23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#14730 megölnék Supermant!? :DDDdddddddd -
#14729 most erre mit mondjak?:D belekötni nemtok mert egyetértek teéjes mértékben....de amugy belegondoltatok hogy Scofield és Bauer mire lenne képes?!:D:O eszméletlen.... -
#14728 Egy egész csapat szervezte meg a nagy szabadító akciót.
Elég lett volna csak J.Bauert odaküldeni -
markastor #14727 Valaki tudja h. mi az S03E08 elején hallható zene? -
ryhdeksan #14726 pritty .D -
#14725 hát természetesen nem, mert neki élnie kell :D
csak arra asszociált hirtelen az agyam, h ezt fogja megúszni ha felér a helikpoterre -
#14724 arra gondoltál, hogy megölik sco-t? -
Seeley #14723 legyen nekünk igazunk! ;) -
#14722 könnyű célponttá is válhattak volna az őrök szemében, meg hát ha sikerült volna elhúzniuk, felesleges lett volna nekik Sco, azt megölik...mondjuk én erre gondoltam először...de hát most 2 hónap szünet -.-
Lecheroval meg levele (N) húúú, de nem nem illik ide -
#14721 Nem-nem, jó ez. Valahogy én is így gondolom... -
#14720 Ötlet: kurvajó, megvalósítás: szegényes. -
Seeley #14719 hehehe, monnyuk a nefürgyéle szöveget igazíthatták volna a tetkóhoz, színben is -
Seeley #14718 mittudomén? mert hülye ötlet? :D -
#14717 Lol, akkor innen volt ismerős a csaj... :D -
#14716 nem a kivitelezés a lényeg -
#14715 Mi ez? A Unique együttes is feltűnik a PB-ben egy cameo szerepben? O_o -
#14714 hát igen ez elég érdekes..én is néztem ogy egyhelyben mradtak minthogy mentek volna a picsába vele..dáht én megmondtam hogy leesnek rola..tolszép is lett volna hogy siker elmenni....:)igy tudják hossszabbitani. -
szilvalé #14713 Hát..nemtom..nekem az előző két rész sokkal izgalmasabb volt, mint ez. Azt viszont nem vágom, miért nem indult el a helikopter, mikor már lógtak rajta..Csak lógtak, csak lógtak...de sehova nem repültek. Nem bírja a Whistler feje a huzatot? -
#14712 hát nem egy szép ember :) -
#14711 3x09 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!milyen szép liláskék linc elálló füle xDDDD
mondjuk igazán sokat nem mutattak, ezek szerint a csajszi még el tudott menni Linc-ért, mielőtt a kopasz őérte ment volna el :)) -
#14710 ja :D -
#14709 emennek még civilbe is pszichopata feje van :D -
#14708 -
#14707 nem,bocs most vétlen se volt célom.:)azittem már az enyim lett volna a spam hogy megkérdeztem hogy miaz a co...félreértetted, szándékomban sem állt belédkötni :-) -
#14706 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aha... anyit dicsérgette james nőjét, hogy azt hittem nekiesik még a végén.... :D -
#14705 ^^ nem bírtam ki:) -
adamboro #14704 Szerintem az A-blokkba viszik Scofieldet. -
#14703 2 perc a 9-ik részből, ha nem újatt linkelek sry, én csak most fedeztem föl :) -
#14702 nem, az lesz hogy az a mukesz aki kihozta segiteni fog neki kicsinalni a ceget vagy valami ilyesmi... -
#14701 Szkóóófildre gondoltam, még mielőtt vki beleköt :) -
#14700 nem csak a tiedbe :) minden topikban kötekszik Rocky :)
kiváncsi vok ,hogy folytatódik majd a pb, remélem ,hogy nem az lesz hogy van a sonanál egy még durvább börtön és majd bevágják oda és onnan is szöknie kell :S lehetne még pár rész , elég lett vna decembertől a szünet :\ -
#14699 ezdeszar :D -
#14698 ez szar, legalább jól meglenne csinálva... -
#14697 láttátok már Scofieldnek ezt a tetkóját? :OOO
-
#14696 mind töröltem... de az picit kezd zavarni, hogy folyamatosan belekötsz minden egyes mozzanatomba... -
#14695 itt neked meik a spames hsz?télleg nem vágom -
#14694 miért fikáznánk? -
Seeley #14693 én alapba nem gondoltam hogy sima halász (hobbija lehet az...). szerintem titkosügynök, talált valami extradurvát a co.-ról, jól elrejtette, menekülés közbe bajba került, ölt whatever...és a co. előtt a zsaruk elfogták és vágták be Sonába...co. meg kiakarja hozni onnan hogy szépen adja oda a cuccost amit talált...és utána nyilván halál várna rá, lényeg hogy Whistler kezében van aduász (az info)...szal ezért kell, élve..mindenáron, hamar.
eh eh, lehet fikázni, csak elméletem :P -
#14692 nó szpeem plíz! -
#14691 ja kössz.nemtudtam hogy a comapany röviditése...mert co akkor irhatta volna hogy cég egy betűvel kell csak többet irni és kész:P:D