23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • II Rocky II
    sry beragadt a caps lock:S
  • II Rocky II
    MIVEL A TOPIC A PB 3 ÉVADJÁROL SZÓL AKKOR A BANNER IS SZTEM LEGALÁBBIS ARROL SZOLJON.
  • Abruzzi
    Én azt nem értem mit agyaltok ti ennyit ezen a banner dolgon :D Belépsz épphogy meglátod aztán olvasod a hozzászólásokat, esetleg írsz egyet aztn heló mész is :D de nem nézegeted h deszép....zal kb engem az sem érdekelne ha egy takarítónő lenne a banneren..de mindegy.
  • II Rocky II
    na azért ird már le rendesen a neveket...nem lecso hanme Lechero.(olyan nehéz?!)amugy meg igy van elvágta a torkát mert bizony lehet mondani akarta hogy ki volt a szivaros bünős,de nme azért vágta el a torkát mert nem akarta hallani hanem megakarta ölni és a készszurás még nme végzett vle szvsz ezért vágta el a torkát is..amugy bannerba meg hát ja azért első évados kép mikor a 3diknál járunk..meg a nap is hibás..hát inkább kikéne törölni...jo a banner tetszik,de ezaz egy baj 1.évados kép a 3bi?:S nem stimmel kicsit. :)
  • gabo91
    lecso elég ostoba ember, samyvel játsza a "jótesó" szerepet, holott szemi úgy b...a át ahogy nem szégyelli...
    (meg ugy alápjában, mindenkit megver, kirabol átvág)
    szivarnál pedig mikor leszúrta a gyereket az valamit mintha akart volna mondani, erre gyorsan elmetszette a torkát... nehogy olyant halljon ami nem esne jól neki... (pl. nem én voltam, hanem samy)
    remélem, hogy T-bag elteszi lábalól azt a samy gyereket, rettentően utálom. michael-el is mindig bunko, fenyegeti álandóan, meg t-bag fejét sem birja...
  • Quantumleap
    A bannerba kéne Sco meg Linc mellé egy origami daru áthúzva, alá pedig egy csirkeláb. :D
  • PyRex
    szerintem sem Mahone tette.
    Mahone szerintem amúgy meg fog lépni...
  • PyRex
    hát már elnézést, de olyan banner tutibiztos nem lesz, amin csak Sco meg Whistler van. Vagy marad Sco meg Linc, vagy legyen olyan, amelyiken mindenki, de Sco meg Whist teljesen értelmetlen és logikátlan.
  • Abruzzi
    Te hogy nézed a sorozatot? csak t-bag akarta h azt higyjék h sammy tette, ezért adta sconak a gyűrűjét h dobja bele a vértócsába és akkor gyanúba keveri......de sco a véres kést mahone ágyánál találta...szvsz vagy whistler vagy mahone tette...de nem tökmindegy amugy??
  • Fatanur
    sztem is jöhetne Whistler, még egy ideig ő is "főszereplő"...
  • Quantumleap
    Franc bele! Jövő heti rész után szünet januárig!
  • ancsie18
    Seeley! Ha ez fontos neked, én is igennel szavazok! Legalább mi lányok tartsunk össze!
  • II Rocky II
    akkor mutathatták volna már akkoris mikor elsőre jöt a néger csak Mahonért...:)mind1.
  • Quantumleap
    Jav.:

Cserjenko=Lechero
  • Quantumleap
    Na ne etess! Azt a szivart Cserjenko a szivarlopás miatt szúrta le, a gyilkosságot magába lerendezte, hogy Mahone tette (holott szvsz valójában nem).
  • Flamer
    nem baj hogy már kiderült hogy az a samy vagy kitette? mikor lecsó megtalálta aszivart.. akkor leszurta a tagot aki szerinte volt csakhogy a szivar azé a másik gyökéré volt..

szóval ez.. 100%.. nem értem miért mondjátok még mindig hogy Mehone vagy Whistler.. :D ti hogynézitek a sorozatot?:D
  • Abruzzi
    Bocs, tudom hogy már nem ez a téma, de akkoris muszáj megemlítenem...

Mindig a previouslyban mutatták az olyan részeket mint pl most Mahone irodája..ezé previously...mert emlékeztetnek arra h mi történt az előző részEKben, és nem részben!!! És tényleg azért emlékeztettek rá hogy tudjuk mivan...én is nézem elsőre h most mér fontos ez a jelenet a 2. évadból, de ha nincs akkor lehet nem tudtam volna ki a ez a feka csaj aki jön Mahonehoz..ennyi.
  • II Rocky II
    na a bannerba télleg jolenne 3dik évados képet betenni:)Akkor tuti nem hal meg T-Bag akkor már lenne róla cikk:D mint Sararol is volt,nemde?illetve Bagwell sztem megszökik velük..bár érdekes,hiszen láttuk a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    képet a traillerből hogy Sco meg Whistler kapszkodik a gépre..,de hát atool máshogy is lehetmenni,sőőőt...
  • AntiHero
    Én se értem:D
  • Seeley
    félek csak én szavaznék igennel :D

"JA monday márt át írtam majd feltöltöm. Idő pont az mennyi is pontotsan?"

oké, elvileg magyar az anyanyelvem (ezt azért többen vitatják) de ebből semmit sem értettem :O :D
  • AntiHero
    Jó meglátás::)
  • AntiHero
    Megoldható, de csak akkor ha megszavazátok:D

JA monday márt át írtam majd feltöltöm. Idő pont az mennyi is pontotsan?
  • Rockynhooo
  • ancsie18
    Hát ha nagyon kötözködni akarok, annyit mondanék, hogy Scofield itt még az első évados börtöncuccban van, gondolom az egész kép akkorról való, azért is van thursday a monday helyett.
  • akdestroyer
    tényleg felejtsük már ezt a "láw eyecandy whistler" dumát... ugyis mindjárt átáll, meg kiderül hogy gonosz, azt kész, majd lehet utálni.:D:D
  • Seeley
    abbahagyom...

...ha betesszük bannerba :DDDD

najóvam télleg :P várom nagyon következő heti részt. Most akkor utána lesz szünet? a junkie szerint a sztrájk miatt igen :O
  • Seeley
    háde télleg :D

amúgy alig találok képet Whistlerről, basszus degáz :-(
  • PyRex
    na most egy picit kezd uncsi lenni a láv whistler. elhiszem, hogy tetszik, de please... :)))
  • HTSMarci
    nem lesz semmiféle szünet(legalábbis a 10. részig tuti), nyugi:

KLIKK
  • tommyg
  • akdestroyer
    sztem valami olyan befejezés kéne hogy robbanna egy atombomba a sona-ba, és meghalna mindenki. és vége. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D. és ott lenne az utolsó képkocka a 3.évadból, hogy a sok hulla között fekvő, (mr.eyecandy:D) whistler hasából kibújna a kis alien, és közben a kopasz fószer lenne az alien anyakirálynő.... és itt abbahagynák. aztán jöhetne a 4. évad:D:D:D:D:D:D:D:D. kérem a bannt:D
  • ForzaInter
  • Seeley
    jó az új banner :P Lincet kicserélnénk láv Whistlerre és álombanner lenne :D
  • Seeley
    vagy nem, hullani is kell a népnek, mindkettő alkalmas a halálra...
  • hunbasser
    de :P

Antihero:nekem is nagyon bejön a banner,csak szerintem pont a legrosszabb képek ezek Scoról meg Lincről ^^ ha lehetséges(tehát ha megvan még a psd fájl),akkor szívesen megnézném a bannert más képekkel is.

persze,így is jobb,mint a másik(túl zsúfolt volt,és szvsz nem nagyon volt benne túl sok ötlet :S bocsánatot kérek ezért az előző banner készítőjétől :D)
  • PyRex
    Amúgy jó a banner, de nem Monday? :)
  • PyRex
    Hmm, kiírnák az egyik legjobb karaktert a sorozatból? Sokan nem néznék tovább szerintem, mert megnyugvással töltené el őket, hogy "na ok, ez végre meghalt". Kell tartani a feszültséget az emberekben :)
  • hunbasser
    ki lenne az?Sammy? :D bár az elképzelhető,hogy mondjuk lop(vagy csak ráfogják,hogy lopott) és akkor meg kell vkivel küzdenie,ahonnan nem kerülne ki győztesen...benne van a pakliban ez is.vagy csak simán bennmarad a sonában,de nekem van egy olyan érzésem,hogy t-bag szökés közben fog meghalni :D
  • PyRex
    Bááár, még az is megfordult a fejemben, hogy most, hogy Bellick-et megpróbálják megszerettetni velünk, azaz inkább megsajnáltatni, nemsokára ki(ny)írják...
  • hunbasser
    áhh,ennyien csak nem lesznek... :D