Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Õt ették meg a Compik😄DDD
Ha nem vagy megzavarodva, félreinformáltak.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
nem az, de szerintem már volt róla szó.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Engem legjobban történetileg a Heroes és a Lost köt le. Meg van még a My Name is Earl, ami tulajdonképpen a kedvencem, olyan bármikor akárhányszor megnézhetõ részei vannak, míg a többi elé leülök egyszer és megnézem azt az egy részt, utána akár törölhetem is, mert valószínû nem nézem meg többet.
On
A Prison Break azért még nincs annyira "lent", hogy ne tetszen, csak nem a kedvencem. A Jericho na az már az alja😄, az eddigi részeket megnéztem, de nem nagyon kötött le.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
kedden úgyis fél 6kor kelek😛 majd elkezdem tölteni😛
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
de wááááááááá utólsó pár percben végig kirázott a hideg...<#wow1>#wow1>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Abbahagyni meg nem tudok egy sorozatot. Illetve igen, de maximum a 2-3. reszt kovetoen. Ha az utana is nezem, akkor azert teszem, mert megfogott es erdekel. Es hat menet kozben nem jo kiszallni, akar vonatrol beszelunk, akar sorozatrol... A gond az, hogy egyre tobb az a sorozat, egyre tobb az, ami nekem tetszik (meg akkor is, ha mondjuk a nezettsegben ez nem latszik odaat), es lassan kezd sok lenni. Bar ketsegtelen, van par sorozat, amit mindenkeppen megnezek, es egyre no azok szama, amit elraktarozok, hogy majd nyaron bepotolom az uborkaszezonban. Ez nem problema, sot.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
attól még fox-szinten jól teljesít a sorozat. és természetes, hogy lesz s3, amit nyilván úgy fognak felépíteni, hogy ha marad a nézõtábor, akkor lehessen s4 is.
a történet, ez a szál le fog záródni az s2-ben, ha abba akarod hagyni, bármikor kiszállhatsz. aki tovább akar menni, az tovább megy. mindenkinek jó lesz.
"Aztan egy teljes masodik szezon, amely kivalo, de mar regen nem arrol szol, amivel indult."
de ezek adott dolgok voltak. nyilván ki kell szökniük az s1 végére és azt is tudtuk, hogy mi lesz az s2-ben (lenyilatkozták, de anno még beszéltünk is errõl másfél éve)
"Aztan jon a hir, hogy lehet lesz harmadik resz."
de ebben mi a meglepõ? már az s2 elején lehetett látni, amikor kiderült, hogy marad a nézettség, hogy nincs olyan ostoba csatorna, mely ne rendelne be újabb évadot. a sorozat, amíg nézik, addig folytatódik. ha a nézõnek tetszik valami, akkor nem veszik el tõle a játékát. nem kötelezõ néznie senkinek, nyilván.
"Esetleg uj neven, 1-2 uj szereplovel, mas kornyezetben, mittomen. De a szerencsetlen sittes ocsi es batyo, tisztazva minden vad alol,"
én nem adok nekik tanácsokat, ez az õ foglalkozásuk, de nyilván egy brandet nem fognak elszúrni azzal, hogy más lesz a címe.
"Csak tul sok sorozatot nez az ember manapsag, es szinte folyamatosan no a szamuk, mert befejezodni egyik sem akar 😄"
😄 ez így van.
Tudom hogy a spinoff nem egyszeru dolog. De adott a PB, melynem kiindulo pontja, hogy bejut az ocsi a bortonbe. Es melynek a vege, hogy kijutnak, sok nehezseg, csavar, trukk, agytorna, moka s kacagas, es persze hulla aran. Ez volt kb 13 resz, a first attempt becsodolt, jott a second es vele a maradek 10 resz kb. Aztan egy teljes masodik szezon, amely kivalo, de mar regen nem arrol szol, amivel indult. Nincs vele baj, nezzuk hetente, varjuk a jovohetet, stb. Aztan msot mondtatok, hogy a szezon ketto vegen lesz egy lezaras, ez az egesz elnokno, meg gyilkossag, meg kazetta, meg minden marhasag - szal pont kerul az ugy vegere. Aztan jon a hir, hogy lehet lesz harmadik resz.
Legyen. Kivancsi vagyok ra. De csinaljak meg uj sorozatkent. Esetleg uj neven, 1-2 uj szereplovel, mas kornyezetben, mittomen. De a szerencsetlen sittes ocsi es batyo, tisztazva minden vad alol, keveredjen mar megint bajba, mindez persze egy "hangzatos, de a sztorihoz semmi koze" Prison Break cimszo alatt... Meg a masodik szezonban okes is, hiszen nemreg szoktek meg, es menekulnek...
Na mind1, ez csak okos skodas igy valami olyanrol, amelyrol gozunk sincs, hogy fog alakulni. Csak tul sok sorozatot nez az ember manapsag, es szinte folyamatosan no a szamuk, mert befejezodni egyik sem akar 😄
?? a pb nem hatalmas siker. kb 35-40. legnézettebb sorozat, a timeslotjában is többen verik, stb.
a spinoff sorozat iszonyat nagy kockázat. és rengeteg elõkészítést igényel.
;]
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"