Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
olvastad??? nme inkább láttad?😛

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
összesen 2 napig volt rajta azt olvastam!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Herr Lehrer
mondjuk igen de nem azért nézzük 😄

Your suffers will be legendary even in hell!

panamában végig kapucnis pulcsiban rohangált.
jah, már amúgy rég elvérzett volna...
persze, azért kezdtem el anno nézni PB-t mert Whistler láv, médium vagyok ugyanis, tudtam hogy lesz benne...

azért kezdtem el nézni mert tetszett a sztori..azt sem tudtam kik jáccanak benne, ajánlották, letöltöttem, és magával ragadott..

ti is mondjátok csajokra hogy ki jön be, kisfijjúkák, az hogy is van?
egy ilyen matrica felragasztása több órát vesz igénybe. egyszerû idõspórolás.

Flamer
yepyep.. de tese irtad oda neki hogy az nem is pulcsi 😄

http://loal.atw.hu

II Rocky II
hát nem pulcsi,de ezt a #14394-esre kellett volna nyomnod.. 😄
amugy most akor miis a szitu? jövöhéten egy rész és kezdõdik a szünet vagy csak a 10. rész után lesz a "téli" szünet?

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ja és aztán go jutahhh,majd szóna...<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Flamer
és az amugyse pulcsi..

Winz
Kész ez a sorozat .
Én már ott kész voltam mikor egy mezei doki visszavarrta a pszihopata kezét.
Utána meg letépi a radiátorhoz bilincselt csuklóját?
Kicsit úszott-e volna a vérben minden ?
LOL az egész.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Smuge
hehe aza legjobb oscart erdemelne a nyelvjateka

II Rocky II
te mit tudnál kitalálni a tetkok eltüntetésére más megoldást?

24 - Exile -Nov.23

ancsie18
A cdcovers-en találtam, de gondolom az illetõ is szedte valahonnan, majd mindjárt utánanézek.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Atisz
Nem rossz csak kicsit tré a minõsége...

Tudna vki ajánlani egy oldalt ahonnan le lehet tölteni mostanában a PB-hez a feliratokat?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

burki6
Engem csak az idegesít a sorozatban, h Scofield a 40 fokos melegben is pulcsiban járkál. Könyörgöm, nem tudtak jobbat kitalálni a tetkók eltüntetésére? Vagy fájt volna neki még egy évig hordani õket?

II Rocky II
itt a talált kép:

by ancsie18

24 - Exile -Nov.23

ancsie18
Na találtam egy tök jó képet bannerba, de mivel nem vagyok vip tag nem tudom feltölteni ide, légyszi írjon már valaki privit, hogy elküldhessem neki és õ feltegye ide.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Herr Lehrer
huvaze ezt kicsit hosszu lére eresztettem látszik hogy kurvára unatozok bocs 😄

Herr Lehrer
A PB nem valami nyálas tinisorozat, vicces amikor a kislányok csak azért nézik merthohgy a Szkófild meg a Whistler milyen "cukik" meg faszomtuggyamégmi. Ez kurvára nem errõl szól. És itt nincs olyan hogy "jó" meg "gonosz". PBnem mindenki a saját érdekeit nézi, akad 1-2 fullgeci ember (pl. Bill Kim) de a szereplõk nagyrészérõl nem lehet eldönteni hogy jó vagy rossz. Mindenkinek megvannak a saját céljai és ha valaki valakinek az útjában áll gond nélkül átgázol rajta, ez igaz Scofieldra is, és mindenki másra. T-Bag pl. elég soxor mentette meg a többieket a Fox Riverben a lebukástól. ( pókereztek a celláért, nõi bugyit szerzett Sucrenak 😄 ) + láthattuk az út szélén sírni egy kocsiban amikor a csajt (aki mellesleg feldobta a zsaruknak) meg a gyerekeit nem bírta megölni mert szerette õket, õ se alapból gonosz, csak elferdült, mivel az apja kiskorában többször is seggbekúrta + agyba fõbe verte. Ezzel ellentétben pl. Bellick alapból egy suttyó paraszt habár most a leguccsó részben õ is jóarc volt(talán ez még nem akkora spoiler) De ittvan Abruzzi, C-note, Lechero, stb... ezekrõl pl egyáltalán nem lehet eldönteni hogy a jó vagy a rossz oldalon állnak. + ittvan Kellerman aki átállt, + Mahone aki szintén átállt habár õ eléggé rákényszerült az átállásra 😄 De ahhoz képest hogy az 1. részben pl. Mahone megmentette Scofield életét õ a 3. évadban végig gecin viselkedett vele most legutóbb meg ultragecin de nem akarok spoilerezni 😄 + McGrady is majdnem minden részben tesz neki valami szívességet mégse veszi be a szökésbe, inkább ahgyja hogy 16 évesen megrohadjon egy vadállatokkal teli koszos börtönben. Ezzel csak azt akarom mondani hogy itt nincs olyan hogy "gigamegasziperhõsistenkirály" meg "rohattgeciszemétaljasköcsögfõgonosz" mindenki a saját dolgában akar elõre jutni és így egyik hol átbassza a másikat hol segít neki. Scofield is csinált 1-2 geci dolgot, meg T-bag is csinált 1-2 jó dolgot mondjuk nem túl sokat 😄 És ez igaz mindenkire. ezt csak azért mondom hogy már legyen végre befejezve ez a "szkófildmegvisztlerazistenekszerelmesvagyokbeléjük" "tbagmegegyrohattgecidögöjjönmeg" vita. Ez a sorozat nem errõl szól. Én majdnem mindenkit bírok benne (1-2 ember kivételével, pl. ez a susanribanc kurvára idegesít, nem azért mert a rossz oldalon áll, hanem mert irritál a nagy pofája, de amúgy dugnám 😄 ) T-baget pedig azért bírom mert kurva nagy arc, jó szövege van, és kurvajól el van játszva a pszichopata vadállat szerepe 😄

Flamer
most láttam dexterbe a izét.. hollandiába menekülni akarok gyógyós srácot.. hogyis hivták?😄 ittis egy gyógyóst yáccot 😄 durva. 😄

látom már betölta másis.
#14385 😄

meg a neveis beugort most.. 😄

II Rocky II
ez is benne a vagányság,meg keménység...ottvan nagyooon😄 meg a sapka még anno....megkéne nézni télleg hogy is néztett ki akkor meg most..na nekilátok😄...

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
kapott egy másik ajánlatot vmi filmbe és így szerzõdést bontottak asszem...

sztyui2
Jaja. Ambruzzi nagy arc volt. Nem értem miért nyírták ki. Csomó esemény és fordula fûzõdhetett volna a nevéhez. Meg egyébként bírom az ilyen nagy maffiózó kemény csávókat. Õk a nagyfõnökök a börtönben. Ráadásul eléggé ellentmondásos volt, mert õ volt a kemény, mindent túlélõ faszagyerek. TBag még a torkát is elvágta és még azt is tólélte. Miért õt nyírták ki elsõnek? Mér nem valami lényegtelen szereplõt, mondjuk Zakkantot.

www.flickr.com/sztyui

Attila8805
Benne volt a Dexter mostani részében😄
Spoiler!!!
A végére kicsi darabokban😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Mincsi
fiatal még az este ;]

Rush!

Mincsi
uhh..beugrott, Zakkant 😄

Rush!

aham, pl. a kocsiban..vagyis Kellerman szépen zsarolgatta Mahone-t...közös sörözésre én sem emlékszem 😄DDD

nah L téllegbemár 😛
hunbasser
persze,hát tartották egymással a kapcsolatot...

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
beugrott 😄

de amúgy olyan volt h ezek leültek beszélgetni ? 😄

Mincsi
jah persze, tényleg így tudott rajzolni..öhm...ez a...szal õ 😄

Rush!

hát ki lõtte le Mahone-t? 😄DD

nah pápá
ForzaInter
egy cég😄D

Yo, Bitch!

Rockynhooo
ezek találkoztak? nagyon nem vágom már a 2. évadot :S

ForzaInter
hogy T-Bag éljen tovább😄DD

Yo, Bitch!

najó, megyek, álmosodom, jóéjt, figyellek titeket😄D
Mincsi
Abruzzit én is bírtam...hogy miért kellett kinyrni? :\

Rush!

ForzaInter
vááá 2 nõ mijoó😄

Yo, Bitch!

eh eh eh, ha már Mahone-Kellerman
Mahone-t én már a másodikban is, aranyosan kattogott az agya, egyem meg.
ForzaInter
jaja énis negatív szereplõket bírom mindig😄D T-Bag,Abruzzi,Mahone
bár Mahonet 3 évadra szerettem meg😄

Yo, Bitch!

😄DDD télleg 😄
Mincsi
bazzeg 😄
biztos megint betépett

Rush!

melyik VOLT? 😄DD

Mahone for prez, Kellerman-t is bírtam, de bennük voltak jó dolgok is...mondj T-bagben egy jót ?
Mincsi
jah igen...a pedo gyilkosokat tényleg nem szeretjük

Rush!

Rockynhooo
😄😄:😄

én állt minden filmben/sorozatban a negatív "hõsöket" szeretem 😊
itt pl.: T-bag, Kellerman, Mahone, a kedvenceim 😊 vagyis az egyik csak volt 😄

én rühellem...most azon kívül mondom hogy amúgy Robert Knepper zseniálisan hozza a dolgokat, de mégis, mi a szerethetõ benne? Megvetem az ilyen embereket, semmit szerethetõ nincsen benne...semmi.