Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de szerintem v xvid v divx -ed nincs
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Band of brothers tenyleg kurvajo
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
1. barátok közt, elsõ résztõl nézem, igen onnantól(lehet fikázni érte) pfffff😊)
2. nincs
3. nincs
😄D
leszarom a konfigod...
1. Friends - Jóbarátok
2. 24
3. Cowboy Bebop (Anime)
4. Sopranos - Maffiózók
5. Elfen Lied (Anime)
6. Prison Break
7. Battlestar Galactica
8. Wolf's Rain (Anime)
9. Desperate Housewives - Születet Feleségek
10. South Park
(és szinte biztos van valami amit kihagytam)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
megtudja nekem valaki mondani hogy hány részböl áll a második évad?
elöre is köszi
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Szvsz az is egy nagyon jó sorozat, igaz már nem mai darab, de a 6. évad tavaly ment le az HBO-n, és lesz még egy befejezõ 7.-ik.
2. Prison
3. Lost
Báar az elsõ és a második hely között hatalmas ûr tátong. Jack ûberelhetetlen és nálam még csak a közelébe sem ér semmi.
Egyenlõre.
Kb. Ryan közlegény, de jobban kibontakozó karakterek és valahogy nem olyan "hálivúdi" mint az.
Nagyon jó!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
1. Lost
2. Prison Brake
3. The 4400
4. Született Feleségek (tudom ez kilóg a sorból :-pppp)
5. Heroes
6. Jericho
Még a 24-et nem láttam,szóval arról nem tudok nyilatkozni,de nagyon sokan dícsérik.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nem igazán szuperhõsös,csak embereknek vannak tulajdonságai. Más és más.
Én ezt a sorozatot hamarabb néztem,mint a Heroes-t,s be kell valljam nagyon tetszett. A Heroes-t most nézem,s azért az más. Jelenleg nem tetszik annyira,mint a 4400,de még csak 4 részt néztem meg,szal javuló félben van :-pp
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
1. Lost (kezd az az érzésem lenni, hogy csak egy felfújt lufi az egész, és a titkok nagy része megoldatlan marad, ami elementális kicseszés lenne a hûséges nézõkkel, ettõl függetlenül a legprofibb és a legizgalmasabb mind közül)
2. Heroes (Nagybetûs HANGULAT, na meg volt pár emlékezetes utolsó 1-2 perc részenként)
3. Dexter (zseniális karakter eszméletlen belsõ monológokkal, bevállalós forgatókönyv)
4. Prison Break (csak és kizárólag a negatív karakterek miatt nézem, élvezet figyelemmel követni, ahogy csökkentik a stáblistát részrõl részre (W.Fichtner rulla)- egyébként egyre kiszámíthatóbb forgatókönyv, butábbnál butább fordulatokkal)
5. Robot Chicken (esssszméletlen ötlettárral rendelkeznek az alkotók, van egy-két igen visítós rész)
+ néha-néha egy kis Jericho, Day Break, My Name is Earl, de szerintem ezek felejtõsebbek...
Prison Break: Pergõs, akciós, izgalamas.
Heroes: Szépen lassan (izgalmasan) kibontakozó sorozat.
Lost: Nagyon odafigyelõs, meg elhuzott de szerintem nagyon jó.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
amúgy meg most ott volt a hétvégi rejtélyes vírusok nyomában, mely a harmadik mûszak 6x16-tal crossoverezik.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Kicsit elkanyarodtunk a témától de hamár toplistázgatunk ám legyen 😄
Nem nagyon akarok semmi rangsort állítgatni mert mindegyik sorozatnak megvan a maga varázsa, de ha egy abszolút elsõ helyezettet kell mondanom, akkor nálam egyértelmûen a 24.
Aztán amiket szeretek még az a Prison Break, Harmadik Mûszak,Vészhelyzet, X-akták.
Day Break-et múlt héten kezdtem el az is tetszik, ha minden igaz holnap jön a hatodik rész 😊
Tervben pedig a Jericho van, az elsõ 3 rész itt pihen a gépen, de még nem láttam belõle 😊
Hmm ahogy látom elég sokan írjátok a Heroes-t is, lehet, hogy abba is érdemes lenne belenézni, illetve a The 4400-ba is.
Relax. X-men rules, de Heroes még rulesabb...
Kicsit unatkoztam, ezért készítettem mobiltelefonra PB-s videót (neten kerestem, de nem nagyon találtam), akinek újabb telója van és bírja ezt a formátumot, az használja nyugodtan, nekem ez a csengõhangom 😊
http://predator0.uw.hu/PBk800i.mp4
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
BUDA > miskolc.
1.24
2.Prison break
3.Heroes
4.House
5.Weeds
6.Lost
7.Jericho
8.X-akták😊
9.Supernatural
10.The 4400
A vígjátéksorozatokat/jóbarátok,Rém rendes stb/ kihagytam mert az más kategória!Egyébként tervezem hogy elkezdem nézni a Dexter és a Studio60-at...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
nekem jelenlegi
1. Dexter
2. Heroes
3. House
4. Battlestar Galactica
5. Friday Night Lights (😊 )
6. Day Break
7. Lost (nekem személy szerint nem nagyon tetszik a 3. évad)
8. My name is Earl
9. South Park
10. Prison Break (ez is ereszt nagyon)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Örökranglista:
1. Jóbarátok
2. Egy rémrendes család
3. Prison Break
4. Sleeper Cell
5. Battlestar Galactica
6. C.S.I.
7. Heroes
8. South Park
9. The war at home
10. My name is Earl
(Ez a lista a 3. helytõl tud csak változni 😄)
Aktuális még futó sorozatok:
1. Heroes
2. C.S.I.
3. Prison Break
4. LOST
5. Day Break
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár