23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • ancsie18
    Figyelj csak, ha belépsz a FOX PB-s oldalára, ott a biosra, akkor van Scofieldnél meg Linckét elég hasonló stílusú arckép, azokat nem lehetne berakni?
  • ancsie18
    Hát... ööö... maga a háttérkép jó, csak a képeken, főleg a két csajnál meg Sucre-nél nagyon látszik, hogy össze lett pakolva. Nincs egyátalán 3. évados csoportkép, ahonnan egyben berakhatnád őket?
  • ForzaInter
    best
  • AntiHero
    Még 1:D

U.I.: Nem nem rakom scot középre....:D
  • Atisz #14304
    De ilyen rács a Sonában van Fox Riverben "picit" masszívabb volt :P
  • szilvalé
    Jahh és ez a banner teccik..cuki Szkó, cuki Linc.. ennyi.. (befejeztem) :D:*
  • szilvalé
    Eccsém vazze, te a Holdon élsz??? Már ezer éve van felirat a 7-ik részhez..Kicsit körbe kéne nézni, nemde???
  • Shaman
    ha megnézed ki van a rács előtt,s ki a rács "mögött" akkor rájössz,hogy első évad:-)

hacsak nem a börtönből belülről nézzük a képet :-)
  • gabo91
    Van alapja annak amit mondasz. Most, hogy két részt láttam egymás után, igy a második szinte már nem is érdekelt... nem értékeltem anyira, mint mikor két hetet vártunk egy részre... (Nem tudom pontosan megfogalmazni a mondani valómat, de valami olyasmi, mint a közmondás, Ha valamit könyen megkap az ember akkor nem túdja értékelni)
    Az első évad okés, a második hozzá tartozik, mert fox riveres ügy még. Most ez teljesen más helyzet, olyan számomra mintha ez lenne a prison break 2

Egy idő után, már kilehet számitani, hogy mi fog következni, meg most már nics anyi főszereplő aki kieshet. Viszont azt sem akarom, hogy vége legyen.
    Enyiből jónak találom azt a több hónapos szünetet is. Ha netán esetleg valami csoda folytán lenne 4. évad akkor elötte várhatnának hoszabb időt, vagy akár pár évet, hogy ismét felkeltse majd az emberek érdeklődését, úgy mint az elején.
  • ForzaInter
    nézegettem bannerjaidat, majdnem mind jó, csak pont PB-sek nem teccenek.... sztem olyasmi kéen mint a Heroeses... háttérbe börötn és ugy szereplők rajta az lenne legfaszább, de nem szólok bele, te tudod milyet csinálsz, én még ilyet se tudok:S
  • AntiHero
    Ezen 1 első évados kép nincs:)
  • ForzaInter
    ezis túl első évados:P
  • AntiHero
    NEW BANNER:

• II Rocky II
    átkozottul nagy poén volt
  • Quantumleap
    Töltsd le a magyar feliratos oldalról!
  • sztyui2
    ÁÁÁÁ. Elegem van. Tiszta ideg vagyok. Nincs senkinek magyar felirata a 3. évad, 7. részhez? Nagyon kéne. Nem tudok várni. Ti láttátok? Ha igen, akkor nyomjátok már azt a feliratot plz.
  • Quantumleap
    Beszéljünk inkább Kellermanről?
  • ancsie18
    Igazad van, az se jobb... Csak ritkább, mert az csak Seeley-nak a mániája... Csak unalmas már, na... Minden rész utén előlről kezditek... Nekem legalábbis roppantul. DE! Nem rólam szól ez a topik, senki sem áll szánékomban megmondani, mit csináljon, ez csak olyan segélykiáltás volt , mert engem már eléggé zavar ez a dolog.
  • AntiHero
    OK kihívlak. [csirke láb]
  • sztyui2
    Szevasztok. Van valakinek a Szökés 3. évadjának 7. részéhez magyar felirata? Victorpictoré kéne, de nem találom sehol. A többi meg szar. Ha van valakinek, akkor linkelje már be légyszi.
  • precision
    érdekes, a lányokra nem szóltál rá, akik "láv szkófildeznek" meg "láv visztlereznek"
    nem mintha a lelkembe gázoltál volna, de nem hiszem hogy ez a téma annyira távol állna a sorozattól, és nem értem a felháborodásodat
    de ha zavar szólj csak nyugodtan, nem fogok ám többet írni akkor :)
  • ancsie18
    Gratulálok hogy 2 hónap alatt nem sikerült megbeszélni, ki a szebb, a jobb, a ... Komolyan mondom, mint az óvodában! Kell valakinek WC-re menni? Ne segítsek?!
  • szilvalé
    Nem könnyebültem meg...azon izgultam végig, mikor lesz csók, szex, esküvő, gyerekek...:DD de ez a lefejezés most derékbatörte az álmaim, illetve Sco álmait Sebaj..lehet Sara megkeresi a fejét és minden folytatódik tovább
  • precision
    nálam pont fordítva van, olyannyira hogy a gonoszcsajszikát egyáltalán nem tartom szépnek, sőt...
  • II Rocky II
    haggyadmá a gondoszcsajszika is elég jo a vistlerné nem egy nagy szám.... :)
  • precision
    kell vmit csinálni a jövőhétig :D:D
  • PyRex
    looooool neeee megint kezdődik az eyecandy ... :D
  • barnie1990
    Csak Whistlerné maradjon,a többi nem is érdekel.Micsoda nő az...
  • precision
    De gonoszak vagytok... így is férfiuralom van a sorozatban, még azt a kevés eyecandy leányzót is sajnáljátok tőlünk mi? :P
  • Seeley
    reméljük Mrs. Whistler is csatlakozik Sarah-hoz, akkor :DDDD
  • Seeley
    én tényleg nem sírattam meg, csak azt amikor Sco emiatt szomorkodott. Nem volt már fontos funkciója a karakternek és kiváncsi vagyok így milyen irányt vesz Sco karaktere is, hátha előjön belőle az állat :D
  • precision
    jó ez a banner, legalább nincs rajta annak "főnökcsaj" idegesítő ronda képe :)
    bár Ms. Whistler rajta lehetne :)
  • PyRex
    jajj, télleg, ti lányok picit legbelül megkönnyebbültetek, hogy Sara kikerült a sorozatból :))
  • szilvalé
    Hát ez a banner sztem is túl első évados..Még a Sconak is tök kölyök feje van, ami mára kicsit átalakult. De a csajokkal egyetértve "láv Scofiled" Jahh..és olyan édi volt, amikor megtudta, hogy meghalt a Sara...szívbemarkolósan csajosansírós és úgy megvígasztalós..
  • R0sc0
    lehet :D
  • PyRex
    akkor fura ember vagy, mert éppen amiatt nézik milliók a sorozatokat :)
  • R0sc0
    pont ez az egyik baj szerintem hogy már annyi benne a fordulat hogy a nézőnek herotja lesz a sk fordulatbol és nem látja a végét :) ugy gondolom hogy a sok forudulatnak ellenére meg kell hagyni hogy a néző lássa hogy mi is lesz a vége a sorozatnak. Legalábbis engem a végeláthatatlan fordulatok nem kötnek le :)
  • PyRex
    nem tudom, szerintem nagyságrendekkel izgalmasabb, mint az 1. évad...
  • R0sc0
    nekem ez a 3. évad már nem tetszik. Az első és a második évad az bejött de a 3. már beleesett a sikersorozatok hibájába, mégpedig abba hogy nem tudják abbahagyni mert még igy is sok lovét hoz. Ellentétben egyre elérdektelenedik :(
  • AntiHero