23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • akdestroyer
    A hűtőtáskában most akkor nem sara feje lesz??
  • SeeSee
    Igen. Ebből látszik, hogy nem az a jó színész, aki el tudja játszani a szerepet, hanem az, akiben benne van az alakított karakter. Már nem úgy értem, h Bellick az életben is egy szemét, T-bag meg pedofil. A lényeg, hogy azonosulni kell tudni.
  • II Rocky II
    a fiatal kosaras csávót azért viszi Sco mert sokat tett érte,így akarta viszonozni a szívességet.Amugy Mahone rendes lessz,legalábbis szerintem.Nincs már a cég hogy nekik dolgozzon és segíteni fog majd Scoéknak.Bár lehet tévedek :D ez csak egy ötlet hogy ha netán kijutnak akkor mi történhetne esetlegesen.Ja és lehet a kövi részben lessz haszna a lövöldözös felvett jelenetnek,vagyis remélem.:)

#16067: most ez mire ment?amugy ez egy spam.de megbocsás már :)
  • PyRex
    azért az vicces, hogy sco háta mögött többen megpróbáltak összefogni :)
  • Hoz_Hun
    Szerintem a fiatal kosaras csávót csak azért tették be a menekülők közé, hogy legyen aki elhúlljon. Még gondolom a nidzsót is leterítik.
    T-Bag meg Bellick együt fog menekülni, vagy ki se jutnak? Bellick saját maga az első fáig nem jut el.
  • PyRex
    szerintem pont emiatt nem volt érdekes. amúgy mahone elég normálisnak tűnik, kiváncsi vagyok, ha megszöknek, átmegy-e genyába :) bellick meg milyen kis sunyi, sosem tanul semmiből?
  • PyRex
    ebből meg az következik, hogy egy barom vagy, köszi b+...
  • Quantumleap
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mahonét lehet, hogy egyszerűen otthagyják a parton fegyverrel kényszerítve? Habár az is lehet, hogy Michael egyszerűen elküldi, mint Tweenert az első évad végén. Vagy Mahone akár saját akaratából is különválhat, aztán egyszer majd úgy megmenti őket, mint Kellerman a második évadban. :)
    Kajakra, azt hittem alulról a második képen Lincoln szerelmi cirógatást csinál Whistlernek! :D
  • Quantumleap
    Ja, T-Bag az egyetlen, aki sosem találkozott Mahonéval a második évadban, szinte egymás közelében sem voltak. Mindkettejük számára érdekes lehetett a Sonában először összefutni fogolyként.
  • desigo
    én is :)))))
  • Seeley
    huh

váááárom váááááárom
  • Seeley
    miért, hol van? :DDD

amúgy meg Sco és Whistler a legjobb :P

Jah Bellcik az anyjával él, eléggé egyszerű ember, T-bag-nek van esze, de egy elmebeteg.

Észrevettétek hogy Sco és Link között fagyos mostanában a hangulat??? Amióta Sco megtudta mi történt Sarah-val..eléggé fos a viszony köztük...
  • II Rocky II
    ez meg spoiler..a faszért kell spoilerezni grrrrrr
  • II Rocky II
    és ebből kiderül mit is rejtettek el Lincék a tengerparton.
  • tommyg
    :))))))
  • zeus89
    12. rész PROMO KÉPEK ... nagyon jók ...
  • gabo91
    hát igen szerintem mindenkire ráillik a szerepe.
    linc ránézésre is nagydarab de esze nincs...
    michael mindent kimatekol, precizen tervez.
    belick egy gerinctelen barom
    t-bagnak megvan a agához való esze mindig jól tud helyezkedni, amikor gázvan akkor a másik oldalra áll. Istenien keveri a lapokat, meg a szart... :) de sosem bukik le... tökéletesün tud hazudni
    nála a cél szentesiti az eszközt elv van érvényben...

michael mindent kitervel még t-bag csak lazán csinálja a dolgokat, érdekes módon őt csak panamában kapták el. (akkor is csak michael miatt)
    ellenben lincel akit kétszer kaptak el, és egyszersem magától jött ki. de persze michaelt is elkapták egyszer.
    Kicsit érdekes hogy a listán szereplő embereket likvidálni akarták, nagyrészüket sikerült is, ám t-bag sosem volt középpontban...
    pedig ő volt a legveszélyesebb mind közül. (töbszörösen életfogytos)
  • Herr Lehrer
    T-Bag-et azért bírják annyian, mert igaz hogy a sorozatban az egyik leggecibb ember, de mellette a legjobb szinész is benne. plussz félig elmebeteg, de mellette kurva okos, (Michael után neki van a legtöbb esze a sorozatban) plusz levágták a kezét, a levágott keze lerohadt, szétvagdosta benn Bellick a szöveteket, átszúrták a másik kezét nagykéssel, majd bekerül a Sonába, és még mindig életben van:DD Szal T-Bag egy kurvanagy geci, de stílusos geci :D
    Bellick meg egy bunkó fasz de azt nagyon jól játsza:D
  • hunbasser
    nekem az tetszett a legjobban,amikor Linc vmi olyasmit mondott a 2.évad végén(21. részben azt hiszem),hogy "Elmész érte? Ugyanmár Michael,terv nélkül még pisilni sem szoktál!" :D
  • hunbasser
    engem kifejezetten idegesít,hogy sokszor olyan délies-dallamos módon beszél :\
  • N o N a m e
    57?

szerk: jah értem :D
  • gabo91
    relativ mindenki maga döntei el kinek ki jó ki rossz.
    de pl. kellerman is régen gonosz volt aztán jó gyerek lett...
    :)
    de tényleg jó lenne egy olyan összevágás.
    57 rész forgatásán menyi baki lehetett ... jópár órás videó kellene, hogy a legjobbakat láthassuk...
  • Quantumleap
    Vagy nem mindjárt a második részben tudtuk meg? Fene, lehet, rosszul emlékszem.
  • SG rock
    :)
  • SeeSee
    De akkoris :) Majd ha vége az összes évadnak, akkor csinálhatnának Jók vs. Rosszak bakiparádét. :D Mekkora lenne ár :D
  • SG rock
    Biztos ők is sokszor felveszik, nézz meg a workmovie-t látod, hogy mindent csomószor újravesznek.
  • SeeSee
    Jaj, emlékszel arrra a "varázspálcát tetolváltatsz a seggere" részre? Victorpictor fordította asszem :D Hát az kegyetlen volt. Meg ez a Pretty-zés. A kis B_zi :D:D XD
  • SeeSee
    Jah. Én színész lennék, tutira nem bírnám ki, hogy ne röhögjem el. :) 10000000000x kéne felvenni a jelenetet! :)
  • gabo91
    ja mert egy homokláda :D
    #16042: "zsebibaba" nem tehet róla nem ő választotta a gyártóit.
  • gabo91
    Legjobb ahogy beszél. Igen birom mikor elkezdi osztani az észt valamiről és egy levegővel végigmondja a 3 soros mondatot, közben emeli a hangszint és a hangerőt. :)
  • SG rock
    Kevered a Sona-val , volt egy rész a Fox Riverben amikor szóbajött, a Belick megemlítette, mikor börtönlázadás volt akkor asszem.
  • 5c0rp330n
    anyjával lakik egy házban lol
  • laca133
    Quantum tudtommal a Fox Riverben nem tudták, hogy mit csinált valójában T-BAG. Vagy keverem SONA-val?
  • Quantumleap
    Egy pedofil gyerekgyilkosra a való életben nem vár fényes jövő a sitten. Az első évadban ezért néztem nagyot mindjárt a második résznél. De ez is azt mutatja, hogy kár azon filózgatni, hogy milyen életszerűtlen lépések vannak a sorozatban, inkább nézni kell és kész.
  • SG rock
    De Mahone is jól csinálja az elvonási tüneteket :)
  • SeeSee
    T-Bag-et az életbe mki utálná. De ez csak film, és sztem Robert baromi jól alakítja a szerepet. Az a feeeeej. Áh :D
  • SG rock
    Jófej, de akkor is egy gyáva sz*r ::D.
  • gabo91
    Mahone a legjobb...
    (persze csak mert nincs kellerman)
  • Hoz_Hun
    T-bag meg egy mocskos görény gyilkos. Még is - szerintem túlságossan is - sokan kedvelik. Ennyit erről.
    Bellick jó fej.
  • SG rock
    Bellick egy gyáva sz*r, csak addíg volt menő, míg pisztoly volt a kezében!