Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
én már ez ügyben hoztam egy felvetést hogy szavazzuk meg hogy megjelenés és felirat mikor van utána kb hány napra lehessen tag nélkül spoilerezni...sztem 2-3 nap elég.

24 - Exile -Nov.23

desigo
Spoiler

Úgy gondolom,hogy T-bag gyorsan hatalmi helyzetbe fog kerülni

Remélem Sucre színre lép pikk-pakk
desigo
Kellene szavazás is,hogy lehessen-e spoilerezni vagy ne?

Úgy korrekt ha döntünk...
AntiHero
Hát a piros szöveg helyet mehetne sztm.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

desigo
Jó lenne egy számláló a bannerba,hogy mikor lesz a következõ rész...

ilyesmire gondolok
Egy rövidebb részlet a 3x02-bõl

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem ez a kosaras gyerek egy kicsit valahogy emlékeztet Tweenerre. Úgy látszik, Bellick végre normálisabban felruházkodik.

Rockynhooo
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ForzaInter
azér nehogymár idegösszeropanásod legyen:|

Yo, Bitch!

Rockynhooo
yókat halucinálsz Kvántum...!

on
mennyit hülyültünk itt nyáron, h majd hogy folytatódik a sztori, és az a durva h sok be is jött belõle 😄

II Rocky II
bakker én is ezt mondom már...de otthaggyák..:S már rég kikellett volna venni...

24 - Exile -Nov.23

Amúgy nem igazán értem, hogy egyesek miért emlegetnek cancelt mindjárt az évad elsõ epizódjánál. Mellesleg elég méltatlan lenne, ha egy ilyen sorozatot csak úgy elvarratlanul lelõnének.
sweech
bazmeg csak bemásolt egy hozzászólást, ne kötöszködj már D:

zaki
Ki lehetne venni a banner alatti piros csíkot, legalábbis az alsó sort mindenféleképpen. Szerintem.

És amit õ jósol, az szentírás?<#kerdes>
skinnyman
Van bannerünk 😊

Regards,

shaba23
<#taps>
Rockynhooo
pont ennyit !

Fyrex
nem fogok visszaolvasni most

a verekedés után kedvem lett volna cancelezni, ennyi. 😊

de egyébként jó rész volt

Avanti Crociati!

Beidézted Victorpictor egy hozzászólását valahonnan, hogy szerinte cancelt fog kapni az évad. De mit akarsz vele?
II Rocky II
jovan haggyuk már ezt a fizet nem fizet témát...vki betette köszi és kész.nem kell blamálni,mert jot akar.megamugyse.mind1

24 - Exile -Nov.23

kisdead99
Én hajnali 6-kor odarakom torrentrõl, mire felkelek, le is jött, ingyen és bérmentve. Hogy 10 vagy 40 perc alatt, nem tökmindegy?

Rockynhooo
tök 8 végülis, mert mire van felirat addigra már megvan mkinek, meg mindenki úgyis akkor nézi meg mikor van rá ideje!

skinnyman
Én torrentrõl szedtem le és szintén 10 perc volt, szóval még csak a gyorsaság sem jó érv a fizetõs sz@r mellett. Csak jó helyrõl kell szedni. Ráadásul 100%, hogy elõbb fent volt, bár úgyis csak akkor szedem le ha hazaértem, mert 10 perc az egész.

Regards,

Rockynhooo
mi lenne? :|

AntiHero
ty<#love12>

Kandurex
részemrõl a fáklyás menet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

II Rocky II
figyi nem gondolta annyira koomolyan.,...azért van ott ez---> 😄 (amugy meg köszönjük szépen alinket.való ezért nem jár sztem kitiltás hiszen joszándékkal adtad be,hogy minnél hamarabb letudjuk tölteni,de ha azt nézzük sajnos sokan felirattal akarják s mire felirat van addigra van máshol is PB,de van aki nem várja meg a feliratot (vagy nagyon penge angolbol,vagy meglesi anélkülis) ezeknek meg jo ezaz oldal.szal sztem semmi gond nincs itt....😊

24 - Exile -Nov.23

Smuge

Én rosszabra számitottam, elöször azt hittem valami superherová fog átalakulni a dolog ( remélem hogy a továbbiakban sem ), de ez igy elsõre nemrosz. Sona a FoxRiverhez képest egy disznool, már igy ránézésre se néz ki tul bonyolultnak az építmény. Lehet már lesz annyi tapasztalata a Fox után. Nem véletlen a "Mastermind" jelzõ mert ez még belefér a dologba. Ki fogják tapasztalni a dolgokat, és ugyan úgy segítséggel 5-6an szépen összedolgoznak , majd megfognak szépen szökni megint egy jó tervel. Hogy hogyan? Ezért kell nézni 😊

AntiHero
hiba írtam a modiknak, nem rakják be.😞

És most ezzel mi van?
Attila8805
Nekem van egy jobb érvem minek töltsem le 10 perc alatt ha úgysincs még hozzá felirat😄
Torrentrõl mire lejön kész a felirat😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

barnie1990
Akárhogy is alakuljon kedvenceink sorsa,én biztos nézni fogom.
A hangulat az amiért én ki nem hagynék egy részt se,nem a "pontosan megtervezett forgatóköny".

Amúgy nekem nagyon tetszett az elsõ rész,kíváncsian várom a folytatást,valamint remélem,hogy azért a kinti világból is több részletet tudunk meg (Kellerman is alive?).

Zene nélkül mit érek én?

ez hihetetlen.

Csak beírtam hogy onnan is lelehet tölteni.
Milyen a magyar mentalitás?

csak ezért regisztráltál egy nappal ezelõtt, hogy ezt beírod, és ezzel reklámozod az oldalt, amiért itt kitiltás jár! 😄

Hát tilsanak ki. Jómagam is szeretem a sorozatot.Sõt... Beraktam egy linket, hisz sokan vannak olyanok, akik nem bírják ki és a lehetõ leghamarabb letöltsék.

Nem reklámnak szántam.

Ennyit dumálni, mert fizetõs oldalt linkeltem be?
Jó, többet nem írok.

Csõ...
desigo
Fõleg ha a banner nem lesz kicserélve...
Rockynhooo
#670070 by victorpictor (Felhasználó) 2007-09-18 15:52:00 Van egy olyan érzésem, hogy ez az évad hamar cancel-t fog kapni...

Teljesen mindegy milyen sebeséggel jön le és mikor..van akinek csak hétvégén marad ideje megnézni, akkor meg mi a francért fizessen érte?? Nekem lejött kb. másfél óra alatt egy sima torrentrõl..és tökéletesen megvagyok elégedve vele.. <#vigyor2><#vigyor2>

Ringat a víííííííz!

Atisz
Azért jobb ha 10 perc alatt lejön.😊

Azért jobb ha ingyen jön le mintha fizetnék minden hülyeségért... 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

II Rocky II
ha figyeled a topicot akkor észrevehetted volna h már vki beliknkelte a felirat letöltésére a linket...😄

24 - Exile -Nov.23

VinylToy
csak ezért regisztráltál egy nappal ezelõtt, hogy ezt beírod, és ezzel reklámozod az oldalt, amiért itt kitiltás jár! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

"te mikor szedted le?"

A fox-on való leadás után jópár órával, de csak ajánlottam.
(ha fizetsz, nem csak azért fizetsz) 😊

"Nekem 7-8 óra alatt jött le egy elég népszerû torrentoldalról."

Azért jobb ha 10 perc alatt lejön.😊

Na jó csak ezt akartam mondani, hogy nekem onnan van meg.

Üdv..😊
köszi
Atisz
Már van és a szokásos helyrõl: feliratok.dyn.hu/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nekem 7-8 óra alatt jött le egy elég népszerû torrentoldalról.

Egyébként tényleg korrekt ez az elsõ rész, bár elég sok dolog úgy történt ahogy elképzeltem(/tük).

Az egy elég gyenge megoldás hogy Michael-nek ki kell hoznia a csávót a csatornából és erre csak így tudták rábírni. Elfelejtik hogy amikor a bátyját kihozta a Fox Riverbõl, azt mennyi elõkészület elõzte meg. Ide pedig sebtiben bepakolták minden infó nélkül, ennyi erõvel egy FBI ügynököt is küldhettek volna... csak ki ne derüljön hogy a Sonát is õk tervezték (már ha ezt a vályogbodét tervezni kellett egyáltalán 😛)

Tudja valaki hogy mikor lesz felirat és hogy honnan lehet letölteni?
zaki
És még fizessek is érte? lol 😄

AntiHero
Elsõként aha<#mf1><#mf1><#mf1>

II Rocky II
te mikor szedted le?

24 - Exile -Nov.23

Akinek még nincs meg.

Töltse le innen, elsõként itt van mindig a köv rész:

http://nfx.myftp.org
Kmarha
csak poén

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kill3r21
egy kéréds hopnnan tudjátok hogy kellerman is alive? lusta vok visszaolvasni 😄