23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • II Rocky II
    bocs semmi gondom veled.sőt örülük a linkednek.inkább a többi leszolok felé szolna.akik leszolták a multhéten egy embert mert beliknkelt egy oldalt ahonnan lehet szedni a PB-et és hogy reklám ezért bünti jár.....stb.szal most ezek szerint őt a mostanit is szolhatnátok le.De ne tegyétek. :) na ennyit.hogy ennyire igazságtalanok vagytok néha napján.
  • II Rocky II
    kicsi off....felirat.hu.---lol klikk rá és megtudod.mielenne te nagyon ....felirat.hu = nem logikus hogy feliratok vannak ottt???????? ILYET KÉRDEZNI....
  • Atisz #12256
    Kicsit OFF:
    Nem tudja vki mi van a felirat.hu-val?
  • II Rocky II
    nembizti h lessz felirat estére :) azelőtt azért volt 17:00ra már meg mivel 17percet nem kellett forditani most meg ugye az is ott van :D
  • cement
    már megnéztem, fasza nagyon
    de volt pár rész amit nem értettem gyorsan beszélnek ezek a köcsögök :D majd felirattal megnézem újból
  • Dave0092
    pff, a majoparaderol szettemingyn 600kb al:) várom a feliratot, azt este megis nézem, biztos jo lesz, bár nemtom, az első rész elég fura volt, szegény bellicket sajnáltam amikor aszonták nekik hogy takaritsátok fel a szart, akkor az nagy volt amkor csak lesett lol :)
    de remélem max 4-5 rész alatt kijut a börtönböl mert nme hiszem hogy jo lenne ha egész évadon keresztül börtönből kéne meszöknie....
    de sztem ugylezs hogy majd ugy jut ki hogy felázadnak a rabok, és a lázadás alatt kiszökik, és pár szökött rab meg kiakarja nyirni stb... :D
  • cement
    kösssz, szedem
  • prisontrack
    face.try.hu
    ha eleged van a torrentekből..
    full sebesség!
  • dienesoft
    Nah kint van a második rész is :)
  • zaki
    Biztosan lesz, sztem pár nap.
  • PeeTeR
    a mostani Special Access All Areas -hoz lesz felirat?
    csak mert anno a Special Behind The Walls -hoz keszult.
    gondoltam erdeklodom, mert mashol meg nem volt rola szo, illetve mas nyelvu feliratot sem talaltam eddig.
  • II Rocky II
    ezt már mondtad:D
  • Atisz #12246
    Megjegyzem: ez az állítás az összes sorozatra igaz.

Egyébként pedig már kb.20x el lett mondva hogy meghalt. Írjatok egy petíciót a PB készítőinek hogy hozzák vissza, vagy kezdjetek el gyűjteni egy szemműtétre :P
  • Rockynhooo
    de ha él Paul akkor is hova jönne vissza? és mi célból ?
    ha vhogy yol hozzátudják fűzni a sztorihoz akkor még megértem, de nincs sok ötletem erre, látszik h nem vok forgatókönyv író :D
  • PyRex
    ahamm, majd meglátjuk...
  • Quantumleap
    Megint csak: #12177
  • PyRex
    az aláírásomban van a válasz már egy ideje... :)
  • cement
    kétértelmű volt az a rész nagyon.
    azt mondta kellerman hogy "jó sokáig tartott"
    ezt lehetett arra is érteni hogy vágta hogy a cég úgyis kinyíratja és arra várt, vagy arra hogy tudta hogy úgyis jön valaki cégen kívüli span aki úgyis kiszabadítja. nagyon kiváncsi vagyok, nem lepődnék meg ha feltűnne majd a srác valamelyik részben :) gyanítom hogy fel fog.
  • AntiHero
    Jaja ezt én is észrevettem, úgy látszik nem csak minket "izgat" a dolog:D
  • Munch
    Hehe... "Is Kellerman really dead?" :D
  • zaki
    Hagyjad már ezt a lúzert, Szávay Ágis topicban is állandóan csak flémel, úgy látszik erre izgul a gyerek...
  • cement
    ez jó volt, egy dologra mindenképp
    KELLERMAN NEM HALT MEG BAZZ
    a végén kérdezi a csaj hogy "Kellerman valóban meghalt?"
    sztem akik lövöldöztek, azok az őröket csinálták ki és megmentették kellermant, gecccc
  • ForzaInter
  • Nyarlathotep
    Semmi baj Lüke! Ne feledd, én vagyok az apád!
  • AntiHero
    Már bocsás meg értek belőle valamicskát De nem vagyok PERFECT ANGOL-os. Ezért kéne felirat hogy mindent megértsek.-.-

Értek belőle sokminden viszont egy angol beszédet megérteni teljesen nem könnyű úgy, hogy folyamatason beszélnek.

Én kérek elnézést VADER NAGYÚR hogy szóltam
  • Nyarlathotep
    Azok a bírkák, akik a legkisebb angol tudás nélkül, ráadásul felirat nélkül nézik a filmeket, sorozatokat, aztán jön ide, hogy "tök jó volt, kéne hozzá felirat"! Ilyen pl Antihero is!
  • Rockynhooo
    nem hinném h Antihero birka meg az aki felirattal nézi meg ... !
  • Nyarlathotep
    Annyira viccesek ezek a feliratokért könyörgő birkák... elképzelem, ahogy valaki, aki nem ért az egészből egy szót sem képes végignézni egy ilyen werkfilmet... kb olyan mintha hang nélkül nézne valaki tv-t, vagy egy falusi paraszt a kínai rádiót hallgatná egész nap! Muhahahahaha!
  • AntiHero
    Lejött. A szereplők bemutatják a forgatási helyszíneket. Tök jó. Kéne hozzá felirat:)
  • precision
    Access All Areas.
    In anticipation of tomorrow night's launch of
    Prison Break season 3, Amanda Byram goes behind
    the scenes, meeting the stars as we look ahead
    to what's to come.

nfojában ez van
  • AntiHero
    Gondoltam szólok.

Prison.Break.S03.Special.Access.All.Areas.HDTV.XviD-BiA

Gondolom valami kiegészítő rész most töltöm.
  • Quantumleap
  • II Rocky II
    hehe...tegnap még ott volt szal mind1...
  • precision
    nekem sincs ott már vagy 3 napja legalább :D
  • dienesoft
    Énisénis perelni akarok :D
  • Rohamoszti
    Ba***a meg én megcsináltam... Akkor most perelhetem Quantumleap-et? Hogy kell? :D
  • belphegor1
    "TV Guide: So you knew you were about to die?
    Adelstein: Yeah, or die-ish. I might not be dead. You never know. On Prison Break, if you don't have a heart removed from a body, the person can always come back."

(itt)

:D
  • sweech
    vagy azért mondta hogy "na végre", mert tudta hogy ki fogják nyírni
  • 50cent911
    kellermant nem a saját emberei szaavditották ki?még mondta is hogy na végre!tuti viszafogtérni
  • Rockynhooo
    még ha vissza is térne, azt nem értem h minek? meg hova? és mi célból?!