23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Quantumleap
    És hogy rendezte volna meg a halálát? Kiderül, hogy csak kábítógolyók, és majd megszökik a hullaházból? Vagy kiássa magát a sírból? És az szerintem hülyeség, hogy nem vállalja be a halált, hiszen öngyilkos akart lenni, csak besült a stukker.
  • a.carkey
    Szerintem a Sona egy egyszerű latin-amerikai börtön, ahol alapból ilyenek a körülmények.
  • Drephis
    azért kiváncsi lennék h az egész sona hogy néz ki mer elég keveset láttunk belőle
    és izgi helynek találom :D
  • gabo91
    Ez hülyeség az egséz, senki se tudta mi az a sona, msot mrá tudjuk valami haláltábor de gondolom hogy nemfogják ezt kiplakátolni hogy van ilyen, gondolj bele ezt amcsik megtudták volna tuti háboru lenne, 21. században haláltábort létesiteni. ez szigoruan titkos szarság szerintem...
    meg honan lett volna tervrajza micaelnek a börtön tervrajzát is csak onan tudta mert ök tervezték át..
  • a.carkey
    Kim direkt szólt a rendőröknek, azért kerültek oda. De, hogy pont a hajóhoz hívta őket, na az kb. olyan "tuti baromság" volt, mint a kézfelvarrásos.

Mi van akkor, ha Michael alapból számolt azzal, hogy Panamában elkapják őket, és mondjuk a Sonaba viszik őket? Annak a tervrajza is a testén van? Szerintem beletervezte ezt a lehetőséget is. Panamanak úgysincs kiadatási szerződése az USAval, szóval beleférhet ez a variáció is.

A Kellermanos résznél mi van, ha megrendezte a halálát, mert úgy gondolta, hogy ok. jó fiú lesz, de azért életfogytigot/halált nem vállal be? Simán van akkora agy. Ráadásul minek takarták el a "gyilkosok" az arcukat, ha benne volt a sofőr? Ilyet 1x nem tettek más gyilkosok két széria alatt sem, meg ki nem szarta volna le? :)
  • gabo91
    igen, de tbg vigyora idegesitöbb. Belick meg is mondta neki hogy unja már a vigyorát, Macskamosoly aliz csodaországbol ... ez viszont kicsit b*zis volt t-bag töl...
  • gabo91
    Szerintem a rendörök ugy kerültek oda, hogy a doknál elég nagy mészárlás volt, és oda metnek a zsaruk mert mahone kihivta öket, lett is áldozat elég sok, kellerman pedig adott egy infot a zsaruknak hogy a tettesek hol vannak, (kihiszi neki el, az nemszámit mahone fegyvere van náluk, és ugye mr kim lelövi valamejiket akkor ujabb halott azért meg irány a sitt).
    Egy miliobol nemhozná ki öket, szerintem még 100miliobol se, mert a katona mondta nekik mikor michaelék a házban voltak, hogy panamában nem vesszük félválrol a gyilkosságot...
    na meg szerintem az ögyvédet, meg biroságot se igen ismerik...
  • Drephis
    de megint mosolygott egyfojtába kicsit télleg idegesítő
  • desigo
    egyetértek!
  • gabo91
    Hát én azért sajnálom kellermant, miota áttért a helyes utra azota egyik kedvenc szereplöm lett... kárr hogy számára vége a sorozatnak...
  • gabo91
    Megnéztem felirattal is, igy mr töb mindent értek.
    De még mindig van pár kérdéses dolog.
    Amikor a tábornokot (kopasz csávo a cég fönöke) mutaták hogy beszélt a másik profeszoral akkor valami katonai bázison voltak, nem a sonában, de kell nekik valamiért scofield...
    És azt mondta a prof hogy "meg fog szökni" erre a kopasz hogy "ezt si várjuk töle"
    de mért? kikell neki hozni onan valakit, vagy miért? Ha kikel onan hozni akkor meg a kopasznka mi köze a sonához? Mert ö mindig a sonárol beszélt egész filmben meg azt az aktát elsték, az nyilvánvalo hogy valami haláltábor féle az a hely, de akkor kilyé az? mert edig minden ara utal hogy a kopasznak van valami köze hozzá, de akkor meg mért kell michaelnek megszökni onan?

A másik pedig az, hogy ez már rég nem arrol szol hogy lincet ki kell végezni minden áron, ez másrol szol, de nemtudom miröl, mert linc csak azért volt fontos hogy eltereljék vele a figyelmet terens stadmentröl... de felmenteték lincet meg carolina lemondott már nem is volt az utolso 2-3 részben benne, és még mindig megy a hajtovadászat...
    Az elnökség meg az ország irányitása se a cég kezében van... akkor meg mért kell nekik baros és michael?
    És mi lehet a terve enek a kopasz tábornoknak? Mert mr kim aztmonda hogy nem ér semitse a rongyos 5 millio itt nagyobb pénzekröl van szo...
  • Quantumleap
    T-Bag pedig -mint kiderült- ebben a játszmában csak egy szerencsétlen balek volt. Az ősz hajú fickó lehet, hogy csúfos vég elé néz a 3.évadban.
  • Quantumleap
    Na, megnéztem felirattal is.

Szerintem meghalt Kellerman, és a zsaru is. Nem hinném, hogy egy emberre pazarolnának ennyi lövedéket (pláne a zsarura).

Nem értem, Michael miért párosítja oda Abruzzit Tweener és Haywire mellé. Ő szabályosan lelövette magát avval, hogy tüzelni készült. De persze Michael lehet nem tudja, hogy konkrétan hogy történt.

Azt én se értem, mit kerestek ott a rendőrök az indulni készülő hajónál. Talánm Kim azt tervezte, hogy lelövi Lincet, aztán azt mondja, hogy Michael tette?

Kíváncsi vagyok, vajon Linc részéről mivel fog kezdődni a 3.évad? Végigjárja az összes helyi kocsmát Sara után, és amikor ott találja mattkészen, a szeme láttára elrabolják?
  • Kmarha
    kár volt igy csinálni.. bár igaz semmit nem tudunk az új szálról, biztos lesz értelme.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olyan tökéletesen be lehetett volna fejezni. Mindenki elrohad a börtönben, ferdeszemü meghal, Lincoln megmenekül, Kellerman meghal, Michael pedig mikor fegyvert szoritva a csaj homlokához kilép a rendörök elé, ellöki magától a leánykát és fejbe lövi magát. Elöször azt hittem az lesz, de persze akkor miről is szólna a 3. évad.

Brutális vég, de hát a tesóka tovább élhet.

egyedül a Sucre szálra nem tudnék igy hirtelen mit kitalálni.

De mivel nem igy lett, hát kiváncsian várom mit kavarnak még bele a 3. évadba!
  • N3v3rland
    Mindenki azt mondja, hogy a földön fekvő emberke Bellic, és így másodikra télleg, de amikor először láttam én fullra azt hittem hogy Abruzzi az :)
    Amikor a készítők azt mondták, hogy a 3. évad brutálisabb lesz az eddigieknél...már értem mire gondoltak :D
  • Rockynhooo
    nem is Kim hítta őket hanem Mahone! a pénz az szó szerint elúszott az 100%! amúgy meg érted attól függetlenül h Panama még a saját hazájában fenn kell tartani a békét... szal Szkófildéket azért nem háborgathatták vna mert amerikában adtak ki rájuk körözést!
  • scorpeeon
    A pénz ennyi volt sztem, 1 rugás és kész :)
  • Gabe18
    A rendőröket biztos Kim hivta?Mert még Mahone hivta a rendőröket,aztán onnan szökött mindenki mindenfelé,a rendőrök (vagy katonák) meg szimplán kerestek mindenkit.Vagy nem...
  • doncarlos
    na csak nem hagy nyugodni pár dolog :

1. a pénzzel mi van? tényleg csak annyi hogy Kim lerugta a vízbe és kész? ha Linc visszamenne érte 1 millióbol simán ki tudná hozni az öcsit, és még szökni se kéne, a többiek meg ott rohadjanak meg. 2. ha azért mentek panamába hogy nincs kiadatási parancs ott, akkor milyen alapon híatott oda rendőröket Kim???
  • Drephis
    sehonnan majd leszokik szépen.
  • desigo
    Azért arra kíváncsi leszek,hogy Mahone honnan szed bogyókat a sitten...
  • nesster
    megnéztem ujra felirattal. Micheal-nek sara apja barátja és Linc fog segiteni. mahone-nak pedig pam. ez a katonai szál pedig azért kellett mert az elnök visszalépett. és most nem az elnök lesz a hunyó hanem a katonaság. bár ez nem biztos, mivel semmit se tudunk róluk. most mindent elfelejtettem ami a rész alatt megfogalmazódott bennem, de majd ha visszajön beirom.
  • doncarlos
    Én nagyon úgy éreztem hogy az évadot a hajónál akarták lezárni ahol mindhárman ott voltak, max Kim-et még lelövik, meg a végébe még annyi belefért volna, hogy sucre kihozza bellick-et, megleli szerelmét, t-bag meg ment volna a sona-ba, és ez lett volna a zárofelvétel, ahogy dugják hátulrol . na jó ez egy kicsit csúnya volt, de na... én így éreztem volna tökéletesnek a végét.
  • Gabe18
    Hát az én részemről elismerés a sorozat készitőinek.
    Nekem az első évad tetszett,azzal a történetel,helyszinel ami volt,ugy az egész egyben.Amikor vége lett,és ahogy vége lett,akkor azt gondoltam hogy ebből akármit csinálnak nem lehet a 2. évadra egy ugyanilyen érdekes szezont összehozni.Ehhez képest most hogy véget ért,el kell ismernem hogy sikerült.
    A 3. meg nem tudom miről fog majd szólni,de az alaphelyzet ahonnan majd indulunk,az nem lesz semmi...Michale,Mahone,Bellick,és majd nyilván T-Bag,jo kis bandát sikerült egy helyre összehozni...
  • MagyaR
    Hmm. Nemtom elképzelni miről fog szólni a 3. évad.

Escape from Sona? .
    Remélem hamar kifog kerülni onnét Scofield, mert eléggé lehangolt az a hely. Áhh. Olyan jó vége lehetett volna ennek a 2. évadnak, szntem nem kellett volna így megcsavarni!
  • doncarlos
    csak nem egy stalker fan? én is tolom izomból...
  • bertino
    hjajjdejo én még csak holnap esek neki a második évad 7ik részétől tovább

addig láttam eddig összvissz :)
    legalább telik az idő napközben
  • Drephis
    ez a bellickes jelenet ütött a végén
  • doncarlos
    de.. majd a 4. évadra visszatérünk scofield-ékre...

persze hogy róluk (is)
  • Drephis
    akkor most a 3. évad mégse másokról fog szólni?
  • doncarlos
    banner ötleteimet kivel oszthatom meg???

ha megoszthatnám valakivel írjon ide:

[email protected]
  • Rockynhooo
    "A nézők felháborodnak hogy ennyire nem érdekel az áldozataim szenvedése, lehet hogy brutálisnak tűnök, de csupán egy színész vagyok, aki csak a TV-ben keményfiú" by Kellerman ! mostmár nem ilyedek meg ha összefutok vele
  • motyodlee
    Na bakk :D
    Ennek is csináltak egy véget... Át kell addigis térni vmi másik sorozatra
  • skristof
    én is egyből erre asszociáltam, hogy valami szperkatona, de neeem, nemhiszem.
    az így most túl kiszámítható lenne, és tudjuk, hogy ez nem az a sorozat :)

mellesleg tényleg nagyon jó rész volt, victorpictornak pedig köszönet a fáradhatatlan munkásságáért
  • scorpeeon
    Nálam is kicsit rosszul van időzítve helyenként, de túlélhető.
  • Flamer
    hjam. kay. aszittem nkm van vmi szar verzióm.. :| de akkor nope. mármint van csak nem nálam. :C

de azé megnéztem. elég durva volt. :C sőt.. szerintem már nagyon durva.. :|
    szegény Sara :C és ráadásul követi valaki.. :C
  • Dave0092
    dede, kicsit elöréb volt a szöveg mint a hang
  • Flamer
    én nem tudom ti hogyvagytok vle de nekm a xoros felirat rosszul volt időzítve.. :C nektek nem?
  • Dave0092
    az jovolt, amikor bellick sokkolva ránézett, aztán bevonult a arénába...
    mondjuk az egy kicsit tulzás volt hogy modnta a rendőr hogy inen már te mész egyedül...
    féltek bemenni,
  • Bandee1987
    Hát ez rohadt nagy rész volt :) Michael, Bellick és Mahone 1 börtönben, amig eléggé durva, ráadásul sztem T-Bag is odakerül majd. Na, ez nem lesz semmi :) A végét ráadásul elég hatásosan csinálták meg, éjszaka, szakadó esőben :)