23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Seeley #14348 lehetne egy R.I.P. banner is -
#14347 nem értem mit szeretsz rajta,Kellerman szerintem sokkal jobb volt,ha már a negatív személyekről beszélünk...bár a végére ő is jó lett -
#14346 nem aza banner lesz amugy:D -
Seeley #14345 fenét, én rühellem, csicska..ne ő legyen középen. -
#14344 T-Bag a lekjobbb -
Seeley #14343 jó, de nemár faszkalap T-bag legyen középpontban..hanem Scofield...Whistler drága jó helyen van. -
Seeley #14342 engem nem zavar, láv Szkófíld és láv láv Visztler
amúgy női szemmel a csajok: Visztlerné (sicc!) jobb mint a kecseg Susan, azt utálom..biztos mert azonosítom a karakterrel is-.. -
Seeley #14341 akkor ne eyecandyzzünk, beszéljük ki, vajh kellerman él-e
-
#14340 Jah! -
#14339 kép lett volna -
#14338 ??? -
#14337 -
#14336 Jáj, ízlésficam ezerrel.Egáltalán, miért kéne az össze szereplőnek rajta lenni?Csak azért mert pár topikban ez a divat?Bocs, de szerintem azok nagyon gagyik.Százszor inkább a 14330-as.(Mutass pl. 1 moziplakátot, amin az összes szereplő rajta van) -
Quantumleap #14335 Túl gyászos? Miért, mit akarsz? Valami Monty Pythonos keretet? -
#14334 ez a tuti ;) -
#14333 Dráma sorozat:D -
#14332 így vmivel jobb,de igazából azért zavar a fekete szegély,mert az túl gyászos.ha lenne benne vmi motívumos szegély,sokkal jobb lenne -
#14331 igen,az biztos,hogy ez s3-mas kép,azt hiszem a fox oldalán is ezzel a képpel reklámozzák a 3.évadot. -
? -
#14329 Scofild van rácsmögött. (ja és ez egy S3. kép szval) -
#14328 De mirt Linc van rács mögött? -
#14327 rád bízom :) valami vonalas-mintás szegélyre gondoltam,ami nem annyira kirívó,mégis elegáns,és plusszt ad a bannernek :) -
Quantumleap #14326 Mert olyan verziót szedtél le, amihez egyik felirat se passzol. Időzítsd hozzá valamelyiket a Subtitle Workshoppal. -
#14325 ezt tudjuk.. -
Bullitt #14324 Nos igen, hétfőnként van XD -
#14323 Helyesen úgy lenne hogy: Every Monday on FOX at 21:10 vagy nem tom:D -
#14322 mien legyen? -
#14321 na,zsír de a fekete keret nem lehetne vmi cifrább? :) (lehet,hogy kezdek idegesítővé válni,de csakis azért adom a tanácsokat,hogy mégszebb legyen a banner) -
#14320 Csak egy kis helyesírási kérdés: angolul a napok nevei nagy betűvel vannak + tudtommal ha valami ismétlődik, pl nem hétfőn, hanem hétfőnként, akkor nem kell elé az on. Szerintem. -
#14319 Mindenki úgyssem lehet rajta. Szinte részenként változnak a legtöbb sorozatban a szereplők. És az előző - tudtommal - éppen azért lett lecserélve, mert túlzsúfolt volt. -
#14318 nemcsak 2 szereplő van ő róluk szól legjobban, de sztem aza legjobb amin mindenki rajta van... -
#14317 super:) -
#14316 Nem tudom berakni mert nem engedi lementeni. -
#14315 -
#14314 figyu,idézek a fejlécből:
"FELIRAT: leghamarabb a http://www.szokesfan.hu/felirat címen!"
ha erre az oldalra rámész,akkor látni fogod,hogy nem Victorpictor csinálta ehhez a részhez a sub-ot,szóval vp-féle feliratot a büdös életben nem fogsz találni a 03x07-hez.egyébként színvonalas fordítás lett,a 6.résznél meg azon csodálkoztam,hogy vp olyanokat írt a sub-ba,hogy "tulképp",és ezt kétszer is.gondolom sokat msnezik,hogy ennyire rövidítget ^^ ettől függetlenül persze ő a legjobb,és 1000 thx neki,amiért fordítgat nekünk. -
#14313 Amúgy sztem is ez a legjobb.
JA rátudom írni ha kell. -
#14312 akár évet várni?akkor elfeljtenéd és nem is várnád annyira...sztem meg feleslges sőt kár hogy lessz hónapos szünet,gondolj bele a nyáron is már hogy vártad hogy kezdődjön akkormeg minek kivánods a szünetet.sztem meg jo hogy 2 rész volt legalább lehetett izgulni többet nem csak 40 percet:D
a banner jo,de ha azt nézzük itt is bevan csufolva a szereplők egymás mellé...de amugy téllleg jó..gratta hozzá. -
#14311 Wazzeh. Nem a holdon élek, de nem találom Victorpictor feliratát. Nem azért kérdeztem meg, hogy elkezdjetek osztani. Ugyanennyi erőből egy linket is adhattál volna. Próbáltam ezeket, de ezek nagyon szarok. Össze vissza vannak a feliratok időzítve. Na szóval az összes gagyi. Igazán adhatnál egy linket.
felirat
felirat -
#14310 sztem eddig ez a legjobb.rálehetne még írni,hogy on mondays at 21:10(?),meg még keretnek nem csak egy sima fekete vonal,hanem vmi mintás cucc. -
#14309 Rakd be ide a képet.