23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Seeley
    jaj dehogynem, főleg a könnyes szemei...

Mahone most jó, lejött az anyagról és tényleg a családja izgatja, nem érdeklik a játszmák, könnyedén leszerelte Tbage-t meg Bellicket is. Remélem nem is fog változni...
  • 50cent911
    szerintem az hülyeség hogy scofildék előre engedik t-baget meg lecharot,hisz ha elfogják t-baget nem hiszem hogy nem köpné be scofildékat!
  • SeeSee
    Híróz :) ez tetszik :) De egyébként tényleg most semmi gyilkolászás, meg semmi murder meg kill :)
  • desigo
    igen
    a mostani részben korrektül viselkedett csak nem szimpatikus már a nézése sem...
    Mahone sokkal arcabb...
  • Seeley
    én is függő vagyok, de előfpordult hogy csak pl. pénteken tudtam leülni és nyugiba megnézni, holott keddtől már ott pihent a gépemen és felirat nem kell nekem...

Hírózt pl. végén daráltam csak le, annyira nem volt időm

azért a függőségnek is van határa, irl dolgaim fontosabbak mint a pb, bármennyire is imádom.
  • SeeSee
    Igen, csak mondjuk, ahogy Pyro is 14 órát dolgozik, az azért elég kemény, gondolom mikor hazaér, alig várja hogy aludjon meg pihizzen, egy kicsit a PB is tud várni :) Meg ha családos, akkor a család az első :)
  • desigo
    jah
    meg az évad elején a Sonában minden rab hihetetlen kegyetlenül nézett mostanra meg minden rab jól elvan magában
    báránykák lettek
  • Seeley
    hádde miért? olyan kis édes volt amikor sírt meg magába roskadt...

Mahone is szimpi, leszarta Tbag kavarásait....

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

szerintem a táskának majd a 13.-dik részben lesz szerepe, csattanóba..
    mert amúgy én is hiányoltam, de hamar túltettem magam rajta hogy most nem van táska :D
  • Quantumleap
    Szerintem Sucre hamis személyazonosságot használt, valakiét, aki hasonlít rá, és pechjére pont körözik az illetőt.
    Amit inkább bakinak tartok, hogy a 3x01-ben azt mondták, hogy a Sonába csak a közveszélyes, kezelhetetlen egyedeket viszik. Ehhez képest úgy csinálnak, mintha az lenne Panama egyetlen börtöne. Vagy a közveszélyes és kezelhetetlen Panamában más fogalom?
  • desigo
    Én meg úgy gondolom,hogy aki igazi függő az akár hajnal kettőkor is nekiáll megnézni.
    Mert azt a 43 percet nem lehet ám kibírni olyan hosszú ...
  • SeeSee
    Egyébként nem értem, hogy mért kell azoknak beszólni, akik le vannak maradva. Egy darabig én is le voltam, csak nem mindenkinek ugy adja az ideje, hogy egyből meg tudja nézni a részeket, de ha megnézte képbe lesz. És ezzel nem egy ember van így. És igen. Van ami fontosabb mint a PB, bár az is fontos, mert ha nem lenne, nem járnánk ide :D
  • tommyg
    angol felirattal nézem, abból még értek is valamit
  • II Rocky II
    hja mert megértesz mindent?!.. én is azér nem nézem meg felirat nélkül mert annyira még nem értem az angolt hogy mindent megértsek.Na azért nagyjából tudnék következtetni is ,de felirattal sokkal jobb.Legalábbis szerintem.na és hát aki felirat nélkül nézi meg azis 1 hetet vár aki felirattal az szintén 1 hetet :)mert kb felirat is arra az időre szokott lenni:)
  • tommyg
    nekem ebbe a részbe szimpatikussá vált...de majd nem lesz az
  • desigo
    Whistler nekem egyre unszimpatikusabb...
  • Seeley

ahh, beharangozták hogy legnagyobb szökés, erre csak a végén kezdődik el..ahh, szemetek+!!! Nagyon jó volt, már megint, főleg Whistler, sooo sad, annyira megsajnűltam, édesen pityergett, jófiú Ő én mindig is mondtam.

Susan-t ölném le, remélem megdöglik majd. Nah és mi lesz Sucre-val???
    T-bagh hogy elkezdett szervezkedni már? Mahone léehiggadt, Bellick meg befosva, szép kis csapat.

• Oncsi
    Még mindig MADÁRHATÁROZÓ !!! te tényleg nem nézed normálisan !! amikor távcsővel lesték katonákat..akkor azt hazudta ,hogy növények szállnak az égen?:D nem:D
  • cement
    dolgozik, fel birod ezt fogni?:D
    gondolom családja is van, vannak fontosabbak a pb-nél.
    amugy en is van h csak csutortokon toltom le vagy penteken, mert ugyis raerek vele a kov hetfoig nem?
    de van h leszedem masnap mint tegnap de alt. lusta vagyok hozzá.
  • tommyg
    hehe én akkor is megnézem ha még nincs :))
  • desigo
    Nem bírnám ki egy percig se,hogy ne nézzem meg ha már van felirat...
  • Dave0092
    de te is, mert szinte az összes topikba belekötsz mindenkibe....
  • tommyg
    parancsolj...

spoiler!!
  • gabo91
    majd kiderül... nem hinném hogy nekiálnak kaparni egy új alagutat meg alátámasztani. (mivel a katonák ugyis bemennek a sona-ba létszám ellenőrzésre) az idő kegyeg, ha nemmennek ki akkor susan gyilkol, aztán utána meg őt vágják le mert nem végzi el a munkát
  • tommyg
    főleg hogy michael mahone és wistler egy másik jukon fognak kimászni, ahol teherautók állnak, de hogy oda hogy kerülnek :D
  • gabo91
    most hogy a promot megnéztem nekem is ez a véleményem. michael t-baget nem szeretné kivinni, ugyanezvan lecherpval. mahone eddig üldözte de most megváltozott és tényleg "normális". (normális= nem ge**iskedi michaelel) mahone nem véletlenül csinálta a hordótetős trükköt. mondta is hogy michael mondta hogy kell valami amivel elfedik a jukat.
    30 másodperc alatt meg lehetetlen lenne nekik kijutni, a promoban elment 15-20 másodperc mire nagynehezen lechero kimászott a jukból... kimegy a 3 ember ők viszateszik a tetőt, azok pár métert mennek -> lessz villany elviszik őket akkor előmászhatnak....
    az igaz, hogy lámpák lesznek, de a kerítésben nem hinném, hogy lenne áram, egy agregátor nem birna el enyi mindent.
  • DJ BP
    tényleg, ez vagy kib*szás, vagy baki :)
  • Quantumleap
    Én azt nem értem, hogy miért nem csinálják akkor teszem azt 17 részesre?
  • PyRex
    nem szoktam, csak ha megnézem az aktuális részt, de mivel a héten minden nap 14 órát dolgozom, így ez nem fog menni, csak pénteken kb.
  • N o N a m e
    szerintem az a táska csak azért volt hogy valamivel kitöltsék a műsoridőt :D
  • II Rocky II
    kössz.akkor.amugy te nem szoktad a spoiler szöveget elolvasni???
    szoval ott lett vége az előző résznek hogy Sofia kinyitja a táskát,és vártuk mi lessz benne.na elég szomoru számomra hogy ebben a részben nem láthattuk a táska tartalmást,pedig bizony ugy kellett volna hogy kezdödjön az aktuális rész hogy meglátjuk mivan a táskban.:S
  • PyRex
    imádlak :)
  • II Rocky II
    ja bocs..na azittem ez nem akkora spoiler.:SSSS sry.
  • PyRex
    kösz rocky, most megtudtam, hogy amit vártam, az tutira nincs benne a részben (amit még nem néztem meg).
  • N o N a m e
    Ha meg is egyeznek, akkor is már túl késő és nem lesz 22 részes a 3. évad, ez szinte biztos. :(
  • akdestroyer
    én is erre gondoltam.... azt akarják elhitetni szkófilddal hogy tényleg csak koordináták kellenek... mert különben nem vinné ki az eyecandyt....
    MrSpock: ok a széfben volt a növényhatározó... na és? megfenyegetik hogy mondja el hol van, különben megölik sofiát. ennyi. és átadja a rácson. és ugyanottvagyunk. nem kell megszöktetni. szoval vagy logikai bufenc, vagy derülnek ki még érdekes dolgok....
    ui:ebbe semmi spoiler nincs amit irok
    köszöntem.
    szépnapot.
  • PyRex
    talán mert ez csak duma, és nem azért kell kihozni... ? :)
  • II Rocky II
    jövőhéten megegyeznek a forgatókönyv írók ?!
  • zeus89
    Újabb Promo videó a 12. részről, és sajnos már csak 2 rész maradt :( .... a többit a linkre katintva :D
  • II Rocky II
    ez spoiler már..:D amugy ha csak a kooordinata kéne akkor tényleg nemkéne eza hacacáré szerintem is.bár most is ugy volt hogy
    elmondja a koordinatakat,de mégse tette:) ha elmondta volna akkor valóban az elején már megtehette volna.de azt nem értem hogyhogy nem tudta alapbol hogy mi a koordinata??mért kellett gondolkoznia?hiszen ő jegyezettfel mindent a könyvbe:S
  • Just B
    Egy kis off: Tudnátok nekem segíteni abban hogy hogyan is müködik ez az amerikai műsorkezdés, mert nagyon értem és van pár sorozat amit tudnék nézni.