23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#8058 á pazmeg..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
szegény patosik. :CCcc és sajnáltam.. tök brutál rész volt.. rohatt mahone csak ugy mondja "igen csináld".. :Ccc rohatt!!4
amugy yórész volt. teccet szkofild meg sara :DDDd
-
#8057 minden út UTAH-ba vezet! :D -
#8056 we're going to utah!!! :) -
el bruja #8055 ja az a főnök.. -
#8054 jah tényleg! :DDD
jól van nah, én mindig csak úgy néztem hogy: Boss! :D
de így már leesett :$ -
#8053 akinek a csoki kellett :) -
el bruja #8052 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tod aki őr volt de kirúgták... ő kínozta meg a másik volt őrrel T-Baget, őt lecsukták, és a Fox Riverben szétverte 1 izomagyú feka.. -
#8051 Ezt komolyan kérdezed? A volt fegyőr, akit kirúgtak. -
#8050 bellick az az őr -
#8049 melyik az a Bellick? :$ -
#8048 bellick egy csődtömeg barom -
mainevent #8047 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kellerman mobilját most sem tudták lenyomozni csak annyit tudtak hogy úton van vonattal Chicago felé és hogy valószínüleg milyen irányból.
Bellick nem azért kapott felafatot mert olyan jó nyomozásban, hanem mert korrupt és hajtja a bosszú, ez pont kapóra jött.
Tbag-el kapcsolatban azt is figyelembe veheted, hogy ha a srác tegyük fel kiszökik akkoris mit tud csinálni, ott hagyja minimum az anyját ezzel a pszichopatával és egy megtöltött fegyverrel nemtudom Te meg mernéd e ezt húzni. -
el bruja #8046 na ja... "sempre fi" -
#8045 a veteránja -
el bruja #8044 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nembaj már beszerzett 1 műkezet -
#8043 banyeeeek -
#8042 [spoilerg az a kéz ugyse müködött volna rendesen [/spoiler] -
el bruja #8041 nagyon élni akar:D -
el bruja #8040 kár... pedig jo fej volt de kitudja sok mindenen "átment" már ugye... levágták a kezét... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megkínozták.. -
#8039 na az mekkora poén volt xD -
el bruja #8038 sztem teljesen bekattant... amióta felültette a csaj :S -
#8037 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem tuti hogy a család valamely tagja fogja meggyilkolni -
#8036 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahelyett,hogy lelépne a pénzel a rákba ott szórakozik
ez tök láma... -
el bruja #8035 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem azzal a pisztollyal fogja lelőni amit ugye elvett tőle... hehh a kislány -
#8034 köszi -
#8033 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!No de vajon anyucika vagy a fiúcska fogja szétlapítani a fejét egy szívlapáttal? :P -
el bruja #8032 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát igen arra én is gondoltam... ha így játszadozik a hülyegyerek azzal a családdal biztos előbb utóbb megmurdel.. -
#8031 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Tbag nem sokáig húzza már és durva,agresszív halállal fog lakolni (mert megérdemli) -
#8030 Makróknál van.
SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler szöveg -
#8029 igy, csak a .-ok nélkül: [.Spoiler] szöveg [/.Spoiler] -
#8028 akkor nem csak nekem tűnt fel, h az egyik nézetből sehol sem voltak rendőrök :D -
el bruja #8027 igen aza jó börtönfíling...hiányolom :S Elkaphatnának 1-2-t, és újra megszökhetnének... -
#8026 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg lassan néző sem sok. Tbag, Franklin, Sucre, és a Scofieldok. A tesók a végéig együtt lesznek gondolom, igy már csak 3 áldozat maradt. Lehet azt még húzni :D -
#8025 hogy kell ezt a spoiler izét csinálni? -
#8024 engem a börtönös feeling nagyon megfogot -
#8023 "they all die" -
#8022 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha így haladunk az évad végére nem marad egy szökevény se:( -
#8021 ááá azért nem irtatok mer néztétek a pb 216-ot!!! -
el bruja #8020 az 1. évad nekem is jobban tetszett, de ebben több a csavar és a "meglepi" :) -
#8019 sztem ez jobb mint a lost!!!!! ezt most csak úgy mondtam