23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#7858 Vki mondja már meg hogy kell berakni a feliaratot a Prison Break-be mert leszedtem csak nem tom hogy kell bearkni. vki segítsen lécci. -
halofilter #7857 Hi. Picit akciódús lessz a 16. rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem elakarja vinni Linc-éket Kellerman csak lelépnek... vagy vmi ilyesmi -
#7856 nem tudtam volna mert nekem is ez a hiba...:SS csak úgy tudok letölteni hogy egy fájlt ha darabolva van általában nem tudom kicsomaglni:S -
Daveee #7855 hehe :D nekem 4 már sok volt kellet pihenni, akkor az 600 perc ami ->
10 ora hossza, szval elvileg 0:00 kor kelet volna végezned, de godnolom teis lzitottál azért:D és igy lett 3 -
el bruja #7854 nem baj én 1 nap alatt néztem meg azta 15öt kb. dél körül kezdtem nézni szal 3 körül mentem aludni... -
Daveee #7853 thenksz, csak tod napi 6-7 epizod utan az ember esze nem ugy vág :D -
el bruja #7852 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tod amikor lincolnt elvitték az apjához, együtt elmentek találkozni Michaellel azon a bolshoi booze "nevű"helyen, LJt otthagyta azzal a szőke nővel, aki asszem az apja testőre vagy vmi ilyesmi... azóta nem esett rola szó nem is mutatták... -
Daveee #7851 nem akaorm hogy leszurjatok :D csak egy észrevételt tettem :D
Am találta ma még 1 bakit, csak nemjut eszembe hogy mi!
De várjatok csak
LJ-vel milett? -
el bruja #7850 mi volt benne még ennél is nagyobb értelmetlenség? Többre amelyik így feltűnne nemnaon emlékszem... -
#7849 most ha ezen kiakadsz, soha a budos eletbe tobbet semmilyen filmet ne nezz meg, mer ennel joval nagyobb f@szsagok vannak altalaban -
el bruja #7848 2.évad már ugy kezdödött velük, hogy reggel van eltűntek a reptérről és az erdőben rohangálnak...akkorra már leléptek a reptérről -
Daveee #7847 de nem azt modnom... hanem azt hogy azzal ért véget, hogy modnja micsináljuk? fussunk, akkor a reptéren rendőrők veszik körül és matt setétség van, aztána 2. évadbol, mutatja előző részek tartalmábol, és ugyan ott fojtatja, ahol kimondja hogy fussunk, de ott már meg tiszta nappal, azért 1rről a 2-re nem lesz világoság -
#7846 szinte biztos, hogy nem fogja. -
#7845 Kössz. s02e05-nél tartok és ez nem a megfelelő topik ennek a hsz-ednek, ez spoiler volt nekem és belefutottam mert a pbt követem hetente rendesen. tehát nem olvashattam volna olyat amit ne tudnék (jó esetbe). erre te beirsz egy teljesen más témával kapcsolatos spoilert és elrontod más élményét. mindennek megvan a helye. ennek nem itt van. -
el bruja #7844 jo reggellel kezdődik estével fejeződik be de ez nem baki:) az elején mutatják a fox rivert "oldalnézetből" amint a nap felkel és az éjszakából reggel lesz... szal gondolom ezzel éreztetik hogy egy éjszakán kereszül menekültek... bár elég merész 1 éjjelen keresztül futni szal érdekesen oldották meg:) -
#7843 poen volt nyilvan nem szolom le erte :) -
Daveee #7842 Nah. énis megnéztema 15. részig, sztem fasza
bár azt nem értem hogy első évad véégn estével fejeződőt be másidk évad reggelel kezdődött....
kicsit laposnak tűnik a sorozta, mert ugye én 2 nap alatt néztem meg 15 részt, ami azért sok
de hát ha hetente 1 részt néztek akkor persze izgalmasabb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 15. rész végén, sztetek Kellerman elviszi az Elnökhöz Linc.éket? vagy milesz sztetek? -
#7841 hátt..igy nehéz lesz segíteni... :P -
#7840 nem tudod kicsomagolni crc hiba miatt? -
donidarko #7839 Hali. Valaki leszedte a 2évad 15.részét a SOROZATOK.-ról? azért kérdem mert nekem szarul jött le! én basztam el valamit?? -
#7838 abból már van öt is, a hatodik meg jön
Én a 2. felénél tartok, épp rájöttek h kamubomba volt a reptéren:D -
el bruja #7837 jo az mind1 mikor mert nincs olyan csatorna ahol játszák sajnos:(
Csak a 15. részig szedtem le és kíváncsi voltam hogy nem maradtam-e le... -
#7836 hello:) -
#7835 16. és hétfőn -
el bruja #7834 a foxon melyik jön, 16. vagy 17.? -
#7833 jóvan, akkor én hagyom porosodni a topikot, amíg elnem jutok az áhított 15-dik részig.. elsietni biztos nem fogom, nem akarom a napokat számolni, egy-egy epizódnál, mint a 24 hatodik évadánál... majd ha beérem a totyikot jelentkezek, addig is sziasztok ! -
#7832 nehogy má leszóld mer beírja véleményét.... :DD
a spoilert ellehetne hagyni, de beírhatja ha akarja.....nem sokat zavar.. .DDD -
#7831 haladj mar, reg tulvan a topig a 4., 6. reszeken
amikor 15nel vagy, szolj :D -
#7830 S02E06
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tyűű ez a David jól megszívta.... -
#7829 jep :D
viszont csak 150 ingyen letöltési szál van... -
Antrax #7828 és...és...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...ingyenes? -
#7827 van :D -
Antrax #7826 Van olyan oldal aminn lelehet tölteni a 2. évadot és nem torrent? -
#7825 amíg van megfelelően jó nézettsége lesz,ha 10 évig nézik sokan,akkor 10 évig lesz,alternatív esetben a készítők leállnak vele,vagy te magad -
donidarko #7824 összesen hány évadot terveznek a szökésnek? -
#7823 hát az, is.. kár hogy tudtam előre a dolgot... -
#7822 Ezt inkább a 24-es topikba kellet volna írnod :D -
#7821 áá, dehogyis, inkább megrázó:/ -
#7820 S02E04
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért Abruzzi halála, elég durva jelenet volt...:S -
#7819 Sztem is elég erőltetett nem tudtam rajta nevetni, pedig próbáltam :DDDDDD