23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#11455 Hát a sörétes találatok után, lehet hogy rá is fér... -
#11454 Kellerman él!
/csak kicsit meghúzodik mostan/
:DDDDDDDDDDD
Majd lesz egy arcplasztikája, hogy a cég ne ismerje fel.
:FFFF -
Seeley #11453 vagy Bellcik megnéztem a nyaklámncot, jó alaposan és készítetett egy reprót, nem? :DDDDD -
#11452 Amikor elment Sucre Cerezáért(cseresznye),aztán nyomott egy csokot a nyakláncra a Pápi:D
Also,igen rajta volt ... de talán éppen fürdött vagy valami piszkosat csinált és levette !!! nem tudni ! -
Quantumleap #11451 De Maricruz viselte a láncot. Pont akkor vette volna épp le? Ez nagyon hollywoodi. -
Seeley #11450 szerintem is kamu, meg esze sincs ahhoz hogy kiszámolja a 3heti fejadagot kajában vízben :DDDD -
#11449 :( Kellerman kedvencem ...ááá kár:(
Öszintén..Bellick idejön Mexikóba..azt ugyfeltalálja magát hogy keres egy zugot oda acsajt meg 3 heti viz meg kaja...nemár... mondom,hogy kamuzik:) -
Seeley #11448 és? amíg senki nem volt otthon bemehetett a házba és elhozhatta.... -
Seeley #11447 SPOILER
Kellerman akárhogy is, a csóka leszerződött a Grace klinika spin-offjára, tehát nem lesz
jah, szerintem Bellcik csak eteti Sucret, a nők elmentek vásárolni, vagy mittomén, lényeg hogy nem rabolta el (ahhoz sincsen elég esze)
T-bag megy Sona, de egy pöcs, már hiába pattog, gyakorlatilag nincs keze, egyik hiányzik, másik is nyomi, merthát Sco megsértette. -
#11446 -
Quantumleap #11445 Jah! Maricruz kényes csaj. Meggyszedéshez nem kell a nyaklánc. -
#11444 Veszélyes vizekre ..ez tetszik:D -
#11443 Teddy Bar 200 000 paskolt el erre arra .. akkor 4 800 000 $
-
#11442 Igazad van !!! de találhatta az asztalon is:D nah mindegy..ebben igazad van -
#11441 Mögélopódzott és lecsaklizta a nyakáról. -
#11440 Kellerman halott, az 5 millió elúszott. -
Quantumleap #11439 Bellick nem kamulhatott Maricruzról, mert utána mutatta Sucrénak a nyakláncot. -
#11438 Veszélyes vizekre evezel a Kellerman-es témával...
Az 5 milka az ázik, ami már nem is 5 milla mert Teddy eltapsolt már belőle. Ha Kill Bill túlélte akkor ő még kihalászhatja, bár az ilyen palotapincsiket általában nem érdekli az aprópénz...
Hogy Scofield hová megy ki? Olvass vissza, van pár elmélet... -
#11437 2 szép nap alatt ujranéztem 2 évadot:D szemeim kisültek:D
szoval:
Kellerman nem tudom: elvileg megölték mert úgy tünt,de most nem érzem ezt !!! miért voltak álarcban?eddig is ugy gyilkoltak a Cég emberei hogy öltöny és sima fej !! mért a maszk? de lehet hogy mosollyal bucsuzott tölünk!!!
Sucre ,h a bánatban találja meg Marikruzt? de lehet hogy télleg almát szed a kertben be sincsenm zárva ,csak BEllick eteti !!
T-bag is odakerül abba a börtönbe amelyikbe Mahone ,Scof.,Bellick?
Lincolni mit csinál..elmegy tetoválószalonba? Sarat miylen hapsi üldözi? Cég embere? Frankint gonolom kiirták sorozatbol !...mi lesz a Five million dollárral? ááá sok a kérdés...meg Scofield miylen helyszinre sétál ki?nagy hangzavar,mint egy aréna !!! -
#11436 :D:D -
Quantumleap #11435 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én LJ-t azért nem gondoltam, hogy szerepel még. -
Seeley #11434 Jah, addig vegetálás :D -
#11433 Ja és Scofield-et sem viszik el az ufók... xD -
#11432 Ezt a 3 infót eddig is enyhén sejteni lehetett szvsz... -
#11431 igen, hivatalos, 100%-ig biztos forrás... :):P -
Quantumleap #11430 Itt megtudható néhány dolog a közelgő 3.évaddal kapcsolatban:
http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/
Ezek szerint többek között
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sucre és Bellick nem halnak meg, LJ visszajön. -
#11429 énis igyvagyok ezekkel a dolgokkal.. :D -
#11428 inkább nem nézek prison breaket, csak iskolába ne kelljen mennem D: -
#11427 bazd de sóká lesz még szept 17. -
Zoltan46 #11426 Sziasztok!
Prison Break Magazine-t lehet kapni valahol Magyarországon?
http://www.titanmagazines.com/app -
Seeley #11425 Értem én! csak leszarom...:D -
#11424 és az új pasid ehhez mit szól :) -
Seeley #11423 csak a Scofield :D -
#11422 #11408 -> #11409
ennyi. -
Quantumleap #11421 Amúgy már lassan lezdek azzon lenni, hogy töröltetem az ezirántvaló hozzászólásaimat. -
Quantumleap #11420 Mit? -
#11419 jó de többet már ne írd le mert még aszt hihetjük,hogy tetszik neked :) -
Seeley #11418 bellick pöcs -
Slash89 #11417 Vissza kell olvasni egy kicsit. -
Quantumleap #11416 Akárhogy is, de nem értem a #11409-est.