23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#15676 Mért? Nem rossz :) -
#15675 kössz.de sztem ez nem nagy eresztés..:D -
#15674 új trailer a 11. részből magyarul feliratozva ... egészségetekre :) -
Quantumleap #15673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jobban megnézem, úgy tűnik, McGrady is ki fog jutni. Kíváncsi vagyok, mi lesz vele odakint. Arra még kíváncsibb, hogy Bellickkel mi lesz. Megmurdél vagy ő is bentmarad T-Baggel? -
#15672 Pedig akkor ezek szerint :) -
#15671 lol, nem is tudtam hogy Sucre benne van a Transformersben:D -
#15670 OFF: ide lehet irni egy két mondatot,mert igy még ellehet térni a forum témájától,de nem rendszeresen.Szóval ennyit akartam.
ON:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!honnan szeditek hogy Sucre lefog bukni?
-
#15669 Ki tudja mikor és kivel lesz majd kapcsolatban. :) -
Quantumleap #15668 Csak kérdés, hogy számunkra mennyiben lesz érdekes, hogy mi van vele? -
#15667 Oncsi, öcséd az osztálytársam volt.
- Bocs Pyrex, tudom h nem ide tartozik - -
#15666 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végülis Sammy is volt főnök, ha ugy vesszük, kb 1 órán keresztül.. :D De amúgy sztem is T-bag lesz a góré, mivel úgy néz ki, hogy ő nem megy. -
#15665 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem meg csak azért volt ott mert ő is egy börtön munkatárs és kiváncsi hogy T-Bag mit fog elmondani és azt majd továbbitja Scofieldéknek :D -
#15664 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem marad egyedül, mivel ahogy nézem Sucre is lebukik, hogy segített nekik a szökésben, szal gondolom megy ő is a Sonába -
#15663 CSÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚCS
T-bag sucrét birja a legjobban !! ez meglepett:) -
#15662 hmmmmm -
#15661 lesz holnap reggel pb? mer valami olyat hallottam hogy valami választási műsor miatt nem lesz. -
#15660 a kosaras gyerek -
#15659 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát amit mondtak mások hogy talán a fönők lessz sonában.amugy kiaz a McGrady? -
#15658 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem T-Bag köpni fog. Most mi lesz vele, ha egyedül a "barátai" közül ő marad Sonaban? :D -
#15657 méghogy törölni .... ha kellerman él ő is él és kész ... :) -
Quantumleap #15656 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nem derül ki a videókból, hogy McGrady és Bellick velük mennek-e. T-Bagnél szerintem az lesz, hogy Michael félúton leüti őt. -
Quantumleap #15655 Eredetileg úgy volt, hogy utána visszajön, de változott a helyzet ezért (ny)írták ki. De ez már rég letárgyalt téma. Mostantól kezdve törölni kellene a Sara feltámadásában reménykedő hozzászólásokat. -
#15654 azért ment el, de nem mehet vissza... SARAH HALOTT ! KELLERMAN VISZONT ÉL !!! -
#15653 azért ment el? ... tehát ha megszült visszajöhet ... tehát sara még él :)) EZ AZ ! -
#15652 Monnyuk sztem a Sarat alakító Wayne kisasszony is nagyon örül, mivel hamarosan kismama lesz. :) -
#15651 örülök, hogy alex örül és szereti a szerepét igy ő biztos, hogy sokáig PB lesz .... nem úgy mint sara :) -
#15650 :) -
#15649 de van h a köv részig fennt hagyom :) -
#15648 és nem is seedeled vissza?? :D ejnye ejnye -
#15647 hát nekem... ahogy megnéztem , törlöm is :D -
#15646 jövőhéten -
#15645 egyébként mikor lesz a következő rész? -
#15644 sztem is jók, furcsa így látni őket :D
csak a sztrájk idegesít megint :S -
#15643 És thx, hogy megosztottad velünk :) -
#15642 Hallod, sztem baromi jók :D -
#15641 mit szoltok a videókhoz? :) -
#15640 nem -
#15639 Ma lesz prisonbreak? -
#15638 na már jó -
#15637 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szóval t-bag nem tud megszökni velük ....