Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bellick a börtönben Geary-vel együtt csinálta a piszkos ügyeket és tényleg nem Geary tehet arról, hogy nincs állásuk. Jól elkenték egymás száját aztán annyi. Nekem tetszett, hogy utána már söröztek a kocsi motorháztetõjén...
Azt nem hívnám szakszerû ápolásnak ahogy Michael elátta azt a sebet 😊
C-Note meg szimpatikus családcentrikus figura, de nagy fasz, hogy megszökött.Nem volt már sok ideje bent és így elbaszt aaz egészet. Soha nem lesz szabad ember és a családját sem fogja hamarabb magáhozölelni rendesen.
A felrobbantásos ötlet valóban jó ötlet volt, egyedül azt nem értettem, hogy minek kellett pontosan lemérni a híd helyzetét a tetkók segítségével? Vagy a híd mellett lévõ lazult korláthoz kellett? Úgy sem egyértelmû a dolog.
A szétdarabolt hulla eléggé bizarr, szerintem teljesen kizárt, hogy Michael követte volna el. Meglehet, hogy nem is emberi maradványokról van szó, hanem pl. marhahúsról. A mûanyagzsákban nem lehetett kivenni, hogy az emberi maradvány lenne. A realista hatás miatt kellett a husi, a robbanás miatt ugye jól megpörkölõdik, így az FBI-osok valóban azt hihetik, hogy valódi halál történt (bár Lincoln bölcsen megjegyezte, hogy nem telik majd sok idõbe, míg azonosítják a maradványokat - ezért mondom, hogy talán nem is emberi húsról van szó).
Bellick szövetkezése Geary-vel szintén furcsa: egyik jelenetben még szétverik egymást az üzletben, aztán már szövetkeznek. Bellick köztudottan egy állat, aki a saját feje után megy. Ráadásul Geary-nek köszönheti a felmondását, így a szövetkezés logikátlan.
Ha már logikátlanságnál tartunk: a T-Bag eltúlzott mûtétje-szerû motívum itt is megvan: Lincoln lábát meglõtték, Michael a lehetõségekhez képest szakszerûen elállítja a vérzést és bekötözi a sebet. Lincoln a rész végére már teljesen normálisan kocog, mászik. Ha Dominic Purcell legalább sántikált volna, hogy reálísabbnak tûnjön, akkor szuper lett volna. De nem baj, el lehet ettõl tekinteni.
Sucre hozza a megszállott szerelmes fogalmát, tisztelem érte. Az áldozatért kár, Maricruz ugyanis egyértelmûen nem tud hû lenni. Lehet, hogy szereti Sucre-t, de véleményem szerint ha valaki máshoz megy hozzá közel 2 hónap után a Sucre-val való eljegyzés után, azt én nem definiálom igaz, hûséges szerelmként. Sucre-ben megvan. Maricruzban nincs.
C-Note ennek a résznek köszönhetõen nagyon szimpatikussá vált a szememben. A telefonbeszélgetés és a kislányával való találkozás nagyon szívmelengetõ. Egy szökött rab, aki valójában ártatlan (a hadseregkészletek eltulajdonítását ugye a nyakába varrták - ezt tudjuk az elsõ évadból). Igazán remélem, hogy nem fogják elkapni. Most már valóban szurkolok neki. 😉
A Shales-dolog szerintem is Mahone kudarcának felszínre jövetele, tehát zavarában mondta, hogy "Shales...vagyis Scofield".
Izgatottan várom a First Down-t 😉
Arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy Haywire-ral mi az isten van. Nem igaz, hogy nem szúrnak ki egy rögbisisakos, fehér ruhás, biciklizõ tagot. Szerintem a First Down-ban Haywire-t fogják elkapni.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
BUDA > miskolc.
hamar jo minosegrol beszelunk akkor check this:
Prison.Break.S02E03.720p.HDTV.AC3.5.1.MPEG2-SIF 4.45 GB
😊
De hidd el ezt a sorozatot legalább a 700 megás változattal jó nézni <#vigyor2>#vigyor2>
Vagy csak a LOL-os jó?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Végignéztem az elsõ évadot, a két új részt a második évadból, és most fogom megnézni a 3.-at. Nagyon rákattantam, de gondolom vannak még ezzel egy páran.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
ne töltsem neked és e-mailban ne küldjem el magyar felirattal együtt?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Szerintem tök egyértelmû.Nem úgy értette, hogy Shales van a kocsiban, hanem csak nyelvbotlás volt, mert eszébe jutott Shales, akit szintén nem kapott el.Ennyi.
A magnot gondoltam, hogy robbanoszerrel van összekötve, viszont cseles lett volna, ha müködik is :-))
Bellick azert kell, mert fö gonosz, viszont fegyörkent nem tudna kergetni öket. Erröl volt szo korabban is. Szerintem jol megoldottak a fejpenzzel es a kirugassal, hogy a kecske is jollakjon es a kaposzta is megmaradjon. Logikus es ötletes megoldas a szereplö megtartasara es az izgalom fokozasara.
meg a vér.. lecsapolták egymást vagy mi?😊)
ehhez, még megkell nézni a következõ rész-t is, akkor lesz talán tisztább a kép😊)
Mikor Sucre -t megállította a zsaru és jött a vonat aszittem áhajt a sorompón pont mielõtt a vonat megékezne, hogy a zsaru ne tudjon utána menni, de szerencsére tévedtem 😊
Valamennyire tetszik, hogy Bellick és az a másik hereagyú is keresztbe tesz nekik, de nem nagyon erõltetném.
Ez a kocsifelrobbantás ez jó5let volt. Kiv. vagyok, hogy mikor jönnek rá, hogy kamu az egész 😄
Remélem Sucre és C-note nem hibázik többet.
Kiv. vagyok, hogy az a pöcs minek figyeli Sara-t.
És még mindig kiv. várjuk minek szedi azt a bogyót az FBI -osunk ! 😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
akkor következõ részben, abruzzi és patoshik lesz célkeresztben 😊)
gyorsan megkavarták benne a szart, izgalmas lesz ez 😊
๏̯͡๏﴿
Különben szerintem az volt a végén, hogy
Én is ilyesmire gondoltam, de szerintem inkább röhögött... 😊 Ja, szerintem csak migrénes a faszi, semmi más.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
kiv. vagyok már nagyon... bevillan pár gép a bemutatóból és vááááhhhhhhhhh !
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
nekem is az jutott eszebe,hogy mahone-nak valami ideg-betegsége van,valami olyan mint az alheimer,vagy pont az,amit gyogyóbogyóval azért kordában tud tartani,ha rosszabbodik,akkor bekap egyet,mint a kavingtont(lehet úgy jön elõ a baja,mint mondjuk a diabéteszeseknek a vércukorszint leesése,meg a kóma olyankor).azért keverte össze a két nevet,mert látta a képet indulás elõtt,meg ideges lett.
tuti tudja h nem so van a kocsiban,már amikor meglátta a tûzlabdát felszállni,akkor úgy dünnyögött mintha már várta volna,vagy azt mondaná:ó,gondoltam h eljátszod.nem?
De az asztalon amikor leveri a cuccot, ott a kep...
Olvasd el a hozzaszolasaimat, megegyszer nincs kedvem leirni...
nyílvan vmi más vonatkozásban jutott az az ember az eszébe, de ~0 az esélye annak hogy pont õ lenne ott.
BUDA > miskolc.
Mikor rajött hogy ket legyet üt egycsapasra...
A kerdes egyertelmü volt. Miközben nezik a roncsot a hullaval, megkerdi az öreg: "Vajon melyik az?"
a valasz: "Shales!.... Ugy ertem Scofield"
Es az a felderült arc, mint amikor rajön valaki valamire.
Egyertelmü, hogy Mahone rajött, hogy a kocsiban nem scofield van. Nincs itt mit felreerteni.
mivan????kicsit szerintem félreértettétek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Ha meg csak ugy veletlenül keveredtek össze az aktak, mi a francbol egyertelmü, hogy Shales azert tünt el nyomtalanul, mert Michael feldarabolta?
(mondjuk a kepen eleg nagy darabnak latszik...nem hiszem, hogy befer ket kis nylonzacskoba)
Szoval ezert megy Mahone az agyamra...
Erre Mahone azt mondja hirtelen megvilagosodva "Shales...ugy ertem Scofield"
Ekkor jön a kepbe a masik ügynök.
"Hamarosan a batyjat is megtalaljuk. Oscar Shales az a ficko, akit Mahone jo ideje keres. Piti kis lehütö. Mar joideje eltünt"
Szoval egyertelmü, hogy Shales van feldarabolva.