Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, mostantól legyen Paul ügynök.<#hehe>
ForzaInter
nem kicsit nagyon<#nyes>

Yo, Bitch!

desigo
NEm lehetne bevezetni,hogy a Kellerman szóért bünti járjon?

Nem kicsit uncsi...
#11773 meg ide ment😄

Ezt most nekem?

Válaszgombot...máskor...pls....

Atisz
😄DDD

Egyébként szerintem a készítõk nem fognak már Kellerman-nel foglalkozni... tuti hogy meghalt

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PyRex
Tudjátok, elõre röhögök, amikor majd feltûnik, vagy céloznak rá, hogy nem halt meg, micsoda flame-et fogtok kapni! 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Rockynhooo

<#duhos2><#idiota><#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

PyRex

<#ejnye1><#ejnye1>

Ha a 3x01-ben nem kapunk rá egyértelmû választ, megkeresem a módját, hogy vírusbombát küldhessek a készítõknek.<#eplus2>
meg kellerman sem halt volna meg...mindíg ez a kellerman...LoL..

For the greater good

De legalább akkor Abruzzi újra élne.<#smile>
Ja, Michael még mindig a leégett tetkórész miatt van szarban, mert csak álmodta, hogy Zakkant le tudta rajzolni.<#wow2>
és legyen olyan a történetvezetése is, mi? 😄 álmodtak, 10.-dik évad után felébrednek, még mindig Fox Riverben vannak, Bellick liheg a rácsokon kívül...
Érjen meg annyi évadot, mint a Dallas!<#hehe><#smile>
PyRex
<#whatever><#rolleyes>

desigo
Szerintem legyen még vagy öt évad
aztán majd utána meglátjuk 😊
II Rocky II
adatlap alapján nem kell egybõl igy beszélni.vater😄

24 - Exile -Nov.23

ismerem a junkiet, nyugi.

nincs hivatalos infó, tehát spekulálunk.

De, kedvenc sorozatom, de attól függetlenül nem nyalok be mindent, szerintem nem kell végtelenségig húzni, van ami jó egész kerekbe, most azt mondom hogy elég ennyi, lehet ügyesek lesznek és meggyõznek hogy a 4.-dik évadnak is simán have a go-ja van és akkor várni fogom.
Rockynhooo
Õ már a múlté <#gonosz1>

zaki
😄DD

ProGabe
ejjpasszekkkk
akkor milliomodjára:a lost az a bizonyos kivétel,amikor a készítõk mondják meg meddig tart.amúgy a nézettség "dönt"
de nem tépem a számat,inkább ajánlom a banner alatti egyik oldalt,nevezetesen a sorozatjunkie-t!sõt még pontosabb leszek:EZEKBÕL szemezgess kérlek!

és a lényeg:te bármikor befejezheted,ezt ne felejtsd el!nem kell megvárnod hogy a csatorna tegye meg helyetted.úgy érzed majd a 3-ik évad végén hogy neked így teljes a sori?hát akkor nem kell megnézni a 4-ik évadot.ilyen egyszerû!
és akkor ezt is még egyszer:ebben az esetben a last season=elõzõ szezon.kész.ennyi.punk tum!aki mást mond az nem ért sem az angolhoz,sem a csatornák "lelki világához"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

nem kell h indokolja

Lostnál sem indokolja, mégis megmondták, 2010 és ennyi, 6 évad, vége.

Én remélem hogy a last season erre vonatkozik, többet ebbõl nem tudom hogyan lehetne kihozni...lehet aztán évad közepére kiderül és mégis lehet...de már rég elvesztette akkor az eredeti prison break-et...lehetne mondjuk neki egy spin-offja, azt nem bánnám. de eredetit zárják le..új szereplõ, max néhány átmenekítése, ahogy spin-be kell.
szerintem elég lesz három évad, még tudtak egyet húzni rajta a SONA-val, mert akik nem bírták annyira a Manhunt-ot, azok visszakapták az elsõ évad fíílinget, durvábban, de utána nincs hova. Linc szabad, Sco is az lesz..Sona és cég mindent megtudunk....szóval van amikor tovább nem húzni....

attól függetlenül egyik legkedvencebb, de inkább csúcson temessem el mint kínlódva végsõ golyó
LOL
PyRex

Ki halt meg??

tommygear
dehogy halt<#mf1><#hawaii>
Rockynhooo
de kiderült h meghalt <#ravasz1><#idiota><#idiota>

PyRex
bokszolni akarsz, gyermekem? 😊

II Rocky II
<#boxer><#banplz><#mf2>

24 - Exile -Nov.23

PyRex
Jah... még az sem derült ki belõle, hogy Kellerman él. <#szomoru1>

<#mf1><#mf2>

Na most ki az egyszerû?<#smile>
II Rocky II
befejeznétek ezt a Kellerman meghalt témát????már kxrv@ra idegesit a f@azom kivan veletek.ok irhjatok a PB rõl de ne a kelermanról naon unom,de sztem máe is igy van ezzel.szal az õ nevükben is beszélek.elõre is köszi.csumi...a 17 perces filmbõl meg sajnos nem sok minden derült ki...várjuk a szept. 17-ei napot.

24 - Exile -Nov.23

Atisz
Pedig de 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Úgy van. Az elõzõ az a "last"/"previous", az utolsó pedig a "final". A befejezõ epizódok pedig amik általában az egészet zárni szokták és az esetek többségében hosszabb, vagy netán dupla részek a "season finale" megnevezés alatt futnak.

Hehe😊

Kellerman szerintem sem halt meg😄

Jajj, ugye látjátok a smiley-kat a hsz.-em végén? Nehogy valaki b*szt*tni kezdjen, hogy "egyszerû" vagyok! 😄
Kellerman meghalt!

És

24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tony Almeida is!

Punktum!<#boxer><#ejnye1><#vigyor0>
sweech
😄SA

tommygear
nem halt meg oszt kész
Rockynhooo
uram mennyire remegtek ezen 😄 majd kiderül ... annyira mindegy ... inkább beszéjjünk kellermanról <#szomoru1><#hehe>

Mármint mi az egyértelmû?

Hogy EZ AZ UTOLSÓ SZEZON, és összefoglalják az elõzõ évadban történteket, vagy pedig az, hogy AZ ELÕZÕ SZEZONBAN, és összefoglalják az elõzõ évadban történteket?
Rockynhooo
kellerman meghalt xd

Fyrex
annyira egyértelmû: LAST SEASON, és összefoglalják az elõzõ évad kulcsszavait... rosszabb mint a Kellerman vita.

nah mind1 ahogy érzitek

Avanti Crociati!

tommygear
ijóóó
Rockynhooo
dehonnnem

scorpeeon
de

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

tommygear
já ne mond má
ProGabe
igen!
nagyrészt felsorolásban használják a last-ot,ilyen esetben nem!ez persze ne legyen vita tárgya
mellesleg azt,hogy ez lenne az utolsó szezon,már rég tudnánk.de miért is lenne,hiszen a nézettség nem indokolja a cancel-t

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.