Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HA Lekési a helikoptert akkor tuti kapni fog a kicsi cuki arcocskájába
A köv részben a heli meg a többi gondolom a befolyás használta lesz 😊 Gondolom kifutnak az idõbõl (remélem kiderül mi ilyen sürgõs), és keményebb módszerekkel kell kihozniuk Whistler-t.
Nagyon várom már a köv. részt...
Lehet h Whistler a cég embere (remélem nem 😛), de nem értem miért nem használja a cég a nagy befolyását??? simán oda tudna piszkálni, és segíteni a szökésben...
Mahone tettére ne keress sok magyarázatot, junkie ugye, nomeg az új csóka (aki jó hogy meghalt) veszélyeztette a szökést, eléggé ott ólálkodott állandóan, Mahone meg nagyon dobbantani akart.
Mahone dolog meg szvsz még ha hihetetlen is lehet reális. Nem tudjuk pontosan mennyi idõ telt el, azt viszont tudjuk hogy Mahone sietett, mert tudta hogy Sco befogja köpni...és ugye azért Sona-ban eléggé alakíthatóak a törvények, lehet megkenték a helyi erõket, hogy majd kinti õrizet és onnan bíróság..blabla...
sanszos hogy húzzák majd még egy évadig, mert jó a nézettsége...
Igen, eddig is oda, mint néhány másodperces bevágást. Most már én is kezdem elveszteni a fonalat...
24 - Exile -Nov.23
de oda hogy az elõzõ részek tartalmából kis összegzésbe?tudom tettek be de akkor a rendes részhez..na mind1...nem érdekes amguy 😊
24 - Exile -Nov.23
Nem baki, máskor is volt már olyan h az elõzõ évadból raktak be pár jelenetet.
24 - Exile -Nov.23
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
24 - Exile -Nov.23
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
lincoln le is lõtt 1 embert, a másikat nem látta, mert hátulról jött ki, és mire észrevette már odarajta a cég embere a pisztolyt LJ fejéhez!
Lechero szerintem nem fog sürgetni semmit, ha megmondják, hogy 4 nap múlva szöknek, szerintem még segíteni is tud, az embereivel. sammy nekem elég unszimpatikus, látszik, hogyõ akar majd a fõnök lenni, csak verekedni tud de esze nincs! remélem majd t-bag elbán vele vhogy vagy valaki más!
ahoz képest, hogy ez elsõ részben azt mondták, aki ide bekerül, az nem jut ki soha, mahone 5 perc alatt öltönybe öltözött és kijutott 😄
sry, csak az élõ linkeket figyeltem, hogy van e már ilyen 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
24 - Exile -Nov.23
szerintem nem szerepel õ keveset annyit mint a többi...
Yo, Bitch!
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
fuuuu gyerekek, ez sokkal durvább lesz bármeik eddigi résznél, ez már már........ááááááááá, nem birom ezt a drámáááááááát!!!!!!!!!!!!!!
kérem a bannt!😄
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
ugyanmár... 😄 a cégbõl senki nem kerül börtönbe.a cég attól cég,hogy elintéz bármit.bár azt még mindig nem értem,hogy ha a kormány felett állnak,akkor miért nem tudják egyszerûen kihozatni onnan Jamest...úgy gondolom,ez csak egy játék annak a kopasz ürgének.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
24 - Exile -Nov.23
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Amúgy meg én már korábban gondoltam, hogy mi van ha nem fog sütni a nap, vagy elmegy, de eszembe nem jutott volna a rész közben, hogy ez lessz. jó a sorozat még mindíg de szerintem egyre hihetetlenebb dolgok vannak, amire már a nézõ is ezt mondja, hogy ezt már csak húzzák.. [/spoiler]
az elõzõt ne olvassátok el, vki törölje ki!
[/spoiler] nah ez teszt