Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon durva rész volt amúgy! <#buck>#buck>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
BUDA > miskolc.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nagyon király, hogy a proper vezió végén meghagyták a köv. rész promoját 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Bár lehet h szegény Michael allergiás a napra 😛
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fájlnév: prison.break.220.hdtv.lol.zip
FPS: 23.976
Megjegyzés: Pocsék idõzítés, a 24. percnél hiányzik jópár másodperc
yoblenne megvárni a properhez a subot..
nincsojanom
help
Katt.
maricruzt nem - vagyis megtalálni nem fogják, mert õ már másik sorozatba szerzõdött. megint. év elején is azért nem szerepelt. (egy áldozat valamilyen szempontból már ismert, hiszen egy másik fõ karakter is leszerzõdött az egyik készülõ és szinte legbiztosabban õsszel induló friss sorozathoz.Ö
Vagy ezt lehet mindig normalisan latni a FOXon az adott resz utan?
Én a helyébe földig növeszteném + szereznék parókát azt máris meg van oldva minden 😄.
Zene nélkül mit érek én?
3. évadban Maricruz-t fogják keresni, meg talán a pénzt, amit vagy T-bag -esetleg õt fogják üldözni- vagy Bellick nyúl le az évad végén.
*cápafajt
*tagjainak
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Aztán persze a Z0MG verzió ahol is Pathosik bejut a Pentagon rendszerébe és egyidejûleg rájön hogy Dan Brown sci-finek akarta megjelentetni a Da Vinci Code-ot, csak néhány zakkant komolyan vette...
Viccet félretéve kösz a segítséget <#vigyor3>#vigyor3>
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
lesz még egy Fu0K_a*d_8U0K verzió, az éjszaka jön ki, amiben a történet a következõ:
Scofield meghal, Sucre egy petrencerúddal leveri az õt elkapó õrt, mert Yoda mester kitanítja az ERÕ birtoklására. T.Bag kolostorba vonul, ahol találkozik Devon Mais-al a Knight riderbõl/ebbõl még lesznek érdekességek a 45. évadban/. Mialatt Sara kitanulja az autószerelõ szakmát, beleszeret abba a csajba akinek a sört vette Pathosik, ebbõl õrültleszbi jelenetek fognak kisülni. Késõbbmeg jeleneik Elvis Presley is, de nem akarok többet spoilerezni...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ott a bannerben, szerény személyem csinálta! ( magam föttem😊 )
keresni meg kétfélekléppen érdemes egy adott részre:
2x11 vagy s02e11 ahol a kettõ az évad sorszáma a 11 meg az epizódé (ezért s= serie e= episode)
de most asszem a LOL-ban van valami kis hiba... viszont a feliratok.hu-n a fordító jelezte, hogy a LOL-hozcsinál fordítást...
Eddig a LOL-os verziót szedtem...
(bocs a flood-ért)
mint a LOL
A XOR utótag egyébként mit jelent?
Hogy találtad ezt, nekem a keresõben nem adta ki ezt a verziót...<#guluszem1>#guluszem1>
Your suffers will be legendary even in hell!
Your suffers will be legendary even in hell!