Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
nem tudom, hogy ezzel nézhetõ-e a pb, de az biztos, hogy a FOX és a CBS délutáni és esti mûsora nézhetõ, mivel az amerikai focit ezen szoktuk nézni. (nem tudom, hogy országos adás-e vagy csak valamelyik affiliate, de NFL van, közbe nyomták a PB és 24-reklámokat is, szóval...)
ha valaki fentmarad 3-ig, akkor megoszthatná a tapasztalatait.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Egyk úgy néz ki lesz még egy szünet ápr 2. elõtt.
http://www.prisonbreak.atw.hu
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
És tuti, hogy új, mert megnéztem a fox.com-ot 😛
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Az ilyen hírt szeressük-e vagy sem?
2007. 01. 20. 19:08 - Írta: winnie
Olvasom, hogy február 12-én két órás 24-event, vagyis “24-esemény” lesz. Ez azt jelenti, hogy dupla dózis Jack Bauer. De azt is, hogy a Prison Break egy hetet pihen.
2. sztem így általánosságban nincs igazad, és jelenesetben sem
/egyébként odaírtam, hogy off, ami legalább arra figyelmeztet, hogy nem PB-rõl fogsz olvasni. De nehogy már ne lehessen Mátyás királyról beszélni általában, csak azért, mert vannak, akik még csak az Árpád-háznál tartanak töribõl. :S/
elnézést, de ilyenre nem lehet felkészülni...
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Jack Sparrow abba halt meg, hogy Kraken lenyelte.<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#idiota>#idiota><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
on
de nekem végülis mind1... D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
johnny deppet láttam a Karib tengerbe mégse úgy beszélek róla hogy Jack Sparrow ebbe meg abba halt meg.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#csodalk>#csodalk>