23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#10365 Szerintem a nagyon csendes embernek valakije bent van sona-ban és majd michlósnak kell kihoznia onnan. Ezért kellett őt odavinni... -
#10364 sztem mki meghalt :D atomot a világra ez a tiszta emberek mi lesz itt még az őszig?? haljátok olyan sztorik lesznek -
#10363 Hát igen, a kocsiban is mondta a kopasz faszi Kimnek, hogy csak az egyik kell, erre Kim vmi olyasmit mondott hogy valószínűleg ugyanarra gondolnak. Linc-re tehát nem volt szükség, csak bajt jelentett, ezért lőtte volna le. Azt persze hogy miért jó nekik h Michael Sona-ba került, nem tudni. -
#10362 ezt mondom. hogy szerintem is meghalt, sőt biztos. éppen ezért nem kellene olyanokat irni hogy most meghalt-e. -
#10361 vmi aktuálisabb lesz helyette -
#10360 Nagyon gyenge volt ez az utsó rész...komolyan elgondolkodom hogy nézzem-e a 3. évfolyamot. Az első részt biztos megnézem majd, valószínűleg azon el is fog dőlni számomra a sorozat sorsa. -
#10359 SPOILER!!
Kim!
Mondta is hogy számított arra hogy mahone-nak lesz egy kis meglepije ezért hívta őket.:D/SPOILER -
#10358 NEm jön be a banner...
was not found on this server. -
#10357 Amúgy valami elkerüli a figyelmeteket: amikor Kim meghalt, előtte azt mondta: "kár, hogy csak egyikük élheti túl" mármint Scofield és Burrows közül. És utána közvetlenül Burrows-ra szegezte a fegyvert - tehát őt lőtte volna le, amikor Sara megelőzte és őt lőtte le. Szóval a kopasz faszi Michael-t mindenképpen élve akarta és mindenképpen SONA-ban akrata tudni - kérdés, hogy miért...?? -
#10356 egyébként a raktárba ki hivta a fegyvereseket? kim vagy michale? elöszöe azt hittem hogy michael bérelte öket attol a dealertöl, de most azon gondolkozom hogy lehet hogy kim hivta öket...
szerintetek? -
#10355 nemhiszem... nem olyan aki bepiszkitja a kezét
meg nefeledd, mikor mahone-t bezárta michael aba a raktárba és kim ment kiszabaditani azt mondta csak az elba*ott melokhoz szokott kimenni, és az elba*ott dolgokat hoza helyre ugy ahogy tudja... (valami iesmit mondott) szoval ö itt gyilkolászik és nem pézel foglalkozik mahone a pézt viné de kim nem... ö csak egy csicska, a kopasz csicskája...
viszont az nagyon tetszett mikor mahone belázadt és kimet kiakarta nyirni, jol megszervezte... -
#10354 Kim lehet elmerült, aztán elmenekül a "rongyos kis 5 millióval".. :D -
#10353 Tényleg... Bocs elirtam, kösz hogy szoltál. -
#10352 itt látszik a legjobban:
KATT -
#10351 nincs valakinél egész véletlen,egy Fox River és egy Sona felirat.Vagyis ugy a felirat ahogyan az épületen van valójában. -
#10350 Kim esett a vízbe te.Gondolom amugy rájöttél,hogy elirtad.Mindegy.Amugy kiváncsi vagyok,hogy vajon meddig fog ennyire pörögni ez a topic.Habár egész Aug-ig,hiszen majd nemsokára jönnek az előzetesek,spoiler képek és hírek...stb. -
#10349 igen de kellerman öszeesett és bele a vizbe, ha eszméletlen akkor sok sikert a vizböl valo kimászáshoz...
és ugye a viz se 2cm es ott mivel stég van meg hajo van kikötve tehát gondlom 2m minimum van kétméteres vizben nem ér le a lábad szal semi esélye hogy kimászon emg ugye zsaruk is ottvnak, s elkapták volna... -
#10348 egyetértek, jol megfogalmaztad ezt! -
#10347 uristen, emberek! meglőtték kimet és beleesett a vizbe. amikor meglőtték mahone-t akkor is eszméletlenül találták meg. (nem vagyok annyira otthon ezekbe a sebzésekbe) meglőtték>eszméletlen>megfullad. amikor néztem a részt számomra egy pillanatra se volt kérdés hogy meghalt-e.. meghalt kész vége. hagyjátok már ezt. egyedül kellerman-ról lehet vitatkozni, vagyis igazából azon se mert arra is volt jel hogy meghalt (a francia története) és arra is hogy nem (nem mutatták hogy kit lőttek le az állarcosok). egyetlen amit tehetünk hogy várunk.. -
#10346 talán mert agyonbonyolítjátok...
Kim,Kellermen:halott,ha nem lesznek azok,akik eddig ezt nem bírták felfogni kapnak tőlem egy sört...
meghalt-e Sucre,mit akarnak Michaeltől,most akkor ki a kopasz,mi van/lesz a SONA-ban:ezekről fog szólni a 3-ik évad,teóriákat persze lehet,kell is gyártani,messze még az augusztus/szeptember,de nem kell ezen ennyire rágódni -
#10345 Ez a dolog hülyeség, de az elképzelhető hogy valami vietnámi ramob a kopasz csávo, de inkább terorszervezet főfeje. Csak azt nemértem hogy mire kell nekik a hatolom meg a lové? Mert lové=hatalom de ha rongyos 5 milláért le se hajolnak akkor miböl gazdálkodnak... meg minek mért?
áááááá ez az egész bonyolult, lasan már kézikönyv kell a filmnézéséhez, anyira bonyolult azt egész... -
#10344 Kellerman sztem is tutira halott. Ha azok az ő emberei lett volna, akkor miért mondta volna pont előtte a francia ellenállásról a történetet és miért mosolygott volna pontosan ugyanúgy mint a történetében akiket kivégeztek? :) Teljesen logikátlan lenne. -
#10343 jah amugy sztem is halott.De volt olyan filmjelenet nem is egy amiben vkire rászegezik,majd az uccso pillanatban elrántják kicsit arrébb...de amugy halott és kész.
összegzem:
halottak: Kellerman (99%)
Kim (70%)
élők: Sucre
Scofield és MAhone és Bellick egy börtönben és csatlakozik T-BAG is.Sara és Burrows szabadon vannak és segítenek Scofildeknak kikerülni.Vagyis Sucre val eggyütt.Ez van gyerekek elkell fogadni. -
#10342 nem lehet elfogadni végre h kinyírták??? D: -
Quantumleap #10341 Kellerman halott, ez bizti. Látom, hogy az egyik maszkos rá szegezi a fegyvert. -
#10340 Linc és Scofield apjának volt egy testvére. Ez a kopasz tábornok. Amikor a tábornok Vietnamban meg... egy nőt, és megszületett Kim, aki a tábornok fia, összevesztek. Ezért a kopasz megcsinálta a céget és Michaelék apja meg a bratyókat. Azonban ez kitudódott és ezért volt a balhé. A vietnami nő átoperáltatta magát és ő lett Sara apja, így voltaképp Sara és Kim testvérek. Nem igaz, hogy nem jöttetek még rá. -
#10339 ez nagyon állat lett, gratulálok!! -
#10338 hogy élne kim... sztem lehetetlen -
#10337 Ez az, csak egyszer löttek rá...
az is érdekes hogy van ahol már biztosra veszik hogy augusztus 29. töl lesz,
szerintem még egy részt se készitettek el, nemkéne enyire elöre reklámozni -
Phat Smoker #10336 ...Kim is not dead either, it was all part of the set up...
...Kim nem halt meg sohasem. Ez mind a készlet részét képezte...
milyen készletről van szó ? -
#10335 Sarah és Linc gyereke Szkófild... Mahone a gyámjuk... T-bag meg a félre sikeredett unokatesó... A cég főnöke meg az óvodába volt Sucre nevelője... és rajta keresztül akarják elkapni LJ-t! és az egész sztori Westmorland macskájára épül.. őt kell kihozni a Sonaból... persze csak úgy lehetséges ha feltámasztják Abruzzit , és Tweenert és keresztezik őket :D -
#10334 Lincoln valójában Michael apja -
#10333 létezik a mikulás -
Dns5000 #10332 ja ez nagy baromsag, de mondok meg jobbat :P
Lincoln is benne van a cegben :P
Beleegyezett hogy megvadoljak azert, hogy ravegye az occset, hogy kiszabaditssa. Aztan o is segitett hogy Michaelt a sonaba zarjak :P
Na ki tud ennel jobbat?:P -
Dns5000 #10331 jaj a 2x22 nagyon kiraly:)
ezgeszen a vegeig ugy nez ki hogy hapy end
aztan minden kezdodik elolrol :DD
Bazzeee :P -
#10330 a-a. mer az elején kiakarták őket nyírni :D -
MR SUGAR #10329 HÚHAAA! nagyon frankó volt az első 2 évad! izgatottan várom a harmadikat!!!! -
#10328 Én nem azt mondtam, hogy gyermekkorától figyelik, csak azt, hogy egyértelmű, hogy azt akarták, hogy SONA-ba jusson... -
#10327 erről fog szólni 3. évad... -
#10326 én is igy gondolom, nem igaz az egész, kellermant mért menteték volna, a cég ahol egy apro hiba és elteszünk lábalol... nemszámit ha valkit elkell teni lábalol, meg amugyis meg akarták már régeben is ölni kelerman, mert sarat nem nyirta ki... na meg a távcsöves puska célkeresztben is ceroline volt és nem michael...
(amugy nem én forditotam, ezt az egészet egy forumbol másoltam ki)