Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ReaL MaDRid x siempre
pár perc és jövünk vissza a felirattal, de nem bírja a vas a rohamot, segítünk gyorsan ... lécci két három perc türelmet! Köszönjük! jani
Fórum: www.szokesfan.hu/forum/index.php
ReaL MaDRid x siempre
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
mielõtt még valaki komolyan venné,csak viccelek...
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Vamonos - meglepi 😊 <<< tehát ez azt jelenteni,hogy nem tudja,mikorra lesz kész ^^ gondolom holnap ilyenkorra az is készen lesz(vagy a meglepit tényleg komolyan gondolja?az is elképzelhetõ,hogy már más fordítja neki,azt õ meg csak kijavítja benne a hibákat,és 1-2 óra múlva meg már az is fent lesz 😄)
ReaL MaDRid x siempre
"
Photo Finish - 99%
Vamonos - meglepi 😊
Körülnézek, van-e teljes angol sub és kiegészítem az enyémet, ha nincs, akkor jön a fülelés és az idõzítés."
Regards,
no majd december valahánytól izgulhatsz cirka 3-4 hónapot is ^^ szvsz akkor megnézem az eddigi részeket,minden nap megnézek egy részt(persze az 1. és a 2. évadot is az "eddigi részek" kategóriába értem 😊)
ReaL MaDRid x siempre
szvsz...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ReaL MaDRid x siempre
24 - Exile -Nov.23
amuigy 6.-hoz volt
7-nek most állok neki, csak áramszünet volt :S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megölik az ujfiut... jamest gyanusitják lecsoék... michael megtalálja a vért a falon, meg egy kést mahone cellájában... elmegy hát lecsohoz, hogy elmondja neki a dolgokat... lecso kilép a párkányra, abban a pillanatban nyilik a kapu, mahone kifeszül... jöttek érte fbi-os cimborjái... lecso bevadul és vitázik michael-el és jamesel... jamest lecsúrják...
közben linc öszeveszik susan-al... susan bevadul beviszi a kést nejlont fehéritõt, és apritaná Lj-t mikor hivja linc...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
A medve nem játék.
6-os és a 7-es epizódot is tegnap/mar adták le.
#14071: nem szedték kettõ, csak két részt adtak le egymás után...
22részes volt eddig mindegyik évad ennek is annyinak kell lenni, meg 40-45 percet be kell tartani... 😊
nincs semmi extraság igy, csak ami elõzõhéten elmaradt aztis most adták le...
(hajnali fél 6 kor nekiálltam tõlteni, 300 mega lent volt, most jön a többi 😊 már alig birom kivárni...
valaki tudja mér van repack? :o most néztem. :C
http://loal.atw.hu
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
#14054: köszi, marha boldog lennék ha az elsõ mondatod elsõ fele igaz lenne rám. 😊 "Ha valaki perfekt angol "
egyébként azért néztem meg mert volt rá lehetõség, másrészt igaz hogy semitsem értettem belõle, (csak amenyit láttam képekbõl) de ha felirat még nincs akkor is ltöltöm és egybõl megnézem...
tehát majdnem ott vagyok...
http://loal.atw.hu
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...