23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#8018 "Are you my dog, Brad?" ez a mondat.. ah :D -
#8017 Hja, és még ki is hagytam pár kritizálható dolgot:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet hogy Tbag személyisége lenyügöző, de nem hiszem el hogy ennyire nem tünik fel a látogató csajszikának, hogy itt valami rohadtul nem stimmel.
Este a gyerekek sehogy nem tudnak kiszökni a házból. Persze, ajtó bezárva. Na de az ablak? Ha be is deszkázza, akkor is ki lehet törni, szét lehet feszíteni valahogy, aztán menni hívni a rendörséget. Biztos nem várnék sokáig, a gyerek is ki akart osonni a "biciklijéhez", szóval nem értem miért maradtak eddig a szobájukban.
Várom inkább a Dexter és a Weeds folytatását, nézem a Battlestart, izgulok a Születet Feleségeken, meg az újfajta Xaktás feelingü 4400 egy egy történetén. A Prison Breaket meg majd úgy meg-megnézem az új részeit ha eszembe jutt hogy már biztos van új, amig végkép el nem veszik tőle a kedvem. De már annyira nem várom, szinte nem is érdekel mi lesz velük :) Lehet rossz pillanatomban szoktam mostanában ezt megnézni. -
#8016 annak volt jó börtönös feelingje... -
#8015 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem nagyon bejött ez a rész :) hát igen a vonatos baki.. iyeneket elnézek.. én inkább annál néztem nagyot, h egy forgalmas vasútállomáson senki, azaz SENKI nem ismeri fel őket, főleg, h a híradóban is voltak 1-2 napja a kazettával..
meg c-note-nál is kellett vmi izgalom ezért pont ő volt a nagymájer és megmentő :P
de ez a haywire-es vég.. nagyon ütött!!! végre nem csak úgy lelőtték..
főleg a zene hozzá nagyon kilett találva.
amúgy azthittem, h tipikus amcsi filmhez híven sco jól megtossza sarah-t a wcben :D de tévedtem :P
-
NuSkool #8014 ki csinálta a feliratot? :D:D:D
gondolom direkt így írta... "nem kicsit, nagyon" :D:D
állat xD -
#8013 az sztem tény hogy az első évad sokkal jobb volt -
#8012 Nah én is meglestem
NAgyon komoly lett a végén a vágás és a hang! -
#8011 szegényke..
Előre szólok, az én véleményem, ne tessék nekem támadni. De egyre kevéssbé jön be a sorozat. Most még olyan rész is volt, ahol bele-beletekertem egy kicsikét
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom hogy nem jó hibákat keresni egy filmben, bakikat, logikai buktatókat.. de hát néhány annyira de annyira szembetünő. Elöször is a szövetségiek telefonja lenyomozhatatlan, mintha erről lett volna szó. De úgylátszik mégsem, megtalálták őket. Akkor meg miért nem dobja el a fenébe a telefont. Vagy talán a vonatról a kalauz hivta fel a rendörséget hogy itt van valami ügynökféle, nem tudják ki lehet az? Elmegy. De hogy aztán a mozgó vonatból kiugranak, és rohannak be messze az erdő közepébe, nehogy a már kilométerekre járó vonatról lelőjék őket. Röhejes. Futok amig a vonat elmegy, aztán megállok a rendöröknek, hogy ártatlan vagyok, ott azok fent a távolodó vonatról kényszerítettek le. LoL. Ha nem kapják el őket elfutnak a tengerpartik, csak mert a vonaton megfenyegették öket?
A másik meg a Bellick szál. Egy ilyen kis külsösre bizni a szököttek elfogását? Csak azért, mert nem volt olyan hülye mint az FBI, és megnézte hogy Michael kivel találgozgatott, meg hogy Tbag kivel telefonált? Talán ezt kellet volna alapból csinálniuk ott az FBI-nál is, legalábbis én kiképzés nélkül is a környezetük lenyomozásával kezdtem volna. Ezt már a korábbi részeknél is megjegyeztem. De nem, egyszerübb egy összevert fegyört előhozni, akinek még csak el se mondhatjuk, hogy a cél nem az elkapás hanem a megölés, és ereszük ki a többiek után. Nem is egy erre kiképzett ügynököt szerezni vagy kérni a munkára, áhh dehogy.
Valamint megint végighallgathattuk, hogy nem jó ha a börtöndoki beleszeret az egyik rabba. Még párszor ismételjék el, nem hallottam eleget. Valahol itt tekertem bele a sorozatba.
Ami jó volt szegény Patoshik vége, valamint az átverés az eltorzított hangocskával. Eddig is sejtettem valamit, meg más is irta hogy lehet hogy csak gépről felvett, és hát tényleg, szó sincs igy megbocsátásról. :) Ellenszenves ügynökünk marad a Scofieldek pártján. Kiváncsi leszek a "szivaros láda" épületében mi történik, biztos nem lesz egy könnyü menet.
A kávézó kirablásos mellékszál is jó volt, csak kiváncsi vagyok, mit kapnak a bentiek, mikor a rab megsúgja a rendöröknek hogy nem a nagypacák törte el a kezét, hanem valami szökésben lévő fekete pacák. :) Viszont egyre kevésbé érzem hogy akarok ebből én egy 3. évadot is. -
#8010 Irigylem a problémáitokat a banner-el kapcsolatban. :) -
#8009 ööö velem van a baj??? -
#8008 Spoilert írd már oda, vagy inkább ne írjál semmit bazeg. -
#8007 köszönjük, hogy ezt mind megosztottad.... -
#8006 én még nem néztem meg de naon várom hogy megnézzem. majd én késöbbi időpontba nézem meg -
Daveee #8005 Nah megnéztem, nekem nagyon teccik, az nagyvolt az a forditás hogy
"mondja meg Bill Kim nek, hogy ezt elcsezte, nem kicsit, nagyon" lol :D
szegény zakkant, utolso szereplésébe nagyon jol nyomta :S
Rest in Peace In Prison Break :S
-
#8004 franc, én még csak a 8. résznél tartok! :)
és basszus olyan nehéz letölteni, mert a fele fake! már egy párat letöltöttem, mire rájöttem hogy el kell olvasni pár kommentet :) -
#8003 óóó jeeee van felirat -
#8002 -
el bruja #8001 ha az rtlklubbosra gondolsz, ha minden igaz szeptemberig nem lesz 2. évad... -
#8000 TV-ben? nem! -
#7999 hali
holnap lesz akkor szökés ?
-
skristof #7998 mucssz grásziasz pictor! -
medogyorgy #7997 THX VICTORPICTOR -
medogyorgy #7996 THX VICTORPICTO -
#7995 Ehh, pont most akartam írni... :D
VICTORPICTORNAK EZER KÖSZÖNET! -
#7994 az igen 5 perce néztem akkor még nem volt :D -
Richard90 #7993 Gyerekek kész a felirat :D
felirat
BIG THANKS VICTORPICTORNAK!! -
#7992 hmm... és? ezzel most? na jó, de ha valaki oylan jön ide aki még nem kezdte el a 2. évadot, akkor mondjuk nem húzhatjuk ki Scofield-et (nyílván ő vele nem történt semmi, azért hoztam fel őt példának) szal érted... -
#7991 oké akkor piros x!!! pls -
#7990 Nem feltétlenül! Végül is ez nem a Prison Break RTL Klub topic, hanem a sorozat topicja. És a sorozat jelenleg a 2. szezonját tapossa keményen ... -
#7989 piros x jobb lenne de az télleg spoileres. ööö elnézést nemtom hogy kell csinálni ezt a spileres dolgot -
#7988 az lenne spoileres ha ugy lenne mint a sorozatban?(piros x a képre) -
#7987 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!arra gondoltam, hogy a bannert lehetne bővíteni egy olyannal hogy ott vannak ugye a fegyencek képei, és akkor ha valaki rámegy az egérrel a képre akkor az aki mondjuk már meghalt, vagy elfogták annak a képe elhomályosul vagy ilyesmi
először arra gondoltam hogy így ki is lehetne húzni, de az meg olyan spoileres lenne! -
#7986 NEM. -
medogyorgy #7985 pls nem tud valaki mondani feliratot a 16.részhez??? -
#7984 ugyan annak a cimnek kell lenni a feliratnak és a filmnek -
audi001 #7983 Hy
Volna egy gondom, a media playere nem irja a feliratot de lejátsza a filmet.A BSplayer pedig nem játsza le a filmet. :S
Mi lehet a baj? -
#7982 áááá értem csak nem ugrott be -
#7981 volt börtönigazgató -
#7980 várjatok. ki ez a pope? -
#7979 De jó lesz a köv. rész. :) Már nagyon várom. Valahogy mindig is azt képzeltem, hogy Scofield elmondja majd egyszer Pope-nak, hogy valójában miről is szól mindez. Mert azért Pope megérdemelte, rendes, korrekt volt mindig.