23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Attila8805
    Victorpictor
  • Fido4life
    Itt a felirat ! Köszönjük Victorpictor !
  • ForzaInter
    fasza... ma sem nézek pbt.v
  • hunbasser
    egyelőre még sehonnan.5 percenként ránézek a hosszúpuskára,hátha időközben elküldte victorpictor a feliratot feltöltésre,de egyelőre semmi.tehát,várjuk,hogy a szokesfan.hu újra üzemeljen
  • hunbasser
    Karbantartás miatt zárva
    pár perc és jövünk vissza a felirattal, de nem bírja a vas a rohamot, segítünk gyorsan ... lécci két három perc türelmet! Köszönjük! jani
    Fórum: www.szokesfan.hu/forum/index.php
  • gabo91
    hpnét lehet feliratot szerválni?
  • hunbasser
    íme itt a meglepi: Victorpictor leszámol a szokesfannel beetet minket,hogy már kész van mindjárt,meg minden,aztán sutty,install.php-val máris véget vet az oldalnak :D

mielőtt még valaki komolyan venné,csak viccelek...
  • hunbasser
    de gáz,szokesfan-en még az install.php-t sem törölték ^^ még a végén valamelyik suttyó akciózni fog(mondjuk eléggé elvetemült,aki ilyet csinál...)
  • hunbasser
    ahogy olvasgattam a fórumot,igencsak leterhelte a sok [sípolás],egyfolytában nyomogatják az F5-öt :\
  • Attila8805
    Lol tényleg meghalt:D
  • ForzaInter
    paff
  • hunbasser
    kész,kinyírták a szökésfan-t XD
  • Fido4life

Photo Finish - Kész
  • Abruzzi
    A 7. részből én a HDTV xvid xor-os verziót szedem, de semmi olyasmi nincs odaírva h repack v ilyenek, akkor ez most így gánya?:S
  • kill3r21
    énis ezt tartom valoszinünwek :D
  • hunbasser
    ehh,pont az előbb néztem,és akkor még az 54% volt kiírva,és alul ott volt,hogy amiről fordítja,az nem teljes sub,30 perctől hiányos,vagy vmi ilyesmi volt,és lehet,hogy csak később lesz kész,de mostmár így kicsit jobb :P

Vamonos - meglepi :) <<< tehát ez azt jelenteni,hogy nem tudja,mikorra lesz kész ^^ gondolom holnap ilyenkorra az is készen lesz(vagy a meglepit tényleg komolyan gondolja?az is elképzelhető,hogy már más fordítja neki,azt ő meg csak kijavítja benne a hibákat,és 1-2 óra múlva meg már az is fent lesz :D)
  • desigo
    lassan kész a felirat:

"

Photo Finish - 99%
    Vamonos - meglepi :)

Körülnézek, van-e teljes angol sub és kiegészítem az enyémet, ha nincs, akkor jön a fülelés és az időzítés."
  • skinnyman
    Az első rész már megvolt, nagyon durva rész volt, és a vége még durvább, egyre kiváncsibb vagyok hogy mi lesz itt még.
  • hunbasser
    :DDD mégis csak jó az,ha izugulni kell egy hetet a részek közt :)

no majd december valahánytól izgulhatsz cirka 3-4 hónapot is ^^ szvsz akkor megnézem az eddigi részeket,minden nap megnézek egy részt(persze az 1. és a 2. évadot is az "eddigi részek" kategóriába értem :))
  • gabo91
    szvsz jobb ha egyesével vannak a részek... ugy már nagyon várom, és tudom értékelni azt a 40-45 percet itt meg csak menézem és jön a következő egyből... nincs miért izgulni, oylan mintha a másodikra nem is kellene várni, tehát nem tudom értékelni...
    szvsz...
  • hunbasser
    ááá,de felcsigáztál :D azért én megvárom a feliratot,nem szeretnék lemaradni semmiről sem(szókincshiányosság rulez)
  • kill3r21
    nah jó én nem mondok semmit ez a két rész világi volt....de asszem szivesen megkövezném az irót...3x45 percig fullon bennem az adranalin..igen kemény volt :D
  • II Rocky II
    sztem nem kel külön,mivel sztem mindenki egyszerre nézi meg..szal egyserrre a kettőről nyom véleményt.
  • gabo91
    ja tényleg...
    amuigy 6.-hoz volt
    7-nek most állok neki, csak áramszünet volt :S
  • Quantumleap
    Szerintem amíg nincs kész a felirat mindkét epizódhoz, jelezhetnétek, hogy melyik epizódhoz spoilereztek.
  • gabo91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    elirtam... nem jamest vágja le, hanem a melette áló "kutyááját"... lopott a szivarjából
  • gabo91

megölik az ujfiut... jamest gyanusitják lecsoék... michael megtalálja a vért a falon, meg egy kést mahone cellájában... elmegy hát lecsohoz, hogy elmondja neki a dolgokat... lecso kilép a párkányra, abban a pillanatban nyilik a kapu, mahone kifeszül... jöttek érte fbi-os cimborjái... lecso bevadul és vitázik michael-el és jamesel... jamest lecsúrják...
    közben linc öszeveszik susan-al... susan bevadul beviszi a kést nejlont fehéritőt, és apritaná Lj-t mikor hivja linc...
  • Grave Digger
    Megnéztem a repackot, nincs hibája:) Jó részek voltak btw:)
  • a.carkey
    Az egyik verzió a hírek szerint ismétel 5 perc után ... Gondolom a repack a jó. Felirat is vsz ahhoz lesz.
  • Flamer
    #14072 mi a hejzet?
  • gabo91
    lecsonak a kezét nézzétek majd meg... levan rohadva neki, :) szvsz elégette
  • Quantumleap
    A 6. rész felirata várhatóan ma este 7-8 körül készül el.
  • gabo91
    igen erről volt szó...
    6-os és a 7-es epizódot is tegnap/mar adták le.

#14071: nem szedték kettő, csak két részt adtak le egymás után...
    22részes volt eddig mindegyik évad ennek is annyinak kell lenni, meg 40-45 percet be kell tartani... :)

nincs semmi extraság igy, csak ami előzőhéten elmaradt aztis most adták le...

(hajnali fél 6 kor nekiálltam tőlteni, 300 mega lent volt, most jön a többi :) már alig birom kivárni...
  • Flamer
    Prison.Break.S03E07.HDTV.REPACK.XviD-XOR

valaki tudja mér van repack? :o most néztem. :C
  • Flamer
    soha. :D

látom ketté szedték. aszittem egy nagyba lesz. :|
  • grebber
    Azvan igen !
  • grebber
    Most dupla rész volt vagy mi nemvágom :( ??
  • II Rocky II
    te nappal alszol?:O
  • Rockynhooo
    :\
  • gabo91
    #14056: nem volt másnap/aznap sulim, csak azért csináltam meg... valamikor aludnom is kell :)
    #14054: köszi, marha boldog lennék ha az első mondatod első fele igaz lenne rám. :) "Ha valaki perfekt angol "

egyébként azért néztem meg mert volt rá lehetőség, másrészt igaz hogy semitsem értettem belőle, (csak amenyit láttam képekből) de ha felirat még nincs akkor is ltöltöm és egyből megnézem...
    tehát majdnem ott vagyok...