Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: berghold
amúgymeg nemigaz amit leírt, szerencsére😄
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
a kézzel meg majd lássuk meg, hogy mi lesz..........
Olvastam, hogy valaki látta a John Doe-t. Sehol se találom az epizódismertetõket, olyan hirtelen vége (?) lett, nem is értem az egészet. Valaki elárulná, hogy mi volt a vége? A haverja becsapta? Köszönöm.
Hogy a Prison Breakhez hozzászóljak... semmi újat nem tudok mondani <#vigyor3>#vigyor3> Sajnos még nem láttam a 2. évadból egy részt sem, de örülök az FBI-os csávónak😊
Micsoda név?! Zsebes...
Üdv, Ré
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
undorító a szinkron......t-bag, Abruzzi, Michael, Linc, Bellick....szörnyû.....
de hát rosszul tettem 😄
a mai s02e02 után ezek a szinkek... sco szinkje nagyon gáz lett... linc szinkje elmegy... de T-Bag szinkje :S :S áhhhhh...
nem volt elég idejük a karakterehez illõ szinkron szinészeket keresni???
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hatvan-egynéhány nap után újra van itthon net...mint a hülye úgy tépem le a részeket.de jó újra idefenn...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A kéz visszavarráshoz meg annyit, hogy lehet hogy tudják a készítõk, hogy egy ilyet nem lehet túlélni... És megis van a következõ rész eleji "döbbenet".
Az értelmezése pedig: az elsõ (first) torony ledõl (down) 😄
megnézem T-bag hangja miatt ^^
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ja, és ne felejtsétek, ma este 21:10 retekklub 😊
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
Szerintem az lesz hogy Mahone át áll az õ oldalukra 😊
Tehát szövetséges lesz az évad vége fele....de majd kiderül 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Na de a második résztõl 😊 Eltelt két rész, Haywire-al még mindig nem tudjuk, hogy mi van, az elnök asszony sem szereplet meg Kellerman sem, pedig érdekelne, hogy mit szólnak, hogy Lincoln megszökött.
Aztán ugye most mindenki szétvált már, egyedül Michael és Linc maradt együtt. A többiek mint külön utakon és már mindegyik tud a pénzrõl, beleértve Haywire-t is mert úgy emlékszem, hogy õ is hallotta még DB Coopertõl, és ugye most mind külön utakon megy a pénz fele Utah-ba 😊 Kiváncsi vagyok, hogy ebbõl a sok szálból mi fog kisülni. Tetszett az a jelenet, amikor bejelentették, hogy kitûztek jutalmat a szökevények megtalálására. Bellick arca nagyon ott van annál a jelenetnél 😊) Meg amikor az az õr ment a tárgyalásra, huhh ha szemmel ölni lehetne... 😊 Szóval ez is érdekes lesz, hogy Bellick majd magánbosszú-hadjáratba kezd. Arra leszek majd kiváncsi, hogy ki lesz az, aki ráfog jönni, hogy Lincol tényleg ártatlan. Szerintem akár az igazgatónak, akár Bellicknek, vagy Mahone-nak is szerepe lehet még a késõbbiekben ezzel kapcsolatban.
Várom a következõ részt 😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.