23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Atisz #16214
    Hát annyira nem sikeres már, viszonylag szűk réteg a rajongói tábor (ha hinni lehet a statisztikáknak). Remélem mostmár elkezd majd menni a sztori egy csattanós, mindent lezáró vég felé...
  • cement
    jo de nyugodtan hasznalhatnad a spoilert mer van meg aki nem latta te okos
  • homeless
    Kezd komédiába átmenni a sorozat. Jó tudom, hogy sikeres és ezért húzni kell amíg lehet, de ez már mindennek a teteje. Mondjuk a 2 évad végén is ezt mondtam és mégis nézem
  • desigo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Whistler egy szemétláda kb... Sucre durván megszívta :( komoly volt amikor mentek a halyón és mutatta a kamera őket egyesével...
  • cement
    jaja nekem is pont ezek voltak feltunok
    meg az hogy lincoln előre tudta hogy uldözni fogjak oket /ergo elore tudta meg az egesz elott hogy majd adni fognak egy idomerto whistlernek amibe nyomkoveto van/ es tudta h ha szimulalja a loveseket akkor egerutat nyer :D de amugy jó volt
  • precision
    háááát, ez a sok "véletlen" egybeesés picit már zavart... tehát tbag pont ott esik el ahol van a könyv, tbag pont véletlen meglátja sucre -t miközben verik.... meg egyik pillanatban whistler alig tud lábra állni aztán leugrik a tetőről és fut mintha semmi baja nem lenne...
    jó jó tudom, film, tetszett ez a rész persze, csak hát ezek már feltűnő "bakik" (?) voltak
  • zotja
    nem jutok szóhoz. beszartok olyan ez a rész... nézzéteek :D
  • cement
    asszem befejezem a forditast :) legyen tobbfele:)
  • desigo
    kösz!
  • cement
    jah lattam mikor a felirat forditasanak felenel jartam, faszom ez a victor nagyon gyors gyerek:D na mindegy :D megneztem zsir resz volt, váá
  • Smuge
    3x12 magyar felirat
  • timantes
    T-Bag megint ügyes volt. Megtalálta a Sonaból kivezető kulcsot, a könyvet... éljeeen. Lechero+Tbag+Bellick+Sucre jó kis csapat lesz a börtönben. És szerintem Lincoln fiát befogják dobni Sonaba...
  • nagykovi
    Huh, ez nagyon ütős rész volt...
    A szökési terv nagyon jó volt, kicsit bellick-et sajnáltam, megin jól megszívta szerencsétlen. A végéből gondolom, hogy sucre lesz az, aki új fegyenc lesz a sona-ban. Whistler elég genya volt, hogy csak úgy otthagyta Lincolnt és Sco-t, ezzel a barátnőjét is jó nagy szarban hagyta. Várom a folytatást :)
  • desigo
    akkor jó munkát majd
  • cement
    én elkezdtem leforditani az angol feliratot, remélem dél körül kész leszek
    csak le kéne hozzá jönni a résznek is de kurva lassu
  • Atisz #16198
    Valaki aki már látta a 12-est, spolierezhet :D
  • cement
    tenksz, szedem :)
  • tommyg
    semmi semmi

#16192: hajnalba már fent lesz torrenten :D
  • passatgt
    mi a probléma?
  • SG rock
    Nekem foggalmam sincs!
  • Quantumleap
    Amúgy működő módot tudtok arra, hogy nézhesse az ember adásban hajnalban? Nekem a Free Net TV and Radio Player-rel mostanában nem szuperál.
  • SG rock
    :DDD
  • dragon11
    *Holnap, bocsánat :D:D:D
  • dragon11
    Egyetértek!:) én is várom a honlapot.
  • SG rock
    Máe alig várom a holnapot ! :) Qrva jó rész lesz!
  • tommyg
    ijjjjjj
  • passatgt
    p2p tv -> google
  • tommyg
    Nem!
  • eduka94
    Új vagyok még lehet majd vhol a neten élőbe követni a 3 évad 12-részét ma este 8 órától?
  • tommyg
    wíííííííííííííííí holnap új rész, jó reggel kelek fel azt nézem
  • dragon11
    Béka :D
  • ancsie18
    http://www.imdb.com/name/nm0936298/

Itt lehet megnézni a színész adatlapját.
  • ancsie18
    Nem, Lechero a Drótban a 2. évad végén tűnik fel egy rövid időre, a 3. évadban pedig már állandó szereplő. Azt nem tudom, később is benne lesz-e, mert még a 3. évad végénél járok. :)
    De tény, hogy Lance Reddick, akivel Hurley beszélt, az is Drótos szereplő.
  • zeus89
    sztrájk jenentés plusz egy új promó videó 3x12
  • Victorpictor
    Nem kevered egy másik csoki bácsival?
    Legalábbis a Drót 1. évadjában még nem ő volt a hadnagy, hanem a Lost új szereplője :)
  • ancsie18
    A Drót című sorozatban pedig egy egész jó fej rendőr hadnagyot játszik, a drogelhárítást vezeti.
  • hunbasser
    Robert Wisdom,azaz Lechero az Ál/arcban :)

mikor megláttam,el sem akartam hinni,hogy ő az,mert itt azért még nincs úgy elhízva...:D na meg a filmet is elég rég láttam már,most nézem másodjára.
  • enebali
    Lehet hogy az erdőben felvett lövöldözést T-Bag ellen csinálták, de ennek ellentmond, hogy Lincnek a 11. részben látogatónál mondta csak el Scofield hogy T-Bag is jön. Majd meglátjuk.
  • SeeSee
    Juuuuuuuuj. Mi ez a pangás? :) Zeusz írhatsz ám privátot. :D
  • zeus89
    tééénleg :D ... mekkora LooooL