Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nah igen, az már engem is érdekel hogy mire fel ez a nagy kapkodás...
ne veszekedjetek, inkább nyomassatok Whistleres képet 😄 Meg Sco-sat, meg együtt a kettõt 😄
jajj, ne legyen már szemétke az eyecandy Whistler, én imádom 😄
HA Lekési a helikoptert akkor tuti kapni fog a kicsi cuki arcocskájába
Azér rakom spoiler-be, h ha vki nem látta a köv. rész elõzetesét akkor annak se legyen baja...
"de nem értem miért nem használja a cég a nagy befolyását?"
A köv részben a heli meg a többi gondolom a befolyás használta lesz 😊 Gondolom kifutnak az idõbõl (remélem kiderül mi ilyen sürgõs), és keményebb módszerekkel kell kihozniuk Whistler-t.

Nagyon várom már a köv. részt...

jó, most már csütörtök van, szvsz lehet simán írni...

Lehet h Whistler a cég embere (remélem nem 😛), de nem értem miért nem használja a cég a nagy befolyását??? simán oda tudna piszkálni, és segíteni a szökésben...

Mahone tettére ne keress sok magyarázatot, junkie ugye, nomeg az új csóka (aki jó hogy meghalt) veszélyeztette a szökést, eléggé ott ólálkodott állandóan, Mahone meg nagyon dobbantani akart.
De itt is megkell valakit szöktetnie, Whistlert, tehát igazán adhattak volna neki több idõt, nem értem mire fel ez a nagy kapkodás....de aztán lehet kiderül majd a nagy sietség oka is.

Mahone dolog meg szvsz még ha hihetetlen is lehet reális. Nem tudjuk pontosan mennyi idõ telt el, azt viszont tudjuk hogy Mahone sietett, mert tudta hogy Sco befogja köpni...és ugye azért Sona-ban eléggé alakíthatóak a törvények, lehet megkenték a helyi erõket, hogy majd kinti õrizet és onnan bíróság..blabla...
sanszos hogy húzzák majd még egy évadig, mert jó a nézettsége...
Dynamic
Támogatom az új a bannert.Szvsz unalmas már a "préseljük bele ízléstelenül mind a 86 szereplõ fejét a bannerbe" stílus(nemcsak itt a PB-nél).
hunbasser
sztem te nem érted 😄

ReaL MaDRid x siempre

Flamer
durva a promo 😄

http://loal.atw.hu

???

Igen, eddig is oda, mint néhány másodperces bevágást. Most már én is kezdem elveszteni a fonalat...
Nagyonjo rész lesz a 8.

II Rocky II
jolvan....csak eddig is szted a previouslyba tettek be jelenetet? mert rendes filmbe igen de abba nem! mind1.felõlem lezárva...de ezt nem oda kellett volna tenni hanem akár a 7dik részbe.mikor emlékszik 😉

24 - Exile -Nov.23

Most áruljátok már el, hogy mit értetlenkedtek ezen? Képbe került egy második évados szereplõ, és a previously-ba bevágtak vele kapcsolatban egy jelenetet emlékeztetõül egy jóval korábbi epizódból. Minden sorozatnál így csinálják, ha olyan szál éled fel, amirõl már epizódok óta nem esett szó.
II Rocky II
hosszu....a kettõ nem ugyanaz... 😊 nem érted...rádhagyom 😊

24 - Exile -Nov.23

Vagy a 2x04 elejére, amikor Abruzzit tájékoztatták Fibonacciról az elsõ évad elején?
Most akkor a 2x17 elejére is baki volt betenni azt, amikor Michael leütötte Pope-ot?<#conf><#kerdes>
II Rocky II
"Nem baki, máskor is volt már olyan h az elõzõ évadból raktak be pár jelenetet."
de oda hogy az elõzõ részek tartalmából kis összegzésbe?tudom tettek be de akkor a rendes részhez..na mind1...nem érdekes amguy 😊

24 - Exile -Nov.23

Ez nem baki, csak sztem ha nem rakták volna be ezt a részt az elõzõ évadból, akkor lehet h vki nem emlékezett volna, hogy kik mentek mahone-hoz...
Nem baki, máskor is volt már olyan h az elõzõ évadból raktak be pár jelenetet.

II Rocky II
majd benyomok egy képet hogy egyik s másik oké? amgy Hawaire oké mert rész közbe emlékeztetnek vagy mi...de az hogy az elõzõ részek tartalma és Mahone ott van az irodában?😮 elõzõ részek tartalma az az hogy rélszeket adnak le az ellõzõ részekbõl,nempedig akkor emlékeztetik a nézõket... 😊

24 - Exile -Nov.23

ez szándékos volt, semmi baki nem volt benne. ezekszerint múltkor amikor haiware (nem tom hogy kell írni) mutatták, az is baki volt? 😄 ezt azért mutatták, hogy emlékezzünk a két rendõrre. és a 2 jelenet meg nem ugyanaz, ha jól megfigyelitek, elösszõr csak a rendõrnõ ment oda, de nem sikerült rábeszélnie,és késöbb jött a másik rendõr, és a szöveg is más a két jelenetben! szval nem tom milyen bakiról beszélnek itt egyesek!
Rockynhooo
kezdem nem érteni az egészet, inkább nem olvasok forumot meg sz*rok az egészre... 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

JAST
a 2. évadból volt bevágva, hogy emlékeztessenek rá ki mahone felettese.

II Rocky II
mit keres a s03e06 -az elõzõ részek tartalmábólban Mahone az irodában....a 7dik réz végén meg kiderül hogy lessz rá esélyhogy jot vágtak bele....meg oylan hogy amikor a két ügynök megy mahonehoz az a párbeszéd is mintha már lezajlott volna hármojuk között...szvsz bedaraboltak egy jelenetet az elõzõ vmeik részbõl...

24 - Exile -Nov.23

Mahone nem volt az irodában. Az csak 2. évadbol volt.

Fido4life
ancsie18
Mahone hogy kerülhet az irodájába? Hát hiszen õt szabályosan drogbirtoklásért lecsukták a Sonába, akárhogy is nézzük, ezt az USA-ban is büntetik, ráadásul szerintem a 2 munkatársa is tudja róla, hogy drogos, szóval amúgy sem az a makulátlan jellem. Ezt nem értem... Akkora iszonyatosan nagy bakik vannak ebben a sorozatban, hogy ez már szabályosan fáj...

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

hunbasser, 1 biztos, james hazudik, elég titokzatos, és biztos, hogy nem halász volt! gondolom pár rész múlva majd kiderül, miért is iylen fontos acégnek, hogy kijusson, és hogy hova kell majd repülnie!
lincoln le is lõtt 1 embert, a másikat nem látta, mert hátulról jött ki, és mire észrevette már odarajta a cég embere a pisztolyt LJ fejéhez!
Lechero szerintem nem fog sürgetni semmit, ha megmondják, hogy 4 nap múlva szöknek, szerintem még segíteni is tud, az embereivel. sammy nekem elég unszimpatikus, látszik, hogyõ akar majd a fõnök lenni, csak verekedni tud de esze nincs! remélem majd t-bag elbán vele vhogy vagy valaki más!

ahoz képest, hogy ez elsõ részben azt mondták, aki ide bekerül, az nem jut ki soha, mahone 5 perc alatt öltönybe öltözött és kijutott 😄
Bandee1987
lol, tényleg 😊

sry, csak az élõ linkeket figyeltem, hogy van e már ilyen 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

[/spoiler] nah remélem megtanulok már spoilert írni [/spoiler]
II Rocky II
lool #14171 ugyanez 😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
a végén Whistlerért jön a helicopter...lemerem fogadni pont lekési😄 amuigy jo lesz végre igazi akcio is lessz az izgalmon kivül 😉

24 - Exile -Nov.23

Bandee1987
Prison Break 3x08 Bang & Burn trailer

Na, ez király lesz 😊

Bandee1987
Na, tök fasza, Lechero is beszállt a buliba, jeee 😊

ForzaInter
T-Bag is szökni fog tuti, (remélem)😄
szerintem nem szerepel õ keveset annyit mint a többi...

Yo, Bitch!

Szerintem T-Bag azért visszafogottabb, mert rájött, hogy ha nem akarja egymás után elveszteni végtagjait, jobb, ha nem annyira pattog. De lehet, hogy a szökéskor majd Sammy levágja neki valamijét.<#wow2><#vigyor0>
tudod milyen annak aki mazohista és emo??? képzeld el azt a feelinget😄😄😄 egyébként nézem meg, mer nemtudom kivárni a jövöhetet. nézd meg te is, mindjárt megérted........

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

hunbasser
de amúgy miért kínzod magad ilyen trailerekkel? 😊

ReaL MaDRid x siempre

8.rész trailere: http://www.youtube.com/watch?v=E-GY-tDOto8
fuuuu gyerekek, ez sokkal durvább lesz bármeik eddigi résznél, ez már már........ááááááááá, nem birom ezt a drámáááááááát!!!!!!!!!!!!!!
kérem a bannt!😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

hunbasser
"James a cég embere"

ugyanmár... 😄 a cégbõl senki nem kerül börtönbe.a cég attól cég,hogy elintéz bármit.bár azt még mindig nem értem,hogy ha a kormány felett állnak,akkor miért nem tudják egyszerûen kihozatni onnan Jamest...úgy gondolom,ez csak egy játék annak a kopasz ürgének.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ha szerencséje van,akkor lecsukják Wentworth Millert is,és akkor ugyanoda kerül,mint õ ^^

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem túlzok,ha azt mondom,ez a két rész kurva jó volt!de tényleg,annyira...azt hittem már,hogy Sco megbolondul,és tényleg leszámol Jamesszel,de hát mondom tényleg nem tehet õ róla,ez így eléggé el lenne baszva,és hát szerintem ti is sejtettétek,hogy ebben valami csel van.örülök,hogy Lechero(Milkman,ahogy a tábornok mondta ^^) is szökik,szerintem az lenne a legjobb,ha beszerveznék Sammyt is,én kezdem csípni a búráját 😄ddddd és hát azért Lechero sokmindent el tud intézni még így is,nem hiszem,hogy ennyire megtört volna a hatalma a Sonában.Linc meg nyugodtan lelõhette volna az emberkét,becélozza a fejét,utána már csak Susant kell megölnie,és húzhatnak LJ-jel,Scofieldék meg ráérnek szépen kitervelni a szökést,mert akkor már nem lesz sietõs a dolog.csak félõ,hogy most meg majd Lechero fogja siettetni a szökést(ugyanúgy,mint az elsõ évadban c-note).Sucre is mekkora király már...Mahonet meg sztem tényleg bepalizták,de nem értem,hogy most miért ilyen sietõs neki.vagy csak azért van,mert szimplán ideges?Bellick is végre elõvette az emberibb felét,ennek örülök.remélem t-bag-et kihagyják majd a buliból(bár mostanában elég keveset szerepel a sorozatban,csak néha-néha megmutatják,meg szól 1-2 szót,szerintem nem jár az agya,és már tudja,hogy mi lesz.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
van olyan gomb hogy makrok és ott benne van egy ctrl c +ctrl v és csak beirod közé amit akarsz...ja és irtál egy teszt szöveget akkor mienk kellett aztán lerini a lényeget ha egyszer láttad hogy nme jo:::

24 - Exile -Nov.23

😄 nembaj, ahogy elnéztem szinte mindnki már itt tart. de azér bocsi
Attila8805
Hát én látom alapból😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

jah semmi jó lett, csakén hittem rosszúl, hogy mindneki látja...
Eddig nem voltam annyira biztos benne, de szerintem James a cég embere, nem véletlenül akajrák kiszabadítani, a filmben amúgy meg semmi értelme nem volt megölnie mahone-nak azt az új fiút, nem árttot neki semmit, nem értem mi értelme volt ennek a jelenetnek, megoldhatták volna másképp is, hogy mahone elmegy. Örülök, hogy lechero is szökni fog, így legalább könyebb lessz a szökésre készûlni, igaz most vmi új tervet kell kitalálni. szerintem még t-bag is megszökik, meg még talán 1-2 alak aki véletlenûl megtudja.
Amúgy meg én már korábban gondoltam, hogy mi van ha nem fog sütni a nap, vagy elmegy, de eszembe nem jutott volna a rész közben, hogy ez lessz. jó a sorozat még mindíg de szerintem egyre hihetetlenebb dolgok vannak, amire már a nézõ is ezt mondja, hogy ezt már csak húzzák.. [/spoiler]
az elõzõt ne olvassátok el, vki törölje ki!
kössz 😊
[/spoiler] nah ez teszt
laca133
vááá istenem nem tettem szoközt na mindeggy mégeccer 😄 a zárójelben nem kell szoköz [ spoiler ] szöveg [/ spoiler]
laca133
szöveg [/ spoiler] a perjel útán nem kell szóköz 😊
hogy kell írni, hogy csak az lássa aki kijelöli? mert spoilert-t szeretnék írni, és még új vagyok.