül fel a netre!
    ...
    ugye?
    On
  • Fido4life
    magyarul :D
  • Kmarha
    nem
  • Web mester
    Olyan kár hogy nemjön be nekem a Fox. Nem lehet letölteni valahonan magyyarúl a második évadot?
  • Abruzzi
    Hát nemtom, lűtszik hogy előre megírt szöveg, nem spontán jött. Egy kicsit vehették volna poénosabbra is.
    2. rész
  • Gerbill
    Nem túl vicces, de legalább jól van megcsinálva.
  • Kmarha
    Aki még nem látta volna a 2. évad első felét, az ne olvassa tovább, mert ici-picit spoileres!!!. De a többieknek sem kell, elég csak ennek a djukelnek, mert hozzá szólnék megint a hülyeségéhez:

Eszedbe ne jusson, hogy az a mező valószínüleg sárból és hatalmas gödrökből áll, ahol nem hogy az utolérés nem könnyü, de az sem, hogy ne boruljon fel az ember a kocsijával.

de ha ezen tényleg fenakadsz, ne is nézd tovább a sorozatot. Mert lesz olyan, hogy majd 3 percig nézed ahogy a víz alól embert szabadítanak, és az mégsem fullad meg. Sőt lesznek amputálások is elszorító kötés nélkül, és nem hogy a vérveszteségben, de még üszkösödésben vagy vérmérgezésbe sem fognak emiatt belehalni.

De tudod miért? Mert ez egy film. Nézd a Cops féldokumentum sorozatot, ott bizony minden üldözöttet elkapnak (igaz, nem is este a mezőn kocsival keresztül, de az 500 méterek néha még stimmelnek is!)

Tudom hogy mindenkinek lehet negativ élményei a filmről, de amit te mondasz, az már majdnem hogy flamelésnek beillő hülyeség!

Szerk.: egyébbként gyorsan megnéztem a végét. Tudod, furcsa módon én azt látom, hogy a rendörök is rájönnek hogy igy kocsival nem tudják őket követni. Mert megállnak ott a mező szélén, és kiszálnak hogy gyalog folytassák az üldözést. És milyen fos ganéj az már, hogy a futó rendőr nem éri utol a futó rabot? Tényleg, hagyd abba a sorozat nézését, a mi és a te kedvedért is!
    Prison break paródia!
    Sorry, ha már volt!
  • mike0013
    hajrá-hajrá, csinálj jobbat, meglátjuk mennyi sül ki belőle -.-
  • djukel
    Nyílván az utolsó évadot egy rakás fordulatos és izgalmas jelenettel kellett befejezni, hogy a lúzer néző (köztük én is) a falat kaparva álmatlanul várja a folytatást. Ezzel nincs is semmi gond. A réptéren egy tucat rendőrautó kb 500 méterre volt tőlük ők meg futottak a sötét éjszakába. Ezt a távot kb 1 perc alatt be lehet érni kocsival. Aztán ezt a reptéri mattnak látszó jelenetet úgy oldják meg, hogy kb 6 órát ugranak az időben és fényes nappal folytatják az üldőzést. Ez nem csavar, ez LÚZERSÉG. Ekkora szarságot még barátok köztben sem lát az ember.
  • Abruzzi
    Szerintem nézd inkább a barátok köztet, abban nincs ilyen "nagy csavar" ami ennyire megerőltetné az agyad...
  • Kmarha
    bazmeg, ha már sorozatot nézzel akkor talán néznéd rendesen! Printscreeneld már be nekem azt a részt ahol elkapják őket? Ahol megfogják a nyakukat, a földre teperik és bilincset raknak a kezükre?

Komolyan nem hiszlek el!
  • djukel
    Bazmeg senkinek sem tűnt fel, hogy az 1 évad úgy ért véget, hogy sűrű éjszaka lemattolták a szökevényket a reptéren? Erre elkezdem nézni a 2.évad első részét és azt kell látnom, hogy fényes nappal menekülnek az erdőben. Mi ez az istentelen szarság?
  • b4rc4
    ezért jó sorozat:P senki se tudja kitalálni és senki se sejti hogy mi lesz benne ;)
  • j0nNyKa
    szerintem az ő verziója túlságosan happy endesen hangzik szerintem, no de akkor miből lenne season 3 szerintem ?!
  • Kmarha
    szerintem meg az uborka nem paradicsom de piros és mégsem zöld. szerintem. de majd megláttjuk a következő részekben ;)
  • b4rc4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sztem kellerman marad Scofield-ék oldalán,csak az elnökkel fogja elhitetni,hogy mégsem aztán végül túszul ejti, vagy vmi iesmi lesz sztem.
  • Daveee
    nyugi ember....
    nem ovlasok bele a spoilerbe
  • tnm #7780
    akkor ezek szerint fórumozást is ma kezdted...

ez már ezer éve volt... 6szor megbeszéltük, mint ahogy azt is, hogy saját érdekedben jobb, ha csak a 2x15 /lassan 2x16/ után nézel vissza ebbe a topicba
  • Daveee
    :D
    énis igyvok, na modnom naponta 1 rész, ma keztem el, és mostj9n a 6. rész :D
    amugy azt olvastama blikkbe hogy a kis rapper-t lehet lecsukják,mert drogos állapotba halálra gázolt valakit