23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Fritz Von...
    Lenne nekem is pár megjegyzésem. :P
    Először is érdekes vége lett, tele van megint olyan szálakkal, amihez hozzá lehet majd nyúlni később (lásd: Kellerman, aki sztem valami haverjait hozta oda és simán túlélte. Az meg, hogy mit ígérnek egy sorozatnál, bebizonyosodott, hogy semmit sem jelent, szal lesz még Kellerman, aki szerintem alap szereplő).

Feliratok ügyében: három verzió van. Egyik: megtanulsz angolul. Másik: ha nem tanulsz meg, akkor vársz a magyar szinkronra és nézed a TVben. Harmadik: nem baszogatod a fordítót, türelmesen kivárod, amíg fent lesz a magyar felirat, mert nem azért veszi a fáradságot pl VictorPictor, hogy állandóan menjen a rinya. Ha van ideje, megcsinálja, ha nincs, akkor majd később. Ha sokat van basztatva, akkor megunja és senki nem csinálja. Szóval szerintem legyen a 3. verzió a normális.

Utólagosan is mindenki nevében köszi VictorPictor a feliratokat és a munkádat vele (tudok angolul, így el kell ismernem, hogy elejétől a végéig színvonalas, remek feliratokat készítettél).

• Richard90
    hát sztem elég hülye vége lett :/
    már nagyon vontatott lesz sztem és kezd nagyon irreális lenni
    természetesen ettől függetlenül nézni fogom :)
  • MaximumViolence
    Na ez a rész se volt rossz!

hja kezdünk átmenni picsblekkbe!
    3.évad úgy kezdődne hogy scofield napszemcsibe kigyúrva gyapja a népet vah...
  • Lyan Kyj
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Oh, már tom mi lesz a 3. évad alcíme: Chronicles of Scofield: Escape for Bucher Bay???? LOL
  • tsarffi
    THX VictorPictor!!!!!!
  • Dave0092
    Szeretném mindeki nevében megköszönni Victorpictornak hogy a 2. évadot iyen jól leforditotta, szeretnénk ha ugyaniyen minőségi lenne a 3. évad is!
    kicsit csuszott most a felirat...
    nekem nagyon teccik ez a 2. évad
    és nagyon izgi volt ez a rész...
    Bement nagy miskákhoz, aztán bement vmi arénába a végén, nagyon jo lesz a 3. évad, már várom!
  • Attila8805
    Ki gondolta volna hogy a SONA az egy börtön??? De még milyen:D
  • jax
    Ezaaaaaazzzzz
    HTXBIGRESPEKTETC.
  • scorpeeon
    " © Victorpictor ma 20:51 | Válasz | #1498
    felirat: www.gyorsfelirat.hu "

Lehet örülni!
  • MaximumViolence
    most pedig elkezdem a finálét!!!!
  • Alien
    A Fox oldaláról a Recaps részből.

De oda is írtam :)

"Ez a kis szöveg a Fox oldaláról van a recaps rovatból, ahol el lehet olvasni a részekben történteket."
  • tnm #10094
    nem láttad az utolsó részt. :D
  • ProGabe #10093
    én ebben a pillanatban fejeztem be a részt,nem mellesleg "canceleztem" a 17-ik után,hétfővel kezdve daráltam le gyorsan(21-es rész is,úú,ütött),tudtam hogy a finálét jól megcsinálják,na mindegy a lényeg,hogy: HÚBAZZZEEEEEEEEEEGGGGGG
    innentől meg spoiler,de olyan dolgot vetek fel,ami talán még nem volt,szal majd ha megnézték a feliratra várók,olvassanak vissza pls,hadd tudjam meg mit gondoltok róla :D

azért dúrvultak benne rendesen,még egy és még egy lapáttal a jóból,ahogy kell,az utsolsó 20 percben már mindenki csak futott :)

a felvetés:na,azt megtudtuk hogy a kopasz főmufti tábornok,és valami durva kísérteletek folytatnak úgy néz ki a dolog,de remélem ez nem egy teszt,mármint az,hogy Michael meg tud-e szökni és ha meg akkor megalkottak valami szuperokos katonát,vagy ilyesmi.tudom,ez nagyon hülyén hangzik,már-már sci-fi,dehát ez az a sorozat ahol egy ember kezét visszavarta egy lódoktor :)
    abból is gondolom ezt,ahogy mondta a kopasz azt,hogy "ezt is várjuk tőle",mármint M-től hogy megszökjön,nekem egyből ez a dolog ugrott be
    az meg ahogy majd Mahone-val összedolgozik,húha,az durva lesz,két ilyen agy összefog,bár Mahone-nak lesznek elvonási tünetei rendesen
  • zmeor
    nekem van hozzá feliratom....
  • MaximumViolence
    még jól bírom mi?már a 2. napja hogy letöltöttem a befejező részt de még nem néztem meg ...DE már nagyon nem bírom úgyhogy jó lenne belehúzni a feliratba eheh eheh eheh eheh
    ...
    ...lesz munkája a pszihológusomnak eh eheh eh eheh
    ....gyerünk LET'S GO ....FALLIN FALLIEN
    .....HUH eh eheh eheh
    ......GO GO GOGOGOGOGOGOGOOGOGOGOGOGOGOGOOGOG
    ......
    .......RUN ,RUN FOREST; RUN RUN VIKTORP. RUN RUN

EH EHEH

fall
  • Dave0092
    nem láttama 22. részt, de ebben van oyan hogy bevonul a sonába...
  • desigo
    Miért pont az utlsó rész feliratát kell elhúzni:(
  • tnm #10070
    hehh, ebben annyi volt csak az 'új', hogy ősszel jön a 3. évad, semmi előzetes nem volt ( mondjuk meg is lepődtem volna, ha már van, mikor még sztori sincs, nem hogy leforgatott jelenetek...)

"3. ÉVAD KEZDETE 2007. AUGUSZTUS" talán cserélni kéne -vagy legalábbis utánajárni, hogy hogy is lesz akkor
  • Attila8805
    OK de mikor?:D
    Má várom naon!!!!!!
  • Rockynhooo
    az IMDB az kamu ... nagy kamu.... nincs több rész! majd a 3. évad ... ja és lesz ma felirat
  • Dave0092
    03 x 01 promo : http://youtube.com/watch?v=ZM_-QW_m-bk
  • Dave0092
    nem...
  • bertino

• Japep
    Szerintetek lesz ma még felirat ? Nem sürgetem, csak jó lenne már...
  • Gerbill
    Magától töltött le valami frissítést. És nem, nem keverem a Fox News-sal, biztos hogy sima FOX
  • Gerbill
    ööööö....öööö....ö. a francba megint lebuktam. Most kiderült, hogy a sorozat megszállott rajongója vagyok.
    Amúgy csak gondoltam beírom, mint közérdekű közleményt, mert múltkor a reggel felkelők azon háborogtak, hogy nincs fox.
  • Quantumleap
    Ez érdekes, mert nálam még mindig nincs. Nem kevered véletlenül a Fox News-szal? Honnan töltötted azt a frissítést?
  • Dynamic
    Amúgy marhára nem értem ezt a kopaszos szálat.Eredetileg úgy tűnt, hogy az elnök meg Kellermanék a Terences dolog miatt akarják kicsinálni Májküléket.Most, hogy az elnöknő lemondott és Terence is kinyiffant, aktualitását vesztette a dolog, de Májkült és a tesót továbbra is ki akarják csinálni.DE MIÉRT?Meg egyáltalán hogy jött be a képbe a kopasz és mi a szart akar tulajdonképpen?Vagy nem figyeltem eléggé?
  • zoviet
    Gerbill - Minek Neked Fox? Azt üzented, hogy cancel!
  • Dynamic
    Rosszul közelíted meg a kérdést.Az írók nem azért rakták megint börtönbe, mert szabadulóművész(mondjuk ezzel is lehetne vitatkozni, mert Májkülnek eleve van egy kiemelkedően jó problémamegoldó képessége), hanem mert ez szökéses, meneküléses műfaj ennek a sorozatnak a témája vagy "arculata".
  • Dynamic
    Nekem a második szezon az elejétől fogva jobban tetszik, mint az első együttvéve.Még a banális tűlzások dacára is.Az első a tetkó miatt volt jó(nekem), meg az újdonság varázsa miatt, meg az az 1-2 csattanó a végén, de így utólag visszanézve nem is olyan nagy szám:)A második rész sokkal pörgősebb és eseménydúsabb, bár tény, hogy az írókkal néha kicsit elszaladt a ló:)
  • Sil3nt
    ma keso este [10-11utan] lesz magyar felirat! tobb feliratkero-erdeklodo kommentet ne...koszi
  • Rockynhooo
    jah akkor boccs, nem láttam ezt a kis szöveget még! ez akkor valóban azt jelenti.... akkor csak jó szmünk van :D
  • Gerbill
    Most egy ideig már nem aktuális, de letöltöttem a TVU frissítését és megint van FOX.
  • nesster

"Michael looks down to see a familiar face. Bellick lays shaking on the prison floor, near naked and beaten within an inch of his life. Bellick looks up to Michael, his face scarred. A massive inmate standing over him glares at Michael."

Magyarul a lényeg, hogy "Michael egy ismerős arcot lát, Bellick fekszik reszketve a börtön padlóján..."
    Ez a kis szöveg a Fox oldaláról van a recaps rovatból, ahol el lehet olvasni a részekben történteket.
    9995. hsz
  • Quantumleap
    Nekem a 9926-os hsz.-em. Másnak is akörül van.
  • Rockynhooo
    nem értem miért veszitek annyira biztosra h az Bellick! szerintem is ő! de lehet h nem csak nagyon hasonlít... és azt akarják a rendezők h ezen kattogjunk őszig.. és lehet semmi jelentősége nincs az ott fekvő embernek!
    Ki tudja?! senki.. találgatás minden
  • Japep
    Merrefelé találom az "elképzeléseket" ha szabad megkérdeznem, mert nem akarok nagyon visszaolvasni, mert még nem láttam a 22.részt...
  • Quantumleap
    De szereplők mindenképpen legyenek rajta. Anélkül nem az igazi.
  • Japep
    Ja, bocsi, visszaolvasok...