Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Ugyan olyan volt mint Sona-ba a kosaras srác...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hunbasser
Tweenernek nagyon nem tetszett a stílusa...ahogyan haverkodni akart a fekákkal :\ szégyen legalja volt az a gyerek

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
szvsz tweemer volt a legjobb eltidta játszani a barát az ellenség a menekülöemeber szerepét is 😉

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
<#eljen>

de mikor,és hogy? 😊 vagy a 3 rész promojában benne van?vagy honnan tudjátok?

mondom,szvsz õ volt a legjobb,aki három különbözõ karaktert is jól tudott játszani a PB-ben(ugye eljátszotta az ügynököt,eljátszotta az alkoholistát és eljátszotta a menekülõ ember szerepét is)

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
hát én biztos nem fogom cancelezni mert tegyük fel Kellerman visszajön, még csak nagyobb pöri lesz 😊 ujra PB lázba vok xD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szerintem fog ölni Scofield, Sona ráveszi, az egy olyan hely.Az is érdekes szitu lesz majd hogy hogyan számol el a lelkiismeretével, érdekesen megzakkanhat pl. ami visszaveti a tervében is...szerintem érdemes lenne erre ráfeküdniük az íróknak.
gyuriii
mire felkerül a netre, már nem vagyok itthon és csak késõn érek haza. de korán reggel meg tudnám nézni.

PyRex
nem tudsz várni pár órát, míg jó minõségben felkerül a netre?? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

gyuriii
a TVU Player-bõl még az elõzõ season vége felé eltûnt a Fox. van valami olyan progi amivel lehet nézni a Fox-ot?

PyRex
Remélem, hogy akkor kénytelen leszel cancelezni a sorozatot, mert Kellerman visszatér 😊))) (Amúgy ilyen miatt cancelezni szerintem botorság, dehát...)

Én már meg vagyok ijedve, hogy Kmanrõl eddig nem tudtunk meg semmit. Azt hittem, legalább Sucre hazamegy és meghallja a halálhírét.<#vigyor0> Remélem a sorozat alkotói nem késztetnek cancelre úgy, mint ahogy a 24 készítõi máris megtették a 7.évados spoilerrel.
hunbasser
egyik legjobb karakter a sorozatban szerintem <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

AntiHero
10 perces néma csönd kellerman megemlékezésére ha mégse élné túl😄

Kellerman hiányzól...
Kellerman szeretünk

AntiHero
Viszont az meg olyan fasza hogy KELLERMAN ÉL!!!<#nyes>

hunbasser
én úgy tudom,hogy lesz benne szerelmi szál,lehet,hogy összejön tényleg Linc ezzel a csajjal,azt majd õ is átáll,mint Kellerman is.(no,még azt az embert bírtam)

ReaL MaDRid x siempre

PyRex
csak azt sajnáltam, hogy nem nyírta ki tíbeget 😊

zaki
Ez komoly? Jejejeeeeeee... 😄

<#taps><#worship><#zavart1>

Pedig valószínû, hogy ki fog róla derülni.

Ha igazak a pletykák, hogy Abruzzi látható lesz visszaemlékezésekben, kíváncsi vagyok, hogyan és miképp. Gondolom, valamelyik Sonásról kiderül, hogy kapcsolatban állt vele még a kinti életben.
torrente
Prison Break - I'm lovin' it!

desigo
leknagyopp volt <#worship>

béke poraira😊

szucsy89
Abruzzi gyásztopic lesz itt mindjárt nem is pb...
Ez a sebhelyes csajszi remélem megkapja a magáét Linc-tõl, mert marhára idegesítõ, túlságosan nyeregben érzi magát. Tipikus emancipunci. Csak aztán nehogy az legyen a vége, hogy kiderül, hogy õ is rendes csak bábú. Az túl tipikus lenne, ha összejönne Linc-kel. Kíváncsi vagyok mi van azzal a szöszivel akinek a kiscsávóra kellett vigyáznia.

AntiHero
Abruzzi nagy arc volt. Sajnálom én is<#rinya>

Fido4life
R.I.P.

Rockynhooo
szellemet látok XD kéne egy kép ABruzzi és Kellerman (hátha nem jár büntipont mert leírom a nevét) , mind2jük feje fölé egy glória , plussz vmi felirat h sosem feledünk fijuk xD

zaki
Cuki a szerkója xD

ForzaInter
:|

Yo, Bitch!

hunbasser
R.I.P. Abruzzi :'(

emlékezzünk meg egy perces gyászszünettel 😄

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
azért nehogy szerelmes legyé má bele😄DDDDD

Yo, Bitch!

zaki
Abruzzi... Emlékeinkben mindig élni fox... <#sir><#sir><#sir><#sir><#sir> 😄

hunbasser
Abruzzi a hõõõõs!!! ezt is megéltük... 😄

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
dettóóó 😄 szememben is egy hõs 😄 a kedvencem volt 😊 õ a PB hõse xD

REALista
Ahogy mondod, megkönnyeztem a halálát...😄DDDDDd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ForzaInter
beszt vót, halálát jól megcsinálták legalább😄

Yo, Bitch!

zaki
Jah...
Szememben egy hõsként halt meg... 😄

ForzaInter
😄DDDDDDDDDDDdddddd
õ volt az egyik kedvencem õt nagy hiba volt kinyírni...

Yo, Bitch!

hunbasser
az milyen lenne már...Abruzzit bevinnék a Sonába.szerintem csak lesne mindenki,hogy ez még hogy van életben 😄

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
T-Bag-nek van esze😄 inkább így mondanám, egyik legjobb a sorozatban nemkéne kinyírni, Abruzzi kéne ide...

Yo, Bitch!

zaki
Sucre is keci tényleg, hogy nem segített Bellicknek felhívni a mamiját... 😄
Szerintem Bellick együtt fog szökni Scofielddel, T-Baget meg elõbb-utóbb már ki kéne nyírni... 😄
Szerintem sem fog embert ölni Scofield, bár ki tudja. Lehet épp a kistáskát fogja taccsra tenni... 😄

Rockynhooo
én csak pörgök rajta 😄 örülök h ezt kapja, megérdemli szvsz 😊

hunbasser
😄DDDddddddddddd

én is sajnáltam már... 😄 szerintem az az ember ott fog megrohadni a Sonában,de lehet,hogy még idõ elõtt meghal

szerintetek Scofield fog ebben az évadban már embert ölni? 😊 nem hiszem,nem viszi rá a lelkiismerete

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Bellick tényleg mennyire meg van már alázva, ott sétálgat egy szál alsónadrágban, összeverve, szarosan, én már komolyan mondom megsajnáltam... 😄
De milyen cuki kis diszkókirály szerkót kapott... 😄

hunbasser
én csak röhögök rajta,mert annyira száni ^^

ReaL MaDRid x siempre

Fido4life
egyedül arra tudok gondolni, hogy valami kövér ellenes törvény van ott, hogy aki némileg jól megélt szabad életében, az leaggyon pár kilót a bent töltött idõk alatt 😄

shaba23
2. évad végén, mikor szkófild ment kifelé a folyosón, a hangok alapján minimum absolomra gondoltam😊
ugyan, azért nézd meg õket, eléggé megvannak alázva (Bellick 😄DD), de valamilyen szinten rendet is tartanak bent, ugye 'boss' alakítja a szabályokat, nem hagyja hogy kitörjön a káosz, meg szerintem azt a rabok sem akarják...amúgy abban igazad van, hogy a s02 végén keményebbnek tünt..de jó ez így.
Fido4life
én egyedül azt nem értem hogy:
ez a Sona egyáltalán nem ilyen "hûdeparavérszomjasseggbekukis" hely lett amire számítottam, a Season 2 ending után... Szinte nyugisabb mint a Fox River, majdnem mindenkinek megörizték eddig a méltóságát, nem cseszegették satöbbi.. Ezért számomra érthetetlen, hogy egy olyan cingár alakot, mint Scofield simán kiszolgálnak vizzel, addig egy Bellicket mért aláznak meg minden percben, miért kellett eddig alsógatyába flangálnia ? A fõvezér csávó is elmondta hogy senki, senkibe se köthet bele ha problémûjuk van, ott a tyúkláb XD Viszont Bellickre (meg a másik már lelött csávóra) nem nagyon vonatkoztak e szabályok..:S

én rühellem..oké, Knepper jó színész, én a karakterrõl beszélek...egy fos, remélem kicsinálják Sona-ban. Remélem Sco öli meg.

Sco és Mahone a legnagyobbak 😛
Smuge
t-bag legnagyobb arc egesz sorozatban 😄

én sem tudnék idõzíteni, kábe egybe rakni se

szerencse hogy perfekt angol vagyok és usákban szoptam az anyatejet meg a sorikat, és ezért nem szorulok ilyesmire.

de télleg nem kéne hálátlannak lenni...