23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Quantumleap
    Remélem az ki fog valamikor derülni, hogy LJ elfogása hogyan történt.
  • Zsenigyerek3
    Sarah-val mi történik a való életben, hogy most ÁLLÍTÓLAG meghalt?
  • gabo91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mondanám, hogy okok de sietni kell mert idő van... 3nap és...
    de most már mind1 hogy hány nap van, most már minden mindegy, susannak anyi, michaelre nincs szüksége a kopasznak... lj... lehet már hullazsákba van csomagolva... linc pedig jobb ha menekül, mert "üzlet az első" addig félretettek mindent de most újra megy a "fogócska" cég és lincolnék közt...
  • Quantumleap
    Egy másik fórumon elvigyorodtam, egy illető csodálkozott, hogy a tegnapi epizódban Mr. Kényszernéma Cetlifirkász megszólalt, és hogy akkor mi értelme volt eddig hallgatnia. Nyilván úgy nézi a sorozatot, hogy néha kihagy epizódokat, és az előző évadból azt a bizonyos kettőt épp sikerült.
  • Quantumleap
    Szerintem Sco valamilyen úton-módon úgyis visszakerül majd a Sonába. Így hát ez most az én szememben ugyanaz, mint Linc átmeneti kikerülése a Foxból az első évad végefele.
  • II Rocky II
    mit mondtam?azt hogy nem lepődnék meg a helikopterrel nem mennének sehova hanem leesnénekrola....:D loll és eltaláltam,ami gáz...hát érdekes lessz most mi lessz Scofieldel....meg Whistlerrel meg a többiekkel...jo volt hát várjuk a januári folytatást
  • r4pt0r
    Azért mert sztrájk van. De ezt is írták, olvasni kéne és nem mindig writeonlyban forumozni. :P
  • AntiHero
    mert szokott lenni mindig
  • csabiks
    HAli!

huh jó rész volt az utóbbi, nem tudjátok miért van most enyi szünet?

köszi
  • laca133
    Van humorérzéke a srácnak jót nevettem ezen a mondaton
  • AntiHero
    KURVA SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gabo91
    ja igaz, a 14. re gondoltam...
    na az durva volt...
    hosszú szünet utáni első rész, de arra megérte várni...
    belicket szarrá veték bőrtönbe...
    mahone fiát elcsapja valaki, pár órával késöbb az ilettő fején egy lyuk tátong... :)
    michaeléket kellerman kimenekiti
    megtalálják terencet... majd az megőli magát stb... stb...
  • PyRex
    uhh gyerekek, ezen a részen szabályosan leizzadtam ... :)
  • hunbasser
    szerintem keveri valamelyikkel.abban volt az,hogy meghalt Patoshik,meg abban a részben volt,hogy Kellermannal mentek a vonaton Scoék és ebben a részben mentett meg C-Note egy büfét,vagy mit.
  • szucsy89
    abba a részbe mi is volt? (s2.16ba)
  • gabo91
    ááá hihetetlen volt ez a rész...
    szvsz 3. évad legjobb része.
    Eddigi legjobb epizod az s2e16 volt de ez a második helyen áll.
  • szucsy89
    jó kis rész volt, kövi mégjobb lesz ahogy elnézem, csak sokára...

most akkor Scofieldet hova viszik?az előzetesből látszott valami de ez most a sona mellett valami kis magánzárka lenne vagy egy teljesen más hely?:Dnem tudtam eldönteni...uu az jo lesz amikor Scofield találkozik Susannal:D:D
  • ForzaInter
    1 évad nincs meg:w

am magyarországon mikor adják már ki pb első évadját dvdn?:\
    vagymár kiadták, csak én maradtam le?:D
  • hunbasser
    nem ajánlom neki ^^

a promot sem néztem meg direkt,tök jó lesz 2 hónapig izgulni :) ez a két hónap arra lesz jó,hogy végignézzük az eddigi összes részt,ami ugye 52 részt jelent.minden napra egy rész :) aztán onnan már csak ~másfél hét.
  • DJ BP
    BAKKER 2 hónap :(
  • ForzaInter
    szted tudja vki miről vanszó:D aki nem látta ugyse érti meg...
    érdekes lesz a folytatás... 2 hónap és meglátjuk, esetleg gabr meglep minket képekkel:DDDDDDDDDddddddd
  • hunbasser
    jujdeizgisenkinemtudja :)

de talán spoilerben kellett volna
  • ForzaInter
    sonaval mi lesz?:d
  • hunbasser
    te jó ég,mekkora volt ez a rész...

Whistler mekkora patkány lett már.Susan meg játsza megint a keménylegényt,ám most igencsak kiült a félelem az arcára.már tudjuk mi lesz vele,köszönhetően gabr képeinek...kösz seggfej!

Linc meg igencsak durva lett :OO igaza van,nem szabad kímélni a népet :) csak hát igen érdekes volt,hogy elég sokat nőtt a haja az utóbbi részhez képest(1 nap alatt jó sokat nőtt neki ahhoz képest),utána meg megint vágatott belőle kicsit ^^

kíváncsi vagyok hová viszik Scofieldet :) ennél is durvább helyre? :O magáncellába bebasszák azt ennyi volt a móka.egy tök sötét cellába bedugják,azt örülhet,hogy él.innentől kezdve gondolom átmegy a sorozat egy egyfajta cég elleni harcba.nem baj az,jó lesz :) és gondolom majd Sco kicsit olyan lesz,mint az első évadban :)

Lecsó meg mijó fej lett már :) Sammy is sokkal másabb.
  • KeKKSZike
    Ezt nem hiszem el, hogy most január 14ig nem lesz Szökés! Ezt a kibb*szást!!!
  • Atisz #14619
    Sztem ez telejesen érthető... ha belegondol az ember sztárok nélkül lehet filmet csinálni, na de jó sztori nélkül... Mégis a színészek vannak agyonfizetve, mert ők csalogatják be a zombikat a moziba.
  • Seeley
    pedig így van, junkien is irták :S
  • N1ggA
    Úristen Január????
  • Hunter of Deer
    Nah király volt ez a rész, kár hogy olyan sokat kell várni a következőre :(
    Valahogy eddig nemnagyon bírtam Mahonet de most hogy ilyen állapotban van lassan kezdem sajnálni :)

/türelmetlenülvárjaakövetkezőrészt :D
  • Csaba007
    3x09 Promo
    Látszik hogy hol van scofield:)
  • II Rocky II
    csak annyit hogy #14600 !!!!!!cak olvasni kéne kicsit:P
  • N1ggA
    van
  • gabo91
    hali.

van már felirat?
  • Csaba007
    Ez a rész nagyon nagy volt! Húú basszus nembirom ki januárig:S
  • hunbasser
    Olykor “vendégír” egy-egy szériába - van is egy olyan szabály, hogy minden sorozatévadban kell lennie olyan epizódnak, amit külsős író jegyez.

hmm,ezt nem is tudtam.
  • hunbasser
    És a filmekkel mi van? Azok is szívnak. Az eredmény pár lóhalálában befejezett forgatókönyv lesz, de a mozis téren azért nagyobb a raktárkészlet és nem is kell minden héten produkálni.

:\

egyébként van még 4 rész,amit már leforgattak.tehát,ha pl pár napon belül megegyeznek az írókkal,akkor a szünet igenis jót tesz a sorozatnak,mert akkor nem kell elkapkodniuk a forgatókönyvet.

DE!

És meddig? Lehet, hogy pár napig, de lehet, hogy hónapokig. A legutóbbi 1988-as írósztrájk 22 hétig tartott és 500 milliós veszteséget okozott.

jó lenne,ha végre megegyeznének már(most azon ritka események egyikre zajlik,amikor az írók kezében van a gyeplő,a studióknak pedig kompromisszumkötésre vannak kényszerítve.
  • II Rocky II
    az egy dolog hogy néézem minden részt meg szeretem de annyira nem járok utána hogy most pont mértenm lessz rész..na...:D kössz.
  • Flamer
    hát aztkell hogy mondjam hogy victorpictor kicsit elkapkodta most.. a rádióbeszédek nem voltak teljesen lefordítva. :|
  • Attila8805
    Király rész volt thx vicotrpictora feliratot!!!
  • Abruzzi
    na a nagy pb 24 heroes fan..:D

ne.