Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
mostmárcsak az a kérdés vajon mi lehet a meglepi? 😄
Attila8805
<#worship><#worship><#worship>Victorpictor<#worship><#worship><#worship>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ForzaInter
fasza... ma sem nézek pbt.v

Yo, Bitch!

hunbasser
egyelõre még sehonnan.5 percenként ránézek a hosszúpuskára,hátha idõközben elküldte victorpictor a feliratot feltöltésre,de egyelõre semmi.tehát,várjuk,hogy a szokesfan.hu újra üzemeljen

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Karbantartás miatt zárva
pár perc és jövünk vissza a felirattal, de nem bírja a vas a rohamot, segítünk gyorsan ... lécci két három perc türelmet! Köszönjük! jani
Fórum: www.szokesfan.hu/forum/index.php

ReaL MaDRid x siempre

gabo91
hpnét lehet feliratot szerválni?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

hunbasser
íme itt a meglepi: Victorpictor leszámol a szokesfannel <#vigyor1> beetet minket,hogy már kész van mindjárt,meg minden,aztán sutty,install.php-val máris véget vet az oldalnak 😄

mielõtt még valaki komolyan venné,csak viccelek...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
de gáz,szokesfan-en még az install.php-t sem törölték ^^ még a végén valamelyik suttyó akciózni fog(mondjuk eléggé elvetemült,aki ilyet csinál...)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ahogy olvasgattam a fórumot,igencsak leterhelte a sok ,egyfolytában nyomogatják az F5-öt :\

ReaL MaDRid x siempre

Attila8805
Lol tényleg meghalt😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ForzaInter
paff

Yo, Bitch!

hunbasser
kész,kinyírták a szökésfan-t XD

ReaL MaDRid x siempre

Fido4life

Photo Finish - Kész

A 7. részbõl én a HDTV xvid xor-os verziót szedem, de semmi olyasmi nincs odaírva h repack v ilyenek, akkor ez most így gánya?:S
kill3r21
énis ezt tartom valoszinünwek 😄
hunbasser
ehh,pont az elõbb néztem,és akkor még az 54% volt kiírva,és alul ott volt,hogy amirõl fordítja,az nem teljes sub,30 perctõl hiányos,vagy vmi ilyesmi volt,és lehet,hogy csak késõbb lesz kész,de mostmár így kicsit jobb 😛

Vamonos - meglepi 😊 <<< tehát ez azt jelenteni,hogy nem tudja,mikorra lesz kész ^^ gondolom holnap ilyenkorra az is készen lesz(vagy a meglepit tényleg komolyan gondolja?az is elképzelhetõ,hogy már más fordítja neki,azt õ meg csak kijavítja benne a hibákat,és 1-2 óra múlva meg már az is fent lesz 😄)

ReaL MaDRid x siempre

desigo
lassan kész a felirat:

"

Photo Finish - 99%
Vamonos - meglepi 😊

Körülnézek, van-e teljes angol sub és kiegészítem az enyémet, ha nincs, akkor jön a fülelés és az idõzítés."
skinnyman
Az elsõ rész már megvolt, nagyon durva rész volt, és a vége még durvább, egyre kiváncsibb vagyok hogy mi lesz itt még.

Regards,

hunbasser
😄DD mégis csak jó az,ha izugulni kell egy hetet a részek közt 😊

no majd december valahánytól izgulhatsz cirka 3-4 hónapot is ^^ szvsz akkor megnézem az eddigi részeket,minden nap megnézek egy részt(persze az 1. és a 2. évadot is az "eddigi részek" kategóriába értem 😊)

ReaL MaDRid x siempre

gabo91
szvsz jobb ha egyesével vannak a részek... ugy már nagyon várom, és tudom értékelni azt a 40-45 percet itt meg csak menézem és jön a következõ egybõl... nincs miért izgulni, oylan mintha a másodikra nem is kellene várni, tehát nem tudom értékelni...
szvsz...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

hunbasser
ááá,de felcsigáztál 😄 azért én megvárom a feliratot,nem szeretnék lemaradni semmirõl sem(szókincshiányosság rulez)

ReaL MaDRid x siempre

kill3r21
nah jó én nem mondok semmit ez a két rész világi volt....de asszem szivesen megkövezném az irót...3x45 percig fullon bennem az adranalin..igen kemény volt 😄
II Rocky II
sztem nem kel külön,mivel sztem mindenki egyszerre nézi meg..szal egyserrre a kettõrõl nyom véleményt.<#pardon1>

24 - Exile -Nov.23

gabo91
ja tényleg...
amuigy 6.-hoz volt
7-nek most állok neki, csak áramszünet volt :S

Szerintem amíg nincs kész a felirat mindkét epizódhoz, jelezhetnétek, hogy melyik epizódhoz spoilereztek.
gabo91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elirtam... nem jamest vágja le, hanem a melette áló "kutyááját"... lopott a szivarjából

gabo91

megölik az ujfiut... jamest gyanusitják lecsoék... michael megtalálja a vért a falon, meg egy kést mahone cellájában... elmegy hát lecsohoz, hogy elmondja neki a dolgokat... lecso kilép a párkányra, abban a pillanatban nyilik a kapu, mahone kifeszül... jöttek érte fbi-os cimborjái... lecso bevadul és vitázik michael-el és jamesel... jamest lecsúrják...
közben linc öszeveszik susan-al... susan bevadul beviszi a kést nejlont fehéritõt, és apritaná Lj-t mikor hivja linc...

Grave Digger
Megnéztem a repackot, nincs hibája😊 Jó részek voltak btw😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

a.carkey
Az egyik verzió a hírek szerint ismétel 5 perc után ... Gondolom a repack a jó. Felirat is vsz ahhoz lesz.

A medve nem játék.

Flamer
#14072 mi a hejzet?

http://loal.atw.hu

gabo91
lecsonak a kezét nézzétek majd meg... levan rohadva neki, 😊 szvsz elégette

A 6. rész felirata várhatóan ma este 7-8 körül készül el.
gabo91
igen errõl volt szó...
6-os és a 7-es epizódot is tegnap/mar adták le.

#14071: nem szedték kettõ, csak két részt adtak le egymás után...
22részes volt eddig mindegyik évad ennek is annyinak kell lenni, meg 40-45 percet be kell tartani... 😊

nincs semmi extraság igy, csak ami elõzõhéten elmaradt aztis most adták le...

(hajnali fél 6 kor nekiálltam tõlteni, 300 mega lent volt, most jön a többi 😊 már alig birom kivárni...

Flamer
Prison.Break.S03E07.HDTV.REPACK.XviD-XOR

valaki tudja mér van repack? :o most néztem. :C

Flamer
soha. 😄

látom ketté szedték. aszittem egy nagyba lesz. :|

grebber
Azvan igen !

Next PC upgrade: 2022

grebber
Most dupla rész volt vagy mi nemvágom 😞 ??

Next PC upgrade: 2022

II Rocky II
te nappal alszol?😮

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
<#eljen><#worship> :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

gabo91
#14056: nem volt másnap/aznap sulim, csak azért csináltam meg... valamikor aludnom is kell 😊
#14054: köszi, marha boldog lennék ha az elsõ mondatod elsõ fele igaz lenne rám. 😊 "Ha valaki perfekt angol "

egyébként azért néztem meg mert volt rá lehetõség, másrészt igaz hogy semitsem értettem belõle, (csak amenyit láttam képekbõl) de ha felirat még nincs akkor is ltöltöm és egybõl megnézem...
tehát majdnem ott vagyok...

Valóban elkezdõdött ötkor. Francba, hogy dolgozni kell indulnom!<#boxer>
Flamer
yó akkor még 6-an kérdezzétek meg mért ne.. és csak azé me lámaság.. és már.. ah. tuggyátok mit? nézzétek meg reggel. isten álgyon titeket.

Amúgy a Free Net Tv and Radio Player az, amit kerestem. Minden jel szerint a Fox 5 azonos a FOX-szal. Talán reggel 4-kor lesz.
Rockynhooo
én csak depresszios leszek ... :\ itt van egy sarok ahol sírhatok <#idiota><#idiota>

II Rocky II
akár<#idiota><#vigyor2>

24 - Exile -Nov.23

Mirõl kéne írni? Hogy eret akarunk vágni a türelmetlenségtõl?<#wow2><#eplus2><#smile>
Rockynhooo
miért ne ?

Mert reggel fél hatkor megyek melóba, és ha teszem azt négykor kezdõdik, legalább jó kedvvel indulok el, mert láttam belõle valamennyit.<#vigyor0><#circling>
meghalt a fórum??? holnap szökés, mivan? mindneki bebaszott hétvégén nemcsak én? 😄😄😄😄😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...