Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahh, alig bírom kivárni....
208 új üzenet, visszanem olvasok 😄DD

Lényeg hogy Sco még mindig írtó láv, ügyes volt a robbantással, a chief nem lesz sokáig az ha így folytatja, T-bag egy köcsög, Mahone meg ne legyen már morcis, fogjon össze szép Scoval már. Emberünk is megvan..már 'csak' kiköll menni 😄D

thx hogy adtak ruhát Bellikre...
Flamer
htx. 😄 😄Dd

http://loal.atw.hu

Rockynhooo
egy HG-nek mennyi dolga van ? 😊
tom h már ez is flém h megkérdezem 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ok

én nem vállalom, de szavazni fogok

hunbasser
igazából a HG önmagában semmi sem ér:a flamekeltõket és a flamelõket meg kell büntetni.ha egy lezárult flamesorozatot törölsz,attól nem lesz jobb senkinek sem.úgy van értelme a dolognak,ha esetleg van olyan szerencséd,hogy elkapsz egy olyan hsz-t,ami flamekeltõ,és olyankor elfojthatod csírájában a flamet.inkább össze kellene itt haverkodni egy modival,aki néha-néha ránéz a topikra(bár ha szól valamelyikünk is a moditopikban,hogy kéretik jutalmazni xy-t,akkor úgyis megteszik)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
én aztán nem kívánom senkinek a házigazdaságot,elég csak benézni a fifa topikba,és úgy olvassátok,hogy a javát már töröltem...

nagy az isten állatkertje sajnos :\

ReaL MaDRid x siempre

Attila8805
A nem olvasom az nem írok akart lenni😄
Na jól bemutatkoztam vazze😄
Szóval minden órába benézek van-e valami új fejlemény de ez a flame áradat engem is idegesít és kiszûrném gyorsan a flamelõket.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

II Rocky II
na akkor oké amit irtam??????? pls válaszoljon még vki😄 akkor irom össze a jelentkezõket.😊

24 - Exile -Nov.23

Attila8805
Én szívesen leszek!
Nézeem általában óránként az oldalt attól hogy nem olvasom és kiszûrném az ilyen flameket.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hunbasser
BSZ! 😊

ReaL MaDRid x siempre

barnie1990
Tolvajtempóból,most már vágom,kössz.

Zene nélkül mit érek én?

II Rocky II
ki az aki legjobban vágja a pb-et...vagy sztem jelentkezzen aki házigazda akar lenni pl 3 nap a hat.idõ-.aki jelizik én összeirom és 3 nap után kitesszük szavazásra és arra is adunk idõt aki a legtöbb szavazatot kapta az lessz a házigazda?(szavazó linkjét meg ki a bannerba) mit szoltok?

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
hát,tényleg elkéne már egy...

ReaL MaDRid x siempre

Meg az Ál/Arcban õ volt a néger kolléga, aki halálra égett.
Flamer
... aka Prison Break: Manhunt (USA: second season title)
... aka Prison Break: On the Run (Australia: second season title)

érdekes.. már yáccot a manhuntba is?😄 észrese vettem..

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

igen,a zis készik

szucsy89
nah már megörültem hogy ennyi új üzenet, erre csak egy kis köcsög flémel it...

#12410: jaja, nekem is a tolvajtempó ugrott be..
Nekem ez a kettõ ugrott be róla:

Tolvajtempó

A tökös a török az õr....

II Rocky II
amit belinkeltem azt is nézted?

24 - Exile -Nov.23

neem tök mid1 ki miért ugatott le?
kész sry, victor, de akkoris idegesitõ hogy az én verziomhoz ninscen a feliratok.huán srt, azt lehet nézni a 5 mp s késéskeet

zaki
Nekem is rohadtul ismerõs valahonnan... 😄
Passz.

barnie1990
Ki tudja megmondani,honnan ismerõs nekem a néger boss?

Zene nélkül mit érek én?

ProGabe
na akkor itt az ideje HG-t választani,aki rendben tartja a topikot!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

f.aszért kell tönkretenni ezt a fórumot egymás csesztetésével?!?
beszéljetek már a filmrõl bakker!
Nem akarok senkit kioktatni, de nézzétek meg az utsó pár oldalon végig egymás oltása van. Hülye vagy, béna vagy stb.
Legyen már béke!

Attila8805
Mert õ leugatta victorpictort hogy nem jól idõzített és õ szintén kigúnyolásból leugatta hogy õ akkor miért nem tudta idõzíteni.
Ennyi!

Flamer
"hogy lehetsz ennyire balfasz, hogy egy kész feliratot nem tudsz idõzíteni?"

ezért ugattad le.. nem értme mit magyarázol :o :Cccc

shaba23
te kis buta...nem azért lett leugatva mert nem tud idõzíteni, hanem mert hülye...olvass a sorok között, bár azt nehezebb mint BSplayerrel idõzíteni, úgyhogy lehet nem fog menni<#mf1>
Flamer
yóvan nem kell leugatni azért mert nem tud idõzíteni egy feliratott.. nem mindenki használja a f4szom bsplayert.. belehet fogni aszád..

de viszont azért lelehet szólni hogy rákér nem tudja megkülönböztetni a két fajta verziót és a hozzájuk tartozó feliratot..
meg.. elkéne olvasni mihez tölti le a feliratot és hogy mijet szedett le..
ennyi.

PyRex
<#hehe>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

shaba23
hogy lehetsz ennyire balfasz, hogy egy kész feliratot nem tudsz idõzíteni?
Rockynhooo
értsétek már meg hogy semmi baj a felirattal, csak annyi hogy 2 fajta verzio van filmben , és feliratban is! a Xor-os részhez nem fog passzolni a Caph-os felirat ennyi..!

Attila8805
Prison.Break s03e02 (hdtv-Caph) Fordította: Victorpictor idõzítette:Lord Sywulf 2007-09-25 magyar

Attila8805
Amúgy nem Victorpictor idõzítette.

Azt a srt, használtam amit belinkeltek ide, és nem 4-5 percet késett, hanem az egész alatt elvotl csuszva, értettem, de akkoris szar volt

Atisz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem ez a Sona nem tetszik már az elsõ rész óta... kicsit olyan mintha 2 épület lenne. Kívülrõl nagy a területe, belül meg sokkal kisebbnek tûnik. És nem tudom miért kellett ez a földes rész középre... a betont a dél-amerikai börtönökben is ismerik :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ja biztos,te már csak tudod.
Talán te fizettél neki?
Érdekes amúgy rajtad kivül mindenki talált megfelelõt ugy nézem.Ez is biztos a forditó miatt van...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

desigo
Normál esetben én is filmhez szedek feliratot már ha van.
Pl a legutóbbi részt leszedtem mindkét említett verzióban.

De a Weedsnél megszívtam mert nem találtam az elsõ évadhoz olyan feliratot amilyen az avi volt.Szedtem hozzá olyan avit mint amilyen a felirat volt 😊)))))
Rockynhooo
háháháháá mi mozi xD 😄

FLamer : jaja az biztos 😄😄😄 , és a végére még odaszúrta hogy "elhiheted" 😄 XD

Adaaam
Panamában jó rendszáma van az BMW-nek <#vigyor>
KÉP

everything's better with music

Flamer
yaya. hónap idézete 😄

AntiHero
<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#duma>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Rockynhooo
pl én sem orvosoltam a problémát, megnéztem így h késik , majd mikor vége lett rájöttem mi a hiba 😄 de érdekes nem kellett ujra néznem total érhetõ volt így is 😊

"de biztos valaki fizet neki, elhiheted..."
ezen de yoo nevettem xD😄

hunbasser
azon van fennakadva,hogy kb 4-5 percig a közepén egy PICIT késik a felirat...istenem,komolyan mondom,nem értem az ilyen embereket.és akkor csodálkoznak rajta,ha egyszer ezt megunják a fordítók,és szarnak bele az egészbe,hát,meg tudom õket érteni.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
ja...😄 meg a fdave megse köszöni nekem pedig kitettem a linet is...na menjen a sunyiba az ilyen....

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
mégis ki a f*sz fizetne neki?? gondolkodjál már ember...

ha nem fordítaná le neked,akkor te most nem nagyon néznél PB-t,úgyhogy pofa lapos,és örüljél,hogy van felirat.képzeld,nem magának csinálja,õ meg tudná nézni angolul is,NEKÜNK PB-SEKNEK csinálja.

bocsánat a többiektõl,de az ilyen hálátlan f*szoktól teljesen elborul az agyam...erre szokták mondani:"nyújtja neki a kisujját,de kell az egész karja"

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Akkor se balfaszozzál... Örülj, hogy tudod magyar felirattal nézni a sorozatot te...

PyRex
te nem vagy normális...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

ne istenitsetek már egy fordito embert...
midn aztmodnjátok hogy jaj ingyen csinálja, de biztos valaki fizet neki, elhiheted...