23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Fido4life
    nálam az ilyen "egybenézés" kissé elrontja a sorozat hangulatát, legalábbis a 24-ből itélve (majdnem egy nap alatt néztem meg az ötödiket) szal többé nem akarok ilyen hibát elkövetni...:S
  • desigo
    igen

amúgymeg ték:)
  • Fido4life
    már végeztél is a második évaddal ? D:D:
  • zaki
    Anno én az első 14 részt mexakítás nélkül néztem végig. Azért csak 14-et, mert csak annyi volt meg... :D

Annyira megtetszett, hogy nem bírtam abbahagyni. Júliustól-december elejéig nem volt netem, és az RTL is akkor kezdte csak vetíteni, mikor már láttam a 14. részt... Mikor lett újra netem az volt az 1. dolgom, hogy az összes megjelent részt letöltöttem, és megnéztem... Természetesen egyszerre... :D
  • Quantumleap
    Vagyis nem egészen nekem. Én még egy részt se láttam szinkronosan, és nem is halok meg a vágytól, azok után, amiket hallok. (fish=gyík, Twinner=Ficsúr stb.)
  • desigo
    Nekem is ez volt:)
    Mondom majd naponta nézek 1-et.
    Ahhhhaaa

Pár nap alatt megnéztem az egészet:)
  • Fido4life
    Asszem nem nagyon fog menni ez a naponta 1 rész nézés, már kapásból megnéztem kettőt, és még az este is hátra van :D
  • Rio81
    szenzációs :)
  • Munch
    Épp rtl klubon nézőknek lett kreálva a A szökés (RTL KLUB) topic.
  • precision
    mindenféle politizálás nélkül íme itt egy kép:

:DDDDDD
  • precision
    15.
  • Fido4life
    melyik is a mostani rész ? 14-dik ? Mert akkor egy jó ideig magányosan fogom nézni a sorit..:( (ha az eredeti tervhez ragaszkodok, és naponta csak egy részt nézek meg)
  • precision
    hát amíg el nem jutsz a mostani részig sztem ne nagyon nézegess be ide mert a végén még belefutsz egy nagy spoilerbe
  • Fido4life
    Sziasztok ! Elkezdtem e remek sorozat második évadját, így gondoltam beköltözök ide, a spoiler mentes topikból ! Azért nagyon nem fogok itt olvasgatni, nehogy lelöjjek valami húzós spoilert..:S
  • Mayday
    Mar teny, hogy lesz. (Ha csak nem esik vissza a nezettseg iszonyat nagy mertekben, gondolom. De ennek nem latom sok eselyet.)
  • Balázs 17
    odakúr mostanában a pb, a szünet után oylan részeket adnak, hogy csak na!!

azt lehet tudni, higy már eldönzött ténx, hogy lesz 3. évad vagy csak az okos emberkék kombinálnak?
  • Quantumleap
    Én tegnap végeztem az első évaddal. (Nem a retekklubon néztem.) Kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni a dolgok további menete. Különösen T-Bagra, hogy mennyire lesz ezek után ártalmas.

Ami a spoilerezést illeti, a láthatatlan betűzés helytálló, nem mindenki szeret magának poént lőni.
  • PiszkosFred
    Nem hurrogom le, dehogy. Csak hibazott. Egyebkent feltehetoen Sara nem a hangja miatt jott ra. Hiaba is akarna kimaradni az egeszbol, az erzelmei kozbeszolnak. Es mivel korabban is kapott mar kodolt uzenetet, nem kellett sok, hogy leessen neki a tantusz. Ha van egy fel oras felvetel, amelyen egy szamodra fontos ember beszel, es kozte van 2 perc, amikor neked uzen vagy toled bocsanatot ker, akkor te melyik reszt nezned meg ujra es ujra? ;] Csak ido kerdese volt, hogy rajojjon Sara arra, hogy a bocsanatkeres mogott egy uzenet lapul, es az AA konyvbol valok a kisse furcsanak is hato mondatok. Erre akkor is rajon, ha olvassa az uzenetet es nem hallja, nem szamit. Ellentetben a Mahone-nal, akinek goze sem volt hogy letezik ilyen konyv, neki ott Scofield megvaltozasa volt a gyanus. De persze ez csak feltetelezes a reszemrol, egy variacio a sok kozul ;]
  • scorpeeon
    Jah, ez is igaz lehet. De Scofieldet azért nem lehurrogni, ha nem lett volna olyan a hanghordozása, lehet h Sarah sem jön rá a dologra :)
  • PiszkosFred
    Mert ellentetben a szokasokkal, Mahone kivetelesen erti is a dolgat, es tudja, hogy a testverpar korul semmi sem az, aminek latszik. Nalam abszolut o favorit karakter (Fichtner amugy is nagy kedvencem), ellentetben a tobbiekkel, en "drukkolok" neki ;]

Egyebkent nem tudom miert furcsa hogy rajott a dolgokra. Eloszor is egy egesz csapat elemezte a felvetelt, nem csak o. Az AA konyv oda vonatkozo reszleteire Bellick baratunk jott ra, Mahone csak sejtette, hogy az ott valamiert kulonleges. Miert? Mert sajat magat arulta el Scofield a hanghordozasaval, amikor az erzelmeit belevitte abba a reszbe, amit Saranak uzent. Ehhez nem kell zseninek vagy "Zuperhekusnak" lenni, hogy eszrevegye. Eleg ha erti a szakmajat. Es mivel Mahone tudja, hogy Kellerman ott van veluk es "segit", igy szinten nem olyan furcsa, hogy rajott a trukkre (terelesre). Hiszen ha egy korabbi csapattarsam atall az ellenfelhez, az magaval viszi a taktikai repertoart, legyen az akar egy focicsapat volt jatekosa, akar egy titkosszolgalat (volt) ugynoke. Szoval Mahone csak teszi a dolgat, de ez kell ahhoz, hogy porogjon a sorozat. Ha folyamatosan 2-3 napos lemaradasban lenni, min izgulnank? Hogy mikor kap leket a dilinyos hajoja? Vagy hogy elkapjak e Bellicket a zuhany alatt, vagy nem? :D Jo az igy, csavaros eszu szokevenyekhez csavaros eszu zsaru dukal.
  • Broafka
    köszi :$
  • gameplusz
    Nm... ^^
  • LasDen #7756
    nah én is meglestem eztet az epizódot......egész jó volt....a múltkorinál jobb, csak az nem tetszett, hogy Mahone 2 perc alatt kielemezte az egész felvételt és rájött minden okosságra......
  • Broafka
    végre megint működik... oké, most már semmi :)
  • gameplusz
    http://www.speedyshare.com/561488900.html
  • Broafka
    valaki tudna nekem adni feliratot a Prison.Break.S02E01.HDTV.XviD-LOL epizódhoz, az a fránya feliratok.hu megint nem működik :(
    ide ha lehet:
    [email protected]
    köszi
  • fsgh
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    engem a legjobban az gondolkodtatott el hogy még az elnök is csak egy ezköz...csak jelképes a hatalma...
  • scorpeeon
    Nemhiszem, túl abszurd lenne. Oscarról ugyebár tudjuk hogy egy beteg állat aki halomra ölt sokmindenkit. Miért pont egy ilyen elborult agyú akárki vezetné a céget? :)
  • scorpeeon
    no torrent? TORRENT!
  • nesster
  • Amse
  • donidarko
    hali. a 2.-ik évad 15.-ik részét honnan tudom letőlteni? no torrent
  • shiftáj
    elég idegesítő h a mahone mindig pont akkor jön rá amikor történik a dolog...
  • ProGabe #7745
    navégre megint egy normális rész,bár az "elemzés" egyszerűen nevetséges volt,az amcsiknak ennyire mindegy hogy mi van egy monitoron a tv-ben,mondván az biztos lézetik?

hogy ez a Mahone mindenre rájön...
    őőő,már régóta szinte semmire sem megy egyedül,ebben a részben meg tényleg semmire,szal ez a mondat jópár rész óta már "nem ér" :P
  • fsgh
    na már én is megnéztem!:)

hogy ez a Mahone mindenre rájön... amúy még Kellerman lesz az érdekes...szerintem majd vissza áll a elök oldalára és a végén kiderül hogy mégsem ált vissza...vagy vmi ilyesmi...
  • Evin
    Valószínűleg szeptembernél előbb biztos nem.(kint a 2.szezon még csak a felénél tart)
  • littleNorbi
    Nem tudni, h mikor fog elkezdődni a 2. éved a TV-ben ?
  • donidarko
    Ez torrentes?
  • AnuluWork #7740
    * (mert jól megkevertem magam)
    :) Azon sem lennék meglepve ha "Mahone" lenne Shales és akinek nem tudjuk a nevét az lenne az igazi Mahone.
  • AnuluWork #7739
    Hmmm.
    Mindkettő, egy képen
    [URL=http://www.sg.hu/galeria/1096351264/10963512641170343823.jpg]"egyben"[/URL]
    A relytélyes faszi
    Oscar Shales

Szóval bármi lehetséges. :) Azon sem lennék meglepve ha Mahone lenne Shales és aki Mahonenak adja ki magát, az lenne Shales. Bár az már nagyon nagy csavar lenne, egyfajta twin peaksi magasságban ... :)