23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#14389 most láttam dexterbe a izét.. hollandiába menekülni akarok gyógyós srácot.. hogyis hivták?:D ittis egy gyógyóst yáccot :D durva. :D
látom már betölta másis.
#14385 :D
meg a neveis beugort most.. :D -
#14388 ez is benne a vagányság,meg keménység...ottvan nagyooon:D meg a sapka még anno....megkéne nézni télleg hogy is néztett ki akkor meg most..na nekilátok:D... -
#14387 kapott egy másik ajánlatot vmi filmbe és így szerződést bontottak asszem... -
#14386 Jaja. Ambruzzi nagy arc volt. Nem értem miért nyírták ki. Csomó esemény és fordula fűződhetett volna a nevéhez. Meg egyébként bírom az ilyen nagy maffiózó kemény csávókat. Ők a nagyfőnökök a börtönben. Ráadásul eléggé ellentmondásos volt, mert ő volt a kemény, mindent túlélő faszagyerek. TBag még a torkát is elvágta és még azt is tólélte. Miért őt nyírták ki elsőnek? Mér nem valami lényegtelen szereplőt, mondjuk Zakkantot. -
#14385 Benne volt a Dexter mostani részében:D
Spoiler!!!
A végére kicsi darabokban:D -
#14384 fiatal még az este ;] -
#14383 uhh..beugrott, Zakkant :D -
Seeley #14382 aham, pl. a kocsiban..vagyis Kellerman szépen zsarolgatta Mahone-t...közös sörözésre én sem emlékszem :DDDD
nah L téllegbemár :P -
#14381 persze,hát tartották egymással a kapcsolatot... -
#14380 beugrott :D
de amúgy olyan volt h ezek leültek beszélgetni ? :D -
#14379 jah persze, tényleg így tudott rajzolni..öhm...ez a...szal ő :D -
Seeley #14378 hát ki lőtte le Mahone-t? :DDD
nah pápá -
#14377 egy cég:DD -
#14376 ezek találkoztak? nagyon nem vágom már a 2. évadot :S -
#14375 hogy T-Bag éljen tovább:DDD -
Seeley #14374 najó, megyek, álmosodom, jóéjt, figyellek titeket:DD
-
#14373 Abruzzit én is bírtam...hogy miért kellett kinyrni? :\ -
#14372 vááá 2 nő mijoó:D -
Seeley #14371 eh eh eh, ha már Mahone-Kellerman
-
Seeley #14370 Mahone-t én már a másodikban is, aranyosan kattogott az agya, egyem meg. -
Seeley #14369 -
#14368 jaja énis negatív szereplőket bírom mindig:DD T-Bag,Abruzzi,Mahone
bár Mahonet 3 évadra szerettem meg:D -
Seeley #14367 :DDDD télleg :D -
#14366 bazzeg :D
biztos megint betépett -
Seeley #14364 melyik VOLT? :DDD
Mahone for prez, Kellerman-t is bírtam, de bennük voltak jó dolgok is...mondj T-bagben egy jót ? -
#14363 jah igen...a pedo gyilkosokat tényleg nem szeretjük -
Seeley #14362 -
#14361 :D:D::D
én állt minden filmben/sorozatban a negatív "hősöket" szeretem :)
itt pl.: T-bag, Kellerman, Mahone, a kedvenceim :) vagyis az egyik csak volt :D -
Seeley #14360 én rühellem...most azon kívül mondom hogy amúgy Robert Knepper zseniálisan hozza a dolgokat, de mégis, mi a szerethető benne? Megvetem az ilyen embereket, semmit szerethető nincsen benne...semmi. -
#14359 lehet, h rohadt ronda pofája van, de nem félek tőle ;D -
#14358 de viszont az ő karakterét tényleg jól eltalálták...direkt az az elmebeteg pofa, az idegesítő fognyalogatása vagy szürcsölése
szal kell egy ilyen szereplő is. -
#14357 nyugi nem öl meg, ne féljé:D -
Seeley #14356 én nem bírom, megy a vergődése, még Bellick is emberibb, pedig ő is a fekete listán van...
itt van pl. csapatkép:
-
#14355 a legidegesítőbb T-bagben, amikor a nyelvével a fogait nyalogatja, vagy mi...:| és az a hang ami alatt megy...komolyan kiráz hideg :\\ -
:Asd:DASDASDASA
az az elmebeteg fej:DDDDDd -
#14353 hát akor is T-Bag nagy arc ,ne kelljen már megmagyarázni :) -
#14352 akkor nem csak egyedül nekem a kedvenc szereplőm:D -
#14351 Szerintem olyan banner kéne amin az összes valamire való banner alternatíva rajta van :) -
#14350 jaja , beszt! -
#14349 T-BAG 4ever!