23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Mincsi
    igen.
  • Miskolc88
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugye T-Bag megtalálta és zsebre tette a könyvet,még lehet hogy T-Bag-et is megszöktetik valahogy a könyvért cserébe...
  • II Rocky II
    pls ne kezdjük(jétek) :DDD
  • SeeSee
    Sztem ezzel most szépen magadraharagítottad a társaságot! Csak gratulálni tudok, amúgy szerintem fúrum nem csak azoknak lett kitalálva akik az aktuális részt látták. Lol
  • Dynamic
    Nem értem miért kell ezt állandóan feszegetni, és nem értem, hogy senkinek semmi baja a világon ezzel a szokással, de az sg-n szisztematikusan, mindig lázadoznak.Szerinted minden egyes hozzászólásban az aktuális részről beszélnek vagy az aktuális részről AKARNAK beszélni?Ha nekem egyéb más kérdésem, vagy közölnivalóm van akkor ide se szagoljak, amíg meg nem néztem az új részt? Ennyire ne legyél korlátolt és önző.
  • Seeley
    jó, de most azon felül mondom azt amit :D
  • ForzaInter
    már emgnéztem
  • desigo
    tetszik neked
    ilyen egyszerű :)
  • Seeley
    Visszaolvastam, nem tudom miért fújtok Whistlerre:
    elvesztette a könyvet, tudta hogy így nem lesznek alku pozicióban, ráadásul a barom Linc-et a vendetta jobban érdekelte mint a saját fia, egyetlen esély a co. ellen ha Whistler kezébe veszi a dolgokat, ilyen egyszerű.
  • passatgt
    Szintén azon a véleményen vagyok, hogy aki belép, az tudja, hogy 1 évaddal arréb tartunk. Ha továbbra is érdekli, úgyis megnézi mivan a spoiler mögött. Ha nem érdekli, nem fog belépni.
  • tommyg
  • Seeley
    Ahhh, ez nagyon király volt :DD

[SPOILER]Whistler nem csak szép, okos is. Én teljesen elhittem hogy megsérült, jól átvert mindenkit :D De csak a jó ügy érdekében tette, mert lincoln töketlen, csak a fia érdekli és kockára tesz mindent. Nem semmi ahogy leakarta lőni Mahone-t, sajnáltam szegényt. Most ő is elmenekül, kiváncsi vagyok lesz-e még szerepe...
    Sucre meg megszívja :D nem semmi ahogy Bellicket meg T-baget kikészítik, nem sajnálom őket mondjuk. A helyzet megváltozik Sona-ban, most hogy T-bagnél a kiskönyv...
    [SPOILER/]
  • Seeley
    Most nézem

[SPOILER] Tudtam hogy így szöknek meeeeg! Whistler édes, megsérült és aggódik. Linc meg kiosztotta, nomeg Mahone-t :DDD[SPOILER/]

Nézem tovább :D
  • setuh
    teljes mertekben egyet ertek.nagyon kamu volt a szokes...es ami utana tortent az is elegge.igazad van ezt a reszt egy b kategorias akcio filmhez lehetne hasonlitani.
  • SG rock
    ja:D most ki a házigazda?:DD
  • Fido4life
    Szavazzunk új házigazdát XDXD
  • PyRex
    csak ismételni tudom magam: ha nem tetszik lehet innen húzni...
  • II Rocky II
    mondjuk ez is igaz,mert szinte csak spoileres szöveg megy ugyis...Szal ígaz ugyis lehete hogy aki nem akarja tudni az infokat az uj résszel kapcsolatban akkor nem jön ide a két napig(ameddig elvileg kéne a spoilert használni)...De amugy lenne értelme a spoilerezésnek is ,csak az a baj hogy sokan a legidiotább poénokat is spoilerbe teszik.:S lol ::::D
  • DjDano
    Csak ismételni tudom önmagam, aki nem látta az aktuális részt minek jön ide? Ez a spoilerezés baromság...
  • cement
    jo hat ettol film :)
  • PyRex
    hát ja.
  • II Rocky II
    a mmugy elég merész ötlet volt az is hogy 4en kijönnek és senki se legyen a téren,aztűn meg a kocsi alatt ott vannak 4en és senki se veszi őket észre....na de azért jo fim volt.és remélem lessz is.:D
  • II Rocky II
    hja akkor ha vki spoilert ir akkor a spoiler elé odairhatja ha az előzetessel kapcsolatos,egyéb esetben nem kell odairni.
  • Rockynhooo
    ez így yo! kb ez olyan ,hogy egy vizsgára is több napot készülsz, még is egy nap alatt megvan!
  • Dave0092
    Amugy nem értem miért huzzák el a szökés elúkészületét 4-5 epizódra, aztán a szökés csak 1 epizodot takar...
  • PyRex
    támogatom
  • Quantumleap
    Egy korábban beírt illetőnek igazat adva szerintem tényleg különbséget kellene tenni spoiler és spoiler között. Magyarán jelezni, ha valaki a promóval kapcsolatban spoilerezik, és nem a tegnapi epizóddal. Legalábbis a felirat megjelenését követő nap éjfélig. Nem magamról beszélek, én megnézem a promókat és elolvasom a hírspoilereket, de valaki nem, és neki így szívás.
  • Gabe18
    Hát véleményem szerint ez a szökés kb ilyen B kategóriás akciófilmekbe illett.Addig jó volt hogy előre engedték a 3 nagyokost,de utánna... Ez aztán marha nagy terv volt hogy kimásznak egy tér közepére ami tele van őrökel,bizva abba hogy éppen senki se néz rossz felé és akkor kijutunk...Mindezt ráadásul 4 ember,mert ha még egyedül lett volna valaki.Az első évad végén tényleg minden időre ki volt találva,és egy lépéssel előbb voltak mindig.De ez nekem nagyon erőltetett volt.
  • Attila8805
    Akkor jól mondtam:D
  • Frosty01
    köszönöm szépen!
  • Dynamic
    november végén volt a 8. rész, majd jan.14-én volt a 9.rész, ha erre vagy kíváncsi
  • Attila8805
    9-től 13-ig ha jól tudom.
    imdb.com-on meg tod nézni.
  • Frosty01
    SZÁJKARATÉT ABBAFEJEZNI, ÉS LEGYETEK SZÍVESEK VÁLASZOLNI NEKEM. HTX.
  • Frosty01
    egy kérdés:

a szünet óta melyik részek mentek már le? (epizód számot kérek)
  • tommyg
    tudom -.-
  • tommyg
    ja de úgy jobb :)
  • Attila8805
    Ugyan az:D
  • Attila8805
    Pfff!
  • tommyg
    alreg :)
  • tommyg
    de lesz :)) a jövőheti részben nem fogják tudni lezárni az egészet, szal vagy a harmadik folytatják ami nem valószínű vagy jön a negyedik ami szinte tuti