23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#16261 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy nem látjátok ember !!!! AZ SUCRE .... meg lehet hüjülninnnniiiiii .....jááááj :D -
#16257 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tegyék meg tétjeiket: kitől búcsúzunk? szvsz már csakazértis LINCOLN! :D -
#16256 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!első videó 20 másodpercbe mien nyomulósan odasug valamit Scofield Gretchen fülébe :D ... lehet, hogy még összejönnek :D szoritok nekik :) -
#16255 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bellick és lechero már nagyon a végét járja szvsz. azért néznék egy nagyot ha mondjuk linc holtan terülne el az epizód végén :D -
#16254 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mostmár azt mondom lehet hogy Sucre-t temetik el élve:S lool kemény ha őt..pont a jó hal meg ?!:S -
#16253 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet hogy t-baget nem?? :D -
#16252 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!józan paraszti logika: mindenki azt várja h szkófild végre elköveti első (never mind sammy) gyilkosságát, de ez megint túl egyértelmüen van elénk rakva :D csak ez a bajom ezzel, ezért sajnálkozva várom hogy most sem fogja megtenni... -
#16251 nem direkt csinálta..... -
#16250 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez sztem is igaz..én is erre gondolok.Sco nem lenne rá képes.Amugy meg Bellicket temetik :) szal nem Lechero és nem Sucre-t
16240-ne spoilerezzz -
#16249 [spoiler] Sucre meg tutira nem hal meg ... a kinzás után a Sona új tagja lesz :D .... T-Bag a goré, és ahogy mondtam, Gretchen lesz a halott a távozó szereplő .... és kiváncsi vagyok ki Whistler igazából :) de cég főnöke meg embere nem lehet, mert már mondtam miért :D -
#16248 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sucre az, de sztem nem ölik meg, amolyan vallatási módszer ez szvsz, mintha közben kérdeznének is tőle vmit Scofieldról... -
#16247 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem is mondtam hogy meghal :D élve temetik ez egy vallatási módszer -
#16246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na a második videón a 2 másodpercbe láthatjátok hogy Whistler elkapja Gretchen nyakát ... szerintem ő lesz az aki lelövi Gretchent hátulról, úgy mint mikor Bill Kim lőt volna, de a semmiből egy lövés, Sara volt ... Szóval jegyezzétek meg a tippemet :D .... Whistler öli meg Gretchent .. -
#16245 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor a végsző: én biztos vagyok benne, hogy sucre nem fog meghalni :) -
#16244 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lecheron piros ruha volt, nemhiszem hogy átöltöztették, sucre az -
#16243 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!arra alapozva tehát, hogy ez így túl egyértelmű, és kicsit jobban megnéztem -
#16242 ez meg a harmadik -
#16239 2 promó videó a 13. részből .... hatalmas spoilerek :D -
#16238 jajnemááár :( most ebből gondolhatok bármit...azt is,hogy lesittelik,azt is,hogy meghal. -
#16237 ezek szerint akkor tuti ezaz évad 13 részes lessz.A folyattás nem 14.rész hanem a 4.évad első része majd? Azért kérdem mert azt mondják benne hogy season finale...
amugy pirec mért nem lehet linet betenni???régebben egy szót nem szóltál mikor vki linket tett be.ezért is nem értem. -
timantes #16236 akit érdekel mi lesz Sucre barátunkkal... :( -
timantes #16235 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!S03E13: SUCRE-t élve eltemetik a FEGYŐRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK!!!!!!!!!! brutális vallatási módszer , beszarok , lassítsátok a promot a közepe felé lesz!! durva!!! -
timantes #16234 Utolsó promo ebből az évadból :(
S03E13 Promo -
#16233 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T-Bag számára tuti az, valószínűleg csak akkor adja oda könyvet, ha valahogy kivitetik onnét... -
#16232 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem nem kerül be :))
de a könyv az miért a Sonából kivezető kulcs? :D -
#16231 halyó? -
#16230 James :) -
#16229 Tetszenek, csak elfelejtettem , ezé nem kell beszolni meg lehülyézni ...:D
normálisan is lehet, jah tom ember nem tévedhet me vannak szabályok :d -
Quantumleap #16228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mahone miért lett volna számító? El akart búcsúzni, erre Lincolnban feltámadt a bosszúvágy. Nem értem, mire gondolsz.
Whistler lehet, hogy csak színlelte a bokaficamot. -
#16227 Jakab barátunk ??? az ki? -
#16226 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!maga a szökés szerintem nagyszerű volt.Whistler akkora egy buzi...nem csak hogy nem tud vigyázni a legnagyobb értékre,de még a bokáját is kificamítja...valahogy éreztem,hogy egyikük el fog esni,vagy valami,de én konkrétan McGradytől vártam ezt a "bravúrt". Linc is nagyon hülye volt,ment volna szép szóval is,aztán meg később ráért volna a vendettával...nem hülyegyerek,de az ilyen előre el nem tervezett dolgokban nagyon hülyén tud viselkedni.Whistler meg bekaphatja.remélem LJ élve marad és Sofia is. Sucrét meg eléggé sajnálom...amikor McGrady apja észrevette,hogy a hajó nem indult el,akkor valahogy éreztem,hogy be fog pattani,és el fog értük menni :D és akkor most végülis mi van? Miska és Linc ottmaradtak a raktárépületnél,és állnak,mint egy...vágjátok mi :D és odamennek Gretchenék,és gondolom leakarják meg gyilkolni Lincéket.kíváncsi vagyok,hogy hogy oldják meg a dolgot.de lehet,hogy útközben összejut Jakab barátunk a cég embereivel,Sofiát elengedik,LJ meg meg tud szökni.várom a 13.részt! -
#16224 Nagyon jó rész volt :). Már várom a következőt. -
#16223 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szívás... Hülye Whistler megszökött,ezt nagy titokba kell tartaniuk Gretchen előtt, mert ha megtudja, hogy Whistler nincs velük akkor már ő is megtudja keresni és akkor már semmi szükségük nem lesz LJ-re és Sofia-ra. Szerintem mikor Gretchen odamegy cserére akkor Mahone-t elkapják és a fejére zsákothúznak vagy ilyesmi, és aztmondják, hogy ő Whistler és úgy cserélik el, vagypedig mikor odamegy Gretchen és megtudja, hogy nincs ott Whistler akkor LJ megszökik Sofi-val nemtom milesz. -
#16222 killer: ha nem tetszenek a "szabályok" amik erre a topicra vonatkoznak és amiket mindenki elfogadott (spoiler tag használata is ide értendő), akkor inkább te ne gyere ide. Thx! -
#16221 jah bocs nem hülye, csak okos :) -
#16219 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csalodott vagyok...naivan azt hittem mahone megváltozott normális lett, és azért engedi michaelt előre, mert tiszteli, köszönet képpen stb. közben pedig egy számító rohadék. A raktár épültbe mikor bementek azt hittem hogy majd "harcolnak" ellenük, mivel más választás nincs... erre sucra meg játsza az eszét itt mahonénak. Mahone már megmutatta párszor hogy mit tud, talán ha linc nem lenne vele ilyen lekezelő akkor simán segitett volna nekik. wistler egy ostoba barom. Hogy lehet ilyen buta, egy rohadt kooordináta volt, nemigaz nem birta volna megtanulni vagy csak a lapot eltenn...
szvsz nem elég az a maradék pár rész a lezárásra... lessz itt még 4. évad is.
kiváncsi leszek, hogy t-bag mit fog alkotni a könyvel...
szegény sucre :( -
#16218 De várom, mindjárt lejön! 91% :). -
#16217 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy tudtam, hogy linc a hülye viselkedésével elbassza..., az meg egyértelmű volt, hogy tbag ki fogja szúrni sucre-t, de azt nem gondoltam volna, hogy kiderül a valódi kiléte
amúgy lj tuti meg fog szökni. csomószor mutatták a csuklóján azt a szart amivel össze volt kötözve... gondolom nem véletlenül. -
#16216 ja és az utolsó pár részben látnánk ahogy civilben miket müvelnek a srácok külön külön..mondom egy,max 2 rész erejéig, -
#16215 jó volt.izgalmas.jo lessz a következő is.és már vágom miért lessz fontos szál még mindig a sona..:DD