Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zene nélkül mit érek én?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Bocs hogy angolul van 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
amúgy én is kivagyok tõle, miért jó ez nem tom...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
<#vigyor0>#vigyor0><#nevetes1>#nevetes1>
farscape: igaz, sõt, még lezáró film is volt, csak annyi a difi, hogy kbelen ment, ahol ismeretlen fogalom az év közbeni cancel, ott lehet elõre tervezni. a networkökön nem sok példa lehet. ha van egyáltalán.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
1.) A magyar átlagnézõ sem mérvadó a számomra (ER, Gyõzike), de azt se felejtsd el hogy ezeknek jóval nagyobb médiatámogatottsága volt anno mint PB-nek (sok ismerõsöm az én unszolásomra kezdte nézni PB-et és nem bánták meg)
2.) A legtöbb sorozat valóban olyan véget ér, mint ahogy korábban vkinek a hsz-ára reagálva említetted. Kevés az olyan, aminek "megadják a módját". Szeretném ha PB ilyen lenne...
Nos ez szép tõled, de ettõl még nem nézed a sorozatot, nem a "szíved csücske", tehát nem érdekel miként fogják szétbarmolni a x. évadban a végét...erre értettem az önzést.
"ha sikeres, akkor ilyenrõl szó sincs. példa? igazából nem jut sok minden eszembe."
Így hirtelen ami eszembe jut az a Farscape (ami ugye az egyik legsikeresebb sci-fi sorozat volt anno), amit még lehetett volna tovább húzni (bár sztem már így is sokáig volt <#smile>#smile>), ehelyett le bírták zárni, egész normálisan. A lényeg hogy nem bukás-íze volt a dolognak.
nem tudom, hogy írtam-e, hogy neked nem tetszik (sosem szerettem azt, hogy ha valaki egy negatív kritikára azt írja, hogy "akkor ne nézd")
"Megnyugtatlak, ha valóban olyan rossz lesz a sorozat, én nem fogom a többi részt letölteni."
ez a lényeg😊 minél többen döntenek így a nézõk közül, annál hamarabb lesz vége😊 ha megmozdul a kollektív tudat, akkor a készítõk is veszik majd az adást. de amíg többen nézik, mint tavaly ("az adatok szerint"), addig ez még messze van.
"Az amerikai nézõ nem mérvadó számomra (Relytélyek Városa leállítva, viszont egy olyen szörnyûség mint a Vészhelyzet már több mint 12 éve megy...)."
az er mindenhol siker, nálunk is az egyik legnézettebb. az invasion nálunk is bukott. nálunk a bk és gyõzõ a siker és a heroes bukik😊 jobb az amerikaiaknak. az invasion a készítõk hibája volt, hogy rossz csatornán próbálkoztak. országos tévén a scifi ritkán siker.
"Itt most csak szimplán önzõ vagy. Mivel te nem nézed a Hõsöket, természetes hogy nem érdekel mi lesz vele"
ööö. azt írtam, hogy igenis érdekel. hogy szurkolok neki, hogy minél többen nézzék.
" Ott elgondolkoznak a készítõk egy jó kis befejezésen (egész estét betöltõ, esetleg dupla rész, amivel le lehet zárni a sztorit)."
ha sikeres, akkor ilyenrõl szó sincs. példa? igazából nem jut sok minden eszembe.
A függõ és a rajongó nem ugyanaz. <#smile>#smile>
Megnyugtatlak, ha valóban olyan rossz lesz a sorozat, én nem fogom a többi részt letölteni.
Az amerikai nézõ nem mérvadó számomra (Relytélyek Városa leállítva, viszont egy olyen szörnyûség mint a Vészhelyzet már több mint 12 éve megy...).
de amíg érdekli az embert, addig az efféle szólanmok csak keserû dögöljön meg a szomszéd tehene típusú dumák. (isten látja lelkem, nem vagyok áldott jó ember, pl. nekem a heroes már az 5. rész után maga volt a megtestesült unalom, de valahogy mégis örülök, hogy lesz 2. évad és szurkolok, hogy legyen még vagy 10, ha ilyen népszerû.) szóval ne legyen az, hogy az úr szerint méltatlan lenne a folytatás és akkor én meg ne nézhessem😊
Itt most csak szimplán önzõ vagy. Mivel te nem nézed a Hõsöket, természetes hogy nem érdekel mi lesz vele (engem sem érdekel a Vészhelyzet, akinek tetszik nézze 😛). A Prison Break nem egy semmitmondó sorozat, itt a cselekmény egy katartikus vég felé sodródik, egyáltalán nem mind1 hogy milyen szájízzel állsz fel az utolsó rész után a tv/számítógép képernyõje elöl.
"sorozat. tetszett volna odafigyelni az elején és nem utólag reklamálni. a sorozatoknak akkor van vége, ha nem nézik õket. minden sorozatról elõre tudni lehet, hogy évekig, 5-10 évig is el fog tartani, ha érdekli az ember."
A sikeres sorozatok általában eljutnak a 4 évfolyamos terjedelemig. Ott elgondolkoznak a készítõk egy jó kis befejezésen (egész estét betöltõ, esetleg dupla rész, amivel le lehet zárni a sztorit). Valóban, PB ettõl még messze van, de könyörgöm, ez tényleg egy szökésrõl szól, amibe egyszerûen nem fér bele a 4 évad, fõleg nem az országos köröztetéssel.
én a Commander vagyok én
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
én a Commander vagyok én
általában az adásba kerülõ részeket 1,5-2 hónappal elõtte forgatják. így, pláne egy pb-szerû sorozatnál nem tudják megoldani, hogy hirtelen lezárják az utolsó részben.
"a pb 2dik évadot alig néznék akk nem lenne 3dik és mondjuk a táppal mindent bebizonyítottak vlna és nm mondott volna le az elnök, vagy pl a Lostban megmenekültek volna..."
lehet, csak ugye a készítõk hiába sejtik, hogy most rossza a nézettség, a folytatásról általában csak az utolsó rész adásba kerülése után beszél a csatorna. és ezért nem szabad lezárni, mert ha mégis folytatnák, akkor nem tudnak mit tenni. általában úgy fejezik be az évadokat, hogy folytatni tudják.
a színészek, ha egy sorozatnak kampó, akkor kereshetnek más munkát. a szerzõdésük hét évre szól, de csak arra az esetre, ha a sorozat nem kap cancelt.
van sorozat, amibõl leforgatják az elsõ 10 részt és már a 2. után leveszik a mûsorról. a sorozatok 95%-a úgy ér véget, hogy amikor forgatják a sorban az utolsó részt, akkor még nem tudják, hogy az lesz az utolsó.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
"Mi az,hogy részrõl részre?!És akkor mi lesz a szerzõdéssel?"
?? milyen szerzõdéssel? a sorozat a csatornái. bármelyik résznél levehetik az adásról és leállíthatják a folytatást. csak reménykedni lehet, hogy nem így lesz, de pl. a 3. évad nem jön be a nézõknek és csökken a nézettség, akkor lehet, hogy az 5. résznél azt mondják, hogy szevasz.
"Mert egy epizód szar és a kutyát se érdekli (ilyen nincs),attól még nem fejezik be a sorozatot,inkább beújítanak rajta valamit."
nem. amint sz*r a nézettség, leveszik a mûsorról. egy house ismétlést így is többen néznék, mint egy pb-t. és ha egy ismétléssel lehet pótolni, akkor megteszik. (szerencse, hogy a pb a 24 után a legnézettebb scripted sorozat a foxon)
http://loal.atw.hu
Gondolkozzatok!Nyílván nem azért tetoválta magára, mert elfelejti az anyja nevét, hanem a kód miatt.Ha csak magára ír egy számot arról, honnan a fenébõl fogja tudni, hogy mihez kapcsolódik a számsor?Így, hogy beleírta egy ábrába, már tud asszociálni a C.R. nevû hajóra.