23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • SeeSee
    LOL! "De hol a tetkó" Jóképű amerikai, nemtudom Bellick sztem nem az a kategória ;) :)
  • Hoz_Hun
    Köszi szépen. Bellick az egyik kedvenc karakterem a filmben. Kicsit megijedtem, hogy esetleg az eheti részben "kírják", de szerencsére nem így történt. :)

Köszi a vedóbejátszást még egyszer.
  • zeus89
    ez jó volt :D nincs még mással ?
  • cement
    lol ez joo:)
  • belphegor1
    Ez nem az epizód része lett volna.

Csináltak külön néhány perces Visitation-videókat, ahol egy-egy szereplőnek a látogatóját mutatják be, de ezek csak amolyan extrák, nem szorosan az epizódokhoz tatoznak.

Nekem a Bellickes sokkal jobban tetszett:
    http://prisonbreak.hu/gallery.php#v-131
    :D
  • zeus89
    na mi?:D
  • akdestroyer
    én tudom mi van a táskában!
  • Hoz_Hun
    Uh ez egy elég fontos rész volt (lett volna) szerintem.
    Amúgy mi volt a táskában? Ezt valahol leírták, azaz tudhatjuk, vagy csak később derül majd ki?
  • N o N a m e
    Még szerencse hogy T-Bag nem szökik meg mert akkor egy jó nővel kevesebb maradna életben :)
  • zeus89
    azért maradt ki szerintem, mert igy röviditik le 13 részre az évadot a sztrájk miatt, és szerintem igy maradt ki a táskás jelenet is, meg a lövéseket felvett hangok a háznál, meg a hűtőtáskás rész a tengerparton ..... de ha rendesek, igy beadagolják nekünk ezeket a részeket :) ha nem akkor sok rész nem lesz világos ..
  • cement
    hm. ez miért maradt ki? pedig erdekes, mert ha ezt lecso megtudja akkor jaj tbagnek :D
  • zeus89
    Kimaradt rész az előző PB-ből ...
  • tommyg
    nm :D
  • SG rock
  • tommyg
    [ spoiler ] szöveg [ /spoiler ]

a szóköz nem kell se elé se utána de csak így tudtam megmutatni
  • SG rock
    Amugy hogyan kell spoilert használni ?
  • tommyg
  • SG rock
    Nm :D, énis csak azért tudom mert Miklós vagyok és illik tudnom angolul a nevemet, de sokan a Michaelt Miklósnak mondják...
  • tommyg
    hát eddig úgytudtam hogy miklós :D
    mert haver is mindig azt mondja hogy michael knight azaz lovag miklós :D:D
    azér kösz :D
  • SG rock
    A Michael az Mihány a Nicolas a Miklós :P:)
  • SG rock
    Sztem húznak európába :D
  • tommyg
    amúgy a Michael az Miklós nem pedig Mihály:D:D:D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igen gabo kötekszek
  • gabo91
    usa-ban körözhetik őket, panama nem foglalkozik vele, ott menedékjogot kapnak...
    ez fordítva is igaz, panamában ha körözik őket, akkor attól még máshol nem adják ki őket.
    A gond az, hogy michaelt pl mindenhol körözik. Mahone? hát usa-ban is elakarják ítélni tetteiért...
    nem igazán van hova menni...

Mikor mahone mondta belicknek, hogy gyerekkel meg feleségével akar lenni, stb. belick hogy bebuzult, hogy nincs-e hely neki is? mert egy maga fajta magányos embernek nincs hova mennie...
  • Dave0092
    [spolier]Azt nem értem, hogy Brad miért akarta Mahone-val elfogatni Sco-kat, holott ha megszöknek, akkor ők is körözötté válnak, szval ha feladja Sco-ékat akkor magát is feladja.. erre nem gondolt?[/spoiler]
  • Quantumleap
    3x13

"Egy ismerős arc belép a Sona-ba míg egy másik örökre eltűnik a Szökés téli, szezonzáró epizódjában, február 18-án hétfőn, a FOX-on."

Ha már így írják, szerintem az örökre eltűnő illető egy kezdettől szereplő karakter. Valószínűleg Bellick lesz az.

• hunbasser
    pedig igencsak elképzelhető,hogy kamuzott a 30 mp-ről.remélem az lesz,hogy mivel elég régi a generátor,ezért az első késés után még egyszer leáll,és akkor fognak menni Mihályék :) csak hát ezt sem akartam megtudni,hogy elkapják az első hármat,és csak azután mennek Scoék :\
  • hunbasser
    szerintem kibaszás csak :)

szerintem is az lesz,amit Seeley mondott,a 13.részben majd kiderül,hogy ki is Whistler bátyó igazából.

szerintem tök evidens,hogy Sucre egy szintén körözött ember személyazonosságát vette fel,csak hát ezt nem tudta.de komolyan,ilyeneken mit kell gondolkozni? :) ez elég egyértelmű volt.szóval,nem Fernandonak szólították a végén sem,hanem Gyurinak,de ha rá is jöttek volna,hogy ő Fernando Sucre,akkor sem adták volna ki.szvsz jobban járt volna,ha nem vesz fel személyazonosságot...:DDDd bár akkor meg az interpol számára vált volna könnyű prédává.

ja,és szerintem nem lenne hátrány,ha spoiler és spoiler közt is különbséget tudnánk valahogy tenni.arra gondolok,hogy sokan írják a promo adta infokat,és ilyenkor nem lehet tudni,hogy most melyik spoiler melyik részt tartalmazza,tehát jó lenne,ha a spoiler fölé odaírnátok,hogy "ez bizony a 12.rész promójában van"

nem a mostani esetre gondolok,régebben is sok ilyen volt,és olyankor nem volt túl jó,hogy olyat olvasok,amit nem szeretnék.

meg egyébként is: nem esett még le,hogy a promoba direkt olyan jeleneteket vágnak be,amik miatt az emberek elkezdenek spekulálni,aztán a végén meg tök más lesz? :D (lásd: Bellick diadalkarlengetésére is azt hittétek,hogy ő lesz a sona főnöke,aztán meg kiderült,hogy az a karlengetés csak azért volt,mert éppen akkor hívta ki Sammyboyt)
  • II Rocky II
    ez is spam:DDD multkor jol csináltad ... töröltél és nem irtálbe semmit.:))) ugy kéne mindig:D
    #15976: miért kell a spoiler dobozba két enterrel kezdeni az írást??
    viszont tényleg lehet hogy a táska majd később jut szerephez,mit visszaemlékezés hogy Sofia mit látott benne.
    Az hogy a generátorrra trükköl Sco az meg sztem lehetetlen,egyetemben azzal hogy nem véletlen engedi előre a többieket.(mit tudptt volna tenni mikor kést fognak a sráchoz:S
  • DJ BP
    inkább nézd a sorit, a törlés nem ér rá? :)
  • Miskolc88
    Mihály xD XDDXD
  • SeeSee
    Akinek nem inge ne vegye gatyára :) Bocs Pyro töröld ha nem kell :D
  • PyRex
    ja és ték!
  • PyRex
    elmehettek a p*csába (akinek nem inge ne vegye magára).
    tényleg dolgoznom kell és akkor leálltok megint teleb@szni spammel (=értelmetlen vita, kié az utolsó szó, stb.) a topicot. nem baj, törölni csak 1-1 klikk... :))))))
  • PyRex
    irigyellek, hogy ilyen laza életed van.
  • passatgt
    Nekem is ez ugrott be egyből, elmondta volna már Whistlernek amikor telefonált
  • Quantumleap
    Amúgy én el tudom lépzelni, hogy Mahone majd egyszer úgy megmenti Michaelt és Lincet, mint Kellerman a második évadban.
  • gabo91
    Így gondolom én is, csak szegény tommyg-nek nme tetszik ez a dolog. Az első részben a nagykövet is a sona-ról mesél oda csak olyanak tesznek akiket más börtönök nem fogadnak be... pl. kosaras gyerek :)
  • desigo
    Van egy olyan érzésem,hogy Michael full kamuzott a generátor működésével kapcsolatban és ebből előnyt kovácsol majd
  • Quantumleap
    Ja, mint írtam, én is remélem, hogy nem megy vissza bad guy-ba. Talán majd segít Michaeléknak a Cég ellen.
  • Quantumleap
    Nyilván a terv része az előreengedés.