Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Eddig valóban nem jött be, most már bejön. Szegény Scofieldet már most sajnálom, nem lesz nagy happy end így a vége az biztos 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

desigo
Hiányozni fog a buta nézése 😊
Nem jön be? Ez érdekes.
Munch
hát én nélküle nem leszek hajlandó nézni.

én örülök a hírnek...
scorpeeon
Nem jön be az oldal, de sejtem mi lehet ott. Ezekszerint Scofieldnek nem fog összejönni a sorozatban Sarah megtalálása...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Basszus!

http://www.sorozatjunkie.hu/2007/09/08/sara-tancredi-tovabbi-sorsa/
Ugye ez az oldal nem teljesen megbízható? Remélem.

Sarah Wayne Calles Out of Prison Break
Szerintem az évad feléig.
desigo
Szerintem ott lesz jópár részt...
Mint észrevehetted, a spoilerben a 24-rõl írtam.
Herr Lehrer
áhh PB-be soha semmi nem szokott közbejönni 😄

Your suffers will be legendary even in hell!

scorpeeon
Ugyanmár, 1 napig lesz csak abban a börtönben (ha valami nem jön közbe).

II Rocky II
jaja meg egy két friss hir és kész.legalább értelmes lessz a topic.😊akarom mondani lessz értelme a topicnak.a 17 mines részbõl én arra következtetek bár lehet rosszul,hogy Scofield felbuzditja a sok elitéltete a és a segitségükkel fog megszökni vagyis kitörni.hiszen a "fõman" is mit mondott?"Igen, képesek lennének
követni egy ilyen embert.
"és "Istenként tisztelnék." szal lehet lessz vmi sõtt....várom naon a 17ei napot az hétszentség.😊

24 - Exile -Nov.23

PyRex
ok, akkor inkább pangjon a topic még 2 hétig. ^^

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

idõkitöltés..mindjárt jön s03, és máris nem Kellerman lesz a téma.
ProGabe
de ti a lényeget nem értitek a mi problémánkban:

ugyebár van a 2 oldal(meghalt,nem halt).az teljesen rendben van,hogy 4 hónappal ezelõtt még megvitattuk mi történhetett,aztán jöttek a poénok.de ez megy azóta is,és k.rvára idegesítõ!lesz.rja már mindenki hogy meghalt-e vagy sem,csak valaki a poén kedvéért(leírom mégegyszer:4+ hónap után már nem az!) egyik nap úgy gondolja hogy ideírja:"kellerman nem hót meg,hahaha"
pontosabban ezt teszi akkor,ha van valami értelmes hír,amit ezután mindenki szépen el is felejt,mert megy a vita

ebben a témában én már biztos nem írok többet,de azért még így utoljára megkérek mindenkit:ne poénkodjon már ezzel,mert teljesen értelmét vesztette a dolog!sõt,már semmi ÚJAT nem lehet írni egyik érv mellett sem :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Atisz
És ez nem volt elég egyértelmû? Vagy lekváros bukta volt a puskákba töltve? Mert akkor lehet hogy tényleg él...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PyRex
Azért az, hogy "a szívünkben él", vagy az, hogy a Kellerman-t alakító színész HUNCUT MOSOLLYAL benyögi, hogy "vagy meghalt, vagy él", az azért nem ugyanaz. Utóbbinál az interjú mikéntje miatt lehet sejteni, hogy hallunk még róla.

desigo
Háhá

11 nap 8 óra 22 perc múlva kiderül

remélem 😊
jó, de beszélt elõtte valakivel, aki felvilágosította milyen hely az a Sona, kérhetett volna azért tõle pár százast...
Ja, elvégre érdeklõdött, hogy nem-e megtalálták az elúszott lovét.
desigo
Talán azért nem adott neki pénzt mert nincs neki egy vasa se...
Az Aliasban sem tuti, legyen az akár fejlövés. Ezt nem is szerettem benne.

Javítsatok ki, ha tévedek, de nem arról vakerált itt valaki, hogy évad közben nem változhat a korkarika?<#wow2><#smile>
Mert a fia jól van ott ahol van, fia is mehetett volna hozzá. De nem, suli, éli életét. És azért az öcsike viszont kakiban van, és azért hálával tartozik neki, nanáhogy marad.

Én azt sajnáltam, hogy amikor meglátogatta édi-bédi Sco-t a SONA-ban miért nem adott neki kis (sok) pénzt??? Hogy valahogy kibekkelje az idõt ott.
Szvsz egyedül a Lostban nem tuti a halál 😄DDD

Kellerman meg most Private practice-ozik, tehát ha él is, maximum megemlítik majd, nem fog a színész jáccani.
a halála elõtt?

tehát megdöglött 😄DDD
scorpeeon
Úgyis meghalt 😊 Na mind1. Még ami eszembe jutott az elsõ 17 perc kapcsán az az, hogy többen megjegyezték, hogy nincs benne a fõcím. Vszínûleg azért nincs benne, mert még nem csinálták meg vagy nem akarták, hogy lássuk. Viszont sztem megvan a helye, hogy hova lesz betéve. Sztem 2:50-re.

Én azt furcsálom, hogy Linc az elsõ 17 perc-ben nem szalad a fiáért. Pedig mostmár elméletileg megtehetné.

Egyes naívak szerint ez már csakis azt jelentheti, hogy él. Hasonló tészta van a 24 háza táján is. (24)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott a készítõk azt mondták: "Tony Almeida él a szívünkben." Majd késõbb hozzátették: "Akinek a halálát nem mutatjuk egyértelmûen, annál van esély arra, hogy még él." És a rajongók egy része már ennyibõl százszázalékra veszi, hogy vissza fog térni.

Milyen jó is (másfelõl meg rossz) lenne, ha az életben minden így mûködne: Ha valamire esély van, az tuti bekövetkezik.<#wow2><#vigyor4>
Majd meglátjuk. A vak is azt mondta.
sweech
meg a neminterjú szerint is

Rockynhooo
<#idiota><#idiota><#idiota>

Sg-t olvas , elmondta nekem a halála elõtt😄DD

valóban nyitva ez a szál akkor , az interjú szerint!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

B*ssza meg már maga Kellerman is kezdi 😄
[email protected]
Erre az e-mail címre írjon, aki szeretne részt venni egy szökés rajongói film elkészítésében. Részleteket majd annak mondok, aki úgy dönt, hogy részt vesz benne. J, és ha lehet csak budapestiek jelentkezzenek, mert a filmet is itt forgatjuk.
Sziasztok!
Rendszeresen olvaslak benneteket,de nem tudtam megállni,hogy ne írjam le Jó fejek vagytok mindannyian,fõként a Kellermanos témával! tudjátok az embert vidítani! de rendesen!
Van egy nyúlfaroknyi interjú vele,és hát Õ is azt mondja: Kellerman vagy meghalt,vagy nem!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ef2oK9G5mCI&NR=1

Hála ez már nemsokára kiderûl! Addig is jó találgatást,meg kitartást!

REALista
Szellemet láááátok!!!<#wow3><#wilting>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
<#idiota><#idiota><#idiota>
holt

scorpeeon
Nee! Feltámadt! Pedig biztosan halott volt! Valaki lõje le!

PyRex

Na most má' aztán elég legyen belõlem!
Élek és kusi van! :pppp

II Rocky II
mért kéne? lehet van friss hir.itt a 17perces elõzetes.naon jo. szereplökrõl tudunk meg ezt s azt.naon jo...csak egy a gond h k**** atéme nap mnt nap.sõt az se vona gáz h egyszer vhogy feljön,de akkor ne 20-30 hsz mindennap arra épüljön aztán h mivan kellermannal.szal ez a gáz. nah mind1.felõlem lezárva.

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
dehogy kell

Megoldás egyszerû:

Évadközi vetítésszünetekben és két évad között be kell zárni a topikot.
Sose én hoztam föl, ne engem pisztergálj!<#ejnye1><#vigyor0>
Szólj ha robbant a vírusbomba!<#mf1>

Tűzijáték szép a tűzijáték jó, de miért durran ekkorát? :) www.pyroverzum.hu

ProGabe
akkor nem kell írni semmit,ennyi.egyszerûen tiszta óvoda az egész topik.nem bírtok lekattanni róla,egyszerûen hihetetlen.
jól írta Rocky:látom 20 új hsz,gondoltam valami érdekes,értelmes infó.erre megint K ügynök.meg lettetek KÉRVE hogy hagyjátok abba,de mint a hülyegyerekek,folytatjátok hétrõl-hétre,sõt most már hónapról-hónapra!felfogtátok,belegondoltatok egyáltalán,hogy ez egy 4+ hónapos "poén"!?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kijaza Kellerman, meséljetekmár róla, lesz-e harmadik évadban meg ilyenek.<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>
pc killer
Vagy meghalt vagy nem.Ennyi.<#idiota>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Sok érdekes dologról nem igazán lehet írni két évad között.
Rockynhooo
Kellerman

II Rocky II
ketten vagyunk már...nemtom nem lehet h van aki elment innen mert idejön azt hiszsi vmi érdekes hszek érkeztek mire elolvassa rájön hogy megint akellermanrol van szó...:S szal átkozottul unalmas.eleinte jo poén volt meg minden,,,de még most is ezen lovagolni.lol...csiszta ovodás. sztem.de haitt pár embernke ez öröm h kell. él vagy hal téma akkor tõlem....tegyétek irjátok.

24 - Exile -Nov.23