Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

fleko, ha nemtetszik a fórum akkor bye, azért találák ki a fórumot, hogy midenrõl lehessen beszélni, ami az adott topikot illeti, a másik topikba én nemjárok és nem is ervezem
szvsz
kuss már

ProGabe
de õ hol írta hogy az a baja hogy nem hasonlít a hangja???sucrenal pl írta is hogy szerinte tök egysíkúan beszél,én pl írtam még anno hogy abruzzi egyik lényegét veszítette el hogy nincs akcentusa,senki nem várhatja el hogy olyan legyen a szinkron hangja mint az eredetié,de egy kis színészi játékot elvárnék...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dynamic
Nos, arról vitatkozni, hogy jó-e a szinkronhang szvsz teljesen röhejes, mert sokan annak tudatában alkotnak véleményt, hogy ismerik a színészek eredeti hangját.Ha az lenne a gond, hogy szar a fordítás, a színész nem éli bele magát stb. azt még megérteném, de az, hogy nem jó Scofield hangja, mert mondjuk magas az eredetihez képest...hát jó reggelt, lehet, hogy újat mondok, de mindig is irreleváns volt egy film szinkronnál, hogy milyen az eredeti hangja a színésznek.
miilann
a promo végén kurvara latszik az anyosülésen h bábu 😄AS😄: :ccc

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

precision
Egyszerû, a "magyar" topikot nem nézik olyanok (vagy csak elenyészõ számban) akik angolul megnézték már, és most a 2. szériát nézik...meg mint már le lett írva korábban aki a magyart nézi és nem látta az eredetit annak nincs kifogása a szinkron ellen, szal 'természetes' hogy csak itt merülhet fel ilyen
De ti csináltok neki ilyen nagy várat, leírta hogy szerinte melyik szinkron milyen, azt jónapot, ennyi. Nem muszáj mindenre reagálni.

Bazinga!

Hooligan666
akkor sry. De nem láttam hogy idéztél volna. 😊

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

egyszerûen csak g*ciunalmas hogy minden héten feljön ez a téma az angol sorozat topicjában amikor megy egy rész az rtl-en.

precision
akkor fórumozni is "röhej", meg bármirõl is elmondani a véleményünket amirõl van...

Bazinga!

szerintem tweener sem, a csaj fél szólni vagy nem tom

BUDA > miskolc.

drobee
Abruzzi tuti nem. Láttad az elõzetest? Újra visszaállt a banda élére. Lehetetlenség újra elkapni. Persze ezt csak a valóságban, egy sorozatban bármi lehet.

quack
es szerinted en ezt nem tudom es komolyan irtam azt amire valaszoltal?
" 350 megás epizód, és az is hdtv minõség" nem én írtam ezt, en valaszoltam erre.

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

balvin
kéne 1 új topik (Szinkronhang viták)

nekem a film szinkronokkal semmi bajom, mert rengeteget nézek meg angolul, majd ha kijön szinkronosan, de ezé a sorozaté nekem nemjön be, csak kiadtam magamból amit érzek, és ennyi, és ezzel be is fejeztem, meg amúgy is eredeti nyelven minden jobb😊)
Hooligan666
Hát... én próbáltam eltekinteni attól hogy láttam az eredetit. Nagyon összecsapott meló. Lincolnon, a fõköcsög ügynökön és a titokzatos nõn kívül egyiknek sem illik a szinkron a jelleméhez. Még ha nem láttam volna az eredetit, akkor is legalább behánynék T-Bag és Veronica szinkronjától.

Én sem szoktam fikázni (a divatfikázást is gyûlölöm) a szinkronokat, kivétel a lost, de ez feles meló volt...

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

nem is olyanoktól érkezik ilyen kritika a szinkronnal kapcsolatosan akik most látják elõször 😄 ha az embernek van egy viszonyítási alapja, utána fog tetszeni/nem tetszeni

emlékszem a 24-et szinkronosan láttam elõször (term. az elsõ évadot), nem volt bajom vele, majd amikor túl lettem az 5 évadon, furcsa volt belenézni a szinkronosba

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Dynamic
Kíváncsi vagyok, hogyan értékelnél egy olyan szinkronos filmet, aminek még soha nem láttad az eredetijét.Röhej ez az egész szinkron értékelési mizéria...
inkább maradj meg magadnak<#lama>
És legyen a börtönben is mindenki ártatlan?
T-Bag túl jó karakter, kár lenne érte.

PSN: berghold

Én szeretném ha T-Bag-et kapnák el, és nem lenne a sorozatban ilyen gyerekermegerõszakolás/kinyirás dolog! Ez az ártatlanokat-kinyirok-mégis-szimpatikus-vagyok-mindenkinek dolog nekem nagyon nem tetszik, attól függetlenül, hogy szegényebb lenne nélküle a sorozat!
REALista
<#unalmas>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ezt ide, vagy sehova, thx.

Sucret tuti elviszik Las Vegasig, szerintem hector keresztbe tehet neki
remelem Haywire-t kapják el D:

BUDA > miskolc.

ez nevetséges, hawernál jártam és belenéztem a szökésbe
szinrkon értékelés (!!magányvélemény)
bellick - közepes
scofield - gyenge
linc - jó
abruzzi - nevetséges
T-Bag - szánalmas
Sucre - egyhangú, unalmas, shit
Tancredi - gyenge
Lj - közepes
Igazgató - jó
Veronika - gyenge
Miután beírtam, azután én is rájöttem... <#lama> Melakulpa.
Látom mások is haraptak a témára, ez a jelenet akkor volt mikor mutatták, hogy kapják el a fickót, téli kabát volt rajta a bolt kirablásakor.
REALista
Ez bizony az elsõ évadból van!😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

robotnyk
s1-16os flashbackbõl van az a részlet
Igen, de lehet nem elsõként kapják el, de ki tudja...

Vagy lehet ez a elsõ évadból volt, mind1 mostmár! 😊
Akit érdekel, itt, pontosan a 15 másodperckor bevillan pár képkockára, hogy kit fognak elkapni...
valaki majd felvehetne egy kis részt, amikor majd t-bag beszél, mert tv-bem nemfgom nézni :S
vagy apolskis vagy abruzzi lesz az elsõ...<#fejvakaras>
tnm
hát én úgy vagyok vele, hogy a HR HDTV a maga 700 megájával és 5.1-es hangjával már nekem elég, azért sztem túlzás, hogy 42 percre egy 2 órás film DVD-s mennyiségét áldozzam, ez kb azoknak éri meg, akik 100+ centis HD-Ready-s tv-n nézik magam monitorjára 1280*1024 a 960 képpontjával nekem elég
az 5.1-es hang meg sztem itt is tökéletes nem hiszem, hogy érezhetõen jobb lenne a 4,5GB-os verzióban, de egészésgere, aki azt nézi.

Mayday
Ezt eppenseggel megbeszeltek, hogy miert egymast torkat mardossak, amikor nem a masik hibaja semmi, hanem a szokott rabok miatt vesztette el mindketto a munkajat.
Idezet a magyar feliratbol:

Tiszta õrület, hogy egymást
okoljuk azért, ami történt.
Ha valaki felelõs,
hát azok a rabok, akik minden reggel
a képünkbe mosolyognak az újságokon.
Elvették az állásom,
a nyugdíjam,
a becsületem.
Mikor átjutottak fal túloldalára,
ezt mind magukkal vitték.
Mindent, amiért
egész életemben dolgoztam.

Tehat nem a kollegajara haragszik, nem azt okolja.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

precision
Sztem Bellick nem az a fajta aki csak így 'megbocsájtana' egy ilyennek, aki kirakta a munkahelyérõl, mert gyakorlatilag Geary miatt rúgták ki. Talán az érdek, hogy ketten többre jutnak Scofieldék ellen...de már elõtte leültek sörözni mielõtt ezt Geary felhozta volna... Szóval furcsa, de végülis nem tesz rosszat a sorozatnak ha ketten összefognak.

Bazinga!

Hunnenkoenig
Bellick es Geary ferfiak.
Kepesek beverni egymas pofajat es utana ha kifaradtak, meginni egy sört együtt. Elvegre sokaig baratok voltak. En nem latok semmi logikatlant benne.

Barni
csak nem az új részre
amúgy már leszedtem, azért köszi

Avanti Italia!

Alien
Hú ez jó rész lesz, nagyon várom <#vigyor>

Hooligan666
Hát nekem simán megér 7 óra letöltést a HR (700 mega). 5.1es hang, nagyonszép kép.
Aztán szezonvégén úgyis berendelem a dvdt. Az elsõ is megvan, ez meg tuti meglesz 😊

precision
hát asszem nekünk legtöbbünknek, mint földi halandó bõven elég a LOL -os verzió 😊

Bazinga!

Hooligan666
Legalább utánanéznél mekkora baromságokat írsz...

a 350mb-s és ugyanugy hd mint a 4.5gb-s, csak igy jol kicsesznek azokkal akik a nagyot szedik :-C

LOL. A 350 megás az csak rip. HDTV-RIP! A 4.5 gigás az meg ILYEN képminõséggel (1280 x 720, 59.94 fps, 25.00 Mbps (14.08 Mbps Average) 5.1 stb. rendelkezik.
És ráadásul nem is ez a legszebb és legnagyobb méretû verzió. Ez csak 720p.

1080i/p (4.5g ts)
720p (1400m xvid)
HR-HDTV (700m xvid)
HDTV-Rip (350m xvid)

Szóval gondolkozz, mielõtt ilyeneket írsz. És vesd össze a fenti linkelt képet a te 350megás változatoddal...

sztem Apolskis lesz a '1st down'

quack
ja 350mb-s és ugyanugy hd mint a 4.5gb-s, csak igy jol kicsesznek azokkal akik a nagyot szedik :-C
attol meg hogy az elejere ki van irva hogy hdtv, az amit te leszedsz mar nem az

jo voltez a rész is de Haywire-t akarok már :\

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

szerintem az a cucc valamiféle nyugtató. nézzétek meg az s2e1ben amikor sajtótájékoztató elött felveszi a cuccait :]

http://thenamelessphoto.com/

precision
ha csak normál nyugató lenne miért rejtené tollba? stílusosabb? akkor miért 'titokban' szedi be mindig, mikor senki nem látja? 😊

Bazinga!

váááá... na ebbõl mi lesz 😮
thx

BUDA > miskolc.

modellmaker
hoooppááá! 😊 na egy hét múlva kiderül. vagy lesznek olyan cselesek, hogy beteszik a végére, azzal lesz vége mint a promonak, és várhatunk még egyet. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

mukika
van first down promo? |:

BUDA > miskolc.