23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Daveee
    ezaz POP felügyyelő :D
  • ProGabe #7977
    azt el felejtettem írni,hogy ez csak és kizárólag a saját egyéni véleményem,stb,stb tudom hogy Te máshogy gondolod,nem kell a zrika,csak ha értelmes,köszi
  • ProGabe #7976
    úristen hova fajul még el ez a sorozat??
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy embert fojtogat két másik az állomáson->senki nem szól
    családlátogatás->a nő sem ismrei fel T-Baget,nem veszi észre hogy mennyire egy elkúrt "család" az
    C-Note elengedése->nesztek amerikaiak,így kell bánni egy elítélttel -.-
    már vagy 10 résszel ezelőtt írtam hogy jó lenne ha csak 13 részes lenne ez az évad,szép álom valljuk be,behugyoznánk az izgalmaktól,így meg maradnak a kitöltő,"fél-részek",mint ez is volt...

na mind1,a köv részben legalább visszatér az egyik faszájos karakter
  • Drephis
    http://users.atw.hu/prisonbreak/felirat/felirat.html ezt ismeritek?
  • Broafka
    oké, megvan, köszönöm szépen! :)
  • Serpa
    feliratok.hu -n is van

tessék
  • zaki
    http://hosszupuska.freeweb.hu/
  • Broafka
    www.hosszupuska.hu? :-/
    nem ismerem sajnos az oldalt :$
  • zaki
    Hosszúpuskán nézted?
  • Broafka
    Prison_Break.2x07.Buried.PROPER.HDTV_XviD-FoV

ehez keresnék feliratot, nagyon kéne pls! :(

(a feliratok.hu-n nem ez van meg és csak egy van meg de nem az ehez tartozó :()
  • Daveee
    jovan mááá, a leötlési linkel egyet rétek, mert midneki máshonan tölti, plsu ez reklám slalalala, de a feliratá azé ne kéne
  • zaki
    Aki feliratot kér, és letöltési linket, annak mehetne 1 -t...
  • Abruzzi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon jó rész volt! Patoshikot sajnálom :(. Amúgy nekem is mindig feltűnt hogy "caroline" úgy köszönt mindig h paul where are you...szal ebből nekem az jött le hogy leszarja pault csak adja be a derekát....de azéár erre nem gondoltam :) nagyon jó volt. meg a vonatos menekülős csavar :D azis nagyon király volt, mondjuk amikor elkapták őket már gondoltam h nem ők lesznek :). Kár hogy Sucré nem volt...viszont gyerekek...T-Bag :D hát ez kész..azon a jeleneten amikor mennek a kocsiba, nagy családi feelinges zene, de csak egyeüdl T-Bag mosolyog és teszi fel a napszemüveget..áhh azon végem volt :)
  • Sil3nt
    holnap delutan lesz magyar felirat vp szerint. innentol aki feliratot ker magara vessen
  • sweech
    ahonnan a többit
  • Slipknot6666
    hunnan lehet letölteni a 16. részt?
  • Daveee
    feliratok.hu
    itt elsz kinn leghamarabb,, este vagy holnap
  • raczlacko
    Szóval PB 2*16 magyar felirat van már valahol????
    És ha van akkor hol???
  • zorden
    Ez a vonattal attorom a rendorautos blokadot annyira butan lett forgatva h meg nekem is feltunt. :-)
  • tnm #7959
    de, elvileg két hét múlva (Bad Blood, Wash)
    2x16 végén az a zene meg a vágások, nem sokat látni ilyet ilyen sorozatban, nagyon nagyon szép volt.
  • zaki
    Dupla PB nem lesz? :D
  • Kanál
    dupla 24 jövő héten
  • Daveee
    mér 2 hét?
  • zaki
    Következőé pedig: Bad Blood, ami 2 hét múlva lesz.
  • zaki
    Chicago
  • Kanál
    Chicago
  • Daveee
    mindegyik nagyon jo, csak kérném modnjátok emg hogy a 16. résznekmi an angol cime, THX
  • Abruzzi
    Nem értem miért mondjátok hogy Scofield és Burrows alakítása gyér! Szerintem mindegyik nagyon jó...az egy dolog hogy T-Bagnek és Zakkantnak egy egyedi szerepet kell eljátszaniuk, és mégis mester szinten űzik....de ettől még a saját szerepüket a tesók is jól alakítják. Meg pl Kellerman is a tenyérbemászó mindenhol ottvagyok kemény vagyok ügynök szerepét...meg szerintem ebben csak jó színészek vannak. Igaz nem ismertek..de asszem ezek után azok lesznek rendesen.
  • Kanál
    köszi.
    egyébként jó rész volt szerintam Mahone vs. Patoshik párbeszéd odabaszott ;o
  • zaki
    Akkó sry, másik fórumon láttama feliratot...

klikk
  • Fritz Von...
    Én általában 3x nézem meg mindegyik részt. Először aznap, felirat nélkül. Nagyjából megy az angol, úgyhogy olyan 80-85% osan megértem. Amikor kijön a felirat, akkro még egyszer megnézem, hátha valami nem volt tiszta. És az új rész érkezése előtt is egy nappal. :)
  • Kanál
    vissza szoktam olvasni, de nincs is .o
    feliratokponthura csak pár óra késéssel kerül ki
  • zaki
    Ámen!
  • zaki
    Sztem is, elég gyér a tesók színése játéka, főleg Scofieldé... :D

Az biztos, hogy nem ő lesz a következő George Clooney... :D
  • Smuge
    Az egész film ahogy van díjat érdemelne. Ebben a nagy sorozat dömpingben, bátran merem állítani hogy a többi elbujhat a PB mögött, sehol nincsenek hozzá képest. Engem ezen kívül egy sem tudott lekötni hiába mondták mások, hogy milyen király, meg van olyan jó mint ez, azt kellett hogy tapasztaljam meg sem közelítik. Teljesen azonosulni tudok a szereplőkkel, semmi fantasztikus , meg eröltetett dolgok, a "valós" dolgokat tükrözik. Egy részt akár 3x-4x megtudok nézni egymás után mert mindig találok benne valami ujjat .Ennyi. Nálam No.1, és lesz is!
  • zaki
    Van, olvass vissza.
  • Kanál
    angol felirat van?
  • ForzaInter
    Hát igen.
  • Fritz Von...
    Én is, mindenkiét ebben a sorozatban. De valahogy muszáj különbséget tennem. :D
  • ForzaInter
    Hát lehet de én bírom a szerepét.