23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Atisz #14488
    Valaki egy oldalt tudna ajánlani feliratokhoz (angol is jó)?
  • PyRex

[center][b]gabr: legközelebb a képeket linkben légy kedves, enyhén szólva bunkóparaszt dolog amit csináltál...

• ancsie18
    Pedig szerintem tök jó volt amit #14437-ben csináltam is. :(
  • ancsie18
    Utolsó próbálkozás: Nem tetszene neked ez a kép kékesben vagy ilyen sejtelmes éjszakai fényben? Csináltam belőle két változatot, de csak akkor küldöm el II Rocky II -nak, ha nem küldessz el a p*csába.
  • Winz
    Azon én is beröhögtem mennyire "szigorú"börtönből dobbantottak,mint egy menzatábor,aki rossz csak két adag kaját kap :)
    A Discoveryn bemutattak néhány sittet(pl:Pelikan Bay stb..),ott a kis szúrósszemű kopter barátunk nem sokat bratyizott volna a feketékkel,nem hogy egy cellába teszik...a poén kedvéért egy sárgát is berakhattak volna a klikkbe :))
  • zaki
    Jó az új banner! :)
  • desigo
    köcce
  • macselek #14481
    8-as trailer
  • ancsie18
  • desigo
    8-as rész traillerjét tudná valaki linkelni valahonnan mert jútubon nem érem el...
  • AntiHero
    Nem:P MArad így bleeeee
  • sztyui2
    Meg nem kell csirkelábat lóbálni
  • ancsie18
    Huhh... Ezt jól el... Na mindegy, szóval szerintem valami ilyesmi világosabb kellene.
  • ancsie18
    Én speciel a kép eredetije miatt gondoltam hogy világosítsuk ki, mert ott sokkal szebbek a színek, a fények.
  • hunbasser
    hát ez tény,a pedokat tényleg nem szeretik sitten...és ez köztudott,ehhez még börtönbe sem kell menni ahhoz,hogy tudja az ember :)

ráadásul azt is lehet tudni,hogy a börtönök sokkal keményebbek annál,mint ahogy az a Fox Riverben volt...

emlékeztek,hogy a 2.évad utolsó részének végén milyen durvának tűnt a Sona?én azt hittem,hogy na,ez kész pokol lesz,közben meg jobb,mint bármelyik börtön...nem alakultak ki bandák,mindenki egyenlő(kivéve Lecsóék,de mostmár nekik is lefőtt),és egész nap mindenki azt csinál,amit akar/tud,csak épp annyi az egész,hogy bent kell lenni,és jól kell viselkedni.
  • sztyui2
    Én se tom:D
  • AntiHero
    Nem tudjuk-.-
  • Quantumleap
    VAZZE! Úgy csináltok, mintha nem lenne köztudott, hogy mi vár a sitten a pedofilokra!
  • Attila8805
    Kicsit ideges lettem hírtelen.
    De írhattam volna azt is hogy legyen 10 aranypecsétgyűrűje de ujja az egyse.
  • sztyui2
    Tűrje be a pólóját, mint a magyar focisták
  • hunbasser
    :DDDDdddddd

elég durva volt... -.-
  • hunbasser
    :DDDddddddddddd

egyébként a hosszujjú pólóra visszatérve: lehetne csak egy sima póló is Scofielden,és akkor csak a karját kéne bematricázni,meg a nyaka/tarkója alatt egy kis részt.persze,benne van a rizikó,hogy az egyik jelenetben fellibben a póló,és nem veszik észre a készítők(bár nem hiszem,hogy ennyire pancserek lennének :D),és pár sasszemű néző kiszúrná.akkor meg ugye a neten mindenhol az a kép lenne,hogy ahol régebben még tetkó volt,ott most nincs semmi.
  • sztyui2
    Aszongya Wilkinson Prison Break. LOL:
  • hunbasser
    speciel én nem látok belőle semmit sem :D pedig nem sötét a monitorom(illetve a monitor maga az,de szoftveresen fel van húzva a gamma,és most így ideális a fényerő)
  • AntiHero
    50en van a fényerő. A minták meg direkt ilyen selytelmesek.
  • sztyui2
    Itt is olyan trikóba van:kép
  • hunbasser
    na,ez egy jó kép.csak kicsit abszurd,hogy itt vannak mindnyájan együtt... :) Bellicknek meg honnan van ilyen trikója? :D nem ilyen van neki(vagy én lennék ennyire hülye? :D) T-Bagnek milyen kis unott feje van már,lehet,hogy azért mert tudja,hogy ki fogják írni a sorozatból ^^ (nem spoiler,csupán spekuláció,mert hát miért ne?)
  • Grove4
    Jól van na hülye volt,előfordul,meg nem olyan régen regelt,de akkor se kéne így beszélni.(#14442,46)
  • sztyui2
    Itt egy normális csoportkép a FOX-ról(!), ha kell valakinek bannerszerkesztésre. Lehet, hogy már láttátok:kép
  • sztyui2
    Ezt mondom. Ki lehet világosítani, de ne menyjen a feliratok rovására
  • hunbasser
    én is nagyon ideges vagyok.ez az egyetlen sorozat,amit nézek(és szerintem ez az egyik legjobb sorozat,amit valaha is néztem),és szeretném úgy megnézni,hogy nem tudom,hogy mi lesz benne a folytatás,és ezzel szerintem a topiklakók 90%-a így van.
  • hunbasser
    meg így már pl a betűszínek sem olyanok
  • sztyui2
    Tényleg bannolni kéne. Nagyon elbaszott ezzel mindent. Biztos nem néztem volna meg ezeket a képeket, ha nem nyomod be ide. Így előre szar megnézni. Gabr!:II Rocky II nagyon is jogosan ideges. Nem ő a barom, hanem te, hogy beraksz ide ilyen képeket. Nem véletlenül van kiírva, hogy Prison Break, és zárójelben, hogy FOX!!!!. Nem a szar oldalakról szedett képeidet kell itt megmutogatni. Itt a FOX-on leadott, általunk is látott részekről lenne szó. Az ilyen szar képeknek és feltételezéseknek és minden féle jövőbe mutató szarságnak máshol van a helye.
  • hunbasser
    igen,tényleg úgy a legjobb,ha ilyen sötét,csak a szélén a minták nem látszanak,és először azt hittem,hogy fekete :) kicsit sokat nyomtál a monitoron a fényerőn a kelleténél :D
  • hunbasser
    szerintem meg így lenne a legjobb

• AntiHero
    A banner így jó ahogy van szetm. (mert így hangulatos)
  • sztyui2
    Tényleg túl sötét volt, de babrálhatott volna vele úgy is, hogy a feliratokat ne érintse a világosítás, mert azok pont jók voltak olyan színben. Csak azt a részt világosítsd ki, amiben nincs benne a felirat.
  • AntiHero
    JA a banner direkt ilyen.

Amúgy meg baszná telibe az ameik berakta képeket. Mocskos k*rva istenér nem lehet max linkbe rakni?

Most így naggyábol tudom miről is fog szólni a sorozat:(
  • gabr
    Szedjél hangyát, te idegbeteg barom!
  • II Rocky II
    hol vagy ilyenkor házigazda...csupn 20percel a hszed után nyomta be....ááááá ezt kéne törölni nem az eyecandy dumákat....az még haggyán de ekkor aspoilrt....

gabr: ha modnod hogy másott töményni kép van akor mértnem csak linket adtál és kész....