Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoviet
Na mindegy, sztem értelmetlen dolog volt magára tetoválni...

Gerbill
1.Ha még nem nézted meg az aktuális részt, akkor lehetõleg ne olvass be. A bannerban is ott a figyelmeztetés, hogy "Warning Spoiler Danger!"
2.Az aktuális résszel kapcsolatban általában 2-3 napig szoktuk a Spoiler-t használni

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Flamer
ezaz bojz.. nehogy hasznájjátok azt a szarozs szpojler makrót.. :C

http://loal.atw.hu

Akkor legyen Tahiti vagy a Kanári-szigetek. Az mondjuk való igaz, hogy ötmillió manapság nem annyi, hogy az ember élete végéig gondtalan legyen.
Gerbill
Krisztust tetováltatta oda egy rózsában angolul Christ in a Rose, amibõl kijön Michael anyjának a neve, akirõl elnevezte a készülõ hajóját panamában.

barnie1990
Mi az,hogy részrõl részre?!És akkor mi lesz a szerzõdéssel?
Mert egy epizód szar és a kutyát se érdekli (ilyen nincs),attól még nem fejezik be a sorozatot,inkább beújítanak rajta valamit.
Nem vagyok szaki,de külsõ szemmel valahogy így látom.

Zene nélkül mit érek én?

Gerbill
Azért, mert különben Mahone nem akadt volna rá a nyomára, és más okos dolog nem jutott a készítõk eszébe. Arra azért kíváncsi lenék, hogy a régi részekben is rajta volt e.

barnie1990
Jézust tetováltatta a kezére és gondolom mindössze azért,hogy megtévesztõ legyen.

Zene nélkül mit érek én?

krisztust rajzolta oda egy rozsával....

zoviet
Hy mindenkinek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én csak azt nem lrtem, Michael mi a fenének tetováltatta a kezére a Christina Rose 'képét'... Anélkül talán elfelejtette volna, hogy el kell hajóznia?? 😊 A kód az más tészta, azt el lehet felejteni.

Gerbill
Nem értem miért mindig hawaii-t mondod, amikor az az egyesült államok része, és akkor sity sutty elkapnák. Mellesleg miért költené el az összes pénzét házra, vagy bármi másra, ha attól nem érzi jó magát.

ForzaInter
Gondolom párszor megis ütötte.

Yo, Bitch!

Drephis
de a kádban mitõl vérzett úgy a csajszi? nem csak megfojtotta?

help

Hát kurvázzon. De ne így:S....menjen el Hawaiira, biztosítsa be magát megminden, uj élet, nagy ház, stb aztámn oda viheti a kurvákat:d

Szerintem érthetõ, hogy kurvázik. Elvégre nem sok csaj bukik a félkezû faszikra. 😊
mi az uj résznek az angol cime?

barnie: "mert ez már nem ugyanaz a PB,mint az 1. volt."

sokak szerint jobb. sokak szerint nem. de ez ízlés kérdése.

"Ergo a 2.-at a biztos bevétel miatt csinálták,ami meg is látszik rajta."

olyan nincs hogy biztos bevétel. a tévét eleve pénz miatt csinálják. a hamburgert is. a sajtburgeren már érzõdik hogy a pénz miatt van - a big mac... azon meg pláne.

szerintem felejtsd el a pénzt. azért. lett. 2. évad. mert. a. prison. break. mûfaja. sorozat. (ilyen alapon azért cisnálták a 14. részt, mert a 13. siker volt. a 15. azért került adásba, mert a 14. siker volt. ez addig így is lesz, amíg nézik a sorozatot. ha a 74.-et nem fogják, akkor a 75. nem kerül adásba és kész.)

ennyire egyszerû a magyarázat. ha egy tévémûsor siker folytatják. ha egy film siker, folytatják. ha egy könyv... stb. (ezt felesleges magyarázni)
Hát sztem már ez is gagyi... okés T-Bag egy "picit" õrült, és szerette azt a Susie csajt. Nade nemá...akármiylen õrült és szerelmes az ember, ha 5 milla van a hátizsákjában, nem büdös kurvákból akarja "összerakni" a szerelmét, hanem kiélvezi az életét abból a temérdek mennyiségû pénzbõl...ez egy faszság. Nemtudom ti hogy vagytok vele de egy jót nevetnék és azt mondanám hogy király, ha az lenne a végefele hogy T-Bag hawaiin ül napszemüvegben kalapban rövidgatyeszban kigombolt ingben aztán nézi a szörfösöket és a csajok hozzák neki a koktélt <-- a valóságban ez lenne. Nemám parókákat rakosgatni ribancokra...áhh :S

Gerbill
Mint már többször is írtam elég unalmassá vált, az egész, de a mostani rész kicsit tetszett😊 A Michael-es szál már nagyon unalmas, Mahone is eléggé vontatott(ráadásul ez a görög ABC-s megfejtés elégg gagyi volt, hogy már csak így utólag "találták meg" de mindegy)T-Bag részei viszont elég jók:, az tetszett mikor hirtelen elkapta a nõ torkát😄.

barnie1990
Csak annyit akartam írni lényegében,hogy én nagyon szeretem a második évadot is,úgy mint az elsõt,de megértem akiknek nem tetszik a 2.széria,mert ez már nem ugyanaz a PB,mint az 1. volt.

Én is tudom,hogy minden sorozat a pénz miatt készül,de a 2. évadot nem csinálták volna,ha az elsõ nem lett volna siker.Ergo a 2.-at a biztos bevétel miatt csinálták,ami meg is látszik rajta.

Zene nélkül mit érek én?

barnie: igazat írsz, de akkor ne fojtsd a mondandó ilyen trivializálásokba.

"Igy a Szökés egy szuper sorozat (1.évad),a második már csak a pénz miatt van"

segítek. már az elsõ évad is csak a pénz miatt készült.

sõt. minden sorozat a pénz miatt készül. minden sorozat 2. és sokadik évada is csak a pénz miatt készül. (van értelme ezt leírni egyáltalán? )
Na ez megint nem stimmel. Zárták volna le az elsõ évad végén, és az pedig, hogy odakint mik történnek, lett volna a nézõ fantáziájára bízva?
barnie1990
A sorozat az elsõ évad utolsó részével ért véget és így lett egy kerek egész.Arra,hogy a dolgok el fognak fajulni,mindenki számíthatott.Ez már egy másik sorozat:szintén izgalmas,de kevésbé földhözragadt.
Igy a Szökés egy szuper sorozat (1.évad),a második már csak a pénz miatt van,de nekem az is tetszik.

Az tény,hogy a 20.rész-nél kicsit mérges lettem,mikor Scofield a hajón...na tudjátok ti.

Zene nélkül mit érek én?

szóval, atisz😊 a szavaiddal élve. tudnod kell méltósággal befejezni a sorozatot - a többiek meg hadd játsszanak a játékukkal.

😉

az a legrosszabb, ha az ember átmegy bikrába, zombiba és kedve ellenére amerikai csatornák játékszereként néz egy sorozatot. az tényleg függés)
ismétlés a tudás anyja, vesszõparipa, de jó vitatkozni. (tudom, hogy tudod és így látod, de szerintem a véleményed az alaphelyzet félreértelmezésébõl fakad)

"Igen, erre szoktam mondani hogy tudni kell méltósággal befejezni."

ez nem a méltóságról szól. méltósággal egy sorozatot csak a nézõ fejezhet be. (el kell fogadni, hogy te, én, bárki sg user sz*rt sem tud a sorozatokról azokhoz képest, akik odaát ezzel foglalkoznak - ezért a "szoktam mondani" általában BS)

jönnek a közhelyek, hogy tán minden 100. sorozat kap úgy befejezést, hogy az alkotók fejezik be. a többi 99-et a nézõk fejezik be. ha egy nézõ nem fejezik be, akkor nézni akarja. és akkor te hiába akarod befejeztetni a sorozatot.

komolyan annyira egyszerû a képlet. ha nem akarsz "méltatlan" (LOL) 3. évadot, akkor ne nézd. ha sokan fognak így dönteni amerikában, akkor nem lesz folytatás. errõl szól egy sorozat.

de amíg érdekli az embert, addig az efféle szólanmok csak keserû dögöljön meg a szomszéd tehene típusú dumák. (isten látja lelkem, nem vagyok áldott jó ember, pl. nekem a heroes már az 5. rész után maga volt a megtestesült unalom, de valahogy mégis örülök, hogy lesz 2. évad és szurkolok, hogy legyen még vagy 10, ha ilyen népszerû.) szóval ne legyen az, hogy az úr szerint méltatlan lenne a folytatás és akkor én meg ne nézhessem😊

"börtönbõl való kitörésrõl szóló sztorinak lehet hogy nem kéne ennyi ideig nyúlnia..."

sorozat. tetszett volna odafigyelni az elején és nem utólag reklamálni. a sorozatoknak akkor van vége, ha nem nézik õket. minden sorozatról elõre tudni lehet, hogy évekig, 5-10 évig is el fog tartani, ha érdekli az ember.
DjDano
Paul Scheuring (a készítõ) nyilatkozta: Sok újdonság behozásával ("re-invent"), mint azt a második évadban is tettük. Most csak annyit mondanék, hogy sokkal földhözragadtabb, kegyetlenebb és erõszakosabb lesz, mint amit eddig láttunk. Az elsõ két évad utólag kifejezetten szelídnek fog hatni.

jó elõjelek😊

Atisz
A jellegébõl adódóan nem lehet ennyit húzni...
Az amerikai elnök üldözteti õket, a sztori egy szökésrõl szól, ez nem Lost ahol megszámlálhatatlan mennyiségû részeken át lehet mesélni a semmirõl és nyújtani mint a gittet (aki Lost rajongó, attól elnézést kérek, de ez van <#hehe>).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Három évad azért nem olyan sok. És manapság hány olyan sikersorozat van, amihez mindössze két évad készül?
Atisz
Igen, erre szoktam mondani hogy tudni kell méltósággal befejezni. Tudom hogy amíg van nézettség csinálni kell a részeket, de szerintem egy börtönbõl való kitörésrõl szóló sztorinak lehet hogy nem kéne ennyi ideig nyúlnia...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

2x21
Ha jól fordítom a tv.com-on írtakat, Kellerman a következõ részben öngyilkos akar lenni, de Lincoln és Mahone megakadályozzák.
Munch
Egy kicsit én is unom ezt az utolsó pár részt.
Elsõ fele izgalmasabb volt. Remélem feldobják majd a harmadik évadot.
Sarah nélkül már így sem olyan izgalommal várom. De azért még mindig a legjobb sorozat. 24 S06-nál jobban semmit nem unok.

Hát nemtom ti h vagytok vele srácok de nekem már kezd kurv@ unalmas lenni és vontatott az egész :S. Ez a Scofieldnak mindenre van egy terve és Mahone mindig az utolsó pillanatban találja meg, T-Bag beutazza egész dél amerikát stb...simán rövidebbre csinálhatták volna a 2. évadot. Nekem már csak megszokás az egész, de nem azzal az élvezetel nézem mint az elsõt és a 2. elsõ felét 😞

Drephis
t-bag am. megint alkotott 😄

help

Herr Lehrer
T bag is Mahone is kurvanagy arc de mivel a gecik közé tartoznak elõbb utóbb úgy is kinyiffannak, de inkábûb utóbb

Your suffers will be legendary even in hell!

meg egy pisztoly is tán :|

BUDA > miskolc.

desigo
jaja😊
tnm
ha jól láttam következõ rész promójában bevillant az arca

szimida
szerintem életben van, de lehet, h nem sokáig...

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

lele
semmi.életben maradt.nem?

lele
darabig felszivodik de most majd ujramegjelenik a promo szerint

wheelerrel mit tett?

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

desigo
Hova lett Kellerman?
lele
én ezt a T-bag .el tenném a Mahone nem akkora gáz sztem...

jaj én félek, buzi mahone, letpéném a faszát és gférgekkel nyeletném le, aztán a férgek ürülékét a nyelve hegyére tenném

desigo
Durva lesz a következõ...
boyscout
mellesleg a 2x20 végén a proper verzioba nem kicsit durva a spojler 😄

nincsojanom

boyscout
ez kicsit durva. "The Bag's still got THE BAG." 😄

nincsojanom

boyscout
poor Sara :CCcc

nincsojanom