Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ó, baszki, ezt a primadonnát... és nem tudod kivárni azt a pár órát?
megnézed a torrentkeresõket és az egyikrõl tuti lejön hamar. (na ja, ha csak 2-3k-val töltesz fel, akkor tui várni kell, de random csekkoltam egy free torrent file-t és simán jön)
Starcraft2 e-mail: [email protected]
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
amúgy Michael egy golyót röpíthetett volna az ügynök bõrébe.
http://www.blacktoastmusic.com/
Keresõbe beírni: This is war.
És így pár másodpercet meg lehet hallgatni. 😊
Careful what you look for. You just might find it.
A legjobbak egyike, amiket lattam az sg-n.
Szabadon forditottam es a rejteni volt szimpi abban a pillanatban. :-)
Jobb mint a nyúlüreg... :-)))
De ha nem tetszik, akkor Ásó Lajos is lehet (jollehet a Lincoln nem Lajos, mielött belekötsz :-) )
Vagy magyarul:
"Rá kellett jönnie, hogy bármi vezette is rá a bûnözõt, hogy elkövesse tettét, ezzel együtt járt, a bûnt felnagyította, a nyomában lihegõ kutyák ugatása. A félelem lassan
átcsapott paranoiába, a paranoia végül hisztériába."
Michael= Szkoföld Miklós
Linc= Rejtegetö Lajos
Amugy meg egyszerü a megoldas. Ha a hegy nem megy mohamedhez, mohamed megy a hegyhez.
A "Tea Bagging" kifejezest at kell vennünk T-atyózás neven es kesz. Mivel magyarban erre nincs kifejezes, akar ez is lehet.
En matol ezt fogom hasznalni, ha a baratnömet akarom majd Tea Baggelni, esetleg a sitten valakit :-)))
Gyere köcsg, meg T-atyózlak!
Na nem tudjatok h mi annak a zenének a cime/eloadoja ami a 1x2 részbe megy ,amikor scofield a csavart keresi ,meg a másik ,amikor a kés-t adják tovább..
Kérdem én, hogyan tudhatta? Csak úgy bement egy fodrászüzletbe? Vagy lopott valakitól egy hajvágógépet? 😊
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
olvasd már el a 4162-t,csak h ne menj messzire.
a csajról még nem is tudták kicsoda,mikor már a képeket nézegették.
szerintem lefotózták rabosításkor-ez már elhangzott itt-valószínüleg különleges ismertetõjegy-ként.egy elölrõl,egy hátulról.a részleteket meg kinagyították.szerintem.
ehez a verzióhoz van normális felirat? ami feliratok.hun van az szar és csúszik.
http://thenamelessphoto.com/
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Csak egy tipp volt, ez minden.
Persze, egyértelmû hogy a tetkós csaj fotózott, ezért lehetséges, hogy már azelõtt megvoltak a képek, mielõtt tudtak volna magáról a tetoválóról.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Emlékezzetek csak vissza, Mahone Scofield lakásán. Elmélkedik, hogy hónapokig tervezett, majd eltûntette a nyomokat. Ki is következteti, hogy a folyóba dobhatta a cuccokat, mondja is, hogy szóljanak a búvároknak, utána pedig nem is esik róla több szó, hanem már ott vannak nála a fotók.
Szóval egy zsákban voltak a folyó mélyén a többi cikkel, tervvel együtt, szvsz...
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Azt meg nem értem, hogy a napszemüveg + sapka kombó miért nem alap fényes nappal náluk.
Egyébként elég LOL volt a 2x02-ben a Tweeneres rész,szegény srác már totál paranoiás össze-vissza forgatja a fejét,ráadásul rohadt feltûnõen!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Szerintem nem a csaj fotózta le.
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Akkor nincsenek nála részletes fotók, csak majdnem total képek. Szerintem utána szerezték be a tetkós csajtól.
"A tetkót készító csaj nem csinálhatott róla fényképet, mivel említi is az elsõ részben, hogy még gyönyörködne benne, mert ha Scofield kisétál, akkor soha többet nem látja valszeg.."
Az elsõ részben csak annyit mond a csaj, hogy gyönyörködne még benne, mert Michael azt mondta, ha kész nem fog többet arra járni. (mivel börtönben lesz)
Fotókat csinálhatott, de élõben gondolom jobb látni azért gyönyörködött.
de rabosításkor miért csináltak volna közeli képeket a csuklóján lévõ tetkókról???
és, ha akkor csinálták, akkor pl. Bellicknek miért nem volt egybõl gyanús a három utcanév... vagy akárkinek, aki a Fox Riverben dolgozik is látta Scofield mappáját
Haywire-nek csapják le a kezét, és õ szaladgál azzal az idióta fejjel, kezében a kezével...
ÉS: T-Bag találkozik azzal a kislánnyal, mert ugye biztos õt is kinyirta volna...
Csak ki tudja, hogy elõtte nem "élvezte volna ki a szabadságát"; nem feltétlenül ebben a sorrendben.XD
kis kopasz csávókánk, meg jól meghúzza azt a csajt utah felé😄
a dili meg nemtom, eltekert világgá vagy mivan azzal?😄
a zsebes a feliratos (lesemírom) fordításnál csak jobb lehet, mert az az, aminek semmi értelme.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A zsebes névtõl meg majd megszakadtam...ménem maradhatott T-bag? Ha idejön angol barátom John, õt sem kezdem Jánosozni <#wilting>#wilting>...bazeg...