23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • II Rocky II
    jok**vaélet*ért kell ilyen képeket betenni jovan még hogy a Sco + Whistler kapszkodik oké..de bssza már meg mért kelle nnyire előről is betenni képet...ha tudod ha nem akor...miazhogy nem tudod..banneron kivan irva hogy spoilert használni kéne...:@ mennyél a sunyiba a sorrydal eggyüt
  • ForzaInter
    fakó:D
    szarabb lett, és direkt olyan túl sötét a banner
  • Flamer
    mégezis túlsötét :D
  • II Rocky II
    ancsie18 szerint túl sötét a banner és babrált vele egy kicsit :D

• hunbasser
    ment a pm
  • hunbasser
    neked jó,ha tudod,hogy mi hogy lesz már az elkövetkezendő részekben?mert nekem kurvára nem,és ebben a topikban az az elfogadott,ha olyan képeket,infokat akar valaki megosztani,ami még nem volt egyik részben sem,akkor azt a spoiler tagekkel "eltakarja",és felhívjra rá a figyelmet,hogy ezek a képek/infok a következő rész(ek)ből vannak.és aki kiváncsi rájuk,az megnézi,de amikor valaki bejön a topikba,látja tölti be már a képeket,és ugye nem tudja mik lesznek azok,akkor akarva/akaratlanul meglátja őket,és nem tudja nem értelmezni/tudomásul venni őket.
  • sztyui2
    Én se nézek előre trailert, de már szétbasz az ideg, hogy nem tudom megnézni a 7. részt. Pedig csak most, hétvégén érek rá. Minél gyorsabban kellene. Elnézést, többet nem káromkodok, csak már nagyon ideg vok.
  • sztyui2
    Kérlek titeket segítsetek!!! Már ketten vagyunk:Ancsie18 és én. Kérlek titeket. Annyi ember van itt és pörög a tpoic, mint álat. PLS Valaki adjon már egy linket, hogy honnan lehet letölteni a normális videót.Ti is nagyon jól tudjátok, hogy nem lehet szökés nélkül élni
  • gabr
    jah, nem tudtam, hogy van olyan. :) Sorry.
  • ancsie18
    Szia! Mi is most néztük volna a 7. részt és nálam is ugyanez a gond... :S De szerintem a felirattal semmi baj nincs, csak a filmmel. Pedig eztv-ről töltöttem, ott jó szokott lenni.
  • sztyui2
    Na rájöttem. Ez a rohadt kaki miért nem jó. Nem a felirattal volt gond, hanem az általam letöltött videóval, ugyanis 5 perc 20 másodpercnél újrakezdte az egészet, tehát bezavarta a feliratot és mindig az 5perc20másodperccel előtte lévő felirat jelent meg. Na mondom jóvan. letöltök még 3 fajta verziót, mindegyik szar. Egyikre benyomja, hogy csak valami gagyi Domplayer tudja lejátszani, és a többinek is valami hasonló bajai voltak. Megpróbáltam kivágni az első 5perc20 másodpercet a meglévő videómból, hogy jó legyen, de azzal meg az volt a baj, hogy miután elmentettem, már nem jelent meg a felirat(ugyanaz volt a nevük, ugyanabban a mappában, tehát nemotm mi baja volt). Na mind1. Könyörgöm adjon valaki egy linket, ahonnan le tudom tölteni a normális filmet és adjon linket a hozzá valófelirathoz is, mer már nemtom mit tegyek. Beleőrülnék ha megint lejönne valami szar.PLS Help!!!
  • PyRex
    fejezzétek be a sco (whistler, stb) láv, meg eyecandy meg hasonló hozzászólásokat. lassan kb. egy bravo ujságban érzem magam. mostantól moderálni fogom a hasonló - értelmetlen - megnyilvánulásokat, figyelmeztetés nélkül. azért értelmetlen, mert már 100x le lett írva, hogy eyecandy és kurvára nem érdekel 101-edszerre... nyilván mást sem.

ha pedig a színészt akarjátok lávolni nyilvánosan, annak nyugodtan csinálhattok egy külön topicot.
  • ForzaInter
    Fox Riverben egész nagy bandája volt:D
  • ForzaInter
    jó kérdés... nem egy ilyen gyilkos van a sitten igazából sem, lehet hogy már volt sitten?:O
  • II Rocky II
    lehet belső ember,vagy járt olyan helyen :P
  • Rockynhooo
    hát ha kiderül h pedofiliáért ül akkor kinyírják kb ez igaz!
  • AntiHero
    " hogy az ilyeneket a valóságban szanaszét szívatják a sitten,"

Honnan veszed?
  • Quantumleap
    Peter Stormare nem akart maradni, ezért lépett ki mindjárt az első évad felénél.

T-Bag olyan szempontból mindenképp életszerűtlen karakter, hogy az ilyeneket a valóságban szanaszét szívatják a sitten, pláne, ha egyedül vannak.
  • Rockynhooo
    feliratos volt! :P
    de látni is kell hogy elvolvassam így igaz :D
  • II Rocky II
    olvastad??? nme inkább láttad?:P
  • Rockynhooo
    összesen 2 napig volt rajta azt olvastam!
  • Herr Lehrer
    mondjuk igen de nem azért nézzük :D
  • Seeley
    panamában végig kapucnis pulcsiban rohangált.
  • Seeley
    jah, már amúgy rég elvérzett volna...
  • Seeley
    persze, azért kezdtem el anno nézni PB-t mert Whistler láv, médium vagyok ugyanis, tudtam hogy lesz benne...

azért kezdtem el nézni mert tetszett a sztori..azt sem tudtam kik jáccanak benne, ajánlották, letöltöttem, és magával ragadott..

ti is mondjátok csajokra hogy ki jön be, kisfijjúkák, az hogy is van?
  • nagy hős
    egy ilyen matrica felragasztása több órát vesz igénybe. egyszerű időspórolás.
  • Flamer
    yepyep.. de tese irtad oda neki hogy az nem is pulcsi :D
  • II Rocky II
    hát nem pulcsi,de ezt a #14394-esre kellett volna nyomnod.. :D
    amugy most akor miis a szitu? jövöhéten egy rész és kezdődik a szünet vagy csak a 10. rész után lesz a "téli" szünet?
  • II Rocky II
    ja és aztán go jutahhh,majd szóna...
  • Flamer
    és az amugyse pulcsi..
  • Winz
    Kész ez a sorozat .
    Én már ott kész voltam mikor egy mezei doki visszavarrta a pszihopata kezét.
    Utána meg letépi a radiátorhoz bilincselt csuklóját?
    Kicsit úszott-e volna a vérben minden ?
    LOL az egész.
  • Smuge
    hehe aza legjobb oscart erdemelne a nyelvjateka
  • II Rocky II
    te mit tudnál kitalálni a tetkok eltüntetésére más megoldást?
  • ancsie18
    A cdcovers-en találtam, de gondolom az illető is szedte valahonnan, majd mindjárt utánanézek.
  • Atisz #14395
    Nem rossz csak kicsit tré a minősége...

Tudna vki ajánlani egy oldalt ahonnan le lehet tölteni mostanában a PB-hez a feliratokat?
  • burki6
    Engem csak az idegesít a sorozatban, h Scofield a 40 fokos melegben is pulcsiban járkál. Könyörgöm, nem tudtak jobbat kitalálni a tetkók eltüntetésére? Vagy fájt volna neki még egy évig hordani őket?
  • II Rocky II
    itt a talált kép:

by ancsie18
  • ancsie18
    Na találtam egy tök jó képet bannerba, de mivel nem vagyok vip tag nem tudom feltölteni ide, légyszi írjon már valaki privit, hogy elküldhessem neki és ő feltegye ide.
  • Herr Lehrer
    huvaze ezt kicsit hosszu lére eresztettem látszik hogy kurvára unatozok bocs :D
  • Herr Lehrer
    A PB nem valami nyálas tinisorozat, vicces amikor a kislányok csak azért nézik merthohgy a Szkófild meg a Whistler milyen "cukik" meg faszomtuggyamégmi. Ez kurvára nem erről szól. És itt nincs olyan hogy "jó" meg "gonosz". PBnem mindenki a saját érdekeit nézi, akad 1-2 fullgeci ember (pl. Bill Kim) de a szereplők nagyrészéről nem lehet eldönteni hogy jó vagy rossz. Mindenkinek megvannak a saját céljai és ha valaki valakinek az útjában áll gond nélkül átgázol rajta, ez igaz Scofieldra is, és mindenki másra. T-Bag pl. elég soxor mentette meg a többieket a Fox Riverben a lebukástól. ( pókereztek a celláért, női bugyit szerzett Sucrenak :D ) + láthattuk az út szélén sírni egy kocsiban amikor a csajt (aki mellesleg feldobta a zsaruknak) meg a gyerekeit nem bírta megölni mert szerette őket, ő se alapból gonosz, csak elferdült, mivel az apja kiskorában többször is seggbekúrta + agyba főbe verte. Ezzel ellentétben pl. Bellick alapból egy suttyó paraszt habár most a leguccsó részben ő is jóarc volt(talán ez még nem akkora spoiler) De ittvan Abruzzi, C-note, Lechero, stb... ezekről pl egyáltalán nem lehet eldönteni hogy a jó vagy a rossz oldalon állnak. + ittvan Kellerman aki átállt, + Mahone aki szintén átállt habár ő eléggé rákényszerült az átállásra :D De ahhoz képest hogy az 1. részben pl. Mahone megmentette Scofield életét ő a 3. évadban végig gecin viselkedett vele most legutóbb meg ultragecin de nem akarok spoilerezni :D + McGrady is majdnem minden részben tesz neki valami szívességet mégse veszi be a szökésbe, inkább ahgyja hogy 16 évesen megrohadjon egy vadállatokkal teli koszos börtönben. Ezzel csak azt akarom mondani hogy itt nincs olyan hogy "gigamegasziperhősistenkirály" meg "rohattgeciszemétaljasköcsögfőgonosz" mindenki a saját dolgában akar előre jutni és így egyik hol átbassza a másikat hol segít neki. Scofield is csinált 1-2 geci dolgot, meg T-bag is csinált 1-2 jó dolgot mondjuk nem túl sokat :D És ez igaz mindenkire. ezt csak azért mondom hogy már legyen végre befejezve ez a "szkófildmegvisztlerazistenekszerelmesvagyokbeléjük" "tbagmegegyrohattgecidögöjjönmeg" vita. Ez a sorozat nem erről szól. Én majdnem mindenkit bírok benne (1-2 ember kivételével, pl. ez a susanribanc kurvára idegesít, nem azért mert a rossz oldalon áll, hanem mert irritál a nagy pofája, de amúgy dugnám :D ) T-baget pedig azért bírom mert kurva nagy arc, jó szövege van, és kurvajól el van játszva a pszichopata vadállat szerepe :D