23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#13927 woow...amugy Flamer a fakere visszatérve..:D csakis az lehet mert ha igaz is lenne akkor is holnap kéne hogy kint legyen mivel ma (holnap) adják le.:) -
#13926 Hoppa mielött belekötne Gabo 91 a ma az Amerikára vonatkozik nálunk holnap hajnalba lenne -
#13925 A legjobb az lenne hogy ma dupla rész! -
Hoopy #13924 elvileg nincs már baseball mert söpréssel nyert a Sox, az a kérdés, hogy akkor most lesz a héten PB vagy mostmár mindenképp marad a jövőheti dupla -
#13921 100% hogy fake,hiszen jövőhéten dupla epizod jön,szal most meg baseball megy majd a foxon,igy minden bizonnyal egy kamu vmit tartalmaz a file. :)o -
#13920 99,99% hogy kamu... -
#13918 rákszedi mer sztem isaz.. :D -
#13917 :O szedd le és megtudjuk :D
de sztem fake -
#13916 Prison Break S03E06 HDTV XviD-CAPH
ezmost fék?.o nemugyvolt hogy nem lesz most a héten?:o -
#13913 Az eg szerelmere, ez egy magyar forum, nem amerikai. Felfogtad remelem - a .hu a vegen esetleg segithet. Aki a nemzetkozi vizeken szokes-t ir pb helyett, az magara vessen. (bar ketlem, hogy volt e mar ilyen eset egyaltalan) Te most tenyleg ennyire hulyenek nezed az embereket, hogy itt es most kell "tanitanod" oket?
(btw nem lehetne torolni az utobbi par tucat, ezzel kapcsolatos kommentet? Vagy ezen fogunk lovagolni a kovetkezo het napban?) -
#13912 De egy Amerikai fórumra nem így irnék
Így jó : Prison break? -
#13911 ...Most egy érdekes hleyzet áll fent... te beszoltál, kötekedsz, én ha visszairok akkor törlödik a hsz-em...
Ha végigolvastad volna a hozzászólásom akkor láttad volna hogy mivel kezdtem "PRISON BREAK a neve" ezt követően még egyszer leirtam hogy prison break, és harmadszor nem volt kedvem leirni ezért rövidittettem...
de ha irsz egy amerikai fórumra hogy szökés akkor elküldenek a ...-ba, de ha netán PB-t irsz akkor 90%-hogy tudni fogják miről van szó...
-
#13910 #13900, #13901 nincs igazatok... kötöszködés vagy sem az a neve B+
igen itt lehet megértik, de akkor írj egy külföldi (angol/amerikai) forumra hogy szökés... aztán majd megkérdezik hogy W.T.F.?...
szarom rá hogy mit gondoltok az a neve akkor az a neve...
de az rtl -es topikba hivhatod szökésnek meg prison break -nek is mert ha jól tudom még mindig úgy hirdetik rtl-en hogy Prison Break - a szökés...
-
#13909 há csak külön...:)
amugy nem kötök bele mindenbe, csak ha észreveszem akkor szolok,néha..:) -
#13908 istenmencs
csak tom h mindenbe beleköt amibe lehet :D:D
amúgy a 2 órás rész hogy lesz? egybe nyomják az egészet, vagy meglesz 2 külön részre bontva? -
#13907 "Rocky látom még ilyenkor is vág az eszed :D:D:D"
együtt ittatok? ^^ -
#13906 nem iszok többet vodkát
Rocky látom még ilyenkor is vág az eszed :D:D:D -
#13905 ,de nem kedd hajnalban? mármint helyi (hazai) idő szerint :D
szerkesztve: Hunbasser,egyre gondoltunk most:D -
#13904 nálunk kedd :P
[kötözködik kicsit ő is] -
#13903 akkor ha börtöntörésnek mondom az yoo ? abba nem kötsz bele? :S
akkor márpedig hétfőn börtöntörés/börtönből valo kitörés szokott lenni! -
#13902 "fox-on pb van és nem szökés"
nem pb, hanem prison break... -
#13901 Tenyleg fejezd be ezt a szokes/pb hulyeseget, a vilagon semmi ertelme. Mindenki annak hivja aminek akarja, szive joga. Itt a topikban akarminek is hivja az illeto, a FOX fele friss reszekrol van szo. Te is tudod, a topiklakok is tudjak, aki ide bejon az is tudja a tema nevebol - sz'al teljesen felesleges javitgatni a tobbieket. Koszi. -
#13900 nemérdekel, akkor se kell csipkelődni a másikkal, énis szökésnek hívom hiába a harmadik évadot nézem a foxon, felőlem lehetne krumpli is a címe nem a címe miatt szeretem -
#13899 nem kötekedés...
prison break a neve... Egyébként a téma címe is azt bizonyitja... Prison Break FOX... fox-on pb van és nem szökés...
-
#13898 fejezd már be ezt a kötekedést -
#13897 holnap hétfő... hétfőn pedig a FOX-on PRISON BREAK szokott lenni...
szökés az rtl-en van...
de amugy egy hét múlva lessz dupla epizód (6-7 egyben)... -
#13896 nem -
#13895 Most lesz holnap Szökés? -
#13894 most nem azért de ebbe mit értékeljen az ember mikor csupa káromkodás az egész,néha néha pont elvan találva ,de van mikor akkor is megy a káromkodás mikor a szinésszek kussba vannak...:) de mondom van akinek tetszik annak egészségére. -
#13893 Szerintem kurva nagy, ne törődj a negatív kritikákkal :D
(A hang egyébként Mucsi Zoltáné, persze ahhoz hogy ezt vki értékelni tudja, ahhoz legalább egy 90-es évekbeli elmebeteg Jancsó filmet látnia kellett volna :P) -
#13892 Az baj hogy nem tudjátok ki aszinkron hang ezért nem érékelitek. Nem sértődök meg ezért. -
#13891 az nem baj,ha van benne egy-két káromkodás,de ennyi... -
#13890 Szerintem az ilyesmit ezentúl ne reklámozd... Csodálatos szellemi képességek kellettek a szöveghez. -
Quantumleap #13889 Ettől függetlenül tartom, amit mondtam. A legtöbb szinkronparódia ilyen. -
#13888 A szöveg egy másik filből van, ha azt nem láttad nem is fogod érteni. -
Quantumleap #13887 Sose értettem, hogy mi a vicces az efféle szinkronparódiákban, amik másból se állnak, mint "f*sz*m"-ozásból meg "b*szdmeg"-elésből. Manapság már luxus gondolkodni valami színvonalas poénon? -
#13886 ahogy mondod..a gáz,hogy kb 5 szóbol áll az egész egy két kötőszó hozzá és kész....:S,dehát ízlések és pofonok,van akinek tetszik annak egészségére.. -
#13885 tényleg elrontja,hogy túl ordenáré az egész :SS -
#13884 büszke lehetsz magadra -
#13883 LOL