Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fleko, ha nemtetszik a fórum akkor bye, azért találák ki a fórumot, hogy midenrõl lehessen beszélni, ami az adott topikot illeti, a másik topikba én nemjárok és nem is ervezem
szvsz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
De ti csináltok neki ilyen nagy várat, leírta hogy szerinte melyik szinkron milyen, azt jónapot, ennyi. Nem muszáj mindenre reagálni.
Bazinga!
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
BUDA > miskolc.
" 350 megás epizód, és az is hdtv minõség" nem én írtam ezt, en valaszoltam erre.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Én sem szoktam fikázni (a divatfikázást is gyûlölöm) a szinkronokat, kivétel a lost, de ez feles meló volt...
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
emlékszem a 24-et szinkronosan láttam elõször (term. az elsõ évadot), nem volt bajom vele, majd amikor túl lettem az 5 évadon, furcsa volt belenézni a szinkronosba
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
T-Bag túl jó karakter, kár lenne érte.
PSN: berghold
remelem Haywire-t kapják el D:
BUDA > miskolc.
szinrkon értékelés (!!magányvélemény)
bellick - közepes
scofield - gyenge
linc - jó
abruzzi - nevetséges
T-Bag - szánalmas
Sucre - egyhangú, unalmas, shit
Tancredi - gyenge
Lj - közepes
Igazgató - jó
Veronika - gyenge
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
az 5.1-es hang meg sztem itt is tökéletes nem hiszem, hogy érezhetõen jobb lenne a 4,5GB-os verzióban, de egészésgere, aki azt nézi.
Idezet a magyar feliratbol:
Tiszta õrület, hogy egymást
okoljuk azért, ami történt.
Ha valaki felelõs,
hát azok a rabok, akik minden reggel
a képünkbe mosolyognak az újságokon.
Elvették az állásom,
a nyugdíjam,
a becsületem.
Mikor átjutottak fal túloldalára,
ezt mind magukkal vitték.
Mindent, amiért
egész életemben dolgoztam.
Tehat nem a kollegajara haragszik, nem azt okolja.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Bazinga!
Kepesek beverni egymas pofajat es utana ha kifaradtak, meginni egy sört együtt. Elvegre sokaig baratok voltak. En nem latok semmi logikatlant benne.
Aztán szezonvégén úgyis berendelem a dvdt. Az elsõ is megvan, ez meg tuti meglesz 😊
a 350mb-s és ugyanugy hd mint a 4.5gb-s, csak igy jol kicsesznek azokkal akik a nagyot szedik :-C
LOL. A 350 megás az csak rip. HDTV-RIP! A 4.5 gigás az meg ILYEN képminõséggel (1280 x 720, 59.94 fps, 25.00 Mbps (14.08 Mbps Average) 5.1 stb. rendelkezik.
És ráadásul nem is ez a legszebb és legnagyobb méretû verzió. Ez csak 720p.
1080i/p (4.5g ts)
720p (1400m xvid)
HR-HDTV (700m xvid)
HDTV-Rip (350m xvid)
Szóval gondolkozz, mielõtt ilyeneket írsz. És vesd össze a fenti linkelt képet a te 350megás változatoddal...
attol meg hogy az elejere ki van irva hogy hdtv, az amit te leszedsz mar nem az
jo voltez a rész is de Haywire-t akarok már :\
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
http://thenamelessphoto.com/
Bazinga!
thx
BUDA > miskolc.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
BUDA > miskolc.