Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
nem
precision
akkor nem összefoglaló rész, ugye?

Bazinga!

Solid Snake GH
Na ez nagyon durva rész volt...<#gonosz2>

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Hellosztok! Na én már szedem is a 14. részt😊. De lenne egy kérdésem! Hol nézzek körül, hogy van e hozzá angol felirat? Csakmert annyi angol tudásom van hogy 70 %-át megértsem, viszont ha csak a beszédre kell hagyatkoznom hát akkor sajna kb felét ha megértem akko má szerencsém van. Szal merre názzek körül h van e angol felirat?

Itt le van írva a TVUPlayer-rõl pár alapdolog.

nem tudom, hogy ezzel nézhetõ-e a pb, de az biztos, hogy a FOX és a CBS délutáni és esti mûsora nézhetõ, mivel az amerikai focit ezen szoktuk nézni. (nem tudom, hogy országos adás-e vagy csak valamelyik affiliate, de NFL van, közbe nyomták a PB és 24-reklámokat is, szóval...)

ha valaki fentmarad 3-ig, akkor megoszthatná a tapasztalatait.
kill3r21
mond egy streemet ahol lehet nézni élöben 😄
tnm
a mélyen tisztelt fordító elfoglaltságától függ, de ami biztos, hogy addig nem kezdi el, amig nincs angol felirat; és hogy aztán mennyi idõ alatt lesz abból magyar, arról egybõl értesíti a jónépet, amint már látja elõre, hogy hogy ér rá/mennyi a kedve, de szvsz, ha épp nem vizsgázik, akkor a nagy szünetre való tekintettel valami bámulatosan gyors felirattal fog meglepni minket

Valószínüleg, bár magyar felirat nem biztos hogy lesz olyan hamar

Pheaper
14 asszem

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Huhh ilyen iparban megy itt a felirat meg release gyártás?😄DDD Szal aszondjátok h holnap este már nagy valószínûséggel láthatom felirattal? Ha leszedem persze😊

fsgh
hanyadik rész is lesz ez az új?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
én fél 6kor kezdem el tölteni😊 aztán suli:S 3-ra hazaérek ddigra letölti és remélhetõleg felirat is lesz😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

vagy pedig megnézi a FOX-on már háromkor némi reklám kíséretben, valamelyik online streamadásban😊
kill3r21
hajnali 4 kor már töltheti én vmikor hajnali fél 5 kor már végezni szoktam az uj résszel persze csak angolul mert magyar felirat nem terem egyböl 😄😄
8 elõzetes itt a visszatérés elõtt. 😊 (ha ez reklámnak minõsül a mod légyszi törölje).

Egyk úgy néz ki lesz még egy szünet ápr 2. elõtt.

http://www.prisonbreak.atw.hu

Holnap fent lesz, és van magyar felirat is, de ha nem akarsz várni, megnézheted angol felirattal is.

És ez kb mikorra kerül fel netre? Holnapra szeirntetek már fent lesz vhol? Amúgy ezeket úgy rakják fel h lehet hozzá angol feliratot találni, amit egy angolul tudó ember át is írhat magyarra?

Matthewpamer
NEM LESZ TÖBBET PRISON BREAK 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Ma pedig új rész lesz😊
És tuti, hogy új, mert megnéztem a fox.com-ot 😛

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

macselek
neeem : "Olvasom, hogy február 12-én két órás 24-event, vagyis “24-esemény” lesz. Ez azt jelenti, hogy dupla dózis Jack Bauer. De azt is, hogy a Prison Break egy hetet pihen. " a februári rész fog csúszni egy hetet. Nyugi😉

Guilty01
ne basszátok már hogy csak 29-én lesz...basszus

You\'ll never walk alone!

tudom..meg a special cucc is aztmondja!! 😄
BlackShadow
eddig se kedveltem.. de most aztán^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

sweech
faszom a 24-be =)

wiinie írta a sorozatjunkie.hu-n:

Az ilyen hírt szeressük-e vagy sem?
2007. 01. 20. 19:08 - Írta: winnie

Olvasom, hogy február 12-én két órás 24-event, vagyis “24-esemény” lesz. Ez azt jelenti, hogy dupla dózis Jack Bauer. De azt is, hogy a Prison Break egy hetet pihen.
oké, oké, flém off 😊

kill3r21
Trailerek szerint uj lesz 😄😄
majd reggel fölkelünk aztán meglátjuk 😊
kill3r21
Hi ma uj rész lesz??? met itt fent a pirosban jan 29 van irva
tnm
1. bocsánatot kértem
2. sztem így általánosságban nincs igazad, és jelenesetben sem
/egyébként odaírtam, hogy off, ami legalább arra figyelmeztet, hogy nem PB-rõl fogsz olvasni. De nehogy már ne lehessen Mátyás királyról beszélni általában, csak azért, mert vannak, akik még csak az Árpád-háznál tartanak töribõl. :S/

láttam a filmet. de egy teljesen semleges topicba beírni egy akármilyen másik sorozatról, filmrõl, könyvrõl, bármirõl szóló spoilert (ráadásul figyelmeztetés nélkül) továbbra is mocsok és szemét dolog...

tnm
"és a télapó se létezik... Miért Te örülnél, ha az ikrek begtudnák, hogy Te szülted õket? Megyek, elmondom Emmának, hogy baleset volt."
elnézést, de ilyenre nem lehet felkészülni...

sweech
bazmeg kb féléves film :|

azért ez egy mocsok undorító spoiler volt...

tnm
Sztem mindenki. Majd akkor támad fel, ha elmennék a lelkéért oda a nemtom hova, ahol az a másik csóka is feltámadt- /mondjuk nem én vagyok a legnagyobb fanja a trilógiának, mint ahogy az elõzõ mondat hiányosságaiból is látszik/

Ki mondta hogy meghalt?

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

tnm
off
Jack Sparrow abba halt meg, hogy Kraken lenyelte.<#mf1><#mf2><#idiota><#mf2><#mf1>
on

LasDen
bajnak nem baj....csak az én szememet szúrja hogy így hívjátok 😄
de nekem végülis mind1... D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kmarha
<#falbav>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Pár oldallal korább ez az egész "melyik filmben szerepelt még Peter Stormare" téma már át lett rágva. Hatalmas karakterszínész, szó se róla 😊

zaki
PB topicban miért baj, ha Abruzzinak hívjuk? 😛

LasDen
és?
johnny deppet láttam a Karib tengerbe mégse úgy beszélek róla hogy Jack Sparrow ebbe meg abba halt meg.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
Mert a prison break-ben az a neve, és ezt jegyezte meg mindenki.

Yo, Bitch!

LasDen
én csak azt nem értem mé hívja õt mindenki Abruzzinak????

robotnyk
de gej ez a ruha :c
tnm
OFF
kicsit mintha körbe-körbe forognának a témák..
ON

Hú de jó már kezdtem örülni hogy vége lessz. Erre meg tessék majd lessz harmadik évad ott fognak megrohadni mind a sitten
<#csodalk>