23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • II Rocky II
    jah én olyanra gondoltam,hogy 3ba elosztani a részt és a 3 évadot megalapozo képkockát betenni,minden évadból eggyet.3dik évadnak meg azt amit egyik forumozo társam bereakott.
  • Quantumleap
    Már írtunk javaslatokat.
  • Quantumleap
    Mindig kell egy karakter, akit a néző úgy utál, hogy a kést hatvanhatszor megforgatná benne.
  • Japep
    Amúgy banner milyen legyen ???
    Úgy értem 1., 2. évados, vagy a sorozatról ??? (Vagyis rajta legyen pl. Abruzzi, Mahone, Kellerman ... stb, vagy csak inkább Scofield és Burrows.)
  • Dain
    Nem tudom, szerintem a bátyja nincs olyan ész, hogy kijuttassa Scofieldot onnan. De ki tudja...
  • Quantumleap
    Mindegy, szerintem T-bag is át fog kerülni.
  • szagab86
    Tuti Bellick Fekszik a földön!!!! 100%
    Amúgy szerintem most a bátyja kell hogy kiszabdítsa!
    Úgy lenne fer!:D
  • scorpeeon
    Még a Fox szerint is :) (#9995)
  • Zs0lt1
    "michaelnem egy szabadulóművész, egy kibaszott okos ember aki építészmérnök, tervezett egy börtönt"

ööö bocsi, de a Fox River-t nem Michael tervezte, hanem a cégének egy partnere, így tudott hozzájutni a tervekhez ha jól emléxem.
  • scorpeeon
    Olvass mán vissza egy kicsit... Igen, ő az.
  • II Rocky II
    ha kicsit is visszábbolvasnál akkor rájönnél,hogy mindenki szerint Bellick fekszik a földön megagyalva.
  • fonok01
    hy!...szerintetek aki a végén fexxik a földön pucéren csávó összeverve az nem bellick mer én nagyon úgy láttam de lehet h tévedek akkor bocs :/
  • gabo91
    Szerintem pedig az a börtön ahol most T-bag van tutu hogy nem a SONA, mert michalet ugy szállitoták, mindenhol láncok voltak rajta az épület elött levetek rola mindent és kinyitották az ajtot, egy börtönben szerintetek csak ugy sétálgathatsz?
    Itt ebben lehet, mert ha rosz helyre mész meghalsz, na meg elöbb utobb ugyis véged... szoval onan csak a halál a kiut...
    és ha michael onan élve akar kikerülni akkor kénytelen lesz fegyvert fogni a kezébe...
  • II Rocky II
    az bellick,ezt benézted.Mindenki tudja hogy bell van ott.Hisz odavitték és Bagwellt is odaviszik sztem.
  • gabo91
    Csak abbol gondolom, hogy a haláltábor ahol msot van panamába van.
    Az emlitett börtön meg mexikoban.
    És hogy mért gondolom ilyen biztosra hogy panamába van a haláltábor...
    Csak azért, mert mexikobanüldözhetik öket, meg szerte a világon, de panama olyan ország ahol nincsen elfogási meg kiadatási parancs ellenük, vagyis a bárhol elkövetsz valamit bárhol elkaphatnak a világon és üldözhetnek, de panamában nem. (meg van még pár ilyen ország, kuba is az ha jol tudom) Ha viszont panamában elkövetsz valamit akkor az a panamaiakra tartozik, a törvények véget nemfognak ugy itélkezni hogy michael körözott személy mindenhol akkor irány a vilamos szék, elég ha elviszik egy ilyen kegyetlen helyre. na meg ugye ez a hely gondolom nincs kiplakátolva hogy mifolyik ott szépen csöndbe mennek a dolgok, (azért a fegyveres katonák is ottvoltak) szoval valami titkos hely, eböl gondolom ohgy panamába van, és elviték oda michaelt mit sem foglalkozva azzal hogy kicsoda valojában, nekik egy rendes elitélt, de a kopasz csávonak meg a kedvenc játékszere lessz...
  • Gerbill
    Szerintem hülyeség, ilyen software nem létezik, mert esetleg a szavakat lefordítja, tán még fel is olvassa, de biztos hogy nem fogja neked nyelvtani szabályok szerint átrendezni a mondatbeli szavakat. Sőt gyakran nem is ugyan azokat a szavakat használják mint ami az eredeti, hanem magyarossá teszik őket.
  • Flamer
    hátazyósoká lesz még :C
  • Rockynhooo
    Amúgy szerintem a végén az ott nem BEllick hanem Franklin :D
  • raymond01
    Cmdr!!!!

És mi annak a szoftvernek a neve esetleg?
  • scorpeeon
    " © Victorpictor ma 13:44 | Válasz | #1475
    Tulajdonképpen kész vagyok vele, este 8-9 körül jön még egy összenézés, javítás, éjfél előtt fent lesz a megadott helyen. "
  • Rockynhooo
    ezért film/sorozat a neve... tehát ha dokumentum film lenne vagy igaz sztori akkor megérteném h háborogtok de így nem!
  • Hoz_Hun
    Hát leginkább T-baggel van gondom, de ez tényleg szubjektív. Számomra nagyon meglepő, mennyien szívükön viselik a sorsát én meg hányok, ha megjelenik a képernyőn. Rég kinyírtam volna valami jó kegyetlen módon. Nem a színész miatt, hanem ez a karakter annyira utálatos, mint kevessen (azaz jó a színész). Talán csak Tight ezeredest utálom jobban a Battlestar Galacticából. Bár vetekednek; mindig azt a karaktert utálom jobban, amelyik sorozatot épp nézem.
  • Lynx_TWL
    ezzel van a bajom, azok csak úgy előkerültek... de milyen dokumentumok ezek? szóbeli parancsok mi szerint ölje meg ezt meg azt?:D
  • Quantumleap
    Ja, hogy avval van a gondod. Nem hangsúlyoztad ki.

Nemtom, biztos ijedtében megtanult az ürge. Az mondjuk számomra is hihetetlen, hogy valaki érzéstelenítés nélkül kibírjon egy varrást, anélkül, hogy elájulna.
  • Hoz_Hun
    És neki is egy állatorvos csinálta tűvel és cérnával?
  • Quantumleap
    Mi a baj a visszavarrással? Pár éve hallottam egy esetet Győrben, ahol egy fickó munka közben elvesztette a kezét, de visszavarrták neki, és szinte tökéletesen működik. Tehát van ilyen.
  • BlackShadow
    mondták, h nála volt minden dokumentum ami alátámasztotta a vallomását.
  • Hoz_Hun
    Összeségében szerintem ez a szezon sehol sem volt az első képest. A kézlevágás-visszavarráson nem bírtam azóta se túltenni magam, meg egyáltalán T-bag nagyon nagyon idegesít. Rég ki kellet volna írni, nem pedig favorizálni.
  • Hoz_Hun
    Kellermant szerintem se hozzák vissza. Szerintem többet szó sem esik róla. Mondjuk nekem nem fog hiányozni.
  • Lynx_TWL
    lehet nézni akárhányszor akkor is faszság.
  • Quantumleap
    Terrence Steadmant leszámítva a Prison Break sohasem arról szólt, hogy embereket, akiket mindenki halottnak hisz, visszahozunk. És én azt mondom, ezután se szóljon erről. Mikor Abruzzi meghalt, is voltak csalódott emberek, akik ilyesmiben reménykedtek.
  • BlackShadow
    nézd meg mégegyszer azt a részt mert hülyeséget beszélsz :)

--

kellermant vissza ne hozzák. szétlőtték sörétessel, ha ezt is túléli akkor az már hasonlít egy űbergyenge brazil szappanoperához.. nomeg sírtok, h miért nem mutatták közelről? hát elég 18+ lett volna a rész, ha egy sörétestől szétroncsolódott emberkét mutatnak lövésről lövésre..
  • Paddy
    Húúúúú amindenit, ez rafkós befejezés lett!!
    Nyitott kérdések itt is maradtak, gondolom a harmadik évad ebből táplálkozik majd főleg, illetve tutira lesznek nagy visszatérők.
    Bagwell sorsa érdekel engem a legjobban, mert a családban Uncle Teddy a nagy kedvenc:))
  • mainevent
    Ha valami nem tetszik miért nem tanulsz meg angolul ahelyett hogy elégedetlenkedsz?
  • Cmdr
    Tudod, lehet kapni olyan szoftware-t ami azonnal leforditja a dolgot, azzal csinálják a Lost-ot is, és van olyan, aki végiggépeli az egészet az agyából. Nem ugynaz a kettő végeredménye!
  • nagykovi
    Pedig szerintem erről nem nagyon lesz szó a 3. évadban. winnie mondta jól, ha esetleg lesz még 4. évad is, akkor így megvan a lehetőség, hogy visszatérjen. De mivel a 3. évadban biztos nem szerepel (másik sorozatban lesz szereplő), így nem hiszem, hogy foglalkoznának ezzel a szállal.
  • Quantumleap
    De a következő epizódban remélem, kiderül, hogy meghalt e vagy sem. Legyen egy híradóbejátszás, ahol mutatják, ahogy elviszik a hulláját, vagy egy olyan, ahol csak a rendőrök hulláját viszik el, s mondják, hogy ő pedig felszívódott. De az ne, hell, ne, hogy részeken át szó se esik a dologról.
  • winnie
    "Kellerman biztos nem halt meg. Akkor miért nem mutatták amikor lelőtték?"

mert így jobban nézett ki? hatásosabb volt? egyszerűen nyitva hagytak egy kiskaput, hogy bármikor vissza tudják hozni. de ha él, ha hal, szerepelni nem fog a 3. évadban.
  • Rockynhooo
    sztem ne mlehet biztosra mondani semmit! Érted lehet h leszedték őt is.. lehet a cég emberei voltak... éehet h Kellerman emberei voltak .. és ő lövette le a yardokat h tuon menekülni.. bármi lehet
  • nesster
    Kellerman biztos nem halt meg. Akkor miért nem mutatták amikor lelőtték? csak azt ne mond hogy igy jobban nézett ki.