Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
8-as rész traillerjét tudná valaki linkelni valahonnan mert jútubon nem érem el...
AntiHero
Nem:P MArad így bleeeee

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sztyui2
Meg nem kell csirkelábat lóbálni<#vigyor>

www.flickr.com/sztyui

ancsie18
Huhh... Ezt jól el... Na mindegy, szóval szerintem valami ilyesmi világosabb kellene.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Én speciel a kép eredetije miatt gondoltam hogy világosítsuk ki, mert ott sokkal szebbek a színek, a fények.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

hunbasser
hát ez tény,a pedokat tényleg nem szeretik sitten...és ez köztudott,ehhez még börtönbe sem kell menni ahhoz,hogy tudja az ember :)

ráadásul azt is lehet tudni,hogy a börtönök sokkal keményebbek annál,mint ahogy az a Fox Riverben volt...

emlékeztek,hogy a 2.évad utolsó részének végén milyen durvának tûnt a Sona?én azt hittem,hogy na,ez kész pokol lesz,közben meg jobb,mint bármelyik börtön...nem alakultak ki bandák,mindenki egyenlõ(kivéve Lecsóék,de mostmár nekik is lefõtt),és egész nap mindenki azt csinál,amit akar/tud,csak épp annyi az egész,hogy bent kell lenni,és jól kell viselkedni.

ReaL MaDRid x siempre

sztyui2
Én se tom:D

www.flickr.com/sztyui

AntiHero
Nem tudjuk-.-

VAZZE! Úgy csináltok, mintha nem lenne köztudott, hogy mi vár a sitten a pedofilokra!<#falbav>
Attila8805
Kicsit ideges lettem hírtelen.
De írhattam volna azt is hogy legyen 10 aranypecsétgyûrûje de ujja az egyse.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

sztyui2
Tûrje be a pólóját, mint a magyar focisták<#vigyor>

www.flickr.com/sztyui

hunbasser
:DDDDdddddd

elég durva volt... -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
:DDDddddddddddd

egyébként a hosszujjú pólóra visszatérve: lehetne csak egy sima póló is Scofielden,és akkor csak a karját kéne bematricázni,meg a nyaka/tarkója alatt egy kis részt.persze,benne van a rizikó,hogy az egyik jelenetben fellibben a póló,és nem veszik észre a készítõk(bár nem hiszem,hogy ennyire pancserek lennének :D),és pár sasszemû nézõ kiszúrná.akkor meg ugye a neten mindenhol az a kép lenne,hogy ahol régebben még tetkó volt,ott most nincs semmi.

ReaL MaDRid x siempre

sztyui2
Aszongya Wilkinson Prison Break. LOL:

www.flickr.com/sztyui

hunbasser
speciel én nem látok belõle semmit sem :D pedig nem sötét a monitorom(illetve a monitor maga az,de szoftveresen fel van húzva a gamma,és most így ideális a fényerõ)

ReaL MaDRid x siempre

AntiHero
50en van a fényerõ. A minták meg direkt ilyen selytelmesek.

sztyui2
Itt is olyan trikóba van:kép

www.flickr.com/sztyui

hunbasser
na,ez egy jó kép.csak kicsit abszurd,hogy itt vannak mindnyájan együtt... :) Bellicknek meg honnan van ilyen trikója? :D nem ilyen van neki(vagy én lennék ennyire hülye? :D) T-Bagnek milyen kis unott feje van már,lehet,hogy azért mert tudja,hogy ki fogják írni a sorozatból ^^ (nem spoiler,csupán spekuláció,mert hát miért ne?)

ReaL MaDRid x siempre

Grove4
Jól van na hülye volt,elõfordul,meg nem olyan régen regelt,de akkor se kéne így beszélni.(#14442,46)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

sztyui2
Itt egy normális csoportkép a FOX-ról(!), ha kell valakinek bannerszerkesztésre. Lehet, hogy már láttátok:kép

www.flickr.com/sztyui

sztyui2
Ezt mondom. Ki lehet világosítani, de ne menyjen a feliratok rovására

www.flickr.com/sztyui

hunbasser
én is nagyon ideges vagyok.ez az egyetlen sorozat,amit nézek(és szerintem ez az egyik legjobb sorozat,amit valaha is néztem),és szeretném úgy megnézni,hogy nem tudom,hogy mi lesz benne a folytatás,és ezzel szerintem a topiklakók 90%-a így van.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
meg így már pl a betûszínek sem olyanok

ReaL MaDRid x siempre

sztyui2
Tényleg bannolni kéne. Nagyon elbaszott ezzel mindent. Biztos nem néztem volna meg ezeket a képeket, ha nem nyomod be ide. Így elõre szar megnézni. Gabr!:II Rocky II nagyon is jogosan ideges. Nem õ a barom, hanem te, hogy beraksz ide ilyen képeket. Nem véletlenül van kiírva, hogy Prison Break, és zárójelben, hogy FOX!!!!. Nem a szar oldalakról szedett képeidet kell itt megmutogatni. Itt a FOX-on leadott, általunk is látott részekrõl lenne szó. Az ilyen szar képeknek és feltételezéseknek és minden féle jövõbe mutató szarságnak máshol van a helye.

www.flickr.com/sztyui

hunbasser
igen,tényleg úgy a legjobb,ha ilyen sötét,csak a szélén a minták nem látszanak,és elõször azt hittem,hogy fekete :) kicsit sokat nyomtál a monitoron a fényerõn a kelleténél :D

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szerintem meg így lenne a legjobb

ReaL MaDRid x siempre

AntiHero
A banner így jó ahogy van szetm. (mert így hangulatos)

sztyui2
Tényleg túl sötét volt, de babrálhatott volna vele úgy is, hogy a feliratokat ne érintse a világosítás, mert azok pont jók voltak olyan színben. Csak azt a részt világosítsd ki, amiben nincs benne a felirat.

www.flickr.com/sztyui

AntiHero
JA a banner direkt ilyen.

Amúgy meg baszná telibe az ameik berakta képeket. Mocskos k*rva istenér nem lehet max linkbe rakni?

Most így naggyábol tudom mirõl is fog szólni a sorozat:(

Szedjél hangyát, te idegbeteg barom!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

II Rocky II
hol vagy ilyenkor házigazda...csupn 20percel a hszed után nyomta be....ááááá ezt kéne törölni nem az eyecandy dumákat....az még haggyán de ekkor aspoilrt....

gabr: ha modnod hogy másott töményni kép van akor mértnem csak linket adtál és kész....

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
jok**vaélet*ért kell ilyen képeket betenni jovan még hogy a Sco + Whistler kapszkodik oké..de bssza már meg mért kelle nnyire elõrõl is betenni képet...ha tudod ha nem akor...miazhogy nem tudod..banneron kivan irva hogy spoilert használni kéne...:@ mennyél a sunyiba a sorrydal eggyüt

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter
fakó:D
szarabb lett, és direkt olyan túl sötét a banner

Yo, Bitch!

Flamer
mégezis túlsötét :D

http://loal.atw.hu

II Rocky II
ancsie18 szerint túl sötét a banner és babrált vele egy kicsit :D

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
ment a pm

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
neked jó,ha tudod,hogy mi hogy lesz már az elkövetkezendõ részekben?mert nekem kurvára nem,és ebben a topikban az az elfogadott,ha olyan képeket,infokat akar valaki megosztani,ami még nem volt egyik részben sem,akkor azt a spoiler tagekkel "eltakarja",és felhívjra rá a figyelmet,hogy ezek a képek/infok a következõ rész(ek)bõl vannak.és aki kiváncsi rájuk,az megnézi,de amikor valaki bejön a topikba,látja tölti be már a képeket,és ugye nem tudja mik lesznek azok,akkor akarva/akaratlanul meglátja õket,és nem tudja nem értelmezni/tudomásul venni õket.

ReaL MaDRid x siempre

sztyui2
Én se nézek elõre trailert, de már szétbasz az ideg, hogy nem tudom megnézni a 7. részt. Pedig csak most, hétvégén érek rá. Minél gyorsabban kellene. Elnézést, többet nem káromkodok, csak már nagyon ideg vok.

www.flickr.com/sztyui

sztyui2
Kérlek titeket segítsetek!!! Már ketten vagyunk:Ancsie18 és én. Kérlek titeket. Annyi ember van itt és pörög a tpoic, mint álat. PLS Valaki adjon már egy linket, hogy honnan lehet letölteni a normális videót.Ti is nagyon jól tudjátok, hogy nem lehet szökés nélkül élni<#wink>

www.flickr.com/sztyui

jah, nem tudtam, hogy van olyan. :) Sorry.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

ancsie18
Szia! Mi is most néztük volna a 7. részt és nálam is ugyanez a gond... :S De szerintem a felirattal semmi baj nincs, csak a filmmel. Pedig eztv-rõl töltöttem, ott jó szokott lenni.

sztyui2
Na rájöttem. Ez a rohadt kaki miért nem jó. Nem a felirattal volt gond, hanem az általam letöltött videóval, ugyanis 5 perc 20 másodpercnél újrakezdte az egészet, tehát bezavarta a feliratot és mindig az 5perc20másodperccel elõtte lévõ felirat jelent meg. Na mondom jóvan. letöltök még 3 fajta verziót, mindegyik szar. Egyikre benyomja, hogy csak valami gagyi Domplayer tudja lejátszani, és a többinek is valami hasonló bajai voltak. Megpróbáltam kivágni az elsõ 5perc20 másodpercet a meglévõ videómból, hogy jó legyen, de azzal meg az volt a baj, hogy miután elmentettem, már nem jelent meg a felirat(ugyanaz volt a nevük, ugyanabban a mappában, tehát nemotm mi baja volt). Na mind1. Könyörgöm adjon valaki egy linket, ahonnan le tudom tölteni a normális filmet és adjon linket a hozzá valófelirathoz is, mer már nemtom mit tegyek. Beleõrülnék ha megint lejönne valami szar.PLS Help!!!

www.flickr.com/sztyui

PyRex
fejezzétek be a sco (whistler, stb) láv, meg eyecandy meg hasonló hozzászólásokat. lassan kb. egy bravo ujságban érzem magam. mostantól moderálni fogom a hasonló - értelmetlen - megnyilvánulásokat, figyelmeztetés nélkül. azért értelmetlen, mert már 100x le lett írva, hogy eyecandy és kurvára nem érdekel 101-edszerre... nyilván mást sem.

ha pedig a színészt akarjátok lávolni nyilvánosan, annak nyugodtan csinálhattok egy külön topicot.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

ForzaInter
Fox Riverben egész nagy bandája volt:D

Yo, Bitch!

ForzaInter
jó kérdés... nem egy ilyen gyilkos van a sitten igazából sem, lehet hogy már volt sitten?:O

Yo, Bitch!

II Rocky II
lehet belsõ ember,vagy járt olyan helyen :P

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
hát ha kiderül h pedofiliáért ül akkor kinyírják kb ez igaz!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

AntiHero
" hogy az ilyeneket a valóságban szanaszét szívatják a sitten,"

Honnan veszed?

Peter Stormare nem akart maradni, ezért lépett ki mindjárt az elsõ évad felénél.

T-Bag olyan szempontból mindenképp életszerûtlen karakter, hogy az ilyeneket a valóságban szanaszét szívatják a sitten, pláne, ha egyedül vannak.
Rockynhooo
feliratos volt! :P
de látni is kell hogy elvolvassam így igaz :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"