Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
talan
BUDA > miskolc.
Nem tudja valaki hogy mi annak a számnak a címe ,ami a promo alatt megy?
Az rtlklub is leadhatna ilyen promo-kat
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"Everything that happens, happens for a reason"
nagy esélye van. Tiszta ideg, nem kezeli jól a helyzetet. ( ki kezelné jól? )"
Sco, Linc, Abruzzi, T-Bag ... soroljam?
"nagyon gáz lenne, ha igy elbánnának vele az írók. Eddig még egyetlen részben sem szerepelt, nem bánhatnak eligy el vele."
Mindenkit számba vettem h lehetne "First Down". Ez tûnik lehetséges megoldásnak. Bocs, de írói illetve produceri szempontokat vettem figyelembe véve.
"ha megnézed a promot, láthatod hogy nincs túl jó formában, kezd kilökõdni a keze és a zsaruk is a nyakán vannak... De véleményesm szerint marad."
Nem láttam, mivel nem szoktam megnézni, sajnos már a Lost-nál megtanultam h vagy spoileresek vagy átverõsek lényeg h látványosak legyenek... magával csesz ki aki nézi.
"C-Note:
hasonló a helyzet,mint Sucre-nál. itt is megvan a szerelmi/családi dolog, plusz még a pénz is motiválja. kb ennyivel több nála."
Sucre és C-Note is fontos vonal, különben nem áldozták volna rájuk most is a rész 3/4-t... Egy sorozatban, melynek hossza (bármennyire is idegesítõ) egyedül a nézettségtõl függ, íróként szerinted egy Mariecruz-os, egy C-Note family-s szálat dobnál ki, melyben még van potenciál, vagy benne hagynál egy teljesen érdektelen Tweener vagy J-Cat szálat? Esetleg neki kezdenél logikátlanul felépíteni most egyet?
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
nagy esélye van. Tiszta ideg, nem kezeli jól a helyzetet. ( ki kezelné jól? ) Este megfekteti a csajt, akinek valahonnan ismerõsnek tûnik, telózik egyet, és másnap reggel ott a rendõrség,beparázik,elkapja a csajt, lelövik...
T-Bag:
ha megnézed a promot, láthatod hogy nincs túl jó formában, kezd kilökõdni a keze és a zsaruk is a nyakán vannak... De véleményesm szerint marad.
Sucre:
Esélyes lehet a kiirásra, mivel már szinte semmi nem indokolja hogy maradjon. egyedül a maricruz-os szál. de az meg a történet szempontjából nem annyira lényeges.
C-Note:
hasonló a helyzet,mint Sucre-nál. itt is megvan a szerelmi/családi dolog, plusz még a pénz is motiválja. kb ennyivel több nála.
Scofield&burrows:
0% ez ugyanis nagyon ártana a nézettségnek.
Abruzzi:
elképzelhetõ.Fõleg a promoban történtek után. Pl: felnyomja a csaj. Vagy akár az is hogy elveszti a fejét, miközben fibonaccit keresi. (nem értem hogy minek akarja megölni. Az oké hogy börtönbe juttatta, és meg akarja bosszulni. Ebben a helyzetben inkább menekülnie kellene.) Szóval a forrófejûsége miatt esélyes.
Pathosik:
nagyon gáz lenne, ha igy elbánnának vele az írók. Eddig még egyetlen részben sem szerepelt, nem bánhatnak eligy el vele.
amúgy érdekes, hogy a legjobban C-Notetal és Sucreval tudok együtt érezni....vagy hogy mondjam.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sztem különben David "Tweener" Apolskis lesz az.
De az esélyek. (Sorrendbe megyek a képeken.)
- Theodore Bagwell:
Történet szempontjából nincs veszélybe, nincsenek a nyomában, és a keze is kezd rendbe jönni. Írói szempontból pedig nagyon jó karakter, akit kár lenne kiírni és még van befejezetlen ügye a régi családjával ugye... szval 0%
- Benjamin Franklin:
Õ már a történet szempontjából érdekesebb, hisz a sztori vonala épp kezd a végére érni, ráadásul kezdjük is megszeretni, szval ilyen 24-es fordulattal õ is lehetne az, ráadásul nem hiszem h lenne terve vele az íróknak, leszámítva ugye a pénzt, amit már az Otis c. részben is kérdezett, és most is említett. Sztem õ 10%
- Fernando Sucre:
Kezdetektõl fõszereplõ, remek karakter. Írói szempontból butaság lenni õt elkapatni, mivel még ott van a Maricruz-Hektor ügy, plusz még valahogy a kuzinnak is kellene segíteni... (én valahogy ugy érzem ebben Michaelnek is szerepe lesz.) Tuti 0%
- Michael Scofield és Lincoln Burrows:
Ugye ez már annyira 0% h minuszban van... De ha értelmet akarnak adni az írók a címnek jó húzás lenne, viszont elég sok nézõt vesztenének.
- David Apolskis:
Ideges a szökése óta, folyamatosan hibázik, ráadásul terv és cél nélkül szökött meg. Írói szempontból is csak a pénz motiválja, ráadásul nem is szimpatikus karakter. Nálam õ 60%.
- John Abruzzi:
Igazából T-Bag mellett a másik igazi rossz fiú, abszolút alap elem a soriba. Kell mert sztem a pénz, Fibonacci és a maffia ügyek mind jó szálak. Igazság szerint ha vissza áll a banda élére az csak jót tesz a karakterének. Egyetlen dolog szól ellene, a színész, aki ugye nem biztos h tudja vállalni sokáig a sorozatot, vagy a producerek a pénzelését... Szvsz ezért ér meg nálam 5%-ot.
- Charles Patoshik:
Rajongók kedvence lett az utóbbi részek alatt engem mondjuk mindig ídegesített, minden esetre megjátszhatnak egy olyat, h veszélybe kerül mind a 7 másik körözött, majd mind megmenekül, a J-cat meg bele teker a rendõrök karjaiba. 25%
Szval én így gondolom tömören 😄😄😄😄😄
Várom a tippeket... hétfõn minden kiderül...
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nem tudjátok, honnan tudnám letölteni az elsõ évadot? Jó lenne a feliratos is, torrent, mindegy, csak nem tudom kivárni, amíg leadják!
Üdv
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
ilyenre hogy lehet feliratot rakni?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
egyik az elsõ részbõl Sucre szövege, már írtam korábban is:
"Csak egy szótagú szavakat használok mostantól: Igen, nem."
vagy másodikból:
"Allen Schweitzer ismered?"
"Sose hallottam róla."
Míg feliratban sikerült visszaadni azt a finom kis különbséget, hogy Scoifeld ezt mondja:
"Sose hallottam a fickórol."
ez mondjuk egészen más. fõleg mivel így nem haudik...
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Akinek van My VIP-je az csatlakozzon a Prison Break Clubbhoz!!!😊)
SZívesen várunk mindenkit<#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
és azért nem a másikba írom, mert azt feltételezem, hogy ott olyanok írnak, akik nem nézik eredeti nyelven*, tehát azt se tudhatják, hogy mit mondott eredetileg a szereplõ...
*=különben már rég ebbe a topicba írnának XD
erre a hsz-re csak olyan reakciókat szeretnék, hogy pl.: "Nem igaz.", vagy "Osztom.", vagy "Mondj példát!", ettõl eltérõek csak szemetelnék a topicot, szal inkább privibe, ha nagyon muszáj...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Mit? Ha a szökevények cipõjérõl beszélek, akkor is Prison Break, nem offtopik. A szinkron meg úgyszintén. Ne te mondd már meg hogy mi legyen, jó?
on.
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
szinkronflame topic itt, ha a magyar részekkel van gond akkor meg az rtl-esbe fáradj át.