23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#13882 hát.. aztkell hogy mondjam hogy nagyon sux. :C
csakaz anyázás van benne.. ez nem poén :C -
#13881 Most csináltam. -
#13880 jó én csak gondolni próbálok azokra is akiknek nincsen meg a kis sütnivaó :D -
#13879 Szerintem se kellene oda Sara feje... -
#13878 véletlen bekukkant ide...lol...kivan irva hogy FOX ,vagyis van egy kis sütnivalója akkor nem jön beide mert gondolja,hogy a FOX az nem az RTLKLUB versio...:) -
DJ BP #13877 mert ha beleolvas nem jön rá, ki halt meg stb.? :) De, ez már az ő baja, nem kell idejönni :) -
#13876 mi nyáron pörögtünk ezen :\ -
#13875 persze a hülyeség ragályos... :)
-
akdestroyer #13874 alap. kellerman meg mahone for prez. -
#13873 Hehe, látom vírusként terjed az aláírásom :))) -
#13872 Aszittem új rész jött:D 60 új üzenet:P -
#13871 valaki ezeket törölje már..
mondjuk te pyrex. htx. -
#13870 az lényegtelen, amikor az első évadot RTl-en néztem, és véletlenül bekukkantottam ide, láttam néhány új szereplőt de semmilyen mértékben nem befolyásolta a további szórakozásomat :)
Az ötletet pedig támogatom -
Seeley #13869 doboz meg virágok, ez kész.
amúgy tényleg elég lenne kicserélni LJ-ra akár...mondjuk ha ide szinkronos téved be akkor is lát majd egy-két számára ismertelen figurát. -
Quantumleap #13868 Bár azt honnan tudná, hogy kinek a helyén van a doboz, virág vagy sírkő? Gondolhatna Zakkantra vagy C-note-ra is. Amúgy szerintem egyszerűen ki kéne cserélni LJ-re. -
#13867 hát amit korábban írtak egy-két fórumozók hogy pl. a dobozt tenni a helyére, virágokat vagy egy sírkövet, nah az ilyeneket hanyagolni kéne mert ha véletlenül bekukkant ide egy szinkronos változatot néző egyed, hát igen kellemetlen élményben részesülhet.
jah és kilehetne írni azt ami a Lost bannerjában is kivan írva -
Quantumleap #13865 Milyen spoilereset? -
#13864 "Ergo Sara fejét kivágni, (lenne erről egy rossz viccem...),"
btw nekem mindegy hogy kivágjuk vagy sem, viszont spoilereset semmi kép ne tegyünk a bannerba, mivel abból csak problémák adódnának -
Quantumleap #13863 Ezt a bannert ki csinálta? -
#13862 erra annyit hogy LJ él és ő meg nincsa banneron,pedig a sorozatban is szrerepel,hát érdekes,de gondolom azért nincs levéve Sara és LJ fel mivel nincs aki készitsen bannert,szal a szavazás igy meg felesleges... -
Seeley #13858 ugyan, ő meg azt mondja h nem az..lényegtelen, nem?
tetszik, a külseje, a karaktere...sohasem fogom találkozni magával a színésszel, az hogy meleg-e vagy sem, vagy hogy miylen ember semmit sem von le számomra abból hogy SZERINTEM jól néz ki. -
#13857 áhh,a worth-öt mindig keverem a worst-tel,ami ugye azt jelenti,hogy legrosszabb.
mind1,fura keresztneve van akkor is :) -
akdestroyer #13856 Jaja, az avatar dologgal egyet értek, tényleg azokat kéne feltünteni rajta akik szerepelnek is benne! Ergo Sara fejét kivágni, (lenne erről egy rossz viccem...), és a helyére jöhet Kellerman!!!!!!!!! Kellerman él!!!!!!! -
Quantumleap #13855 Mai világban, ha valaki nem akar beszámolni a nemi életéről, akkor mindjárt lebuzizzák. -
Abruzzi #13854 Amúgy én meg azt hallottam hogy Wentwothre azért fogták rá hogy buzár mert nincs/nem volt barátnője, és egy gecinagy házban az egyik haverjával élt közösen....hát most nem azér de ha ennyi pénzem lenne és épp nem lenne komoly kapcsolatom énis simán hívnám a haverokat :D -
Quantumleap #13853 Magyar feliratos jelenetek -
#13852 Visszakérdezés nélkül nem megy? -
Quantumleap #13851 Magyar feliratos 3x06-07 promó -
Quantumleap #13850 Tényleg, szerintem ki kellene cserélni Sara-t LJ-re. -
#13849 valójában csak rágókból és chipsekből összegyűjthető felragaszthatós matricák voltak rajta -
#13848 dehát... dehát hol vannak a TETKÓK? :))) -
#13847 Na mindegy... Azé' elég buzis... Meg hát ugye, a mondás is úgy tartja: Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél... -
#13846 minden sztárról írnak egy ilyen sztorit:DDDDD -
#13845 nem harapom le:D de én azt olvastom hogy mindenhol tagadta... meg én ugytudom hogy nem soká felesége lesz:D de leht roszul mintha ezt halottam volna, mondjuk ettől mgé lehet buzi:DDDDdddd -
#13844 ja a story a blikk meg a hasonló szennylapok szerint -
#13843 jól van,nem kell leharapni a fejem :D
ennek viszont örülök,hogy mégsem homi -
#13842 bár most googleztam egyet,és olyan címeket is találtam,hogy "Wentworth Miller:I'm not gay!" meg hogy "Wentworth Miller is not gay!"
egyébként a "wentworth" az vmi olyasmit jelentene,hogy rosszul járt? :D
Molnár Rosszuljárt ^^ -
#13841 jó, ujasgok minden hazugságot megírnak... ő maga tagadta ezt ő nyilatkozta, és van barátnője vagy menyasszonya mittomén én ezt olvastam, azért mert hallasz vmit nemkell egyből ténykétn kezelni... -
#13840 én úgy olvastam és hallottam,hogy ő maga nyilatkozta,hogy beleszeretett egy fiúba.és arról meg végképp nem hallottam,hogy beperelt volna egy újságot amiatt,mert valótlant állítanak róla,meg hogy cáfolta,hogy ilyet nyilatkozott volna...
és nem elképzelhetetlen,hogy tényleg langyi a srác,manapság már divat b*zinak lenni... -
#13839 ez nem tuti, állítólag csak ujsaogok találtal ki, van barátnője is ugytudom.