23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #14650 Remélem az ki fog valamikor derülni, hogy LJ elfogása hogyan történt. -
Zsenigyerek3 #14649 Sarah-val mi történik a való életben, hogy most ÁLLÍTÓLAG meghalt? -
#14648 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondanám, hogy okok de sietni kell mert idő van... 3nap és...
de most már mind1 hogy hány nap van, most már minden mindegy, susannak anyi, michaelre nincs szüksége a kopasznak... lj... lehet már hullazsákba van csomagolva... linc pedig jobb ha menekül, mert "üzlet az első" addig félretettek mindent de most újra megy a "fogócska" cég és lincolnék közt... -
Quantumleap #14647 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy másik fórumon elvigyorodtam, egy illető csodálkozott, hogy a tegnapi epizódban Mr. Kényszernéma Cetlifirkász megszólalt, és hogy akkor mi értelme volt eddig hallgatnia. Nyilván úgy nézi a sorozatot, hogy néha kihagy epizódokat, és az előző évadból azt a bizonyos kettőt épp sikerült. -
Quantumleap #14646 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Sco valamilyen úton-módon úgyis visszakerül majd a Sonába. Így hát ez most az én szememben ugyanaz, mint Linc átmeneti kikerülése a Foxból az első évad végefele. -
#14645 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mit mondtam?azt hogy nem lepődnék meg a helikopterrel nem mennének sehova hanem leesnénekrola....:D loll és eltaláltam,ami gáz...hát érdekes lessz most mi lessz Scofieldel....meg Whistlerrel meg a többiekkel...jo volt hát várjuk a januári folytatást -
r4pt0r #14644 Azért mert sztrájk van. De ezt is írták, olvasni kéne és nem mindig writeonlyban forumozni. :P -
#14643 mert szokott lenni mindig -
csabiks #14641 HAli!
huh jó rész volt az utóbbi, nem tudjátok miért van most enyi szünet?
köszi -
#14640 Van humorérzéke a srácnak jót nevettem ezen a mondaton -
#14634 KURVA SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#14633 ja igaz, a 14. re gondoltam...
na az durva volt...
hosszú szünet utáni első rész, de arra megérte várni...
belicket szarrá veték bőrtönbe...
mahone fiát elcsapja valaki, pár órával késöbb az ilettő fején egy lyuk tátong... :)
michaeléket kellerman kimenekiti
megtalálják terencet... majd az megőli magát stb... stb... -
#14632 uhh gyerekek, ezen a részen szabályosan leizzadtam ... :) -
#14631 szerintem keveri valamelyikkel.abban volt az,hogy meghalt Patoshik,meg abban a részben volt,hogy Kellermannal mentek a vonaton Scoék és ebben a részben mentett meg C-Note egy büfét,vagy mit. -
#14630 abba a részbe mi is volt? (s2.16ba) -
#14629 ááá hihetetlen volt ez a rész...
szvsz 3. évad legjobb része.
Eddigi legjobb epizod az s2e16 volt de ez a második helyen áll. -
#14628 jó kis rész volt, kövi mégjobb lesz ahogy elnézem, csak sokára...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most akkor Scofieldet hova viszik?az előzetesből látszott valami de ez most a sona mellett valami kis magánzárka lenne vagy egy teljesen más hely?:Dnem tudtam eldönteni...uu az jo lesz amikor Scofield találkozik Susannal:D:D -
#14627 1 évad nincs meg:w
am magyarországon mikor adják már ki pb első évadját dvdn?:\
vagymár kiadták, csak én maradtam le?:D -
#14626 nem ajánlom neki ^^
a promot sem néztem meg direkt,tök jó lesz 2 hónapig izgulni :) ez a két hónap arra lesz jó,hogy végignézzük az eddigi összes részt,ami ugye 52 részt jelent.minden napra egy rész :) aztán onnan már csak ~másfél hét. -
DJ BP #14625 BAKKER 2 hónap :( -
#14624 szted tudja vki miről vanszó:D aki nem látta ugyse érti meg...
érdekes lesz a folytatás... 2 hónap és meglátjuk, esetleg gabr meglep minket képekkel:DDDDDDDDDddddddd -
#14623 jujdeizgisenkinemtudja :)
de talán spoilerben kellett volna -
#14622 sonaval mi lesz?:d -
#14621 te jó ég,mekkora volt ez a rész...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Whistler mekkora patkány lett már.Susan meg játsza megint a keménylegényt,ám most igencsak kiült a félelem az arcára.már tudjuk mi lesz vele,köszönhetően gabr képeinek...kösz seggfej!
Linc meg igencsak durva lett :OO igaza van,nem szabad kímélni a népet :) csak hát igen érdekes volt,hogy elég sokat nőtt a haja az utóbbi részhez képest(1 nap alatt jó sokat nőtt neki ahhoz képest),utána meg megint vágatott belőle kicsit ^^
kíváncsi vagyok hová viszik Scofieldet :) ennél is durvább helyre? :O magáncellába bebasszák azt ennyi volt a móka.egy tök sötét cellába bedugják,azt örülhet,hogy él.innentől kezdve gondolom átmegy a sorozat egy egyfajta cég elleni harcba.nem baj az,jó lesz :) és gondolom majd Sco kicsit olyan lesz,mint az első évadban :)
Lecsó meg mijó fej lett már :) Sammy is sokkal másabb. -
#14620 Ezt nem hiszem el, hogy most január 14ig nem lesz Szökés! Ezt a kibb*szást!!! -
#14619 Sztem ez telejesen érthető... ha belegondol az ember sztárok nélkül lehet filmet csinálni, na de jó sztori nélkül... Mégis a színészek vannak agyonfizetve, mert ők csalogatják be a zombikat a moziba. -
Seeley #14618 pedig így van, junkien is irták :S -
#14617 Úristen Január???? -
#14616 Nah király volt ez a rész, kár hogy olyan sokat kell várni a következőre :(
Valahogy eddig nemnagyon bírtam Mahonet de most hogy ilyen állapotban van lassan kezdem sajnálni :)
/türelmetlenülvárjaakövetkezőrészt :D -
Csaba007 #14615 3x09 Promo
Látszik hogy hol van scofield:) -
#14614 csak annyit hogy #14600 !!!!!!cak olvasni kéne kicsit:P -
#14613 van -
#14612 hali.
van már felirat? -
Csaba007 #14611 Ez a rész nagyon nagy volt! Húú basszus nembirom ki januárig:S -
#14610 Olykor “vendégír” egy-egy szériába - van is egy olyan szabály, hogy minden sorozatévadban kell lennie olyan epizódnak, amit külsős író jegyez.
hmm,ezt nem is tudtam. -
#14609 És a filmekkel mi van? Azok is szívnak. Az eredmény pár lóhalálában befejezett forgatókönyv lesz, de a mozis téren azért nagyobb a raktárkészlet és nem is kell minden héten produkálni.
:\
egyébként van még 4 rész,amit már leforgattak.tehát,ha pl pár napon belül megegyeznek az írókkal,akkor a szünet igenis jót tesz a sorozatnak,mert akkor nem kell elkapkodniuk a forgatókönyvet.
DE!
És meddig? Lehet, hogy pár napig, de lehet, hogy hónapokig. A legutóbbi 1988-as írósztrájk 22 hétig tartott és 500 milliós veszteséget okozott.
jó lenne,ha végre megegyeznének már(most azon ritka események egyikre zajlik,amikor az írók kezében van a gyeplő,a studióknak pedig kompromisszumkötésre vannak kényszerítve. -
#14608 az egy dolog hogy néézem minden részt meg szeretem de annyira nem járok utána hogy most pont mértenm lessz rész..na...:D kössz. -
#14607 hát aztkell hogy mondjam hogy victorpictor kicsit elkapkodta most.. a rádióbeszédek nem voltak teljesen lefordítva. :| -
#14606 Király rész volt thx vicotrpictora feliratot!!! -
Abruzzi #14605 na a nagy pb 24 heroes fan..:D
ne.