Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lesem erem már írni a nevet, nem kell ide csipogás <#pardon1>#pardon1>
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
24 - Exile -Nov.23
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Önkényesen törölgetek? Bssszus, nézzétek vissza, hogy akárki személyeskedni kezd, azt a hsz-t törlöm. Akkor azt hagyjam bent, ami "ellenem" szól? Sorry, de nem, ha valakinek nem tetszik lehet menni sírni a moderátorokhoz, hogy váltsanak le (lol kb. mint az oviban). Már úgy is az összes micsodám tele van ezzel az egésszel kb. Egyesek azt hiszik, hogy ez most jajjdejó. Nemtom hány topicban vagyok vagy voltam házigazda, itt vagyok az SG-n X éve és túl sok idiótát láttam már (akinek nem inge ne vegye magára). Azért akartam itt házigazda lenni, mert tetszik a sorozat és valamit hozzá akartam tenni egy online közösséghez, nem azért, hogy elmondhassam, hogy bibibíí én vagyok a hg...
"De amikor szükséges lenen hogy itt legyél és törölj akkor meg nem vagy."
Miii? Ember te hol élsz? Szerinted ezért fizetnek nekem vagy mi? Mi az, hogy szükséges lenne? Gondolkozzál már..! Dolgozó ember vagyok, nincs idõm itt lógni a nap 24 órájában, vagy éppen bármikor máskor, amikor beszabadul egy barom, hogy megvalósítsa önmagát.
Kész, vitát lezártam, akinek nem tetszik, lehet privizni, vagy a moderátoroknak írni. Az összes ehhez a témához kapcsolódó hsz törlésre fog kerülni, függetlenül attól, hogy mellettem vagy ellenem szól. Uff!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
ReaL MaDRid x siempre
szerk: 14522.
nincs nekem problémám.1 problémám volt hogy kitörölte a hszemet ami egy élemény volt semmi offra vagy offkeltésre nem adott okot.ennyi volt.
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
24 - Exile -Nov.23
egyébként Pyrexnek keménynek kell lennie,és igaza van abban,amit mond,és szerintem jól is csinálja,amit csinál.egy hg-nak törölni kell mindent,amit nem lát jónak,és nem véletlenül õ lett a hg.befejezhetnéd már,hogy mindenbe beleszólsz? 😛 (és ezt nem csak itt láttam tõled)
ReaL MaDRid x siempre
24 - Exile -Nov.23
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
24 - Exile -Nov.23
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
És végülis vajon ki ölhette meg? Lehet hogy Whistler tényleg nem az aminek kiadja magát?
szvsz nem kellett vona leirni,egyszerûen nem törlöd és kész..ennyit levan zárva,csak jolenne mégegyszer modnom nem minden hsz.t törölgetni"önkényesen".
24 - Exile -Nov.23
Szerintem egyik oldalnak sem kellene ennyire erõltetnie ezt a "Scofield láv" meg "Whistlerné de jó nõ" dumát, szerintem egy fórumnak nem arról kell szólnia, hogy mindenki ömleng, meg mindenkinek megnyilvánulási kényszere van. Ha tetszik valaki, rendben, esetleg lehet róla észrevételek tenni, hogy helyes vagy szép, de azért hogy az ember több oldalon keresztül ezt hallgatja, ezt szerintem elég gáz... Mindenki tartsa meg magának, hogy ki tetszik neki, nagyon örülünk neki, ha megtalálta a neki tetszõt a sorozatban, de nem kell itt ezzel fárasztani a többieket. Aki szerint pl szép nõ a Whistler nõje, az enélkül is így fogja gondolni, aki szerint meg nem, azt meg úgy se hatja meg, ha más azt mondja. Szóval szerintem ez egy tök gyerekes dolog, és igencsak unalmas.
Szerintem állapodjunk meg, hogy ezeket kicsit hanyagoljuk, ha lehet, és nézzük meg, mi másról tudunk csevegni a sorozat kapcsán. Reméljük találunk más témát. <#vigyor2>#vigyor2>
te moderkodsz, úgyis önkényesen azt törölhetsz amit akarsz..szóval innentöl blablabla, rugóra szerelt pöcsökkel meg nem vitatkozok
(igen, akár ezt is törölheted)
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
látom volt vmi balhé 😄
T-bag: én elhiszem hogy ilyen kiskirálykodik, igaz ha pedofília akkor azért kapna, de volt ott egyébb is. Annyi esze meg van hogy kiharcoljon magának jó pozíciót, hamar letesz valamit az asztalra, légvárat épít oszt elhiszik hogy veszélyes...Sona-ba is hamar tudta merre fúj a szél...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A Discoveryn bemutattak néhány sittet(pl😛elikan Bay stb..),ott a kis szúrósszemû kopter barátunk nem sokat bratyizott volna a feketékkel,nem hogy egy cellába teszik...a poén kedvéért egy sárgát is berakhattak volna a klikkbe 😊)
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P