Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én toplistám:
-Buffy
-Lost
-MacGyver
-Prison Break
-A-team
-Married with children
-X-Files
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Én anno néztem haverokkal a barátok köztöttet.. amikor MAgdi vagy ki néni bezárodott a pincébe valami csunya bácsik álltal. Ütünk a sörrel a kezünkbe, azt szurkoltunk hogy Madgi néni haljon meg. N em haltm eg igy nem is néztük tovább, pedig lehet rászokktunk volna! 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
PSN ID.: Beegabor
az a saját színész hangja, amit a buzi retken nézel az meg csak 1 szinkronszínész, 1szintre se hozható a 2
House beszteszt akkormár
BUDA > miskolc.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem abszolút elsõ a 24. A legjobb sorozat amit életemben láttam, és valószínûleg sokáig az elsõ marad.
Toplistát nem írok, mert az nálam szinte naponta változik.
Amiket nézek még: Prison break, Heroes, Lost, House, Stargate SG-1 és mivel most szünetelnek a legjobb sorozatok, ezért elkezdtem a day break-et és a dextert.
Jó kis évad lett 😄 várom a 7.-et! (kár hogy az utolsót)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
a rászánás azért,mert eddig minden részt szinkronosan láttam,és ha valamit így nézek akkor eredetiben nem vagyok hajlnadó nekiállni(bár most úgy néz ki retek leadja,mert nekiállt ismételni,ha valaki valamit tud szóljon plíz)
és ezt ajánlásnak is írom term.,szóval:Sopranos/Maffiózok for 'eva 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ezen kívül tényleg nincs mind a két sorozatban telekinézis, teleportáció, spontán regenerálódás, repülés, meg hasonlók...
Ha valamivel ki akarsz tûnni, ne azzal, hogy fejjel rohansz a falnak úgy, hogy még hülyeségeket is beszélsz...
1-es, ülj le...<#wilting>#wilting>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
1. Battlestar Galactica
2. 24
3. House
4. Heroes
5. Grey's Anatomy
6. SGA
7. Prison Break
8. Lost
9. Stargate SG-1
10. Studio 60
A Day Break, Jericho párosból az elsõ részt bepróbáltam, majd eltettem egybenézõsnek évad vége után nyáron, olyankor ugyis sok a szabad idõ, meg jobban ütnek ezek úgy, plusz nem éreztem késztetést azonnal megnézni õket. A Dexter-t pedig még nem próbáltam be.
Amugy tudtok valamit ezekrõl a sorozatokról érdemes elkezdeni: Smallvile, Supernatural, Six Feet Under, Nip/tuck, Wire, The Shield, Médium, Numbers, 4400, Roswell, Elit Alakulat, Taken, Alias
ezeket nézem mostanság, sorrend nem számít:
Day Break, House, Prison Break, SG-1, SG-Atlantis, The Class, ezeket gépen angolul, minden eddigi részt láttam;
NCIS, Over There, House (magyarul is),DH hát ezeknél, South Park, The Simpsons, amikor épp tv elõtt vagyok
24-nek akkor kezdek majd neki, ha vége vizsgaidõszaknak, BSG-t elsõ évad után abbahagytam, nekem nem jött be, Lost-ot ott hagytam abba, hogy az elsõ "rejtély" megjelent...
Most tervben vannak: Jericho, Day Break, Heroes mindenkeppen, erdekelne a velemenyetek a Supernatural es The 4400 sorozatokrol, mert ezeket is tervezzuk. En meg a Blade-et is ki akarom probalni, en csiptem a mozifilmeket, nem tudom, a sorozatbol mit hoztak ki. Tovabba a Sleeper Cell 10 reszes minisorozat mifele?
Meg van meg egy Dark Angel cimu dolog, ami elvileg valami James Cameron fele dolog, ami mar biztato.
Szoval esetleg tudtok a fentiek barmelyikerol nyilatkozni? Sajat topicjaikat szandekosan nem keresek fel, sorozat topicba csak akkor lepek be, ha adott reszig lattam mindent belole 😊
1. Firefly (abszolut favorit)
2. Evangelion (NGE)
3. Buffy anyank ;]
4. BSG
5. According to Jim (Papas-mamas magyarul)
6. House
7. Shark (James Woods miatt, szemelyes kedvencem az oreg)
8. War at Home
9. Gilmore Girls
10. PB, Heroes, Lost
24et nem lattam meg, de mar annyian ajanlottak, es istenitettek, hogy elobb utobb belekezdek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
akkor most nyomok egy toplistet:
jelenlegi, igaz szinte minden szünetel h rohadjanak meg😊😄
1. Jericho (igen leelõzte pb-t)😊
2. PB
3. The OC
4. DH
5. LOst
6. One Tree Hill
7. Vanished
és akkor amik jönnek v kezdetlegesek:
8. Day Break
9. Heroes
10. Dexter
<#hehe>#hehe>
de ahogy olvastam, és nemsokára elkezdem majd dextert, hamar élre ugorhat😊)