23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#12178 Látta már valaki azt a filmet, hogy DOA: Élve vagy halva?
Csak mert abban is Holly Valance szerepel! -
winnie #12177 a halász.
amúgy meg egy friss paul adelstein interjú.
TV Guide: What attracted you to Private Practice?
Paul Adelstein: Prison Break had already told me I wasn't going to be back. -
#12176 "őt kell kiszabaditani,neked nem jött le a részből?:S:D "
Ne hülyéskedjél már ezt a hülye is tudja.
De én arra vagyok kiváncsi ,hogy ki az a csóka a falak mögött és miért került oda! -
Quantumleap #12175 Bírnám, ha neki még lenne szerepe. -
#12174 relax van mivel nincs hg modiknak kell szólni....ennyi -
#12173 Rossz helyen van mondva...
Vagy winnienek kell privátot küldeni vagy valamelyik modinak...
ennyi -
#12172 100x mondtuk má:) -
#12171 jaja írtuk már egy párszor...nemtom miért ilyen nehéz kivenni -
#12170 ezt a piros izét ki kéne szedni banner alól, mindenki tudja hogy nem az rtl -es topik (ott van hogy fox) és már elkezdődött a 3. évad, ráadásul rondán néz ki :P -
#12169 fúúúúú ha ezt nem mondod... -
#12168 Holly Valance rlz :) -
#12167 Gyerekek, nemtom volt-e már, de van Prison Break Soundtrack! Nem fake! Keressetek rá, isohunton fenn van. -
#12166 akkor Pault feltétlen rakd vissza :D
amúgy zsír yo a banner így ahogy van! -
#12165 Mindenki annyira látszik amennyi szerepe van:D -
#12164 visszatérve a bannerhez szerintem nem Sarah-t kellene középre tenni mert ő nem is fog szerepelni csak max az évad végén. Meg Mahone-t se kéne uccsó helyre rakni! De így is fasza! :-) -
#12163 faja -
#12162 Itt van egy pár kép Nikaról! -
piamania #12161 Én az RTL szerint megyek.Szerintem is Nika a legjobb csaj.Nagyon jó segge volt abban a rózsaszín melegítőben.MEgtudjátok mondani a rendes nevét?Köszi -
#12160 amcsiban egy közösségi portál,kifejezetten egyetemisták számára
a "kikerülési" sorrend pedig tényleg úgy van,ahogy DjDano írta.privát torrent oldalakon ott van a pretime,vagyis az,hogy az FTP-re kerülés után mennyi idővel jelent meg az oldalon.ez a rész az "első magyar torrent oldalon" pontosan 2 perc 8 másodperccel az FTP-re kerülés után már fent volt...
akkor már írok a bannerről is:nagyon zsír lett,de én még pár dolgot finomítanék rajta.egy-két karakter túl sötét,miközben a többi túl világos(pl a csaj válla vonzza a szemet,azzal kezdeném a sötétítést,és a tesókat kicsit kiemelném).a másik pedig az,hogy nincsenek igazán jól elhelyezve!arra kell figyelni,hogy a szemek egy vonalban legyenek!tehát Mahone és Bellick szemei,a néger "börtön-főnök-é" és a csajé,stb
ezek csak az én észrevételeim,ha hagyod úgy ahogy most van,az is tökéletesen megfelelne nekem is :) -
#12159 ja, rohadt idegesítő :D -
#12158 Szedjétek már le azt a piros szart onnan! -
#12157 Ha 8 percet kellene rá várnom, megunnám :))) -
#12156 arc könyv ha kajak leforditjuk,de arcátlanra is tippelt vki,a gáz hgogy akárhol néztem enm atáltam meg.hozzátartozik hogy angoltanár is utánanézett és ugy találta meg. -
#12155 Életben nem hallottam még. Szövegkörny. esetleg segítene. Elég szlengesen hangzik. Kb. lehet bűnügyi nyilvántartás...
Ja és én nem szoktam senkit felvágni xP -
#12154 Kíváncsi vagyok az ő szerepe mi... Vajon tényleg az alagsorban lévő krapek férje vagy vmi más motiválja? -
#12153 MIért futottak ki a vízből, hisz "most" kaptak? -
#12152 na vki aki itt nagyon felvágott,megmondhatnű hogy mit jelent a facebook szó...nagyon köszi előre is. -
#12151 őt kell kiszabaditani,neked nem jött le a részből?:S:D -
#12150 Kiváncsi vagyok ki az a csóka a falak mögött és miért került oda! -
#12149 elnökasszony rULZ :DDDD -
#12148 ebben egyetértünk....irni akartam én is...:D de jo aki Lincel talizott a garfield étteremben :D (jol irtam?):D -
#12147 Ez talán a külföldi ftp oldalakra igaz lehet, de a magyar ftp oldalak aligha ilyen gyorsak. Külföldi torrentoldalakon látom meg a dolgokat mindig először. -
#12146 dehogy is Nika volt a legjobb -
#12145 rossz ftp -t használsz...ftpre megy először, ez tény...onnan rakják ki torrentre is, de mint mondtam aki torrentre kiteszi annak van elérése ftpre, kiszámolhatod hogy mennyi idő míg azt a párszáz megát az ftpről áthuzza a szerverére, megcsinálja a torrent filet, hash, és megy a seed...maximum fél óra, rosszindulattal -
#12144 hm nekem torrentről 15 perc alatt lent van, smsweb má nem menőőőő :P -
#12143 lóf@szt. ftp-re szokott utoljára menni, torrentre először. -
#12142 azt azért hozzátehetjük hogy pl az 0 day ftp -k és a legnagyobb torrent oldal(ak) közt max fél óra eltérés van...a különbség hogy torrentről ingyen van :) -
#12141 FTP -> Edonkey/Torrent oldalak -> SMS Web -> DC stb..
Ennyit arról, hol jelenik meg leghamarabb a PB legfrissebb része -
#12140 te állat :D:D:D -
#12139 Nekem is bejött. Remélem, hogy ez a kis spanyol-mexikói-panamai csajszi, aki a "pasiját" kérte ki, még fog szerepelni. Eddigi legjobb nő a sorozatban. :)