23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#16304 Úgy látom nem kell mert valakinek a másodregje vagy. -
#16303 megsértődnél, ha azt mondanám hogy kurvulj el, igaz? :(
[ő még nem látta a legújabb részt] -
#16301 -
#16300 Te meg kapsz egy bazi nagy bant! -
#16298 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem lesz 4. évad -
#16297 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zakival egyetértve - ahogy be volt harangozva, hogy a tévé történetének legnagyobb szökése... hát az első évad beli sokkal jobb volt szvsz.
a másik: ugyebár elkezdték az alagutat vízszintesen, a talajjal párhuzamosan ásni... sztem simán áshattak volna a kerítésen túlig, sokkal egyszerűbb dolguk lett volna :D:D de hát persze nem volt elég idejük... ugyan már :D
nah mind1 szerintem ez a szökés nem volt olyan látványos, illetve reális -
#16296 Sucre is amugy a kezdetektől szereplő volt.:) -
#16294 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Na ugyan a 4. évad miről fog szolni?"
Könyörgöm, csak ne arról, hogy "most szabadítsuk ki Sucret":) -
Dave0092 #16293 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hú ez nagyon izgi rész volt, egyre jobbak, kár h, jövőhéten vége, mekkora szökést hajtottak már végre lol. Na ugyan a 4. évad miről fog szolni? -
#16292 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nem Sucre fog meghalni.. azt mondták hogy egy kezdetektől szereplő ember el fogja hagyni a sorozatot. Ez Bellick lesz. Láttátok hogy hogy szétverték az őrök.. azt is mondták hogy neki már vége.. de lehet hogy tartogatják a bejelentést az évadfináléra.
Köcsög Whistler.. tuti hogy a Cégnek dolgozik és azért akarják annyira visszaszerezni, de megint nem volt semmi az aktatáskával kapcsolatban... Jó rész volt és sajnálom hogy már vége az évadnak. Nem tudja valaki hogy mikor kezdődik a 4. évad? -
#16291 A lényeg hogy érted kire gondolt :D -
#16290 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!oké, de ettől még a trailerből semmi nem derül ki.Lehet, hogy olyan hal meg és olyan jelenetben, aminek egy másodperce sincs a trailerben.Az meg, hogy pont annál a jelenetnél írják oda, hogy "Sacrifice" nyílvánvaló, hogy semmit nem jelent. -
#16289 Ilyen hülyeséget.Ilyen erővel azon is lehetne filózni, hogy ki lőtt a végén a pisztollyal, mintha abból bármi következtetést le lehetne vonni. -
#16288 [spoiler]állítólag valaki meg fog halni[/spolier] -
#16287 Rohadtul nem értem miért fontos, hogy ki temetnek.Talán mondta valaki, hogy meg fog halni az illető, vagy miért lényeges? -
#16286 lekéne szakadni erről a kellerman dologról, már párszor le lett lőve a poén:) -
#16285 na ezt vártam már :D -
timantes #16284 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kellerman van a tetőn, újra a cégnek dolgozik... -
#16283 tök mindegy, ugyse hal meg:) -
timantes #16282 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen belliknek aztán sötét feje van... , 99,9%ra biztos hogy Sucre az -
#16281 lol! :D:D:D:D Grecsen -
#16280 mindenki arra gondolom hogy grecsen fog meghalni ezt tudják az írók és tuti nem ő fog :D:D -
#16279 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi haszna lett volna abból? Nem hiszem, hogy direkt csinálta, kockáztatva azt, hogy utolérik őket... Mindensetre érdekes volt... :P Amúgy vicc volt ez a szökés, autók alatt fetrengenek 4en és nem tűnik fel több tucat katonának, lol... :D De elnézzük, mert így izgi a sorozat... :D -
#16278 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tetőn van egy lövész, szerintem az fog lőni, hogy kira az a kérdés:) Lehet meghal sco, többi öngyi és vége sorinak:C -
#16277 gondolom szimulálta -
#16276 3x13 sneek peek promó videó .... tudjátok az a folytonos hosszú megvágatlan darab :D -
Egerwin #16275 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de az mekkora baromság volt már, hogy James kificamítja a bokáját aztán meg ott ugrál le vidáman 5 méter magasból :D -
#16274 nem látszik a kép???? meiket rakjam be? ... -
#16273 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!beismerem ez ténleg úgy nézz ki felnagyitva mint ballick ... csak cselesen össze volt vágva Sucreval ... de ő csak térdel szerintem :D -
#16272 rosz linket raksz be -
#16271 ugy hogy a képnek linket adsz meg és kész.:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amugy lehet hogy beszélni fog, és megmenekül??? bár nemtom.mert azt mondjátok vki meghal...nos lehet hogy a susan fog meghalni.akkor pedig lehet hogy amit az első részbe irtma az megvalósul -
#16270 csináltam képet a vitatott témáról ... csak az nézze meg aki látta a 12. részt !!! -
#16269 sehogy -
#16268 ja nem spoiler.mer aki nem nézte meg a videot az ugyse tudja miről van szó.igy ilyen szavakat nyugodtan lehet irni spoiler nélkül sztem legalábbis.
-
#16267 h kell spoilerbe képet rakni?:D
-
#16266 westmoreland macskája az kész vita lezárva -
#16265 és még mozog!!
a cég mégis feltalálta a preciziós shotgunt!! -
#16264 az kellerman -
#16263 Az Michael -.- -
#16262 Már mindegy, ha én írtam volna elsőnek, akkor én is spoilerbe írtam volna.