Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MirP
Nekem már meg is van a 17. rész! Nem szoktamm torrentezni, hanem közvetlen húzom a netrõl errõl a warez fórumról:
http://peb.pl/seriale/43637-rapidshare-serial-prison-break-24.html
Ez valami lengyel fórum és én úgy tapasztaltam, hogy itt még hamarabb fent van az aktuális rész, mint a torrenten és persze a letöltésnek is jobb a sebessége! 😉 Amint valahol van magyar felirat légyszi szóljatok!

tnm
áh, a fene se gondolta volna, hogy ez már 2x17bõl van...
mondjuk nem volt annyira vészes.
szal hivatalosan is átálltunk😊 2x16-ra már nem kell spoilerezni...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pope-nál verni kezdett bennem az adrenalin, paráztam, hogy Kill Bill lelövi. T-Bagnél meg komolyan azt hittem, hogy kinyírta magát a baltával.
Valóban hajnali öt óra. Ha most esetleg elpackáztad, jövõ héttõl hasznát veheted.
Amse
feltöltési dátum? ezt nézegessétek és akkor egybõl látjátok mikori a torrent...

-vége a gyereknapnak-
gn

desigo

mondtam😊
Jha még egy kérdés. Látom vannak fent iylen kamu 17. részek.....de reggel is fent lesznek gondolom, de akkor hogy tudjam meg hogy melyik az igazi? Nemkéne kamut letölteni :S
Köszi! Csak tudod most bátyám itthon van nem csinál mást és mondjuk Victorpictor emg csak estére csinálja meg...akkor megpróbálja. Mert érted msot mér ne alapon...lehet az lesz hogy nem lesz kedve és leszarja, de lehet lesz kedve azt elbabrál vele és legalább mire hazajövök lesz felirat 😄
Amse
angol felirat is eltalrt pár óraáig amíg kijön, de szerintem a tesõd sem lesz meg hamarabb a magyarral mint victorpictor szóval nemtudom érdemes e ezzel fáradoznia...
használj torrentet azzal nincs gond és oda kerül ki leghamarabb (a jó is)
ha nem úgy van kint, hogy Prison.Break.S02E17.HDTV akkor jó, mert a nzked azt jelenti, hogy hibás vagy kamu.
itt figyelgesd (keresõbe beírod, hogy prison break és várod a 17-est)

Csáó!
Na az a helyzet, hogy én eddig mindig mielõtt kedden elindultam suliba, kb fél 8 körül elindítottam az új szökés rész letöltését. Na de ugye hazaérek..ok. lentvan. De mindig valami jelszavas szar volt és vagy nem tudtam kitömöríteni asszem, vagy nem volt bent semmi, a lényeg hogy a reggeli letöltésekkel mindig beszoptam, így mindig maradt du a rapidshare. De most itthon van bátyám...és holnap reggel ha én elkezdem tölteni, lejön olyan 10-11-re jóesetben, és akkor bátyám keres angol feliratot és szépen lefordítja és mire hazajövök suliból toljuk😊 lehet hogy türelmetlennek tûnök hogy nem várom meg Victorpictor bácsiét, de így tesóm is fordít hasznosítja itt magát stb😊
Szal a kérésem az lenne hogyha valaki elindítja a letöltést reggel, neadj Isten kb 7 órára már le is szed 1 jó verziót, az pls írja be honnan szedte meg pontos nevet stb 😊 thx. Amúgy angol felirat azonnal szokott lenni?
nyamiag
köszönöm szépen 😊

majd megemlítem neki, h ezt egy nagyon kedves fórumozónak, névszerint Amsenak köszönheted 😊

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Amse
végig srcolloztam 20 oldalt, de megtaláltam szóval jön a csaj egy csókkal...
link (nemtommûködike)

dotkom
az is egy taktika 😄

http://atwwebmaker.tx.hu/

nyamiag
akkor inkabb kiírom neki :cx

dotkom
ha jol nez ki rakd fol neki egy ftp-re <#hehe>

nyamiag
egyébként meg egy csajnak kéne, és most pont nincs kedvem 100adszorra elmagyarázni a torrent mûködését

#8585 s16-ra gondoltam persze

Amse
érdekes is lenne, ha láttad volna...
ma még nyugodtan olvashatsz spoilert, de holnap már vigyázz!

Amse
tévedsz, az más emberek gépérõl van.

nyamiag
ahahahha :|

ez jo volt, köszünjük, h megosztottad velünk :|

Fido4life
az is a netrõl van xD

Drephis
nocsak az angolok megunták tölteni a kamu verziót de még így is töltik 600-an 😄DD

help

nyamiag
még nem láttam az s02e17-et, szal nem olvasok olyat

tudom h torrentrõl a legjobb leszedni, de nekem télleg netrõl kéne 😊

Drephis
elõbb spoilereztem 😉

help

nyamiag
netrõl honnan is lehet tölteni a részeket?

tudom h le volt már írva párszor, denincs kedvem a pár száz spam közül kibogarászni.

Munch
Bekapcsolhatod de max hírcsatornás foxot fogsz látni.

Ez tényleg egyszerûbb lenne. Mikor? Reggel 5 óra?
Drephis
van ilyen.

help

Broafka
hupsz tényleg, pedig minden új hsz-t elolvasok, úgy tûnik ez kimaradt, sorry 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

streetracer
Ne cseszekedjetek már! Írja már be valaki, hogy mikor megy a foxon ITTHONI IDÕ SZERINT!!!!<#mf1><#taps>

Drephis
csak jó sokan seedeljék isohunton

help

#8553 kibaszott 16 hszt kellett volna visszaolvasnod, durva mi?

BUDA > miskolc.

zaki
Hajnal fél 4 körül.

Broafka
hmm, egyébként torrenten mikor lesz letölthetõ a kövi epizód? :$

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Fido4life
hát te tényleg, elnézést a stílusomért, de azért egy sorozatot okolni egy hét kihagyásért, nem sok inteligencia szintre utal..

Drephis
szvsz a 24-et ugyan annyian szeretik mint a pb-t

help

desigo
hát jah...
Fido4life
te ritka egy fasz vagy, hallod e ?

dotkom

Maco13
ha amerika keleti szélén élsz akkor igen
dotkom
az a 8 amerikai ido szerint van, es amerikan belul is asszem tobb ido zona van, ugy hogy szamold ki <#wink>

streetracer
Most akkor mikor kapcsoljam be az elcseszett TVU Playert, hogy láthassam a mai epizódot?? 8-kor?

ja, tvuplayer, szivesen.

BUDA > miskolc.

UltimateGamR
HELP! lehet hogy hülye kérdés lesz , de tudom INGYEN nézni a NET-en a FOXot ???? ha igen akkor mi kell hozzá/hogyan. ELÕRE is köszi a választ

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Fyrex
köszönöm!

Avanti Crociati!

az az 5. epizód... 6. jön.
Fyrex
szevasztok!

help pls 😊

nemtudom hol hagytam abba a 2. évadot... asszem az volt a rész vége, hogy szkófild, bárróz meg a zsebes megtalálta, hogy hol kéne lennie a silonak, de kiderült h ráépült vmi lakópark v mittoménmi

és a srác asszem a kocsi csomagtartójában pihen 😊)

szóval hanyadik rész jön most?

Avanti Crociati!

Munch
8:00-9:00.................

Értem, kössz.
Munch
Annyira lesz ma estére, hogy semennyire. Holnap hajnalban 03:30 után pár perccel jelenik majd meg. Aztán holnap estére valószínûleg felirat.

Mert a foxon 8/7c ez van idõpontnak kiírva h ekkor játszák de most így nem nagyon vágom h az mi.