Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
" szökésre, nem értem miért nem adott a co. többet neki?" hát érdekes, a rivert tudta hogy néz ki meg minden tudta hogy fog kijönni,itt meg semmi ilyen még keményebb és hát ismeretlen helyre ment,szvsz ez is meglepõ azért innen szökjön meg naon hamar amonanna meg sokára...igaz ott a báttyát is kikelett szöketeni.....mondta am vi hogy kb 8résznél vhogy meg kéne szökni sztme is nem kéne tulhuzni szökjenek meg és számoljanak le a cég embereivel és tegyék tönkre,de van olyan érzésem hogy ez az évad a szökésrõl szól vagyis évad végén megszökik majd egy kép hogy szabadok és a cég nyomába erednek,na és a 4dik évad meg arrol szol hogy leszámolnak a cég embereivel...na ezt kéne ebbe az évadba betenni..tudtuk hogy amugy nemfognak olyan hamar megszökni, várhato volt hogy vmi közbejön ugyis,vmi véletlen (csak sok a véletlne nagyon).
a precizitás meg igen az kéne...emlitettem hogy Mahone beszél az ügynökökkel mig Sco ment a Patrohoz és mikoora mutatta neki akkor már Mahone FELÖLTÖZVE megy ki a kapun...hát igen akármilyen gyorsan meglehet inzénzi hogy étszállitsák ,de NEM 5 PERC ALATT FÕLEG OTT BENT A SONABAN,szvsz ez is hiba..😄 meg az elõztes hogy mahone az idojában van és ...(ezt is irtam( most vhogy sok hiva volt...de remélem nemnagoyn lessz ilyen többet...fõleg hogy lesz 3 hónap szünet is:S:S na rövidenennyi..a 7dik részt még most nézem meg 😊

24 - Exile -Nov.23

Jah, bellick azért furcsa. Lehet csak taktikázik, de lehet hogy egyszerûen csak megzuhant mint állat. Azért ne felejktsük, elismert börtönõr volt, aztán hova jutott? Lehet kicsit magába nézett oszt megállapította hogy ennél lejjebb már nem kéne...meg látjuk. Mindenesetre nem nagy játékos, Sconak nem iogen van rá szüksége, fõleg h a börtön vezére is vele akar megpattanni (gondolom a 'hívei' elõtt ez titok, ha megtudják akkor lesz csak igazi káosz és anarchia), tehát megfog kapni mindent, nem tesznek majd neki keresztbe.

A másik, jah, nekem se akarják bemesélni h Susan is áldozat, nem fogom tudni megkedvelni...

Érdekel engem is h mi lesz Mahone-nal...

Whistler is, mit kavar..remélem nem fordul ki a karakter, én imádom, Sco után Õ a kedvenc 😄

Most vajh mi lesz a szökési taktika?

amúgy én is hiányolom az elsõ évad precizitását...itt kapkodós, pár napja vana szökésre, nem értem miért nem adott a co. többet neki? Tudják h riverben is idõ kellett, itt azért pláne...minek kapkodni? Ez vonatkozik Lincre is, elbaszta, már megint...
ancsie18
Én még mindig nem tudok rájönni, hogy az ki :S

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

SPOILER-3x08

A köüvetkezõ részben visszatér Mr.Kényszernéma Cetlifirkász.

gabo91
ja felajálja michaelnek, hogy segit bosszut állni... de hát a SONa-ból nehéz ám... ---->>> megy belick is... szerintem amekkora férem, most is azon munkálkodik hogy kivitesse a seggét a sona-ból, csat játsza a fejét... a börtönben is bunko volt sara-val mindig is. És nem voltak olyan joba (nem tegezték egymást) neki csak egy volt munkatárs sara...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Bellick szerintem láncreakciósan felelõsnek érzi magát a Sara-val haláláéert, elvégre anno õ vitte oda a Fox Riverbe. Még az is lehet, hogy megszökik Michaelékkal, és segít neki a bosszúállásban.
ForzaInter

:d

Yo, Bitch!

gabo91
<#nevetes1><#nevetes1>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
<#eljen>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

II Rocky II
nem olyan viccces azért...de megérdemelte biztosan. 😄 már óvastam ...😊5én 22kor :-)

24 - Exile -Nov.23

Linc helyében én is kinyírtam volna mindenkit, mondom én, de nem nekem tartották sakkban a fiam. Bellick-et szimpivé kellett kicsit gyúrni. Végülis, õ csak egy átlag ember. Nem bûnözõ. Eleget szenvedett már 😛 T-bag továbbra is haláli-> mikor megy körülötte az action a sunyi pofája nagyon ott van. Igazi túlélõ. Ez az ember nem lepedõdik meg semmin. Arra kíváncsi lennék mitõl lett ilyen. Azontúl, hogy rossz volt a gyerekkora. Pl hogy harcolta ki magának az elõzõ helyén, hogy elismerték és féltek tõle. A csaj végre kapott egy maflást már kijárt neki. Már látom arra akarnak kijukadni, hoyg õ is csak áldozat. Hát nekem nem fogják szimpatikussá tenni. Mégha kiderülne róla, hoyg valójában Teréz anya, akkor sem. Túlságosan elégedett pofát vágott miközben csinálta a dolgát. Ha ilyen a szerep akkor oké, de ha valójában õt is zsarolják, akkor rossz színésznõ

MirP
Ezt olvastátok már???
http://www.sg.hu/cikkek/55928
Tweener "visszakerült" a sittre! <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Hát ezt muszáj ide belinkelnem. Ha már volt bocs. A sorozathíreknél Tinman linkelte be a képet, de nagyon ott van (pedig én nem szeretem T-Baget).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Végre volt egy kis izgalom a szökési jelenetnél. Bár azt nem tudom, hogy ezután hogyan fognak megszökni, mert ugye ez elég gyanús lenne, ha az õr megint elkábulna. Mahone szerepére kíváncsi leszek: kihozták a börtönbõl, elmegy tanúskodni és aztán mi lesz vele? Bellick kezd egész emberien viselkedni, sokkal jobb így a karakter, hogy már nincs akkora arca, mint amikor még odakint volt. Amúgy engem is meglepett, hogy Lincoln is feliratkozott a "gyilkosok" listájára, miután lelõtte a tagot.
precision
Nekem annyira nem tetszik a sorozat. Oké, izgalmas, tényleg. Csak a már lentebb írt hibák és egy-két idegesítõ karakter sokat ront rajta. Tudom, film, ne keresgéljek hibákat, de hát ez van. Ha egyszer úgy érzem hogy össze lett csapva a forgatókönyv és nem figyeltek a részletekre, akkor zavar. Hol van itt már az 1. évad precizitása? (Pl a Lincolnos mentõakció vicc volt...) Már a 2. évadot is szenvedésnek tartottam... de tény hogy ez vmivel jobb mint a 2. évad. Nem azt mondom, hogy nem fogom tovább is nézni, de nem fogom várni, hogy mikor jön már ki. Kb. elvárások nélkül fogok leülni megnézni a köv. részeket.

Bazinga!

II Rocky II
mostantol minden rész vége nagyon nagyott fog ütni😄

24 - Exile -Nov.23

Izgalmas részek voltak. Amikor Michael megtudta, mi történt Saraval, azthittem, lesznek majd fekete-fehér múltbeli bevillanások is. remélem, nem az lesz, hogy Mahone rég kint van, õk pedig még mindig bent vacakolnak. Ez nem az elsõ alkalom volt, hogy Linc embert ölt? Michael lehet megkérdi Linctõl Susan személyleírását.
AntiHero
7. rész után:

Nem volt rossz ez a rész sõtt....(a vége nagyot ütött)

De kicsit elkurtak mán mindent. (látszik hogy szenved a sorozat)

Lincoln hogy lehet ilyen fasz istenem....Elõnybe volt jóval.
Kinyirta volna a csajt meg a söfört és megkerüli a kocsit és leüti aki kijön. Vagy eleve 3an voltak a kocsinál simán Sucréval összefogtak volna és megölik öket. Erre mivan... Szarakodnak szenvednek...
A sorozat meg kezd kiszámítható lenni.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
mi pl?

Flamer
yaya nem rossz de azért kéne rá akkor pár motívum. mer igy elég üresnek tûnik :o

http://loal.atw.hu

ancsie18
Szerintem jó. Illik a sorozathoz is. meg aztán, ki tudja kiket (ny)írnak még ki mostanában, nem kell legalább váltogatni. Úgyis õk a fõszereplõk.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

AntiHero
Kint a 7. rész felirat!

AntiHero
Csináltam new banner, ha már unnátok a mostanit😊

Flamer
yepyep. mi Victorpictor meglepetése?😄

http://loal.atw.hu

én reggelig várok!! xD
Nem tok úgy suliba menni h nem láttam a 7. rész 😄

Victor1103
Motorola V3!Minden sorozatban az a menõ.Nekem is olyan van😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sland
http://www.opensubtitles.org/hu/download/sub/3159797

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tényleg, véletlenül nem tudja valaki hogy a második évadban Mahone milyen telót használ? motorola? milyen tipus?

ikszdé XD

annyira azért nem nagy hiba 😊 , amikor bejelentették a 3ik éveadot azthittem hogy csak egy unott folytatás lesz, tévedtem nagyon izgalmas ez az évad is!

ikszdé XD

II Rocky II
nem arrol van szó csak ennyi ilyen hibát..:S joban figyelhettek volna...

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
hudenagyon keméény a 6dik rész én is elmondom
hát a hideg kirázott amikor Scofield megtudta hogy meghalt ,nagyon ott volt a hang mninden..aztán meg kíhivja Whistlert..ááá
<#rinya><#szomoru1>

24 - Exile -Nov.23

ezermás sorozat van ha nem tetszik nem nézed ennyi.

ikszdé XD

II Rocky II
6dik rész 34.perc Mahone t meglátogatja a két ügynöik,ez a jelenet már volt korábban mivan ebbena filmben már????ja és odaadja a kést Lecheronak akkor már megyis ki Mahone,ha nagyon kiakarja vitetni magát akkor is telefonhivások meg minden kell hogy kimenjen nem ilyen hamar,szal elég nagy hiba volt sztem

24 - Exile -Nov.23

AntiHero
Sírjál..nem szégyen<#smile>

kill3r21
Bakker most néztem meg másodjára...mikor Linc elmondja hogy Sarah meghalt..ott az a zene meg minden jájjj elérzékenyültem 😊
AntiHero
nem

eprex
jövõhéten nem lesz szünet ugye?

II Rocky II
nemérem a 6dik résznél az elõzõ részek tartalmából: mit keres ott Mahone az irodában???😮meg hogy kutatják az irodáját😮

24 - Exile -Nov.23

Juuuj nagyon jo volt, éna végén cska lestem, este 11 re felirat

AntiHero
Mer van belõle repack VERZIÓ

6. rész brutális volt...

jöhet a 7. felirat is.

PB I lOVEN IT

jah, mert megérdemlem 😛
tommyg
miért?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Fido4life
lol most derült ki hogy hibás verziót töltöttem le a hetedik részbõl XD
prison.break.s03e07.hdtv.xvid-xor.avi <-- ne tölcsétek !

tommyg
ezt muszáj mindig elmondani? <#eplus2>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Attila8805
Megnéztem a 6. részt.
Rohadt ultrabrutális volt.
Megérte várni😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

II Rocky II
7dikhely még nincs felirat?

24 - Exile -Nov.23

Nah, nem basztam el a spoiler tag-ot, akkor pár észrevétel még:

most akkor mi a neve a picsának? Susan vagy Gretchen vagy mi? amúgy láv Sco meglátta eyecandy Whistlert értekezni vele, de elvileg Sco nem tudja h hogyan néz ki Susan, ergo hiheti azt hogy Whistler a nõjével beszélt, nem? Mert eléggé gyanakvóan nézett, ennyire vágná hogy kik a company emberei?

a másik: megint bazi szervezetlen volt a mentõ akció..miért nem adtak sucre kezébe fegyvert, és kábé lelõvi a három embert...vagy a csajt is beavatják és õ is segédkezik a mentõakcióban és akkor nem kella szerlemét elcsereberélnie....amúgy király volt hogy Linc bebaszott egyet a picsának 😄DD

Jah meg extra sírós volt amikor Linc közölte Scoval h Sarah halott :-(

meg még egy dolog: nézzétek a hátteret, foglyok fele amcsi legaláb..azért ez eléggé hiteltelen 😄 de ez már szõrszálhasogatás amúgy mindedn királyos 😛
az volt az egyik...a másik meg

amikor befuccsolt a szökés és ugye élet-halál mérkõzést jáccottak, nyilvánvaló volt hogy valahogy megkell hogy ússzák, és sejtettem, sõt tudtam hogy az lesz hogy leesik a kötél, felfedezik hogy szökés van/volt és mennek befelé, és a meccs lefújva
N1ggA
Igen, az, hogyha Lechero megtudja, hogy miben mesterkedik Scofield, úgy fog reagálni, hogy õ is szökni akar, elég valószínû volt szerintem

Spread De Love!

huh, gyerekek, bazi fáradt vagyok, most nem értékelném a dupla részt, de annyit hogy nagyon odabaszott, igaz, volt egy-kettõ (nekem kettõ) kiszámítható fordulat...de Whistler továbbra is durván eyecandy, Scofield meg as ususal, láv.