Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Mintha azt mondták volna h vmi börtön Panamában.

Nagyon durva rész volt amúgy! <#buck>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

börtön

BUDA > miskolc.

zolee90
hehe ez lol. Látszik június 16.án forgatták ezt a részt 😊

Skacok!Tudja valaki közületek mit takar a "Sona" név,amit olyan sokszor emlegetnek?
Atisz
Hát azzal az egész sorozat koncepciója lenne felrúgva <#idiota>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

InfectedMann
Áááá ez nagyon király rész volt.
Nagyon király, hogy a proper vezió végén meghagyták a köv. rész promoját 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lincoln helyében és lebasztam volna egyet Scofield -nak és odakötöztem volna egy székhez majd kihalyóztam volna 😄 No mindegy így legalább izgibb lesz az utsó 2 rész 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

fifi
lemaradt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ugye ezt most nem komolyan kérded? Csak mert nem látom a végén a smileyt.
Azért nyáron az egyenlítõ közelében a melegítõ egy kicsit túlzás 😊
Bár lehet h szegény Michael allergiás a napra 😛

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

fifi
a lóvé miatt?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C-note-ot talán most láttuk utoljára. Nem értem, Kill Billéknek miért élve kell T-Bag?
boyscout
talán azé mer:

Fájlnév: prison.break.220.hdtv.lol.zip
FPS: 23.976
Megjegyzés: Pocsék idõzítés, a 24. percnél hiányzik jópár másodperc

yoblenne megvárni a properhez a subot..

nincsojanom

Drephis
megoldva ^^ jó rész volt ez is

help

Drephis
nekem a felirat nagyon csúszik lehet h azért van mert a proper verzsön van meg? v miért?<#szomoru1>

help

Munch
2x20 felirat
Katt.

Herr Lehrer
sztem meg inkább bellick

Your suffers will be legendary even in hell!

"3. évadban Maricruz-t fogják keresni, meg talán a pénzt, amit vagy "

maricruzt nem - vagyis megtalálni nem fogják, mert õ már másik sorozatba szerzõdött. megint. év elején is azért nem szerepelt. (egy áldozat valamilyen szempontból már ismert, hiszen egy másik fõ karakter is leszerzõdött az egyik készülõ és szinte legbiztosabban õsszel induló friss sorozathoz.Ö
Drephis
a friss levegõ...

help

Azért az is érdekes volt, hogy a szökés utáni reggelen Lincolnnak már kinõtt a szakálla.
AtiRadish
Ezeket a 2 perces elozeteseket h. "lopjak" ki??
Vagy ezt lehet mindig normalisan latni a FOXon az adott resz utan?

Az való igaz, hogy szegény megboldogult (vagy inkább elesett) Tweenert leszámítva a szökevények közül csak T-Bagnek jutott eszébe némi külsõ álcázás.
lele
igen ezen én is agyaltam 😄

Drephis
ja meg szakadt ruha és kész mi? 😄

help

Én azt nem értem, h Scofield mér borotválta le a szakállát? Egyik részben már lehetett látni, hogy nõ neki, de úgy tûnik leborotválta.

Én a helyébe földig növeszteném + szereznék parókát azt máris meg van oldva minden 😄.

És õ azt írja?
Drephis
t-bag vsz (bár nem akarom)

help

barnie1990
Te valamit elnéztél.Harmadik évad valószíû,hogy nem Scofield sorsát mutatja már be.

Zene nélkül mit érek én?

Az infók szerint valaki ki fog nyiffanni az évad végén. Szerintem vagy T-Bag vagy Bellick.
tnm
tipp:
3. évadban Maricruz-t fogják keresni, meg talán a pénzt, amit vagy T-bag -esetleg õt fogják üldözni- vagy Bellick nyúl le az évad végén.

Atisz
*Lincoln
*cápafajt
*tagjainak

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Kihagytad a SCUBA verziót, ahol is Michael és lincoln megnyitják a horgászboltjukat Panamában, de nem sokáig élvezhetik a gondtalan életet mert az elnök kikísérleteztet egy új cáprafajt ami a Fox River 8 életben maradt tagjairanak megölésére van specializálódva.
Aztán persze a Z0MG verzió ahol is Pathosik bejut a Pentagon rendszerébe és egyidejûleg rájön hogy Dan Brown sci-finek akarta megjelentetni a Da Vinci Code-ot, csak néhány zakkant komolyan vette...

Viccet félretéve kösz a segítséget <#vigyor3>

Drephis
vicces..<#zavart2><#wilting>

help

tnm
kedves ember.😛

roszul vetted ki

Ha jól vettem ki egyszerre kapjuk az uccsó 3 részt? És a folytatásokról van már valami hír?

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

fifi
különben a LOL-ban az van, hogy mindenkit lelõnek és vége a sorozatnak, a XOR-ban meg az, hogy kijutnak a világûrbe és benépesítik a Marsot.

lesz még egy Fu0K_a*d_8U0K verzió, az éjszaka jön ki, amiben a történet a következõ:
Scofield meghal, Sucre egy petrencerúddal leveri az õt elkapó õrt, mert Yoda mester kitanítja az ERÕ birtoklására. T.Bag kolostorba vonul, ahol találkozik Devon Mais-al a Knight riderbõl/ebbõl még lesznek érdekességek a 45. évadban/. Mialatt Sara kitanulja az autószerelõ szakmát, beleszeret abba a csajba akinek a sört vette Pathosik, ebbõl õrültleszbi jelenetek fognak kisülni. Késõbbmeg jeleneik Elvis Presley is, de nem akarok többet spoilerezni...

scorpeeon
Azt azért én is tudom h mit jelent a proper, csak azt nem tudtam h melyikhez készül a felirat.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

tnm
FAQ!!!!
Ott a bannerben, szerény személyem csinálta! ( magam föttem😊 )
keresni meg kétfélekléppen érdemes egy adott részre:
2x11 vagy s02e11 ahol a kettõ az évad sorszáma a 11 meg az epizódé (ezért s= serie e= episode)

fifi
mondtam: a releaser csapat.
de most asszem a LOL-ban van valami kis hiba... viszont a feliratok.hu-n a fordító jelezte, hogy a LOL-hozcsinál fordítást...

Drephis
én a propereset szedtem le

help

Atisz
Illetve mi a különbség az XviD-LOL és XviD-XOR között?
Eddig a LOL-os verziót szedtem...
(bocs a flood-ért)

fifi
a releaser csapat neve
mint a LOL

Atisz
Hopp most már nekem is megvan...
A XOR utótag egyébként mit jelent?

Atisz
Azta...kösz szépen.
Hogy találtad ezt, nekem a keresõben nem adta ki ezt a verziót...<#guluszem1>

Herr Lehrer
és nekem még mindig annyit ír ki!!!

Herr Lehrer
amikor elkezdtem letölteni még 11192 seeder volt kb...

Herr Lehrer
akkor mondj vmi jó torrentoldalt mert itt ez a legértelmesebb arányú amit találtam

fifi
elsõn, amit küldtél van 6 seeder és 2300 leecher...
második meg "no results" az oldalon

fejezd be egy értelmes arányúról