Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a precizitás meg igen az kéne...emlitettem hogy Mahone beszél az ügynökökkel mig Sco ment a Patrohoz és mikoora mutatta neki akkor már Mahone FELÖLTÖZVE megy ki a kapun...hát igen akármilyen gyorsan meglehet inzénzi hogy étszállitsák ,de NEM 5 PERC ALATT FÕLEG OTT BENT A SONABAN,szvsz ez is hiba..😄 meg az elõztes hogy mahone az idojában van és ...(ezt is irtam( most vhogy sok hiva volt...de remélem nemnagoyn lessz ilyen többet...fõleg hogy lesz 3 hónap szünet is:S:S na rövidenennyi..a 7dik részt még most nézem meg 😊
24 - Exile -Nov.23
A másik, jah, nekem se akarják bemesélni h Susan is áldozat, nem fogom tudni megkedvelni...
Érdekel engem is h mi lesz Mahone-nal...
Whistler is, mit kavar..remélem nem fordul ki a karakter, én imádom, Sco után Õ a kedvenc 😄
Most vajh mi lesz a szökési taktika?
amúgy én is hiányolom az elsõ évad precizitását...itt kapkodós, pár napja vana szökésre, nem értem miért nem adott a co. többet neki? Tudják h riverben is idõ kellett, itt azért pláne...minek kapkodni? Ez vonatkozik Lincre is, elbaszta, már megint...
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
24 - Exile -Nov.23
http://www.sg.hu/cikkek/55928
Tweener "visszakerült" a sittre! <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bazinga!
Nem volt rossz ez a rész sõtt....(a vége nagyot ütött)
De kicsit elkurtak mán mindent. (látszik hogy szenved a sorozat)
Lincoln hogy lehet ilyen fasz istenem....Elõnybe volt jóval.
Kinyirta volna a csajt meg a söfört és megkerüli a kocsit és leüti aki kijön. Vagy eleve 3an voltak a kocsinál simán Sucréval összefogtak volna és megölik öket. Erre mivan... Szarakodnak szenvednek...
A sorozat meg kezd kiszámítható lenni.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
http://loal.atw.hu
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Nem tok úgy suliba menni h nem láttam a 7. rész 😄
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ikszdé XD
ikszdé XD
24 - Exile -Nov.23
ikszdé XD
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
6. rész brutális volt...
jöhet a 7. felirat is.
PB I lOVEN IT
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
prison.break.s03e07.hdtv.xvid-xor.avi <-- ne tölcsétek !
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Rohadt ultrabrutális volt.
Megérte várni😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
a másik: megint bazi szervezetlen volt a mentõ akció..miért nem adtak sucre kezébe fegyvert, és kábé lelõvi a három embert...vagy a csajt is beavatják és õ is segédkezik a mentõakcióban és akkor nem kella szerlemét elcsereberélnie....amúgy király volt hogy Linc bebaszott egyet a picsának 😄DD
Jah meg extra sírós volt amikor Linc közölte Scoval h Sarah halott :-(
meg még egy dolog: nézzétek a hátteret, foglyok fele amcsi legaláb..azért ez eléggé hiteltelen 😄 de ez már szõrszálhasogatás amúgy mindedn királyos 😛
Spread De Love!