Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó hogy így kidumáljátok a filmet 😄 egyenlõre még nem is néztem meg, de már lehet nincs is értelme, mert innen mindent tudok 😊

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

"There is no light the end of this tunnel..." mindenki meg fog halni... 😄

én a Commander vagyok én

zaki
Ja, akkor biztos nem fog a csajszi elhalálozni... 😊
De lehet, hogy vele lesz valami a sorozat végén, nem tudom.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az vonat volt nem busz! 😄 Ott nem engedte el a kislány C-Note-ot, és ezt látta Mahone, hogy mennyire ragaszkodik a kislány az apjához, és elengedte õket. Azért g3ci volt tõle, mikor anno lelõtte Tweenert, meg ahogyan beszélt a barátommal, Haywire-el, mielõtt leugrott... 😄

a csajnak még szerpet szánnak a 3.évadban is szal õ nem nagyon fog idõ elõtt kihalni!

és persze k*rvajó rész volt ez is!!
bár amikor c-note felment a kislánnyal az ölében a buszra mahone meg fegyvert fogott rá mi történik?
....a buszsofõr gázt ad és elmennek??

desigo
Respect rész

thx victorpictor a .srt-ért😊
Fritz Von...
Még valami. Az a legkeményebb jelenet, amikor CNote a ládán ül, Dedevel a kezében és sír. Abban a helyzetben látszik, hogy akkor dönti el mit tegyen. Feladja magát, a családját így is, úgy is elveszíti, de megmenti õket és a kislányát is. Ezek annyira emberi jelenetek ebben a részben, hoyg ez a rész az eddigi elsõ számú nekem. Amikor meg Mahone odaadja a macit Dedenek, amit a saját fiának vett, na hát ott én is bekönnyeztem egy kcisit. 😞

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

zaki
Sztem a csaj Sarah fog meghalni, az lenne a jó vége a 2. szezonnak. Michael meg Scofieldnek tuti benne lesznek a következõ évadban. És a 3. évad témája meg lehetne a bosszú. Sucre szvsz megmenekül, T-Bag öngyi lesz, C-Note a börtönben végzni, de a feleségét kiengedik, lehet, hogy Bill meglátogatja majd Pope-ot és kinyírja, a pendrive miatt. Vagy ilyesmi... :S

Fritz Von...
Ez a rész szerintem összességében megható volt, egy ilyen sem volt még a sorozatban.

Az egészben a legrosszabbul C-Note jár. Gondoljatok bele, kint van Irakban, nyilván megpróbál jobban élni és többet keresni Azt hiszem, ez nem bûn. Meglátja, hogy kínoznak egy arabot, szót emel ellene. Majd kint találja magát a seregbõl, és kénytelen a pénzért elvállalni egy már akkor is kétes ügyletet (vezetés). Bekerül a sittre, holott C-Note nem oda való, ezzel az egész családja tönkremegy. Így legyél emberséges... 😞
T-bag egy szemétláda, de így elmesélve a fiatalkorát volt honnan megtanulnia. Nagyon sajnáltam õt is, függetlenül attól, hogy megérdemli a bötrönt. Amikor kint ült a kocsiban, és sírt, automatikusan a fiatal gyerek képe jelent meg elõttem, aki olyan okos volt. Hoyg mi történhetett vele, amíg idáig jutott. 😞
Pope a szememben egy nagyon egyenes, igazságos ember, eddig így ismertem meg. Nem hiszem, hogy letörölte volna a felvételt, nem az a fajta karakter. Inkább arra gondolok, hogy mivel betoppant Kim az életébe, ezért biztosítékul lemásolta magának is, hogy ne szórakozzanak a családjával, vagy vele.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

InfectedMann
Pár dolgot kihagytam, de azokat már úgyis leírták az elõttem szólalók.
Jah és ezúton is köszi victorpictor -nak a munkáját. Õ az én személyes jézuskrisztusom 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
Kellermant elengedni volt a legnagyobb hiba. Én addig rúgtam volna a csajt amíg mozog amiért nem engedte be. Most aztán parázhatnak mikor repül golyó a fejükbe. Hülye picsa. Pope rendes volt tényleg. Mikor ott ült a végén a lányával pont szidtam, hogy inkább hagyja meghalni a lányát mint sem, hogy feladná magát. Aztán tessék 😄 Feladta magát. De tuti nem fogja tudni átadni Michaeléket, sztem megfog pusztulni. Sucre tényleg ez mázlista kis köcsög. T-Bag -en már nem tudok kiigazodni, de sztem tényleg öngyilkos lesz vagy valami. Már kurvára kiv. vagyok mi lesz ennek az egésznek a vége. Sztem biztos valaki megfog halni akire senki sem számít, de ezt csak egy rossz elõérzet 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Kmarha
<#hehe>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

zaki
😄DDDD

Ahogy csak lehet, maga elé nyújtja éllel felfele, majd pedig visszacsap vele. Vagy feldobja, és alááll. 😊
zaki
Na, csak most néztem meg a videót, miután megírtam az elõzõ üzimet... 😄

Mi volt abban az exlusive videóban, mert nem nagyon jó az angolom... :S LG-vel mikor beszélget, akkor azt mondta az apjának, hogy nem akar velük menni, mert vmi iskolába jár, és új életet akar kezdeni egyedül azon a helyen?

A pendriveon akkor tényleg vmi fontos van, Kellerman meg zsír, hogy le akarja lõni az elnököt... 😄 T-bag meg nem úgy néz ki, aki öngyi lesz... 😄

Alig várom a következõ részt... 😄

Kmarha
No, végre egy egész jó rész. Most csak két baromság volt benne 😄

Elöször is kicsit nehezen hiszem hogy Pope még egyszer megbizna Michael szavában, azok után hogy már egyszer nagyon csúnyán átverte. De fogjuk fel, hogy gyözött a kiváncsiság. Én biza hivtam volna a rendöröket a helyében. A másik hogy ferdeszemü ügynök barátunkat Kellermannak ott kellett volna azonnal fejbelõnie. Két oltári nagy baromság, de hát film, mit vártunk?

Kicsit sajnálom hogy Tbagbõl a végén ilyen jó figura lesz, de még biztos elõtör belõle gonosz énje. Szerencsétlen Franklinnek sem ezt a sorsot kívántam :S

A pendriveon biztos hogy fontos anyag volt. Ez az utolsó kulcs az ügyhöz. Viszont van egy tippem. Még ha hülyeség is. Ugyebár a Szivarklubban Popeon látszott, hogy van egy ötlete, miután elkérte a laptopot, aztán átmászott egy másik helységben. Késöbb mondta is, hogy meghallgatta az anyagot, és nagyon érdekes volt. Fogadni mernék, hogy a következõ részben, az õ hangja fog megszólalni Scofieldéknek! Lementette az eredeti hangfájlt magának, és a pendrivere felvette a bocsánatkérését vagy kárörvendését. Vagy õ is besárosodna ha kiderülne a cucc, vagy valami hülyeség miatt, õ maga akar véget vetni az egésznek és nem bizza Michaelékre a dolgot. Majd megláttjuk mennyire lesz igazam 😊

Sucre meg menjen a fenébe ezzel a rohadt nagy szerencséjével. 😄 Megérdemelne mostmár egy boldog menekülésmentes vakációt valahol a Bahamákon 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Drephis
arra én is gondoltam hogy öngyilkos lesz t-bag <#szomoru1>

help

zaki
T-bag-es résznél én is kicsit megijedtem, hogy miután a csaj végleg elutasította, feldarabolja az egész családot a baltával... :S De azért neki is van szíve, és jól tette, hogy elengedte a családot, sztem öngyi lesz, mivel már nincs miért élnie. C-Note-ot megértem, bár sztem ne m sikerül majd feladnia Michaelket, Pope papa qrva rendes volt, sztem a pendrive-on semmi érdekes nem lesz. Sucre meg tényleg nagy mákker... 😄 Sarah meg keci volt, hogy kizárta Kellermant, szal lehet, hogy majd visszanyal a fagyi... 😄

Drephis
a 2. videót nem nagyon értettem mivan lj-vel?

help

Drephis
az engem is érdekel

help

desigo
valami szöszi...
zaki
És azt hogyan tette volna meg? 😄DDDD

Herr Lehrer
azkiaz akit üt megfele?

Your suffers will be legendary even in hell!

Drephis
t-baget már sajnáltam.

help

Pheaper
😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

desigo
2 X 18-as videók SPOILER!!!!!!!!!

videó 1

úgy látom T-Bag nem fog csalódást okozni...

videó 2
desigo
-Kellermannak kapásból le kellett volna lõnie Bill Kimet.Nagy hiba volt egybõl elfutnia
-T Bagtõl már vártam,hogy mikor kezd el darabolni a baltával.Kíváncsi vagyok mihez kezd most (hátha költeni kezdi a pénzt)
-Sucre hihetetlen mákos de szerintem sokáig nem fognak jutni
-Scofiledék tuti megszívják a pendrive-al.Nem hiszem,hogy csak úgy ott lesz minden gond nélkül a felvétel

-Várom a következõt😊
N3v3rland
Ilyen nincs! Pont mikorra befelyeztem angolul, kint a magyar felirat <#wow2>
Mind1, megnézem újra <#idiota>

Unleash Your Inner Monkey

hálle lújaaa

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

zaki
Jaja, thx a gyors feliratot...<#wow2>

scorpeeon
Kintvan! 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ezekben a percekben jópár magyar PB függõ ül le a képernyõk elé, hogy élvezze a Bad Blood-ot 😊

köszi Victorpictor a feliratért.
Drephis
<#wilting>

help

no comment

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Japep
Hello!
Mikorra jön a 18.rész és a felirat???
Ja, és hány részes lesz a 2.szezon?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

desigo
nah akkor ezt még megvárom😊

ééés fent is van😊

feliratok.hu
Sil3nt
par perc mulva lesz magyar felirat... enjoy

tnm
"next monday in an all new prison break" tehát egy hét múlva:
ez
és ez

tnm
hogy is volt feliratban?
"A hazáját szolgálta és a hazája felszolgálta õt."??
Nem hiszem, hogy bajtársiasság befolyásolná még... Pláne, hogy a lánya a tét. Az a kérdés, hogy Mahone kicsinálja-e majd, vagy mi lesz..

N1ggA
Nem törölhette le, az volt a vége, hogy elindítják a felvételt! Amúgy meglepõ fordulatok voltak benne. Franklintõl félek, a gyerekemért én is mindent megtennék. T-Bag -> respect

Amúgy mikorra várható a 18. rész?

Spread De Love!

cold-fire
Én is attól parázok, hogy letörölte POpe , bár nem hinném. Franklin pedig tuti nem adja fel a többieket, hiszen katona volt(bajtársiasság..stb) Amúgy meg tényleg óriási volt a rész !

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

zaki
Holnap lesz.

Herr Lehrer
Nem türelmetlenkedésbõl kérdezem csak kiváncsiságból hogy lesz-e még ma felirat?
mert he nem akkor megnézem angol felirattal

Fido4life
Jah én is angolul néztem meg az elöbb..

én megnézem mindig elõtte angolul, aztán mikor van hozzá felirat kiderül mennyit értettem meg a filmbõl 😄 lehet belõle tanulni angolul sztem

Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?

Herr Lehrer
de még csak angol van
remélem lesz még ma magyar

ezt nekem írtad hogy nagyon vicces? miért?
desigo
eddig ma 627-szer frissítettem ezt 😊
zolee90
nagyon vicces...

jó lett a jelszó?
most hírtelen megilyedtem hogy lehet enyim is 16-os, de nem úgyhogy húúú