23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#14023 télleg 3. :D -
akdestroyer #14022 Ájájájájájáj! Ájjunk csak meg!.... Mi az hogy Kellermann halott??!!!! Ne idegeljél föl! Mindjárt jön Pyro aztán kibasz a fórumról, egy ilyenért :):):):):):P:P:P:P -
#14021 ja egyébként fura, hogy mindig cetlizget, ha beszél akkkor kint a tengeren csónakba nehogy lehallgassák őket stb...
aztán miko michael sona-ba kerül megy hozzá a telefon, lazán felveszi és beszélnek... holott körülötte van vagy 5-10 katona meg professzor stb...
Tényleg ki is hivta fel, hogy michael sona-ba van?
(nem emlékszem, hogy megtudtuk-e vagy nem) De mr kim halott kellerman halott... -
Quantumleap #14020 Azért KÉNYSZERnéma. -
#14019 a kopaszra gondolsz? hiszen az már beszélsz azota,vagy tévedek? -
Quantumleap #14018 Én azt várom már, hogy mikor lesz újra látható Mr. Kényszernéma Cetlifirkász. -
#14017 igaz, de azért már nem olyan bunko mint volt...
megváltozott, de nem feltétlenül jó irányba... :D -
#14016 Mahone is miért,mert a saját érdekét nézte,,,Michael a kulcs a kiúthoz,azért segit neki meg mentette meg...:) -
#14015 T-bag legnagyobb arc :D -
#14014 kimet rohadtul utáltam, buta f@sz volt, mindig játszotta az agyát hogy katona meg hogy ez egy háború ahol kellerman is csak egy katona...
Viszont érdekes hogy a "gonosz" egyéniségek a végére egész normálisak lesznek (persze nem mindenki)
-kellerman társa...
-kellerman...üldözte őket, a végén mindent bevalott
-sara apja nem nézte át lincoln aktáját, de a végén mikor megtalálta a bizonyitékot akkor hivta sarat... szoval ő is valamilyen szinten megváltozott...
-mahone eddig üldözte őket, most pedig elég normális (meg mentette michael életét stb)
T-bag ... számító rohadék, a telefont is csak a zsarolás végett lopta el...
-
#14013 Kül. tényleg, michael néha elég számitó alak. mondhatnám hogy mindig az érdekeit nézi csak, jó persze ez nem teljesen igy van mert van még pár ember akiért mindent megtenne, de amugy átvágja a többieket... ugyanakkor könnyű őt is bepalizni, meg szivatni... lásd: twener beköpte mégis kivitte...
-
Quantumleap #14012 Én ma a Brother's Keeper-t néztem meg. És megint eszembe jutott, hogy talán kéne a 3.évadba is ilyen előzményepizódféle. -
#14011 urammmmm...... :\
nézd ujra az 1.évadot, és rájössz Bellickel miért nem kedves! -
#14010 3. :) -
#14009 és nincs 2. évad :) -
#14008 pfuuu,tényleg...Kim b*szta el az egészet,ha ő nem jelenik meg,már rég nem ott vannak,és akkor nem kapják el őket. -
#14007 Mármint hogy ilyeneket csináljanak velük. Hogy bátnsák őket meg levetkeztessék, meg ilyenek. Szerintem rohadtul számító egy valaki. -
#14006 Amúyg mekkora hülyeség már, hogy Michealnek az a betegsége vagy mi, hogy mindenkin segít. Hát szerintem meg rohadtul magának való egy valaki. Ennél még engem is jobban érdekel az embertársaim sorsa, pl. én se Bellickkel se a többiekkel nem hagytam volna hogy ilyeneket csináljanak. -
#14005 hjaja ugyvan az ahogy mondja..:) -
#14004 Nem épp fel akartak szállni vele a hajóra, amikor jött Kim és a vízbe szórodott a pénz? Én valami ilyesmire emlékszem... -
#14003 háát,szerintem a készítők ezt igencsak elfelejtették :D vagy pedig úgy voltak vele,hogy mi felejtjük majd el...a pénzzel mi is történt?nem az volt,hogy a raktárépület mögé egy bokorba be lett dobva?utána ahhoz nem nyúlt senki sem,ha jól emlékszem.tehát ha mákjuk van,az még ott van :) -
#14002 Délután néztem az első évadot és eszembe jutott westmorlend, a pénze, meg a lánya...
A péz eltünk... de michael megigérte hogy elmegy westmorlend lányához...
(akinek max. hetei voltak hátra, fox riveri szökés óta pedig eltellt már pár hét)
Igaz most más gondjai is vannak michaelnek meg vefog vadulna ha megtudja, hogy sara.val mitőrtént, de attól még megkellene tartania a szavát...
-
#14001 igy van ha elkésziti vki akkor meglessz,de ha nem csinálja meg senki akkormitsem ér a szavazás+egyetértés:D -
Quantumleap #14000 De most akkor mi a helyzet a bannerban Sara LJ-re cseréléséről? Néhányan már szavaztunk rá. Vagy mostanában nem jár erre a bannerszakember? -
#13999 kösz -
#13998 anno mikor a tiedet megláttam akkor a tiedet is megdicsértem...
meg álltalában vélemény nyilvánitok a logokról...(csak pozitivot mondom)(bár lehet mindegyik jó, izlések és pofonok ) -
#13997 fidelj a smile-t :Dvicc vóót amugy :D -
#13996 menyomi -
#13995 ja azér van büntipontod -
#13994 mert flémeltek folyton ... :\ -
#13993 ez mér nyali...?? -
#13992 dikmá hogy nyalizik:D -
#13991 atom a logod -
#13990 -
#13989 HM! -
#13988 Már megint elmarad azért nincs sehol a 6. rész?
Akkor jövőhéten dupláznak? 6.-7. rész lesz egyszerre? -
#13987 jó de ez igy gáz... lecsó a king, ő meg tudja hogy michaelnek "fontos" james... (bár lehet azt hiszi, hogy.... :D )
meg aztán (ha jól tudom) szobatársak is...
Egyébként szoktátok nézegetni a falakat? itt ott elég pofás grafitik vannak...
kint az egyik fal van jól megfestve, meg michael előző cellája volt jó... -
#13986 :D
tudod miért nincs magyagórszágon baseball? (miért csak a tv-ből nézzük)
gondolj bele mivan a foci meccsek után... szarrá vernek mindent és mindenkit... milenne a baseball mecs után... minden szurkoló kezében baseball ütő (bár legalább valami jót is láthatnánk a tv-ben nem csak a emklámokat meg az agymosást...) -
#13985 #13962 -
#13984 sztem meg meggyanusitjak oket hogy szovetkeznek es ugy kell tenniuk mint akik nem csipik egymast