Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.Az aktuális résszel kapcsolatban általában 2-3 napig szoktuk a Spoiler-t használni
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Mert egy epizód szar és a kutyát se érdekli (ilyen nincs),attól még nem fejezik be a sorozatot,inkább beújítanak rajta valamit.
Nem vagyok szaki,de külsõ szemmel valahogy így látom.
Zene nélkül mit érek én?
Zene nélkül mit érek én?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sokak szerint jobb. sokak szerint nem. de ez ízlés kérdése.
"Ergo a 2.-at a biztos bevétel miatt csinálták,ami meg is látszik rajta."
olyan nincs hogy biztos bevétel. a tévét eleve pénz miatt csinálják. a hamburgert is. a sajtburgeren már érzõdik hogy a pénz miatt van - a big mac... azon meg pláne.
szerintem felejtsd el a pénzt. azért. lett. 2. évad. mert. a. prison. break. mûfaja. sorozat. (ilyen alapon azért cisnálták a 14. részt, mert a 13. siker volt. a 15. azért került adásba, mert a 14. siker volt. ez addig így is lesz, amíg nézik a sorozatot. ha a 74.-et nem fogják, akkor a 75. nem kerül adásba és kész.)
ennyire egyszerû a magyarázat. ha egy tévémûsor siker folytatják. ha egy film siker, folytatják. ha egy könyv... stb. (ezt felesleges magyarázni)
Én is tudom,hogy minden sorozat a pénz miatt készül,de a 2. évadot nem csinálták volna,ha az elsõ nem lett volna siker.Ergo a 2.-at a biztos bevétel miatt csinálták,ami meg is látszik rajta.
Zene nélkül mit érek én?
"Igy a Szökés egy szuper sorozat (1.évad),a második már csak a pénz miatt van"
segítek. már az elsõ évad is csak a pénz miatt készült.
sõt. minden sorozat a pénz miatt készül. minden sorozat 2. és sokadik évada is csak a pénz miatt készül. (van értelme ezt leírni egyáltalán? )
Igy a Szökés egy szuper sorozat (1.évad),a második már csak a pénz miatt van,de nekem az is tetszik.
Az tény,hogy a 20.rész-nél kicsit mérges lettem,mikor Scofield a hajón...na tudjátok ti.
Zene nélkül mit érek én?
😉
az a legrosszabb, ha az ember átmegy bikrába, zombiba és kedve ellenére amerikai csatornák játékszereként néz egy sorozatot. az tényleg függés)
"Igen, erre szoktam mondani hogy tudni kell méltósággal befejezni."
ez nem a méltóságról szól. méltósággal egy sorozatot csak a nézõ fejezhet be. (el kell fogadni, hogy te, én, bárki sg user sz*rt sem tud a sorozatokról azokhoz képest, akik odaát ezzel foglalkoznak - ezért a "szoktam mondani" általában BS)
jönnek a közhelyek, hogy tán minden 100. sorozat kap úgy befejezést, hogy az alkotók fejezik be. a többi 99-et a nézõk fejezik be. ha egy nézõ nem fejezik be, akkor nézni akarja. és akkor te hiába akarod befejeztetni a sorozatot.
komolyan annyira egyszerû a képlet. ha nem akarsz "méltatlan" (LOL) 3. évadot, akkor ne nézd. ha sokan fognak így dönteni amerikában, akkor nem lesz folytatás. errõl szól egy sorozat.
de amíg érdekli az embert, addig az efféle szólanmok csak keserû dögöljön meg a szomszéd tehene típusú dumák. (isten látja lelkem, nem vagyok áldott jó ember, pl. nekem a heroes már az 5. rész után maga volt a megtestesült unalom, de valahogy mégis örülök, hogy lesz 2. évad és szurkolok, hogy legyen még vagy 10, ha ilyen népszerû.) szóval ne legyen az, hogy az úr szerint méltatlan lenne a folytatás és akkor én meg ne nézhessem😊
"börtönbõl való kitörésrõl szóló sztorinak lehet hogy nem kéne ennyi ideig nyúlnia..."
sorozat. tetszett volna odafigyelni az elején és nem utólag reklamálni. a sorozatoknak akkor van vége, ha nem nézik õket. minden sorozatról elõre tudni lehet, hogy évekig, 5-10 évig is el fog tartani, ha érdekli az ember.
jó elõjelek😊
Az amerikai elnök üldözteti õket, a sztori egy szökésrõl szól, ez nem Lost ahol megszámlálhatatlan mennyiségû részeken át lehet mesélni a semmirõl és nyújtani mint a gittet (aki Lost rajongó, attól elnézést kérek, de ez van <#hehe>#hehe>).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõ fele izgalmasabb volt. Remélem feldobják majd a harmadik évadot.
Sarah nélkül már így sem olyan izgalommal várom. De azért még mindig a legjobb sorozat. 24 S06-nál jobban semmit nem unok.
Your suffers will be legendary even in hell!
BUDA > miskolc.
Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!