Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
egy 5let: töltsd le a G-Spot progit (google), ami megjeleníti, hogy milyen codecet használ egy adott file. az alapján tudni fogod mit kell beszerezni 😊
de szerintem v xvid v divx -ed nincs

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

REALista
Én inkább a Weeds-et hiányolom a listákról!Szvsz nagyon jó sorozat!/Nem véletlenûl van nálam az 5. helyen.😄/

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

macselek
aklkor mit csináljak???

quack
mert szar codecjeid vannak

Band of brothers tenyleg kurvajo

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

macselek
megtudná mondani nekem vki esetleg,, hogy mér van az hofy nincs hang a: Xvid-xor, meg a notv verzióknál??? mer hang nélkül szar...

Mayday
Eddig mennyi dvd a BK az elso resztol? 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nemvok ráérõs, hanem felveszem<#hehe>
tnm
fiikázni nem, de ha minden részt láttál, akkor rohadt egy türelmes és ráérõs arc lehetsz...😄

mert nem magyarokról van szó, de ha arról lenne akkor:
1. barátok közt, elsõ résztõl nézem, igen onnantól(lehet fikázni érte) pfffff😊)
2. nincs
3. nincs
😄D
zaki
#6881 :o

desigo
teletubbies <#nevetes1>
zmeor
barátok köztöt nem írja senki vajon miért?<#hehe><#hehe><#idiota>

leszarom a konfigod...

Kmarha
Beadom én is a derekam. A tizes toplistám:

1. Friends - Jóbarátok
2. 24
3. Cowboy Bebop (Anime)
4. Sopranos - Maffiózók
5. Elfen Lied (Anime)
6. Prison Break
7. Battlestar Galactica
8. Wolf's Rain (Anime)
9. Desperate Housewives - Születet Feleségek
10. South Park

(és szinte biztos van valami amit kihagytam)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ProGabe
eddig 13 ment le,tudtommal 22 részes lesz ez is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nyilván 22-bõl, mint az országos tévéken leadott sorozatok 98%-a.
sziasztok
megtudja nekem valaki mondani hogy hány részböl áll a második évad?
elöre is köszi
Matthewpamer
:SD😄😄😄😄::F:FA:S

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
lost? lol 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Érdekes, hogy senkinem beszélt a Maffiózókról/Sopranos-ról...

Szvsz az is egy nagyon jó sorozat, igaz már nem mai darab, de a 6. évad tavaly ment le az HBO-n, és lesz még egy befejezõ 7.-ik.

NeoMaN
1. 24.
2. Prison
3. Lost

Báar az elsõ és a második hely között hatalmas ûr tátong. Jack ûberelhetetlen és nálam még csak a közelébe sem ér semmi.
Egyenlõre.

NeoMaN
Elit Alakulatot mindenképp!

Kb. Ryan közlegény, de jobban kibontakozó karakterek és valahogy nem olyan "hálivúdi" mint az.
Nagyon jó!

NeoMaN
Nemgáz...

CSak a legnagyobbat hagytad ki. Prisont piskótára veri, fõleg a 2. évadtól.
😄

Kezd el a Day Breaket! Nagyon jó!
macselek
Fúú, megnéztem a Heroes 11. részét.. WOW!! Nem gondoltam, hogy ezt mondom valaha, de kezdem úgy érezni, hogy a Heroes átveszi a #1 helyet... Nagyon teccik az egész. Lol, azér néztem, hogy kevésbé idegesítsen a várakozás Prison Break iránt, erre ezt már jobban várom😄😄😄😄😄 Most asszem lehet elkezdem a Day breaket. Vagy lehet kicsit abbahagyom a sorozat nézést.. nemtom...majdmég meggondolom😄

Mayday
Sztem a listadbol itelve dobogos lesz, ezt boritekolni is mernem 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Shaman
Nálam a sorrned:

1. Lost
2. Prison Brake
3. The 4400
4. Született Feleségek (tudom ez kilóg a sorból :-pppp)
5. Heroes
6. Jericho

Még a 24-et nem láttam,szóval arról nem tudok nyilatkozni,de nagyon sokan dícsérik.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
a The 4400 nem teljesen olyan,mint a Heroes.Nem maguktól alakultak ki a képességeik,de nem akarok spoilerezni....

Nem igazán szuperhõsös,csak embereknek vannak tulajdonságai. Más és más.
Én ezt a sorozatot hamarabb néztem,mint a Heroes-t,s be kell valljam nagyon tetszett. A Heroes-t most nézem,s azért az más. Jelenleg nem tetszik annyira,mint a 4400,de még csak 4 részt néztem meg,szal javuló félben van :-pp

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Mayday
Be kell valljam, Lost-ot meg nalam sem tudta semmi megelozni 😊

Ha már toplista:

1. Lost (kezd az az érzésem lenni, hogy csak egy felfújt lufi az egész, és a titkok nagy része megoldatlan marad, ami elementális kicseszés lenne a hûséges nézõkkel, ettõl függetlenül a legprofibb és a legizgalmasabb mind közül)

2. Heroes (Nagybetûs HANGULAT, na meg volt pár emlékezetes utolsó 1-2 perc részenként)

3. Dexter (zseniális karakter eszméletlen belsõ monológokkal, bevállalós forgatókönyv)

4. Prison Break (csak és kizárólag a negatív karakterek miatt nézem, élvezet figyelemmel követni, ahogy csökkentik a stáblistát részrõl részre (W.Fichtner rulla)- egyébként egyre kiszámíthatóbb forgatókönyv, butábbnál butább fordulatokkal)

5. Robot Chicken (esssszméletlen ötlettárral rendelkeznek az alkotók, van egy-két igen visítós rész)

+ néha-néha egy kis Jericho, Day Break, My Name is Earl, de szerintem ezek felejtõsebbek...

nesster
Én 3 sorozatot nézek de nem lehetne sorba állitani õket mert mindegyik másért jó!
Prison Break: Pergõs, akciós, izgalamas.
Heroes: Szépen lassan (izgalmasan) kibontakozó sorozat.
Lost: Nagyon odafigyelõs, meg elhuzott de szerintem nagyon jó.

macselek
Én most a Heroes-ra nagyon rá vagyok kattanva😄 Nagyon ûber sorozat. Lostot nálam leutasította a második helyrõl...

PiszkosFred
Kicsit erõs a szuperhõs kifejezés, de igen, ott is rendelkeznek egyes emberek (pontosan 4400 db ember) ilyen-olyan speciális képességgel..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Alien
Én annak idején Limewire-el szedtem le egyes részeket, amiket ott nem találtam, azt pedig torrenttel.

macselek
A "The 4400" is szuperhõsös? Mer nemtom mintha ezt olvastam volna vhol:S

full off, de miért nem akkor kerested, amikor aktuális volt?😊 (beírtam a torrentkeresõbe és rögtön ki is dobott egy 1/30-as free torrentet, de a bitmetv-n gondolom fent van max sebességgel is.)

amúgy meg most ott volt a hétvégi rejtélyes vírusok nyomában, mely a harmadik mûszak 6x16-tal crossoverezik.
BlackShadow
juteszembe, harmadik mûszak befejezõ évadját meg lehet találni valahol?? én már nagyon sokszor kerestem de nem jártam sikerrel 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Alien
Jó azaz Everwood is szerintem, én szoktam nézni 😊

Kicsit elkanyarodtunk a témától de hamár toplistázgatunk ám legyen 😄

Nem nagyon akarok semmi rangsort állítgatni mert mindegyik sorozatnak megvan a maga varázsa, de ha egy abszolút elsõ helyezettet kell mondanom, akkor nálam egyértelmûen a 24.
Aztán amiket szeretek még az a Prison Break, Harmadik Mûszak,Vészhelyzet, X-akták.
Day Break-et múlt héten kezdtem el az is tetszik, ha minden igaz holnap jön a hatodik rész 😊
Tervben pedig a Jericho van, az elsõ 3 rész itt pihen a gépen, de még nem láttam belõle 😊
Hmm ahogy látom elég sokan írjátok a Heroes-t is, lehet, hogy abba is érdemes lenne belenézni, illetve a The 4400-ba is.

Ráadásul a filmek még csak véletlenül se voltak képregényszerûek a megjelenésükben, a szokásos hollywoodi dramaturgiát követte minden rész (talán a 3 volt eredetibb ebbõl a szempontból, na meg ugye a legsötétebb is)... ellenben a heroes majd' egészére jellemzõek a képregények stílusjegyei...

Hey man, képzeld, tudom mi az ikszmen, képzeld olvastam a képregényeket, láttam a filmeket. A szempont, amire reagáltam, és ami alapján a kijelentésemet tettem, az kb. az élethûsége, a hangulata, a szereplõk hétköznapiságában való különbség. Ott egy rakás jó küzd egy rakás rossz ellen, itt egymástól függetlenül, a különlegességükkel épphogy tisztában levõ teljesen hétköznapi emberek ismerkednek a képességeikkel immáron 11 epizód óta úgy, hogy egy részük azt se tudja, ki az a Sylar. Végül: légyszi írj egy listát, hogy ki a jó fõhõs, és ki a rossz, ugyanis nekem még mindig nem esett le (valakinek, esetleg?)...

Relax. X-men rules, de Heroes még rulesabb...

predator0
Sziasztok!

Kicsit unatkoztam, ezért készítettem mobiltelefonra PB-s videót (neten kerestem, de nem nagyon találtam), akinek újabb telója van és bírja ezt a formátumot, az használja nyugodtan, nekem ez a csengõhangom 😊
http://predator0.uw.hu/PBk800i.mp4

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

REALista
Az elsõ évadot én is szinkronosan néztem meg!Szerintem elég jól sikerült!

Mayday
Sztem nem olyan rossz, attol fuggetlenul, hogy en is eredeti hang + felirat parti vagyok.

zaki
24-nek különben milyen a szinkronja? Most szedem az 1. évadot magyarul.

fordított sorrendben e <#smile>

BUDA > miskolc.

robotnyk
studio 60, dexter, veronica mars, house \o/
REALista
Na ha már mindenki rangsoról akkor leírom az enyémet is:<#vigyor>
1.24
2.Prison break
3.Heroes
4.House
5.Weeds
6.Lost
7.Jericho
8.X-akták😊
9.Supernatural
10.The 4400

A vígjátéksorozatokat/jóbarátok,Rém rendes stb/ kihagytam mert az más kategória!Egyébként tervezem hogy elkezdem nézni a Dexter és a Studio60-at...

scorpeeon
Én ranglistát nem csinálok, 2 sorozat tetszett nekem eddig nagyon: Lost és Prison Break. A Heroes-t, Firefly-t még nem próbáltam sok jót mondanak róluk, egyszer talán elkezdem õket (illetve a Firefly-t be is fejezem, mert annak már vége). A Married with children, a Jóbarátok is persze klasszikusok és amikor ráérek és mennek, nézem is õket (illetve régen is néztem õket sokat). A Buffyt is néztem egy ideig, eléggé tetszett az is, csak aztán a Viasat3-at lekódolták, aztán azóta sem nézem (nem mintha mostmár nem szedhetném le netrõl). És van még egy sorozat, amit nem szabad kihagyni: Knight Rider 😄 Annyi viszont biztos, hogy a Prison Break magasan a legjobb sztem az összes eddigi sorozat közül.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

miilann

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

quack
hát a sorozat kb 3. percében kiderül hogy gyilkos ha erre gondolsz, hamarabb mint az hogy mi a munkája :\
nekem jelenlegi
1. Dexter
2. Heroes
3. House
4. Battlestar Galactica
5. Friday Night Lights (😊 )
6. Day Break
7. Lost (nekem személy szerint nem nagyon tetszik a 3. évad)
8. My name is Earl
9. South Park
10. Prison Break (ez is ereszt nagyon)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

LasDen
ha má mindenki listázi akko én is 😄
Örökranglista:
1. Jóbarátok
2. Egy rémrendes család
3. Prison Break
4. Sleeper Cell
5. Battlestar Galactica
6. C.S.I.
7. Heroes
8. South Park
9. The war at home
10. My name is Earl
(Ez a lista a 3. helytõl tud csak változni 😄)

Aktuális még futó sorozatok:
1. Heroes
2. C.S.I.
3. Prison Break
4. LOST
5. Day Break

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár