Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
<#taps><#taps>
sziasztok! elméletileg a 17es részt a 2. évadból vmi hülyegyerek rakta fel és a 16os rész volt..szal ne töltsétek le. a jelszavas sem ér sztem semmit, ugyanaz mint a másik.

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

zolee90
lol

próbáld meg jelszónak: lol
zaki
Ehh, én is megszívtam így valamelyik résszel... :o

zolee90
Rosszat töltöttem le...vagyis nem rosszat, de hülye jelszót kér, amit a BitGrabber letöltésével érhetek el...Na ja mondom ennyit megér az egész, de hiába töltöttem le a verziószám, ami a jelszó, nem jó....
Vki tud jelszót adni a 17-es rész hdtv-lov -s verziójához?

rosszab mint én 😛
pedig énse vagyok az sg szemefénye

Fido4life
hát pedig az elsõ évadban a legjobb az elnökös szál szvsz...
viszont örülök neki hogy tetszik, remélem a további évadok is bejövõsek lesznek számodra 😊

Srácok a vita semmit sem old meg!!! Én örülök hogy van aki arra fordítja az ideét hogy feliratot készítsen.Már én is nagyon várom és elõre is kösz!!
desigo
bejövõs
csak a Palmeres szál nem a legjobb

de tetszik😊
Fido4life
mázlista.. bárcsak én is ott tartanék..😊 Amugy bejön a sorozat ?

desigo
én a 6-iknál tartok

csak az elsõ évadnál...
Fido4life
Na remélem estére lesz magyar felirat, addig is marad a 24 10-dik része 😄 Jó kis éjszakám lesz, ahogy érzem 😊

REALista
😄DDDDDDDDd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egész jó volt a legújabb rész, bár felirat nélkül nem sokat értettem a párbeszédekbõl. Pope rendes volt, hogy segített megszerezni a hangfelvételt. T-Bag a végén egész emberi tudott lenni, Kim végre megkapta, a földön fekve egybõl nem vigyorgott, ahogy szokott. Kár volt otthagyni Kellermant, lehet, hogy még a hasznukra lehetett volna.
MirP
Jajjj! Mi van már itt! Na nyugi! Én is várom már a feliratot ám, de türelem rózsát terem! Vagy nem így van?

"mocskos angol , japán forever"
ENYHÉN ellentmondásos a hozzászólásod, grat \o/

BUDA > miskolc.

UltimateGamR
mert mintha te okosabb lennél mint én LOOOOOL ....<#unalmas>

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

UltimateGamR
mocskos angol , japán forever

Javítás: Sarahnak.
Drephis
ok 😄

help

victor pictor csinálja...

"vp" az állandó fordító tehát a válasz egyértelmûen NEM.

BUDA > miskolc.

Drephis
vp csinálja ehhez is a feliratot ugye?

help

Drephis
<#idiota>

help

szóval, komolyan meg tudna tanulni angolul?😊
ultimategmr-rel nem kell foglalkozni, szerintem. tudjátok, az az iqfighter, aki:

"HELP! lehet hogy hülye kérdés lesz , de tudom INGYEN nézni a NET-en a FOXot ???? ha igen akkor mi kell hozzá/hogyan. ELÕRE is köszi a választ"

ilyet ír. most már csak az a kérdés, hogy azt hiszi, hogy a fox magyar felirattal adja a sorozatot?

bár tudatlanságból jeles: "NA VÉGRE 19. van!!!! és dupla rész! MOCSKOS 24 !!!!!!"

😄 pedig hányszor, ó, hányszor le lett írva neki. így a magyar subnak sincs sok értelme, szövegértelmezés hiányában😊
tanulj meg angolul ahelyett hogy gép elõtt ülsz.

BUDA > miskolc.

akár Te is nekieshetsz szótárral, hamár egyszer annyira sürgõsen kell neked... <#levele>

inkább örülj, hogy van aki mindenféle ellenszolgáltatás nélkül idõt fordít erre.
Amúgy szerintem Susannek kár volt ezt csinálnia Kellermannel. Így jóllehet visszahergeli ellenük.
Ma meglesz (nem rosszindulatból kérdem)? Mert ha nem akkor kiírom és nézem angol felirattal!
UltimateGamR
HIHETETLEN milyen lassan telik lefordítani az a 40 perces szöveget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SIESSENEK MÁR a fordítók vagy ne csináljanak semmit <#nevetes2>

MirP
Már letelt a 20 perc! 😄<#vigyor4><#vigyor3>

Én azt hittem hogy Susanéknak annyi és lekaszálja õket a baltával.De most legalább rájöttünk hogy T-Bag volt egyszer jó gyerek is...szegényt rendesen sajnáltam.Persze C-Note is sajnálatraméltó,de azért Tweenerben volt annyi hogy õ nem adja fel a többieket,bár neki nem volt családja,de akkor is...Sucre meg olyan szerencsés hogy olyan nincs is😄 Mit hagytam ki?Ja a vége...hát elég gáz lesz ha nem lesz rajta semmi mert Pope letörölte.Én simán kinézem belõle...amúgy jó rész volt...😊)))))
még 20 perc

haho magyar felirat mikorra várhato?
MirP
A feliratok.hu oldalon már vannak angol feliratok!

"Hmm. Hát most akkor hogy van ez? Amíg nem vetítik le a következõt, addig a megelõzõt végig SPOILER-ezni kell?"

nem kell. magyar felirat után pár órával már nem kell. aki elõtte bejön, az megérdemli.
Valaki linkelje már be az új rész angol feliratát...elõre is köszi!
Gerbill
Mindog az éppen aktuális résszel kapcsolatban ajánlatos a spoiler, de már k2-3nappal az új rész elõtt is el lehet hagyni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Hmm. Hát most akkor hogy van ez? Amíg nem vetítik le a következõt, addig a megelõzõt végig SPOILER-ezni kell?
Semmi, mondtam, hogy ne vedd sértésnek... 😊 Nyugi van!

én a Commander vagyok én

Seth
hagyd rá, minden fórumon vannak ilyenek,akik nem tudnak egy jó szót szólni a másikhoz

PSN ID.: Beegabor

MirP
1. Amíg nem jártál oda és nem tudod milyen, nem kell róla véleményt nyilvánítani! (Hozzáteszem nem a szóbeszédnek hanem a saját tapasztalatnak kell hinni és nem letölteni meg torrentezni és warezolni tanítanak az iskolában.)
2. Nem szoktam letöltögetni sûrûn, mert nincs idõm rá, tehát nem vagyok valami nagy profi benne!
3. Nekem így ahogyan eddig is tölöttem, max. fél óra alatt lent is szokott lenni. Neked most mi a problémád az alternatív megoldásokkal?

BlackShadow
fasza rész volt😊 végére megint egy kis érdekes csavart kaptunk 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ne haragudj, de az IQ-d, és a hozzáértésed tükrözi, hogy milyen fõiskolára jársz... (ne vedd sértésnek)

én a Commander vagyok én

kösz az infót!

dotkom
hat nem tom en az isohuntrol az aktualis pb reszt mindig 300-400 Kb/s-al huzom, es nem kell ilyen kulon part-okkal szarakodni.

http://atwwebmaker.tx.hu/

zaki
22 lesz ez is szvsz.

Lehet elõre tudni hány részes lesz a 2. évad? Az elsõ 22 volt, lehet h. ez is annyi lesz?