23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Rockynhooo
    Te is belépsz?? akkor már 4en vunk
  • Paddy
    már alapban ahogy a sona eleje kinézett abból lehet mindenfélére következtetni, és a végén a mi májkülünk mintha egy baszott nagy belső udvarra csámborgott volna be...kitudja mi van még a sonában
    de ami szerintem über tuti kófild-bellick-mahone vagy pedig kófil-mahone összedolgozással számolni kell.
  • Ice Cortez
    Amúgy komolyan kérdeztem, de egy igennel is beértem volna!
    Ja látom már, de akkor odáig nem jutottam el!
  • II Rocky II
    nemis baj egy kis nyáriszünet kell ide.
  • II Rocky II
    jaj,gyerekek,olyan sokkára lessz még AUgustus....
  • gabo91
    mert nincs is, ha tényleg van képeség akkor fejleszteni kell tehát jobb kihivás kell, rendesen celle mint minden rbnak de seholsincs celle semi sincs ott, ha belick fekütt a földön akkor viszont a celle szerintem jol jött volna mert az egyfajta védelem lenne, amugy michael mikor bement az izomagyok hogy lesték (akik tolták a spanglit) meg el is indultak felé... kitudja milessz itt még
  • Paddy
    na de azért ő a májkül szkófild, mert a kopasz krapeknek is megmondta a fehérköppenyes pasas, hogy a vérében van a mi májkülünknek a szökés
    bár kicsit fzra, h a szkófildot, csak ugy beengedték, semmi eligazitás a cella felé, rabruhavételezés meg ilyenek
  • gabo91
    off: amugy volt pár rész mikor megtudtam nézni élöbe...
    mégpedig ugy hogy haverom unokatesolya kanadában lakik (elvielg magyar a csávo) aztán az vebkamot tv-re irányitota és msn át néztem, persze rohadtul szagatott meg értelme nem sok volt, mondjuk ugy hogy pár képet láttam a filmböl... de az is valami...
  • gabo91
    álitolag az
    amugy igen ezt én is figyletem mindenki sziv meg lövi magát, aztán álitolag egy laza börtön csak...
    érdekes kicsit, meg bilincs nélkül beküldik michaelt olyan dumával hogy inen egyedül mész, mintha félnének az örök bevinni öt...
    szerintem a foxriver egy luxus száloda volt ehez a helyhez képest... visszafogják még sirni a foxrivert....(no meg anak a tervrajzait ismeri michael)
  • II Rocky II
    hallod ha poénnak szántad a kérdést akkor.
    ha komoly akkor,javaslom hogy olvasd el a banner részt és rájössz.
    Nah megsugom,hogy vége a 2.dik évadnak vége de ne mondd el senkinek,hadd higyjék,hogy az első évad megy.
  • Munch
    Nem, most megy az első évad.
  • Ice Cortez
    Hali!

Nem tudjátok amerikába lepörgették már a szökés 2. évadát?
  • Paddy
    itt a negyedik:)
  • Rockynhooo
    üdv a klubban :)már 3an vunk
  • Dynamic
    ááá, még senki nem írta:)
  • eomer
    Sztem Mahone is olyan képességekkel rendelkezik. Michael volt az, akit igazán el akart kapni, a többiek kevésbé érdekelték.
  • Fido4life
    -.-. Amúgy szerintem is jó ötlet lenne a játék, ha legalább olyan hű lenne a sorozathoz, mint amilyen a 24 The Game volt...
  • balvin
    nem adna vissza semmit a sorozatból:D amugy azt nemtom írták e már hogy amikor Michael végigmegy a sona folyosóján, és mindenki szív, vagy lövi magát, van egy ember a földön aki rángatózik. Az nem Bellick?
  • gabo91
    Nem lenne rossz ha csinálnának egy rendes pc-s játékot belöle, szeintem a történet jo lenne hozzá...
  • FTorres9
    engem érdekel ez a játék de ahol 2 őr van ott hogy jussak tovább???:D Mert egyet még csak leütök de 2őt...
  • Fido4life
    akkor már hárman :D
  • Rockynhooo
    rokonlelkek vunk :D:D:D:D:D:D:D
  • gabo91
    igen persze én is eltudnám nézni még jo sok évadon át, meg remélem is hogy lessz, mert anyira hozá szoktam már hogy szeptemberig nembirom, akkor hogy birnám ki azt ha töbet nemlenne, de egyszer vége lessz... semmi se tart örökké
    a másik emg az hogy ha 5-6 évados lenne akkor viszagondolva kicsit ugytünne hogy elhuzták már egsézet
  • Sara Kate
    hát igen az első évad volt a legjobb ez tény. de utána sem volt olyan hűderossz szerintem. én pl. nem bírtam volna egy hetet várni h megnézzem a kövi részt. egyből töltöttem le amint lehetett annak ellenére h már össze-vissza bonyolították.
  • North
    Talán én is hasonlóan voltam. Az évadnyitó és az egész vonal nagyon bejött. Aztán kezdtek jönni a hülyeségek, meg számomra kicsit leült az egész. Nem néztem meg rögtön, amint fent volt a neten; akár egy hetet is kivártam. Ez az első évadban elképzelhetetlen volt. Aztán a szünet után újra elkapott a Prison Break feeling, most pedig várom a folytatást.:)
  • Rockynhooo
    persze én is ... de volt egy kb 5 rész amikor kicsit úgyéreztem kiégek belőle.. de utána jöttek az uj csavarok
  • Dave0092
    számbol vetted ki a szót.
  • PyRex
    Nekem egyáltalán nem unalmas. El tudnám nézni még 5-6 évadon keresztül simán. :)
  • Rockynhooo
    így van! én nagyon szeretem ezt a sorozatot! 1. évad úgyahogy volt pff hát mit ne mondjak az Isten jelző is kicsi hozzá... szval nálam nagyon ott volt , 3 nap alatt meg is néztem :) a 2. évad meg kb a szünetig yoo volt... de utána már kicsit uncsi volt... most az ucsó részre bepörgött ujra! kiváncsian várom a 3.évadot, remélem sok meglepetést és izgalmat hoz
  • gabo91
    aha, csak attol tartok, hogy a végén meg ha majd meglesz a harmadik évad si és megnézük az egsézet egybe akkor irto fura lesz, és rájövünk menyire elhuzták a dolgokat...
    meg ez olyan hogy most a hamadik évadért sir a nép, aztán majd a negyedikért, talán lesz talán nem, nemtudnánk abahagyni a pb-t de közben meg már unalmas lesz hogy elhuzák...
    bár ezt még kár kimondani hogy milyen lesz, mert még nemudni semitse rola
  • Rockynhooo
    persze elhiszem, sok forumon írnak mindenfélét! elvégre bármi megeshet a pb-ben
  • gabo91
    szökdösös képesség
    amugy pedig nem a kisujjambol szoptam ezt ki, mint már mondtam olvastam egy pb-es forumon(kell adok linket) nemtudom mi igaz mi nem...
  • Rockynhooo
    megtöri a teret és az időt
  • PyRex
    milyen képességekkel? ez nem heroes :)
  • gabo91
    egyébként mi lehet abbol igaz, hogy lesz egy csaj aki olyan képeségekel van felszerel mint michael?
  • gabo91
    tudok adni linket a szökés egséz albumárol ha érdekel
  • gabo91
    szarnak rá hogy mivan belickel se foglalkoztak dpedig tííbág is ottvan a siten mégsem volt kihalgatás vagy hasonlok, mint mondtam nem egy agyon civilizált hely panama, szarnak a dolgokra rá, nincs biroság
  • Lynx_TWL
    prison break (FOX) <<<<!!!! topic
    légy naprakész htxbye:d
  • scorpeeon
    Így van: magyar felirat után több, mint 2 nappal sztem nem kell kitenni a spoilert.
  • II Rocky II
    Ez igaz,ha tele lenne spoileres dobozzal,az mért lenne jo??Engem kimondottan idegesitene,hogy minden szöveget,kikell jelölni.Szal ugy vélem,hogy a levetitett részt követő pár napon belül nyugodtan doboz nélkül is lehet irni.Amugy aki még az elsőnél tart az menejen a másik topicba.Aki a másodiknál???Annak meg ajánlani lehet,hogy lapozzon vissza a forumban és ott nézegessen,hisz olyat kérdezne amit már vki tuti megkérdezett/mondott.Nah.Akkor most a banner hova lett?