23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
TottiZsolt #15761 Nyugodjon Békében! -
#15760 és most egy nagyon szomorú hir
ELHUNYT SELMECZI ROLAND
mint tudjátok ő nagyon sok főszereplőnek volt a szinkronhangja, nem hiába irom ide hiszen ő volt LINCOLN BURROWS szikronhangja is ... igy biztos a 3. évadban más fogja szinkronizálni ...
mások akiket még szinkronizált
Kiefer Sutherland (Jack Bauer - 24)
Robert Sean Leonard (Wilson - Doktor House)
Dominic Purcell (Lincoln Burrows - Szökés)
James Denton (Mike Delfino - Született feleségek)
filmekben pedig állandó szinkronhangja volt a következőknek:
Antonio Banderas
Clive Owen
Brad Pitt
RIP
forrás -
#15759 ezt irta valaki ott a forumon .....
" Régebben volt arról is szó egyébként, hogy a 3. évad a 13. résszel véget is ér és ezzel a PB-is. Helyette viszont egy spinoff került volna ami a Cherry Hills alcímet viseli. Tudjátok a női börtönös, Molly-s verzió. Én nem hiszem, hogy lenne értelme elkezdeni egy új vonalat Molly-ról egy női börtönben, mert rosszul is elsülhet a dolog (unalmas, ismételt fogások, stb). Aztán felmerült egy újabb spinoff lehetősége is Sona alcímmel. Valljuk be érdekes lenne egy kimondottan a Sona-ról szóló sorozat ami mondjuk T-Bag sztoriját vinné tovább. Érdekes nem? :) Természetesen ezek pletyka szinten mozogtak, de mint lehetőség ez is megvan. "
és ezt emelném ki ....
" Valljuk be érdekes lenne egy kimondottan a Sona-ról szóló sorozat ami mondjuk T-Bag sztoriját vinné tovább. "
nem lenne rossz, ha már nem tudnának mint kitalálni 4. évadba, remélem nem egyszerüsitik le a 3. évadot, és mondanak el minden kis titkot A Cégről, mert akkor még lenne mit rakni a 4. évadba ... -
#15758 Végül csak 13 rész lesz a 3. évad .... -
#15757 hat nemtom lostot nem neztem soha. de szerintem ilyesmi lesz amit mondtam -
#15756 ja en is pont akkor kapcsoltam oda mikor tuszkoltak be a sonaba, es vicces volt hogy ott milyen felelmetes meg beszaratos, mostmeg mar az a termeszetes nekunk :D -
Seeley #15755 én belenéztem, mert amúgy House-t nézek ilyenkor, de a végét látni akartam, amikor megy Sco a Sona-ba...még így is hátborzongató volt (hát még akkor...) hogy tudom már mi ez a hely... -
#15754 na csak ne baxák el ezt a filmet is ahogyan a Lost -al tették ... -
#15753 valoszinusitem hogy scofield valami kiserleti nyul-féle, mert őt tanulmányozzák. azt nézik hogy hogy tud megszökni. most ez hulyen fog hangzani, de lehet hogy anno úgymond "ők fejlesztették ki" scofieldet katonai célokra, amolyan tökéletes katona tudjátok. és ő a protitipus, tesztelik mit bír a gép. baromságnak tűnik de bármi elképzelhető. -
#15752 most, hogy megint megnézztem a 2. évad végét mégjobban érdekel ki az a Tábornok :) ... kutató laboratóriumba voltak, szóval valami nagy titokra fogunk rájönni a 3. évad végén, amiből csinálhatnak 4. évadot ... -
#15751 en sose poenbol mondtam hogy kellerman el, ebben tutira biztos vagyok majd meglatjatok, nagy koppanas lesz. ezer millio szazalek hogy el ez lesz benne a nagy fordulat. amikor a 3. evadod elkezdtek nyomatni akkor megjelent egy ilyen behind scenes video amiben wentworth mondja hogy olyan dolgok lesznek amikre senki nem szamit. akkor miert ne lehetne? -
#15750 ez a kellermanos poén is tekinthető volt poénnak,de szerintem mára már odajutott hogy viccnek se jo.Ha kellerman (vagy sara) poén vagy az idiota történetek,akkor inkább utobbit választanám.mert azzal legalábbb ujakat mondanak. :) -
#15749 Kellerman ÉL! -
#15748 Kellerman nem a Sona -ba halt meg? -
Quantumleap #15747 Ez igen! Valaki már keveri a 2x22-t a 3x01-gyel! Csak nehogy majd valaki avval jöjjön, hogy ő úgy emlékezett, hogy Kellerman a Sonában hal meg! -
#15746 Pontosan ! -
#15745 -
#15744 Mondom énXD
-
#15743 mivan veletek?? semmi nem volt megvágva!!!! pontosan így volt vége a második évadnak, amiről ti beszéltek az a harmadik évad első része -
#15742 Nem nem.
Úgy volt vége hogy Sco belépett az arénába és szembevilágítottak a fények.
De ha nem javítsatok ki. -
#15741 jaja.. én is furcsállottam hogy már ilyen hamar vége, mert ha emlékezetem nem csal, akkor itt volt még egy verekedés az esőben, és Sco a hulla mellett a börtön közepében áll, és úgy kellett volna vége legyen... -
#15740 Ja reméljük addigra befejezik a 3. évadod és leadják legalább a foxon! -
#15739 valami hitehetlen módon meg volt vágva az ultolsó rész legvége, na ezért nem nézek én semmit TV-be ... szánalom -
#15737 Na vége lett az évadzárónak az rtl klubon és kiderült valami amire én nem is emlékeztem. Az cég főnöke, az a kopasz ürge, valamilyen tábornok. Vajon ki lehet ő? Hamarosan kiderül remélem :D -
#15736 Mire elkezdik adni, addigra mi már megjósoljuk a TV nézőknek, hogy mi lesz benne :D -
#15735 augusztus 29.-én lesz a 3. évad 1 rész magyarúl. -
#15734 13 -
#15733 van aki a viccen nevet van aki nem,van ki egyik s másik viccen nevet van ki nem.Ízlések és pofonok..
gyerekek akkor 16 részt fogunk látni ugye?és mostmár minden héten lessz pb- -
Quantumleap #15732 Ősszel csak akkor, ha addig odaát lefut az évad. Fél vagy háromnegyed évadot tuti nem rendelnek be. -
#15731 talán ősszel ... -
ricsa008 #15730 még nem tudni mikor indul a 3.évead a RTL-en? hiányozni fog de lehet elkezdem előről -
#15729 Nem azért, de nem volt szökés most, miről beszégessünk? Mértne lehetne viccelődni?? Az oké, hogy nem kell túlzásba vinni, de egy két poén elmegy, még ha nem is vicces akkor is -
#15728 FOX:
3x11 - Under and Out
2008-02-04 (még 5 nap) -
#15727 igaza van! viccezni ... :\ még ha lenne itt vmi értelmes viccC -
#15726 2 hét ? :O -
#15725 Neemár Pyro, mértnem viccezel inkább te is. :) Ne légy ilyen szigorú :) -
#15724 qrva uncsi ez a sok értelmetlen blabla. -
#15721 *Abruzzi
bocs, csak zavart -
Quantumleap #15718 Nem csak 5? -
#15717 jah, 13 nap múlva..