23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#14690 company = cég -
#14689 mit jelent a co. ? -
#14688 Attól még lehetne sima halász (pl. talált vmit a tengerben, pl. nukleáris robbanófejeket egy elsüllyedt hajón), de a más névre szóló útlevél és a nagykövetségi kavarás amiről a nyúlgerinc csávó beszélt mást enged sejtetni. -
#14687 ok majd javítom. -
#14686 Bannerban legyen vagy Every Monday, vagy pedig Mondays.. thx -
Quantumleap #14685 Hogy neked mindig van válaszod!
Nem tudom, ezt beszéld meg ővele magával. Talán biztosította a helyszínt lehallgatás ellen. -
Abruzzi #14684 Ennyi erővel szerintem most is akármikor lehallgathatják. -
Seeley #14683 azt mindenki sejtette hogy nem egyszerű halász (akkor lelenne fosva a co. által).
de nem hiszem hogy szemét, egyszerűen nagy vesztenivalója van (kifog úgyis derülni hogy mi ez az egész vele) és jó oka van arra hogy saját érdekeit nézze... -
#14682 De tényleg ennyi erővel Susan apartmanjában is lehallgathatták volna :)
Btw én megmondtam hogy ez a Whistler egy szemét és nem sima halász, már amikor ott a börtön közepén úgy felugrálva ütötte Michael-t és agyon akarta ütni is gyanús volt... -
Quantumleap #14681 Akkor te is le vagy maradva. Többször is beszéltük, hogy azért, mert fél, hogy lehallgatják. -
Abruzzi #14680 (kicsit sok lett a kopasz így visszaolvasva:D)
Nade, lehet nem kéne, de annyi szó esett már gabr vagy ki képeiről, vki adna linket ahol megnézhetem?...mer itt lemaradtam róla. -
Abruzzi #14679 Te nem érted...értem, hogy mi baja volt a másik fórumosnak, de neki 2 baja volt elvileg. Az egyik az, hogy csodálkozott hogy a kopasz megszólalt-->nem emlékezett a csónakos, illetve 2. évad végi jelenetre, a másik problem meg az volt h nem érti, eddig mi értelme volt hogy kussolt a kopasz. Én tudtam eddig is hogy nem néma a kopasz, de azt én sem értem hogy a 2. évadban az első megszólalásáig mittoménhány részen keresztül miért firkált a cetlikre.. -
#14678 3x09 promo + gabr képei SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most akkor a tábornok szijjazza le susan-t és ott hagyja sco-nak, hogy ő ölje meg sarah miatt, vagy fordítva: sco-ék fogják el, kötözik meg és ők hagyják ott a tábornoknak? :) -
#14677 erre mi is rájöttünk a promobol...csak még nem irtad oda hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a promot irtad le amit más megnéz :DBellicky is részt vesz benne -
#14676 ja -
Quantumleap #14675 SPOILER-3x09
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mahone visszakerül a börtönbe, úgy ahogy van, öltönyben, nyakkendőben. T-Baggel lesz valami dulakodása vagy küzdelme. Michael kérdi a leszíjazott Susantól fölé hajolva: "Te ölted meg Sara-t?" -
Quantumleap #14674 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Susan szerintetek is leszbikus/biszexuális? -
#14673 nincs meg mp3ba. -
#14672 linkt.:C -
Seeley #14671 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy már zsákba tették
amúgy minek csali? azért Panamában nehéz úgy mozogni hogy a co. ne tudna róluk, rájuk küldenek egy armyt és jóvan :DD
de szvsz most leáll majd ez a likvidálási terv...de Linc helyébe megfordulna most a fejembe, hogyha ennyire nem kellettünk akkor csak nem látják el lj-t továbbra is vendégszeretetből
-
#14670 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de most hogy már nem kell nekik michael és linc halottan akarják látni őket, igy lj jólenne csalinak... amig életben van addig michaelék megprobálnák megkeresni netán megmenteni... meg aztán susan emberinél van lj, susannak meg most van elég gondja nem fog darabolgatni... de az is elhet, hogy tényleg zsákbateszik -
Seeley #14669 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt láttam az előzetesben, vagyis nem tudtam kivenni hogy ki van ott, de láttam a szíjjas fotelben valakit....
ha életben hagyják Susan-t akkor átáll vajon? remélem ezt nem teszik meg, nem tudnák nekem beadni hogy jófigura, nem tudnám megkedvelni, meg kicsit röhej lenne ha Linc-ék leállnának vele...
-
#14668 a következő sorokat CSAK AZ OLVASSA,aki látta gabr képeit(és persze,aki el akarja b*szni a szórakozását,gabr sajnos megtette ezt a szívességet nekem) :\
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gabr egyik képén Susan egy szíjas "bőrfotelben" üldögélt,azt hiszem le is volt már szíjazva,és ott volt a kopasz tábornok is,tehát gondolom épp ott végzik ki Susant. -
#14667 Igen,de Sco már tudja,hogy a Cég magasról szarik rá...
Fiúk,én azt mondom,nézzétek meg ti is az előzetest,sok felesleges kérdésnek vet véget,ráadásul szerintem én így még jobban várom a 14.-ét,mint azok akik nem látták. -
Seeley #14666 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
jó, de elvileg ugye nagyon bíztak magukba, tehát pl. ha sikeres lett volna a kiiktatás Linc már nem élne, még mielőtt az akció befuccsolt volna ő már halott lett volna, szóval simán lehet hogy LJ már rég halott. Igaz viszont hogy most Sco kell megint, tehát lehet kamázni hogy Lj él...
amúgy eléggé úgy tünt mintha Susan ellett volna keseredve, végülis ő szúrta el, szerintem a Co. kifogja iktatni.
-
#14665 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem fogják kinyírni se lj se lincolnékat szerintem, mivel nem sikerült a company-nek kihozni a sonaból whistlert megint scofieldre fognak számítani -
Seeley #14664 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
amúgy jah, nagyon jó lenne ha kinyírnák Lj-t...semmi bajom vele, nade gondoljatok bele, mekkore bepörgés lenne már, Linc nem látna a sok vértől az tuti :DDDDD
-
Seeley #14663 [SPOILER] a kilences rész előzetese szerint (csak ha láttad és tudni akarod akkor olvasd tovább!!) ott van Sona mellett valahol, szerintem olyan magánzárka szerűségben...büntiből. Hiszen nem tudták rábizonyítani hogy ő akart a géppel megpattanni, csak pikkelnek rá, szal irény a kis bünti...de majd ha visszaviszik akkor mehet a szökés :DDD De ezekután hogyan bízon meg Whistlerben (én megbízok benned, ne aggódj :D, szerintem Whistlernek felkell fednie magát, hogy miért olyan sürgős neki ez az egész...
nem lehet (ez egy tipp, lehet kiröhögni), hogy Whistler egy eléggé szupertitkos ügynök, sok-sok infóval (elrejtve) a Companyról?? és ezért akarják kivinni onnan hogy adja meg az infók rejtekhelyét oszt akéár lehet őt is elsikálni??? mert azért nem úgy tünik mintha teljesjogú tag lenne :DDD
[SPOILER] -
#14662 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LJ-t szerintem már elintézték,az elkövetkezendő 1-2 részben szerintem tudatják is Linc-kel,de lehet hogy nem,lehet,hogy egyszerűen csak leszarják őket.de az biztos,hogy ha a Sonából tényleg átviszik Sco-t máshová(ebből a sorozatból azt is kinézem,hogy mégsem viszik át máshová,nem lehet tudni :)),akkor innentől kezdve köze nem lesz Whistlerhez,de Mahonehoz sem és Lecherohoz sem.nem hiszem,hogy hirtelen ennyi embert ki kéne írni a soriból(T-Baggel az élen).lehet,hogy a sorozat mostantól "két szálon" fog futni.persze eddig is több szálon futott,de ezt most úgy értem,hogy 2 börtön eseményei kapnak helyet a pb-ben. -
Seeley #14661 ahhhhhhhhhhhhh -
Seeley #14660 AAAAAAAAAAAAAAAA
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Baszki, ez kész, most lehet várni :DDD Whistler klausztrofóbiás dumája azért necces volt, lévén hogy egy ideig eléggé bujkált ugye Sona-ban, de igen, a teste is eyecandy :DDDD Én megértem, biztosan megvan az ok amiért gyorsan kikell szöktetni, csak mi az??????? Azért nem bírta leszúrni Sco-t, pedig lett volna rá esélye....
Sco készen van, hova viszik???
Mahone meg szívááás, szerintem valamit tenni fog, nagyon nem akar ő visszamenni
amúgy mi van LJ-vel?????? A companynek ugye nem kellenek Lincék már, likvidálni is akarták őket (Linc jól bekeményített :D), szóval elvileg Lj-t már elkaparhatták, nem???
NAH, KÉT HÓNAP :p
ps.: azért fijuknak is volt eyecandy, gondolom a két csaj kicsit leszbis jelenete azért jó volt :DD
-
#14659 :\ -
#14658 :| -
#14657 Alig várom a mai részt..:) -
#14656 holvanaz mp3 :DD azkell :D -
#14655 KEDVENC ELSŐ ÉVADOS ZENÉM VÉGREEEE!!!!
2. Kedvencem:) -
Quantumleap #14654 Látom, nem érted. Az illető nem emlékezett rá, hogy az ürge már kétszer megszólalt, és úgy csinált, mintha a heti epizódban lett volna a legelső alkalom. -
Abruzzi #14653 Már bocs, de azt írtad hogy a másik fórumon lévő arc azon csodálkozott hogy megszólalt, és azt kérdőjelezte, hogy eddig mi értelme volt hallgatnia....a csónakos részre én is emlékszem, és mostmár ennyi rész után az a 2. évad végi párbeszéd is teljesen értelmet nyert, pedig akkor nem értettem....de én arra lennék kíváncsi, amire a másik fórumon is kíváncsi valaki ahogy látom, hogy eddig mi értelme volt hallgatnia?....vagyis erre lettem volna kíváncsi. -
Quantumleap #14652 Először Bill Kimmel beszélgetett csónakban egy tó közepén. Ami a másodikat illeti, az évad utolsó epizódjában történt, csak idézek:
"-Ugye tudja, hogy meg fog szökni?
-Hát persze, ezt is várjuk tőle."
De ilyenekre hogy lehet nem emlékezni? Még majd valaki azt is megkérdi nemsokára, hogy T-Bagnek mióta nincs meg a bal keze? -
Abruzzi #14651 Én nem hagytam ki 1 részt sem (valszeg csak nem emlékszem rá), de akkor világosíts fel...szal?