23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #14063 Valóban elkezdődött ötkor. Francba, hogy dolgozni kell indulnom! -
#14062 yó akkor még 6-an kérdezzétek meg mért ne.. és csak azé me lámaság.. és már.. ah. tuggyátok mit? nézzétek meg reggel. isten álgyon titeket. -
Quantumleap #14061 Amúgy a Free Net Tv and Radio Player az, amit kerestem. Minden jel szerint a Fox 5 azonos a FOX-szal. Talán reggel 4-kor lesz. -
#14060 én csak depresszios leszek ... :\ itt van egy sarok ahol sírhatok -
#14059 akár -
Quantumleap #14058 Miről kéne írni? Hogy eret akarunk vágni a türelmetlenségtől? -
#14057 miért ne ? -
Quantumleap #14056 Mert reggel fél hatkor megyek melóba, és ha teszem azt négykor kezdődik, legalább jó kedvvel indulok el, mert láttam belőle valamennyit. -
akdestroyer #14055 meghalt a fórum??? holnap szökés, mivan? mindneki bebaszott hétvégén nemcsak én? :D:D:D:D:D -
#14054 Ha valaki perfekt angol akkor miért ne nézné meg?
Én is nézném ha érteném... -
#14053 minek kell élőbe nézni? -
(még szerencse, hogy szerdán nem lessz tanítás suliba :) hazajövök aztán...) -
#14051 itteni idő szerint holnap hajnalban.
ezt az előbb is megírtam,csak Quantumleap kiütött ^^ amikor meg újra el akartam küldeni,akkor meg azt írta az sg,hogy duplikált üzenet :O szóval,elképzelhető,hogy holnap vmikor majd meg fog jelenni a hsz-em ^^ (láttam már ilyet) -
#14050 Haverom unokatesólya kanadában lakik, náluk is akkor vetitik amikor USA-ban. A második évad egyik részét "élőbe" ill. inkább akkor láttam amikor ők. :D
/persze hangnak nem igazán volt jelentőssége... meg a kép sem volt szuper minőség, de nem számit / -
Quantumleap #14049 Amúgy most nincs olyan player, amivel lehetne nézni az adást? -
#14048 ja még csak ma vetítik amcsiba xD -
#14047 Bellick nekem nem hiányozna egy percig se de T-bag eléggé... -
Quantumleap #14046 Na jó, az túlzás, hogy nem lenne kit utálni, de a feszültség csökkenne úgy 40-50%-al. -
Quantumleap #14045 De persze az is igaz, hogy ha meghalna, akkor nem lenne kit utálni. Amikor meghal, akkor szvsz egyértelművé fog válni, hogy az adott évad az utolsó.
Akit kár volt kinyírni, az Abruzzi. Remélem, lesz valami abból, hogy ebben az évadban visszaemlékezésekben szerepel, mint újonnan leforgatott jelenetekben. -
#14044 most akkor mikor van rész? :D vagy már fent vannak torrenten? -
#14043 igen a hangja, durva -
#14042 hát T-Bag egyszerűen egy zseniális karakter, a hanglejtés, a mozgás,az arc,a cselekvés.....nekem naon bejön,egyszerűen jó a pb-ben.az egyik legjobb ott a top3ba... -
Hoz_Hun #14041 Sose értettem, hogy lehet kedvelni T-Baget. Azt értem, hogy van aki utálja Bellicket (hát nem egy jellem), de T-Baget kedvelni?!? Hát az egy gerinctelen, gyílkos féreg. Bellick legalább szórakoztatóan ostoba. Én őt azért birom, mert sajnálom akkora luzer.
Amugy szerncsétlen Bellick még mindig a foximaxi bőrtönben teljesítene szolgálatot, ha Michaelnek nem támad azaz ötlete, hogy megszöktesse a bátyát. -
Quantumleap #14040 Én is kérdezem, hogy tudtok-e erről valamit, hogy hosszútávúra tervezték-e?
Igen, Silas játszotta Zakkantat. -
#14039 ha eredetileg is hosszútávra tervezték a karekterét miért csak guest volt a második részben? :D
az a Silas a zakkant nem? -
Quantumleap #14038 Azt amúgy nem tudjátok, hogy a készítők eredetileg is hosszútávú karakterre tervezték T-Baget? Csak mert az első évadban lelegőször ugye a második részben tűnik fel, és ott még csak "guest star", az utána következő epizódtól lett főcímlistás. Azt tudom, hogy Silas Weir Mitchell is el akarta játszani. -
#14037 és mivan azzal amit nem mutattak,azaz a színfalak mögött történt?! -
Quantumleap #14036 De Bellick nem ölt embert. Maricruzhoz se nyúlt hozzá. -
#14035 bellick az hobó -
#14034 mert undorító... undoritobb mint t-bag...
ővele lehet üzletelni, de belickel nem mindig átvágta michaeléket is...
(adott neki vizet, az infokért, belick meg ment ruháért...) -
#14033 bellicknek? miért? csak egy csöves paraszt (ahogy most kinéz)... :) -
#14032 T-bag nélkül egyszerübb lenne/lett volna michaelék élete a soriban...
de kell t-bag...
balickre is hasonló igaz, viszont neki valamó kegyetlen halált kivánok -
Quantumleap #14031 Bár, ami T-Baget illeti, eddig nem olyan sokat produkált ebben az évadban, csak az egy gyilkosságot, meg az érzelmi megnyilvánulást az apácalotyónak. Ha esetleg a készítők kifogynak az ötletekből vele kapcsolatban, akkor inkább nyírják ki. Amúgy az is lehet, hogy Sammyvel akarják majd pótolni őt. -
#14030 "Teodoronak legalább van stílusa, jó a szövege, stb..nagy arc" ahogy mondod óriási vétek lenne kiszedni a soribol:D -
#14029 ennél jobban nem lehetett volna megfogalmazni :) 100%-ban egyet értek veled -
#14028 Bellicket bírod Tbaget meg rühelled ez érdekes
Igaz hogy Bellick nem ölt meg senkit csak egy sima suttyó paraszt, de Teodoronak legalább van stílusa, jó a szövege, stb..nagy arc. De mind a 2 KELL a sorozatba, nélkülük végleg elveszne a régi feeling. -
#14027 tbagre szükség van nagy arc,kell a sorozatba....nagy veszteség lenne-...birom a srácot nagyon:D -
Hoz_Hun #14026 Én azt a suttyó Bellicket bírom. Kiváncsi leszek mi lesz vele. T-bag meg már igazán megnyúvadhatna, de valami ritka csúnya módon. -
#14025 vihar előtti csend :D -
#14024 3 napja senki,pedig maholnap a nagy nap hiszen két részt láthatunk....:D