23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#16214 Hát annyira nem sikeres már, viszonylag szűk réteg a rajongói tábor (ha hinni lehet a statisztikáknak). Remélem mostmár elkezd majd menni a sztori egy csattanós, mindent lezáró vég felé... -
#16213 jo de nyugodtan hasznalhatnad a spoilert mer van meg aki nem latta te okos -
homeless #16211 Kezd komédiába átmenni a sorozat. Jó tudom, hogy sikeres és ezért húzni kell amíg lehet, de ez már mindennek a teteje. Mondjuk a 2 évad végén is ezt mondtam és mégis nézem -
#16210 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Whistler egy szemétláda kb... Sucre durván megszívta :( komoly volt amikor mentek a halyón és mutatta a kamera őket egyesével... -
#16209 jaja nekem is pont ezek voltak feltunok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg az hogy lincoln előre tudta hogy uldözni fogjak oket /ergo elore tudta meg az egesz elott hogy majd adni fognak egy idomerto whistlernek amibe nyomkoveto van/ es tudta h ha szimulalja a loveseket akkor egerutat nyer :D de amugy jó volt -
#16208 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!háááát, ez a sok "véletlen" egybeesés picit már zavart... tehát tbag pont ott esik el ahol van a könyv, tbag pont véletlen meglátja sucre -t miközben verik.... meg egyik pillanatban whistler alig tud lábra állni aztán leugrik a tetőről és fut mintha semmi baja nem lenne...
jó jó tudom, film, tetszett ez a rész persze, csak hát ezek már feltűnő "bakik" (?) voltak -
zotja #16207 nem jutok szóhoz. beszartok olyan ez a rész... nézzéteek :D -
#16206 asszem befejezem a forditast :) legyen tobbfele:) -
#16205 kösz! -
#16204 jah lattam mikor a felirat forditasanak felenel jartam, faszom ez a victor nagyon gyors gyerek:D na mindegy :D megneztem zsir resz volt, váá -
#16203 3x12 magyar felirat -
timantes #16202 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T-Bag megint ügyes volt. Megtalálta a Sonaból kivezető kulcsot, a könyvet... éljeeen. Lechero+Tbag+Bellick+Sucre jó kis csapat lesz a börtönben. És szerintem Lincoln fiát befogják dobni Sonaba... -
nagykovi #16201 Huh, ez nagyon ütős rész volt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szökési terv nagyon jó volt, kicsit bellick-et sajnáltam, megin jól megszívta szerencsétlen. A végéből gondolom, hogy sucre lesz az, aki új fegyenc lesz a sona-ban. Whistler elég genya volt, hogy csak úgy otthagyta Lincolnt és Sco-t, ezzel a barátnőjét is jó nagy szarban hagyta. Várom a folytatást :) -
#16200 akkor jó munkát majd -
#16199 én elkezdtem leforditani az angol feliratot, remélem dél körül kész leszek
csak le kéne hozzá jönni a résznek is de kurva lassu -
#16198 Valaki aki már látta a 12-est, spolierezhet :D -
#16197 tenksz, szedem :) -
#16195 semmi semmi
#16192: hajnalba már fent lesz torrenten :D -
#16194 mi a probléma? -
#16193 Nekem foggalmam sincs! -
Quantumleap #16192 Amúgy működő módot tudtok arra, hogy nézhesse az ember adásban hajnalban? Nekem a Free Net TV and Radio Player-rel mostanában nem szuperál. -
#16191 :DDD -
#16190 *Holnap, bocsánat :D:D:D -
#16189 Egyetértek!:) én is várom a honlapot. -
#16188 Máe alig várom a holnapot ! :) Qrva jó rész lesz! -
#16187 ijjjjjj -
#16186 p2p tv -> google -
#16185 Nem! -
eduka94 #16184 Új vagyok még lehet majd vhol a neten élőbe követni a 3 évad 12-részét ma este 8 órától? -
#16183 wíííííííííííííííí holnap új rész, jó reggel kelek fel azt nézem -
#16182 Béka :D -
#16181 http://www.imdb.com/name/nm0936298/
Itt lehet megnézni a színész adatlapját. -
#16180 Nem, Lechero a Drótban a 2. évad végén tűnik fel egy rövid időre, a 3. évadban pedig már állandó szereplő. Azt nem tudom, később is benne lesz-e, mert még a 3. évad végénél járok. :)
De tény, hogy Lance Reddick, akivel Hurley beszélt, az is Drótos szereplő. -
#16179 sztrájk jenentés plusz egy új promó videó 3x12 -
Victorpictor #16178 Nem kevered egy másik csoki bácsival?
Legalábbis a Drót 1. évadjában még nem ő volt a hadnagy, hanem a Lost új szereplője :) -
#16177 A Drót című sorozatban pedig egy egész jó fej rendőr hadnagyot játszik, a drogelhárítást vezeti. -
#16175 Robert Wisdom,azaz Lechero az Ál/arcban :)
mikor megláttam,el sem akartam hinni,hogy ő az,mert itt azért még nincs úgy elhízva...:D na meg a filmet is elég rég láttam már,most nézem másodjára. -
enebali #16174 Lehet hogy az erdőben felvett lövöldözést T-Bag ellen csinálták, de ennek ellentmond, hogy Lincnek a 11. részben látogatónál mondta csak el Scofield hogy T-Bag is jön. Majd meglátjuk. -
#16173 Juuuuuuuuj. Mi ez a pangás? :) Zeusz írhatsz ám privátot. :D -
#16172 tééénleg :D ... mekkora LooooL