Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a 24ezés hülyeség. én pl mind2t szeretem de egyik topikjába se járok buzditani a tömeget. (az már más kérdés hogy 24nél még nem vagyok az aktuális résznél)
@e17
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@e18 promo
Már csak 6nap! 😉
Talán a vége nincs megírva még...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
én a Commander vagyok én
Nem magamnak írok, de te vagy a 10.-ik aki ezzel piszkál. Bocs, de te kezdted ezt az egész sértegetõsdit. Hidd el, én is unom. Mivel ez Prison Break fórum beszéljünk arról, ne pedig egymást mondjuk el mindennek. Ha te képes vagy lenyugodni, akkor én is. Mégegyszer bocs mindenért, ha eddig még nem olvastátok volna, de én már belefáradtam ebbe.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Idézni bunkóság, de "baráti módon ajánlani egy sorozatot" az nem.
Nem kételkedem abban, hogy az emberek el tudják-e dönteni, hogy mi a jó nekik. Ne próbáld kimagyarázni a mondataimat, mert nem lehet. OK, Ok, szerintem is hülyeség volt részemrõl ilyesmiket írni, mivel nem tudtam, hogy van itt egypár túlérzékeny marha. (tisztelet a kivételnek)
Tényleg kifelejtettem a "szerintem" szót pár helyrõl. Minden relatív, azt látsz amit akarsz. Ha most én egy globális nemzetközi lánclevelet elindítanék amiben ösztönözném az embereket a 24 nézésére , akkor milliókkal nõne a rajongói tábor. Ez feltevés, teória, elmélet, de semmiképpen sem tévhit.
Már egy csomószor mondtam hogy sajnálom és hogy bocsánat. Nem hiszem el, hogy nincs jobb dolgod, mint baszogatni egy hozzászólót. Ha igen, akkor húzz a gumiszobába.
Szóval a legjobb amit most tehetsz, az az, hogy leszálsz rólam és másokról, veszel egy magyar billenytûzetet, átgondolod a dolgokat egy csésze tea mellett és utánanézel az idegenszavak szótárában a "metafóra" szó után.
Akinek meg még mindig nem elég mégegyszer mondom hogy bocs ha bárkit is megsértettem.
Szerinted legalabbis.
"Csak azért jobb az emberek nagy része számára, mivel friss, és mindenhonnan hallani lehet róla. Ha ugyanilyen információs hulláma lenne a 24-nek is, akkor õ lenne elõnyben. "
Feltetelezes, es szinten ez csak a te elmeleted. Honnan tudod, hogy az emberek nem nezik parhuzamosan a kettot? Reszemrol egyik sem a legjobb sorozat, az a Firefly ;] Aktualisbol meg a Veronica Mars es BSG talan, vagy a War at Home es a 30 rock (azert irtam kulon oket, mert ket kulonbozo kategoria, kar oket egy kalap ala venni). Ennek ellenere nem megyek egyik topikba sem, hogy az ottaniakat meggyozzem a kovetkezo szoveggel:
"Csak annyit hogy nézzetek túl az erdõn, mert lehet hogy találtok mögötte mégeggyet, ami szebb vagy csúnyább."
...leven, hogy nem tudhatom es nem is erdekel, az adott topiklako latta e mar a masikat, vagy nem. Nem tartok senkit sem annyira egyugyunek, hogy ne tudja eldonteni, mi a jo neki.
Ennyi. Nincs gond a kommentekkel, csak vedd figyelembe, hogy valoszinuleg mindenki tudja, mit szeret es mit nem, mit miert szeret, es mit miert nem. Vagy mit szeret jobban, es miert.
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
én a Commander vagyok én
Egyébként nemt udtok vmit errõl az egész dologról, hogy ugye 1 hét kimaradt vagy vmi, mert múlthéten kellett lennie a 17es résznek és ugye a 16 volt felrakva mindenhova, akkor most kellett legeyn a 18, avgy hogy van ez? tud errõl vki vmit?
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
Oké, most már le lehet szállni rólam. Számomra a 2. legjobb sorozat a Prison Break. miért kell mindent Túlreagálni? Nem fikázom, csak megosztom gondolataimat. Nem én vagyok az egyetlen fan, aki bakikat talál benne. Nekem nem a sorozattal van a bajom, hanem az olyan arogáns nézõivel mint pl. te.
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
Ha a szponzoros dologért, akkor már kb. négyszer bocsánatot kértem. Tudom hogy bunkóság volt. De különben sem illik ilyet írni. Vannak ennél nagyobb idiótaságok.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
én a Commander vagyok én
Ezek után sok-sok sorban pedig csak az áll hogy a 24 a legjobb, hogy mennyire jó az, hogy nézzétek meg ti is, hogy a 10. rész a 6. évadból mennyire üt.. Tényleg nem érzed hogy ez valahogy nem idevaló?
A mostani reagodhoz meg annyit, hogy Mahone direkt azért lett berakva a filmbe, hogy sokkal szorosabb legyen az üldözés, pörgösebb a film. 😄 Mert ha nincs senki aki azonnal rájönne a turpisságra, akkor mirõl szólna a sorozat? Kellett egy észlény bele, ennyi. Nekem is szúrta a szemem, de olyan jól játszik az ember, hogy már réges rég megbocsájtottam neki
sorry sorry, nem te értetted félre én vagyok bolond 😊
én a Commander vagyok én
Részben igazad van. Bocsánat.
De nem tudom, hogy tudsz-e értelmezni egy mondatot, de én ügyeltem arra hogy ne tûnjek fangyûjtõnek, de úgylátszik pontosabban kellett volna fogalmaznom. Aki úgy érzi hogy a korábbi üzenetem sértõ jellegû, attól mégegyszer is bocsánatot kérek. Bár abszolúte nem értem mi ezen az annyira felháborító.
De akkor témánál maradok.
Nem gondoljátok hogy kicsit vontatott a Prison Break?
Pl. Franklin miért nem volt képes kivenni a lánya gyógyszerét a kukából? Miért dobatta be a feleségét játszó színészzel a kukába, ha nem terveztek vele semmit a rendezõk?
Továbbá, milyen gyorsan rájön az FBI-os csávó a dolgokra...
Pl.: A temetõben a megjelölt síron szereplõ névre. Egyértelmû hogy az egy név, de erre 5 percig nem jött rá és amikor rájött hát nem a telefonkönyvhõz nyúlt, hanem tudta, hogy a temetõbe kell menni.
Akkor ott van még Scofield, Burrows és Kellerman videóüzenete. Milyen gyorsan rájött Mahone hogy a morseüzenet semmit sem jelent.
Akkor meg Bellick milyen egyszerûen jött rá hogy a Sarahnak szánt üzenet az Antialkoholisták könyébõl való?
De egyébként nagyon jó, csak ilyen apróbb hibák vannak.
Maradj csak e topicban, de ha lehet akkor a PB-rõl beszélgetve, oks?
Bocs, csak próbálgatom hogyan kell spoilert csinálni, és valamit írnom kellett bele...
Üdv mindenkinek. Én még új vagyok, de gondoltam benézek. Szerintem is jó sorozat a Prison Break. Állati jó!. De nem annyira hogy Top 1 legyen. A "24" a legjobb sorozat a világon. Õ a Top 1. Ha jól tudom, akkor a kettõ egymás mellett fut a FOX-on. Csak azért jobb az emberek nagy része számára, mivel friss, és mindenhonnan hallani lehet róla. Ha ugyanilyen információs hulláma lenne a 24-nek is, akkor õ lenne elõnyben.
Nézzétek, én nem szidni szeretném a sorozatot mert énis oltárian imádom.
Csak annyit hogy nézzetek túl az erdõn, mert lehet hogy találtok mögötte mégeggyet, ami szebb vagy csúnyább. Aki hallott róla, annak ajánlom figyelmébe, most megy a 6. évad 10.-ik része. a 3-.ik évadát leszámítva állati ütõs egy sorozat. Köszönöm figyelmeteket.
Üdv:
Espio <#wink>#wink>
wow ehe
Az nem vonat volt? Mellesleg a fejlettebb országokban már nincsenek sofõrök vonatokon, metrón, stb...! 😄
én a Commander vagyok én