Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
pár dologra reagálnék
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Felrobbantással egyet értek, szerintem sem kell emberi húsnak lennie egy pár órás elõnyszerzéshez.

Bellick a börtönben Geary-vel együtt csinálta a piszkos ügyeket és tényleg nem Geary tehet arról, hogy nincs állásuk. Jól elkenték egymás száját aztán annyi. Nekem tetszett, hogy utána már söröztek a kocsi motorháztetõjén...

Azt nem hívnám szakszerû ápolásnak ahogy Michael elátta azt a sebet 😊

C-Note meg szimpatikus családcentrikus figura, de nagy fasz, hogy megszökött.Nem volt már sok ideje bent és így elbaszt aaz egészet. Soha nem lesz szabad ember és a családját sem fogja hamarabb magáhozölelni rendesen.

Solid Snake GH
Huhh. A Scan megtekintése után csak megerõsíteni tudom korábbi jóslatomat: lesz még itt izgalom bõven.

A felrobbantásos ötlet valóban jó ötlet volt, egyedül azt nem értettem, hogy minek kellett pontosan lemérni a híd helyzetét a tetkók segítségével? Vagy a híd mellett lévõ lazult korláthoz kellett? Úgy sem egyértelmû a dolog.

A szétdarabolt hulla eléggé bizarr, szerintem teljesen kizárt, hogy Michael követte volna el. Meglehet, hogy nem is emberi maradványokról van szó, hanem pl. marhahúsról. A mûanyagzsákban nem lehetett kivenni, hogy az emberi maradvány lenne. A realista hatás miatt kellett a husi, a robbanás miatt ugye jól megpörkölõdik, így az FBI-osok valóban azt hihetik, hogy valódi halál történt (bár Lincoln bölcsen megjegyezte, hogy nem telik majd sok idõbe, míg azonosítják a maradványokat - ezért mondom, hogy talán nem is emberi húsról van szó).

Bellick szövetkezése Geary-vel szintén furcsa: egyik jelenetben még szétverik egymást az üzletben, aztán már szövetkeznek. Bellick köztudottan egy állat, aki a saját feje után megy. Ráadásul Geary-nek köszönheti a felmondását, így a szövetkezés logikátlan.

Ha már logikátlanságnál tartunk: a T-Bag eltúlzott mûtétje-szerû motívum itt is megvan: Lincoln lábát meglõtték, Michael a lehetõségekhez képest szakszerûen elállítja a vérzést és bekötözi a sebet. Lincoln a rész végére már teljesen normálisan kocog, mászik. Ha Dominic Purcell legalább sántikált volna, hogy reálísabbnak tûnjön, akkor szuper lett volna. De nem baj, el lehet ettõl tekinteni.

Sucre hozza a megszállott szerelmes fogalmát, tisztelem érte. Az áldozatért kár, Maricruz ugyanis egyértelmûen nem tud hû lenni. Lehet, hogy szereti Sucre-t, de véleményem szerint ha valaki máshoz megy hozzá közel 2 hónap után a Sucre-val való eljegyzés után, azt én nem definiálom igaz, hûséges szerelmként. Sucre-ben megvan. Maricruzban nincs.

C-Note ennek a résznek köszönhetõen nagyon szimpatikussá vált a szememben. A telefonbeszélgetés és a kislányával való találkozás nagyon szívmelengetõ. Egy szökött rab, aki valójában ártatlan (a hadseregkészletek eltulajdonítását ugye a nyakába varrták - ezt tudjuk az elsõ évadból). Igazán remélem, hogy nem fogják elkapni. Most már valóban szurkolok neki. 😉

A Shales-dolog szerintem is Mahone kudarcának felszínre jövetele, tehát zavarában mondta, hogy "Shales...vagyis Scofield".

Izgatottan várom a First Down-t 😉

Arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy Haywire-ral mi az isten van. Nem igaz, hogy nem szúrnak ki egy rögbisisakos, fehér ruhás, biciklizõ tagot. Szerintem a First Down-ban Haywire-t fogják elkapni.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

egy csoka akit mahone mar igen reg ota keres, es szerintem nem jott rá

BUDA > miskolc.

Nick01
Ki az a Shales? hogy jött õ a képbe? de Mahone most rájött h nem is haltak meg a kocsiba?

Lynx_TWL
tollba rakva sokkal stílusosabb ennyi😊

๏̯͡๏﴿

drobee
Szerintem egyértelmûen a betegsége miatt zavarodik be néha Mahone. Ha egyszerû nyugtató lett volna amit bevett, akkor kis narancssárga dobozban lett volna az öltönyzsebében, nem pedig elrejtve a tollba a tabletta. Én amikor kimondta hogy Shales, az arcát se olyannak láttam mint aki gondolkozik, hanem mintha homályos lett volna a feje néhány pillanatra.

balvin
én ajánlom a torrents.to oldalt, ott beírod h prison break 2x03, kiválasztod a torrentreactort, és ott kikeresed a hdtv-lol változatot... nekem ez mindig mûködött

Serpa
na takarodjanak már el a ...
😊

balvin
TEJÓISTEN!😄 én a 3/4 órát alig tudom kivárni bitcomettel h lejöjjön a 350 megás epizód, és az is hdtv minõség, szal aki ilyen 4.45os cuccot szed le az ... az meg is érdemli😊

Sil3nt
azert csak 900mb mert 2416 bitrate-e van, es az bizony keves
hamar jo minosegrol beszelunk akkor check this:
Prison.Break.S02E03.720p.HDTV.AC3.5.1.MPEG2-SIF 4.45 GB
😊

én realmédiás (rmvb) verziót néztem és egész jó volt a minõség (158M😎egyedül az a szar, hogy spanyol (vagy milyen)felirat volt rajta

Én azért ezt nem mondanám! A 700 megás verzió is mien tökéletes már, hát ettõl meg egyszerûen leesik az állam! Szal HD-DVD-s változat! Mondjuk nem értem mér csak 900 mega. Eddig 1,1-2 giga körül mozgott!

De hidd el ezt a sorozatot legalább a 700 megás változattal jó nézni <#vigyor2>

900 megás? uhh, micsoda pazarlás...
Jó a 900 megás verzióhoz a HRHD-NBS felirat?
Vagy csak a LOL-os jó?

joebacsi
egyszerû, FBI-os csóka ház-fan 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zs0lt1
hát akkor az a te hibád 😛
Nálam 285 találat jött ki.
link.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

nem, mi nemszeressük<#hehe><#hehe>
jax
Hi all! Nah, mostmár én is a Prison Break fanok népes táborába tartozom. <#vigyor>
Végignéztem az elsõ évadot, a két új részt a második évadból, és most fogom megnézni a 3.-at. Nagyon rákattantam, de gondolom vannak még ezzel egy páran.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

hoppá! Sajna valami idegen felirat van rajta, de, azért élvezhetõ. Szal, ha valaki nem akar várni torrentre és direkt link kell neki, szóljon!

akinek kell rapidshare prison.break.203.scan.by-islifecorp.rmvb-hez (1 file)az privizzen

Barni
kiba vicces 😊
amúgy ott nézem én is de nem találok

Avanti Italia!

Zs0lt1
mininova.org
ne töltsem neked és e-mailban ne küldjem el magyar felirattal együtt?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Dynamic
SPOILER!!!

Szerintem tök egyértelmû.Nem úgy értette, hogy Shales van a kocsiban, hanem csak nyelvbotlás volt, mert eszébe jutott Shales, akit szintén nem kapott el.Ennyi.
Barni
torrentet valaki please!

köszi!

Avanti Italia!

Hunnenkoenig
En is azt hittem, hogy athajt a vonat elött...

A magnot gondoltam, hogy robbanoszerrel van összekötve, viszont cseles lett volna, ha müködik is :-))

Bellick azert kell, mert fö gonosz, viszont fegyörkent nem tudna kergetni öket. Erröl volt szo korabban is. Szerintem jol megoldottak a fejpenzzel es a kirugassal, hogy a kecske is jollakjon es a kaposzta is megmaradjon. Logikus es ötletes megoldas a szereplö megtartasara es az izgalom fokozasara.

szerintem sem shales volt a kocsiban, az elég érdekes lenne, mert michael nemismeri ezt a nyomozót, nemis tudhatta, hogy õ lesz majd, meghogy kiket üldözött..
meg a vér.. lecsapolták egymást vagy mi?😊)
ehhez, még megkell nézni a következõ rész-t is, akkor lesz talán tisztább a kép😊)
InfectedMann
Elõször is thx victorpictor -nak a gyors fordításést !

Mikor Sucre -t megállította a zsaru és jött a vonat aszittem áhajt a sorompón pont mielõtt a vonat megékezne, hogy a zsaru ne tudjon utána menni, de szerencsére tévedtem 😊
Valamennyire tetszik, hogy Bellick és az a másik hereagyú is keresztbe tesz nekik, de nem nagyon erõltetném.
Ez a kocsifelrobbantás ez jó5let volt. Kiv. vagyok, hogy mikor jönnek rá, hogy kamu az egész 😄
Remélem Sucre és C-note nem hibázik többet.
Kiv. vagyok, hogy az a pöcs minek figyeli Sara-t.
És még mindig kiv. várjuk minek szedi azt a bogyót az FBI -osunk ! 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

most néztem meg, k*rva jó 😊
akkor következõ részben, abruzzi és patoshik lesz célkeresztben 😊)
Lynx_TWL
lényegesen jobb rész volt mint az elõzõ😊
gyorsan megkavarták benne a szart, izgalmas lesz ez 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Alien
Biztos nem sima migrénje van, hanem vmi más idegrendszeri baja, vagy vmi 😊 Vagy valami nyugtató félét szedhet.

Különben szerintem az volt a végén, hogy

elõször én sem értettem, hogy most mi a köze a faszinak aki az aktán volt a robbanáshoz, mármint arra gondoltam akkor, hogy "na neeee, máris rájött, hogy a Shales volt a kocsiban???" De megnéztem újra a robbanás utáni jelenetet, és szerintem Mahone nem tudja, hogy NEM Scofield volt az autóban hanem azért lett olyan ideges, mert Shalest sem tudta elkapni hosszú idõk alatt, és Scofieldot sem õ kapta el, hanem ugye most azt hiszi, hogy meghalt és nem kaphatta el, mondják is a háttérben, hogy nem kaphat el mindenkit nem igaz? Szóval szerintem egyfajta kudarcként fogta fel Scofield halálát úgy ahogy azt is, hogy nem tudta Shalest sem elkapni. Különben a részben korábban si volt rá utalás azt hiszem Sucre-nél vagy C-notenál, amikor mondta a telefonban Mahone, hogy élve kellenek nem hullazsákban.

balvin
In that rainbow room😊

balvin
KIRÁÁÁÁÁLY😄😄

hamar megjött a felirat, thx Victorpictor<#worship><#worship>
"akkor úgy dünnyögött mintha már várta volna,vagy azt mondaná:ó,gondoltam h eljátszod.nem?"

Én is ilyesmire gondoltam, de szerintem inkább röhögött... 😊 Ja, szerintem csak migrénes a faszi, semmi más.
Nick01
Serpa
már van, feliratok.hu

holnap estére.

bauer15
ez kb mikor lesz magygar,? kösz

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Vanek
bármilyen magyar feliratot pls rakjatok fel...

R U Ready?!?!? ...broken soul...

InfectedMann
most megvárom victorpictor feliratát mert az elõzõ részt vmi ultraszar felirattal néztem meg :S 😄 😞
kiv. vagyok már nagyon... bevillan pár gép a bemutatóból és vááááhhhhhhhhh !

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

sadvagabond
SPOILER
nekem is az jutott eszebe,hogy mahone-nak valami ideg-betegsége van,valami olyan mint az alheimer,vagy pont az,amit gyogyóbogyóval azért kordában tud tartani,ha rosszabbodik,akkor bekap egyet,mint a kavingtont(lehet úgy jön elõ a baja,mint mondjuk a diabéteszeseknek a vércukorszint leesése,meg a kóma olyankor).azért keverte össze a két nevet,mert látta a képet indulás elõtt,meg ideges lett.
tuti tudja h nem so van a kocsiban,már amikor meglátta a tûzlabdát felszállni,akkor úgy dünnyögött mintha már várta volna,vagy azt mondaná:ó,gondoltam h eljátszod.nem?

Hunnenkoenig
Hat ezt kerdezem en is...

De az asztalon amikor leveri a cuccot, ott a kep...
Olvasd el a hozzaszolasaimat, megegyszer nincs kedvem leirni...

és mibõl jön arra rá, hogy 6 milliárd emberbõl pont az lenne a kocsiban?
nyílvan vmi más vonatkozásban jutott az az ember az eszébe, de ~0 az esélye annak hogy pont õ lenne ott.

Shales Mahone ugynoknek szerintem olyan lehet mint House dokinak Esther, nem nyugszanak 😄

BUDA > miskolc.

Hunnenkoenig
Hat szerintem csak valami idegnyugtato es az izgalom miatt vette be...

Mikor rajött hogy ket legyet üt egycsapasra...

A kerdes egyertelmü volt. Miközben nezik a roncsot a hullaval, megkerdi az öreg: "Vajon melyik az?"
a valasz: "Shales!.... Ugy ertem Scofield"
Es az a felderült arc, mint amikor rajön valaki valamire.

Egyertelmü, hogy Mahone rajött, hogy a kocsiban nem scofield van. Nincs itt mit felreerteni.

ProGabe
hát ez rohadt jó rész volt

mivan????kicsit szerintem félreértettétek
az nem Shales szerintem akit feldaraboltak(Michael mint daraboló??,inkább valaki a hullaházból,vagy ilyesmi),a két ügynök arról beszél hogy õ az akit Mahone még nem kapott el(mélyen berögzült nála,hiszen kudarc),és ugyebár csak azért ugrott be neki mert meglátta most a képét,amikor megkérdezte az öreg hogy ki volt az,a betegsége miatt mondta,be is kapta utána a tabit.szóval csak azt mondom,hogy a betegséget is be akarják állítani valami nagy talánynak,hadd gondolkozzanak rajta a nézõk hogy mi is az és mi lesz a következménye+persze hogy legyen valami nagy gyengesége Mahone-nak(amit esetleg majd ki is használ Sco)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Geeryy
valaki angol subra linket ?

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Hunnenkoenig
Csak azt nem ertem, hogy került Shales Michael aktai köze, mikor Mahone leborit mindent az asztalrol...

Ha meg csak ugy veletlenül keveredtek össze az aktak, mi a francbol egyertelmü, hogy Shales azert tünt el nyomtalanul, mert Michael feldarabolta?
(mondjuk a kepen eleg nagy darabnak latszik...nem hiszem, hogy befer ket kis nylonzacskoba)

Szoval ezert megy Mahone az agyamra...

Hunnenkoenig
Ja ok, szoval az öreg faszi kerdi, hogy "melyikük lehetett?" (marmint a kocsiban)

Erre Mahone azt mondja hirtelen megvilagosodva "Shales...ugy ertem Scofield"

Ekkor jön a kepbe a masik ügynök.
"Hamarosan a batyjat is megtalaljuk. Oscar Shales az a ficko, akit Mahone jo ideje keres. Piti kis lehütö. Mar joideje eltünt"

Szoval egyertelmü, hogy Shales van feldarabolva.