Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl jó hogy a harcsaszájú elhalt mert kurva unalmas szál volt az...de rossz azért mert fölöslegesen néztük végig az elsõ részben az uncsi szálakat is, pedig mostmár nem sül belõle ki semmi, az elsõ rész harcsaszájú jelenetek helyére nyugodtan berakhattak volna börtönös jeleneteket...szvsz
leszarom a konfigod...
itt már nem arról szól, hogy egy ember megmeneküljön, hanem megbuktassák azt a Qrva kormányt ami kicseszett velük sztem 😊
Legalábbis sztem lassan ilyenné válik a sztori 😊
Ami viszont állatira idegesít, hogy hány embernek kellett már meghalnia egyetlen egy megmentéséért a jók oldaláról. Kezd egyre kevésbé szimpatikussá válni a dolog, hogy ilyen áldozatok vannak és még semmire nem mentek eddig.
A liftes szöktetés húzós, de viszonylag kidolgozott ötlet volt, kár, hogy Malone rendelkezik aggyal. 😊
T-Bag mûtétje valóban piszkosul eltúlzott, szerintem a készítõk is tisztában lehetnek ezzel. Lehet, hogy 1-2 rész múlva elhal a keze és újra le kell vágni. Vagy vérmérgezést kap és karambolozik a kocsival. Akármi megeshet, a határ az alkotó fantázia.
A Scofield-álca amúgy tetszett, nekem is ugyanolyan baseball-sapim van 😄
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
nekem eddig egy dolog volt, ami kilógóan zavart, ez pedig a sokak által írt kéz visszavarrás... hát igen, ez már józan ésszel is meredek volt, de mondjuk nekem nem tünt fel, hogy azzal a kezével mosta volna a haját, vagy azzal vezetett volna, és a dokit is az alkarjával fogja oda...
a másik zavaró még az elsõ évadból /ezt nem is én vettem észre, hanem fatherom/, hogy ugye a biztonsági kamera felvételérõl úgy jönnek rá, hogy hamis, hogy nincs visszhang... hát én még nem találkoztam olyan (pláne fekete-fehér) biz.kamerával, ami hangot rögzít, de ki tudja....
nekem ez jött ki a kacsára <#wilting>#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a szökõkutas rész pedig az elõzõ részben látott gyógyszeres részre utalt szvsz. kicsit flashelt a csávó a kertben. néha azt is kell. 😊
amúgy ez a T-Bag-es szál a leggyengébb. nekem a bokám tavaly novemberben mondhatni leszakadt. 3. fokú nyílt boka törésem volt. csak kb. 5 centi bõl, meg az izom tartotta, minden más eltört, elszakadt. azóta sem gyógyult meg a lábam rendesen, 2szer is mûtöttek vele akkor 1 hónap alatt. 1 kiló vas volt benne legalább, amit a múlt héten szedtek ki. azaz 3 mûtét 9 hónap alatt. de õ 1 órás mûtét után már kocsit vezet illetve, egy faszi nyakát szorongatja. ugyanmár... 😞
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
tényleg csak akkor jut eszembe, hogy valaki szerint túlzás, hogy az ügynök rájön sok mindenre. szerintem az a túlzás, hogy nem jött rá, hiszen itthon is ezernyi
most komolyan, mintha az életben nem történnének túlzások. elég nagy túlzás volt, hogy emberek haltak meg a tüzijátékon. mégis megtörtént. istenem, hát itt is megtörténik - a filmek események egy verzióját örökítik meg. ha nem lenne okos zsaru, nem lenne érdekes a sorozat, csak autóznának texas fele és azt nézhetnék😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
megpróbálom majd rendszeresen levadászni és felnyomni õket 😉
hát ez alapján tovább durvul a dolog,"fokozódnak az izgalmak"<#buck>#buck>
és jó a csávókám szövege alatta(egy gyors és gyér fordítás a nem angolosoknak):"mindenki ismeri a pb részek sokkoló végeit...de jövõ hétfõn(...)nem fogod elhinni hogy kezdõdik" 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
http://free.srv.hu/i/a/iaro/kep/6bscap004.jpg
itt már elmegy a két ember
http://free.srv.hu/i/a/iaro/kep/6bscap005.jpg
itt meg megint mögötte vannak
hehehhe DS:SD::SD hehehe :\ :cccc
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
most, hogy van magyar felirat, mán szpojlerezem be:
sztem eddig az egyetlen hihetetlen rész az az volt, hogy télleg szimte egybõl már használta is a karját... a doki helyében simán megrántottam volna a kézfejét mikor azzal fogta le,
de ahhoz nem kellett szuperész, hogy Lincoln üzenetét megfejtse a zsaru: ez egybõl világos volt, hogy valami titkos utasítás, ráadásul olyan, amit LJ is meg tud fejteni, szóval innentõl kezdve csak figyelnie kellett a gyereket, meg út közben a jeleket, sztem egyébkémt az is egybõl egyértelmû volt, hogy a 3 azt jelenti, hogy a harmadikon
a kocsiban meg sztem nem az aksi, hanem a rádió a spéci, mert mikor beszállnak a kocsiba, akkor Scofield azt mondja LB-nek, hogy: "Ne nyúlj a rádióhoz!"
de VictorPictor feliratát leszedem mert az õ felirataival akarom majd felírni DVD -re a 2. évadot 😄
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Tény, h vannak benne kisebb-nagyobb irracionáls történések, mindenesetre a hangulat visszatért. Rájöttem, h igazából csak egyetlen dolog böki a csõrömet, de az nagyon: William Fichtner. Egyrészt nem bírom a csávót, másrészt az általa alakított szereplõ kicsit kilóg a PB hangulatából, fõleg, ha szuper-nyomozónak állítják be. Itt, a 2x02-ben jó volt, mert nem csinált sok mindent, midnenesetre én az évad közepe tájékán, mintegy utolsó szivatásként raktam volna a történetbe. Továbbra is Bellicket tekintem a bosszúálló harcosnak, és örülök, h a 2. részben ráálltak erre a szerepre.
Azért is fészkelõdtem kicsit, miközben néztem, mert szerintem a régi zenék (akármennyire profik is), nem illenek a nyílt, szabad környezetbe, a börtön-motívumnak pont jó volt. Lehet, h csak a megszokás miatt, de akkor is.
Na nem írok többet, lényeg, h én a 2x02-t sokkal inkább elfogadom az 1. évad folytatásának, mint a 2x01-et. Ha így viszik tovább a történetet, akkor örülök, ha meg nem, akkor beszívtam...
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Nem is tudom. Valahogy nem olyan mint az elso szezon. Nem olyan utos.
Tele van totalis baromsagokkal.
Az eletben egy vegtagvisszavaros mutet utan honapokig rehabilitacio es piocakura, de T-Bag-nek eleg 1 ora es egy allatorvos.
Lincoln a legfeltunobb es a legkeresettebb, de O sapka es szemuveg nelkul lazan maszkal az utcan.
Szuperzsarunak eleg fel ora egy olyan terv kibogozasara es megoldasara amit a mernok Ur honapokig tervezett
Zavaros es atgondolatlan. Remelem lesz jobb, mert kulonben megegy sorozatot abba kell hagynom 😞
Megnéztem a Manhunt részt.
Will Fitchner remek választás volt, remek belépõt kapott a szökevényeket üldözõ FBI ügynök szerepében. Érdekes lesz majd ez a Scofield vs. Malone. Nem bunyóval,hanem az eszükkel vívnak majd csatát, ebbõl az évadnyitó részben már kaphattunk ízelítõt (a temetõs részre gondolok itt leginkább).
Veronica távozása elképesztõen sokkoló. Jó pár perc kellett ahhoz, hogy magamhoz térjek a döbbenettõl.
Mindent összevetve: remek évadnyitó rész, más hangulat várható, pozitív irányban.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Prison Break 2x02 elkezdve. Várható befejezés szerda éjjel / csütörtök este.
nem a legjobbak az informátoraid sry. 😊 bár Victorpictor mindig "kamuzik", és hamarabb készül el a felirattal sokkal, mint ahogy az elõre megmondja. ki tudja lehet már kész is... kiszámíthatatlan. :p
az 1. (ez nem olyan gáz,de azért rossz) nem lesz egységes(hiszen több ember fordítja),vagy profi(mert nem tud igazán jól a fordító angolul)
a 2. a lényeges:victoprictor befejezi és akkor ha nem lesznek ilyen emberek(mert egy idõ után nem lesznek) akkor lõttek a másnapi feliratnak
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
thx
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"