Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24 - Exile -Nov.23
Úgy gondolom,hogy T-bag gyorsan hatalmi helyzetbe fog kerülni
Remélem Sucre színre lép pikk-pakk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
on
mennyit hülyültünk itt nyáron, h majd hogy folytatódik a sztori, és az a durva h sok be is jött belõle 😄
24 - Exile -Nov.23
a verekedés után kedvem lett volna cancelezni, ennyi. 😊
de egyébként jó rész volt
Avanti Crociati!
24 - Exile -Nov.23
Regards,
24 - Exile -Nov.23
Torrentrõl mire lejön kész a felirat😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A hangulat az amiért én ki nem hagynék egy részt se,nem a "pontosan megtervezett forgatóköny".
Amúgy nekem nagyon tetszett az elsõ rész,kíváncsian várom a folytatást,valamint remélem,hogy azért a kinti világból is több részletet tudunk meg (Kellerman is alive?).
Zene nélkül mit érek én?
Csak beírtam hogy onnan is lelehet tölteni.
Milyen a magyar mentalitás?
csak ezért regisztráltál egy nappal ezelõtt, hogy ezt beírod, és ezzel reklámozod az oldalt, amiért itt kitiltás jár! 😄
Hát tilsanak ki. Jómagam is szeretem a sorozatot.Sõt... Beraktam egy linket, hisz sokan vannak olyanok, akik nem bírják ki és a lehetõ leghamarabb letöltsék.
Nem reklámnak szántam.
Ennyit dumálni, mert fizetõs oldalt linkeltem be?
Jó, többet nem írok.
Csõ...
Ringat a víííííííz!
Azért jobb ha ingyen jön le mintha fizetnék minden hülyeségért... 😛
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
24 - Exile -Nov.23
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A fox-on való leadás után jópár órával, de csak ajánlottam.
(ha fizetsz, nem csak azért fizetsz) 😊
"Nekem 7-8 óra alatt jött le egy elég népszerû torrentoldalról."
Azért jobb ha 10 perc alatt lejön.😊
Na jó csak ezt akartam mondani, hogy nekem onnan van meg.
Üdv..😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyébként tényleg korrekt ez az elsõ rész, bár elég sok dolog úgy történt ahogy elképzeltem(/tük).
Töltse le innen, elsõként itt van mindig a köv rész:
http://nfx.myftp.org
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.