23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#14488 Valaki egy oldalt tudna ajánlani feliratokhoz (angol is jó)? -
[center][b]gabr: legközelebb a képeket linkben légy kedves, enyhén szólva bunkóparaszt dolog amit csináltál...
-
#14486 Pedig szerintem tök jó volt amit #14437-ben csináltam is. :( -
#14485 Utolsó próbálkozás: Nem tetszene neked ez a kép kékesben vagy ilyen sejtelmes éjszakai fényben? Csináltam belőle két változatot, de csak akkor küldöm el II Rocky II -nak, ha nem küldessz el a p*csába. -
#14484 Azon én is beröhögtem mennyire "szigorú"börtönből dobbantottak,mint egy menzatábor,aki rossz csak két adag kaját kap :)
A Discoveryn bemutattak néhány sittet(pl:Pelikan Bay stb..),ott a kis szúrósszemű kopter barátunk nem sokat bratyizott volna a feketékkel,nem hogy egy cellába teszik...a poén kedvéért egy sárgát is berakhattak volna a klikkbe :)) -
#14483 Jó az új banner! :) -
#14482 köcce -
#14481 8-as trailer -
#14480 -
#14479 8-as rész traillerjét tudná valaki linkelni valahonnan mert jútubon nem érem el... -
#14478 Nem:P MArad így bleeeee -
#14477 Meg nem kell csirkelábat lóbálni -
#14476 Huhh... Ezt jól el... Na mindegy, szóval szerintem valami ilyesmi világosabb kellene. -
#14475 Én speciel a kép eredetije miatt gondoltam hogy világosítsuk ki, mert ott sokkal szebbek a színek, a fények. -
#14474 hát ez tény,a pedokat tényleg nem szeretik sitten...és ez köztudott,ehhez még börtönbe sem kell menni ahhoz,hogy tudja az ember :)
ráadásul azt is lehet tudni,hogy a börtönök sokkal keményebbek annál,mint ahogy az a Fox Riverben volt...
emlékeztek,hogy a 2.évad utolsó részének végén milyen durvának tűnt a Sona?én azt hittem,hogy na,ez kész pokol lesz,közben meg jobb,mint bármelyik börtön...nem alakultak ki bandák,mindenki egyenlő(kivéve Lecsóék,de mostmár nekik is lefőtt),és egész nap mindenki azt csinál,amit akar/tud,csak épp annyi az egész,hogy bent kell lenni,és jól kell viselkedni. -
#14473 Én se tom:D -
#14472 Nem tudjuk-.- -
Quantumleap #14471 VAZZE! Úgy csináltok, mintha nem lenne köztudott, hogy mi vár a sitten a pedofilokra! -
#14470 Kicsit ideges lettem hírtelen.
De írhattam volna azt is hogy legyen 10 aranypecsétgyűrűje de ujja az egyse. -
#14469 Tűrje be a pólóját, mint a magyar focisták -
#14468 :DDDDdddddd
elég durva volt... -.- -
#14467 :DDDddddddddddd
egyébként a hosszujjú pólóra visszatérve: lehetne csak egy sima póló is Scofielden,és akkor csak a karját kéne bematricázni,meg a nyaka/tarkója alatt egy kis részt.persze,benne van a rizikó,hogy az egyik jelenetben fellibben a póló,és nem veszik észre a készítők(bár nem hiszem,hogy ennyire pancserek lennének :D),és pár sasszemű néző kiszúrná.akkor meg ugye a neten mindenhol az a kép lenne,hogy ahol régebben még tetkó volt,ott most nincs semmi. -
#14466 Aszongya Wilkinson Prison Break. LOL: -
#14465 speciel én nem látok belőle semmit sem :D pedig nem sötét a monitorom(illetve a monitor maga az,de szoftveresen fel van húzva a gamma,és most így ideális a fényerő) -
#14464 50en van a fényerő. A minták meg direkt ilyen selytelmesek. -
#14462 Itt is olyan trikóba van:kép -
#14458 na,ez egy jó kép.csak kicsit abszurd,hogy itt vannak mindnyájan együtt... :) Bellicknek meg honnan van ilyen trikója? :D nem ilyen van neki(vagy én lennék ennyire hülye? :D) T-Bagnek milyen kis unott feje van már,lehet,hogy azért mert tudja,hogy ki fogják írni a sorozatból ^^ (nem spoiler,csupán spekuláció,mert hát miért ne?) -
#14456 Jól van na hülye volt,előfordul,meg nem olyan régen regelt,de akkor se kéne így beszélni.(#14442,46) -
#14454 Itt egy normális csoportkép a FOX-ról(!), ha kell valakinek bannerszerkesztésre. Lehet, hogy már láttátok:kép -
#14453 Ezt mondom. Ki lehet világosítani, de ne menyjen a feliratok rovására -
#14452 én is nagyon ideges vagyok.ez az egyetlen sorozat,amit nézek(és szerintem ez az egyik legjobb sorozat,amit valaha is néztem),és szeretném úgy megnézni,hogy nem tudom,hogy mi lesz benne a folytatás,és ezzel szerintem a topiklakók 90%-a így van. -
#14451 meg így már pl a betűszínek sem olyanok -
#14450 Tényleg bannolni kéne. Nagyon elbaszott ezzel mindent. Biztos nem néztem volna meg ezeket a képeket, ha nem nyomod be ide. Így előre szar megnézni. Gabr!:II Rocky II nagyon is jogosan ideges. Nem ő a barom, hanem te, hogy beraksz ide ilyen képeket. Nem véletlenül van kiírva, hogy Prison Break, és zárójelben, hogy FOX!!!!. Nem a szar oldalakról szedett képeidet kell itt megmutogatni. Itt a FOX-on leadott, általunk is látott részekről lenne szó. Az ilyen szar képeknek és feltételezéseknek és minden féle jövőbe mutató szarságnak máshol van a helye. -
#14449 igen,tényleg úgy a legjobb,ha ilyen sötét,csak a szélén a minták nem látszanak,és először azt hittem,hogy fekete :) kicsit sokat nyomtál a monitoron a fényerőn a kelleténél :D -
#14448 szerintem meg így lenne a legjobb
-
#14447 A banner így jó ahogy van szetm. (mert így hangulatos) -
#14445 Tényleg túl sötét volt, de babrálhatott volna vele úgy is, hogy a feliratokat ne érintse a világosítás, mert azok pont jók voltak olyan színben. Csak azt a részt világosítsd ki, amiben nincs benne a felirat. -
#14443 JA a banner direkt ilyen.
Amúgy meg baszná telibe az ameik berakta képeket. Mocskos k*rva istenér nem lehet max linkbe rakni?
Most így naggyábol tudom miről is fog szólni a sorozat:( -
gabr #14442 Szedjél hangyát, te idegbeteg barom! -
#14441 hol vagy ilyenkor házigazda...csupn 20percel a hszed után nyomta be....ááááá ezt kéne törölni nem az eyecandy dumákat....az még haggyán de ekkor aspoilrt....
gabr: ha modnod hogy másott töményni kép van akor mértnem csak linket adtál és kész....