Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
ma jön rész?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

dragon11
Egyetértek.

amúgy lopva belelestem, jó nagy kép 😄

lesem erem már írni a nevet, nem kell ide csipogás <#pardon1>
ancsie18
Ó, ez úgy látom tiltva van. Na akkor elnézést, és akkor itt kell rákattintani a kiválasztott szereplõ képére.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

II Rocky II
semmi nncs itt...😄 holnap akkor PB yeah..gondolom estére megint felirat és meccs elõtt lehet nézni..😄 hopsz most jut eszembe most nics mecs:S

24 - Exile -Nov.23

ancsie18
Itt pedig egy jó nagy kép a hölgyeményrõl.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

nyilván lesz az õ karakterében is bõven csavar.
PyRex
basszus, komolyan, sírok... elég legyen már a mindenségit!

Önkényesen törölgetek? Bssszus, nézzétek vissza, hogy akárki személyeskedni kezd, azt a hsz-t törlöm. Akkor azt hagyjam bent, ami "ellenem" szól? Sorry, de nem, ha valakinek nem tetszik lehet menni sírni a moderátorokhoz, hogy váltsanak le (lol kb. mint az oviban). Már úgy is az összes micsodám tele van ezzel az egésszel kb. Egyesek azt hiszik, hogy ez most jajjdejó. Nemtom hány topicban vagyok vagy voltam házigazda, itt vagyok az SG-n X éve és túl sok idiótát láttam már (akinek nem inge ne vegye magára). Azért akartam itt házigazda lenni, mert tetszik a sorozat és valamit hozzá akartam tenni egy online közösséghez, nem azért, hogy elmondhassam, hogy bibibíí én vagyok a hg...

"De amikor szükséges lenen hogy itt legyél és törölj akkor meg nem vagy."

Miii? Ember te hol élsz? Szerinted ezért fizetnek nekem vagy mi? Mi az, hogy szükséges lenne? Gondolkozzál már..! Dolgozó ember vagyok, nincs idõm itt lógni a nap 24 órájában, vagy éppen bármikor máskor, amikor beszabadul egy barom, hogy megvalósítsa önmagát.

Kész, vitát lezártam, akinek nem tetszik, lehet privizni, vagy a moderátoroknak írni. Az összes ehhez a témához kapcsolódó hsz törlésre fog kerülni, függetlenül attól, hogy mellettem vagy ellenem szól. Uff!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

hunbasser
látom nem veszed észre,hogy itt csak neked van különösebb problémád a hg-vel 😊 sztem te fejezd be.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
najovan itt hagyd abba.ja de tegyük hozzá van rossz hg is...szal meglehet kérdõjelezni simán.(fõleg miaz hogy sose:most ne tégy ugy mintha egy isten lenne a hg.mi meg azrt nem szolhatuink mert a csicskai...ezt most gyorsan felejtsd is el....lol.na hagyd abba mondtam hogy megprobálok visszafogni magam.ezt nem kellett volna beirnod mikor elnézéstkértem megminden..
szerk: 14522.
nincs nekem problémám.1 problémám volt hogy kitörölte a hszemet ami egy élemény volt semmi offra vagy offkeltésre nem adott okot.ennyi volt.

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
1.szabály: sose véleményezd/kérdõjelezd meg a moderátorok és a házigazdák döntését.(nem véletlenül vannak ilyen pozíciókban)

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
igaz amit irsz,de én tudom mit irtam és mit nem és milyen mértékben off.például te jo hg vagy a fifatopic meg egyb helyen is ahogy látom irvki egy offt vagy vmi nem törlöd egybõl.ha naon off rednben törölje de ne azt amit én irok és csa véleményezek.amugy meg beleszolok ami nekem nemtetszik.szólás,szabadság van vagy tévedek?😛na akkro azért elnézést kérek pírex.tõled.de az baszta fel az agyam hgy tegnap irtam kért sort és törölted.na mégegyszer bocs,probálkozom viszafogni magam. 😊

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
most te magaddal beszélgetsz? <#idiota>

egyébként Pyrexnek keménynek kell lennie,és igaza van abban,amit mond,és szerintem jól is csinálja,amit csinál.egy hg-nak törölni kell mindent,amit nem lát jónak,és nem véletlenül õ lett a hg.befejezhetnéd már,hogy mindenbe beleszólsz? 😛 (és ezt nem csak itt láttam tõled)

ReaL MaDRid x siempre

ancsie18
Azért tuti lesz egy olyan csavar a sztoriban, amikor megtudják Michaelék róla az igazságot, miközben épp jó nagy sz*rban van, és majd szépen magyarázatot kell adnia rá, mit miért csinált és végülis a jólelkû (?) Michael lovag majd megbocsát neki.

PyRex
nem, én sem gondolom hogy úgy a tagja mint a többiek, de akkor is teljesen más az igazság, mint ahogy õ állítja magáról.

túl kiszámítható lenne (bár így is volt már egy-két olyan dolog) ha annyi lene Whistler 'sötét múltja' hogy a co. tagja...
PyRex
Szerintem Whistler volt. Eddig sem volt szimpi a sunyisága miatt és be is igazolódott, hogy hova játszik...

szerintem is Mahone volt. Drogos, kiakart jutni, de nagyon, aztán látta hogy eléggé ott ólálkodik az új csóka, tehát zavaró tényezõ. Eléggé megvan zavarodva Mahone a drogok miatt is, szerintem simán megölte...emlékezzetek, amikor Sco verekedett valakivel, akkor is bevédte és simán törte a fickó nyakát...
valami oka csak van hogy annak adja ki magát, vagy tényleg az volt...
II Rocky II
hát sztem nem nagykövetség az.De énszerintem tuti hogy Mahone ölte meg,neki nem volt annyira szimpi hogy gyilkojon és õ meg is teszi.tuti õ volt,bár akkor nem tagadta volna le hanem mondta volna Sconak hogy igen én öltem meg mert zavaró tényezõ...stb..de akkkoris Mahone volt sztem.Whistler,meg érdekes kettõs ember. 😄 holnap kiderül remélem.de akkor most vki mndaj már meg hogy most is van,egy rész és szünet vagypedig akkor a 10.rész után lessz a matiné?

24 - Exile -Nov.23

Atisz
Arra gondolok hogy miért dolgozna egy halász egy nagykövetségen és hogy mi van ha tényleg õ ölte meg a csávót?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

II Rocky II
mármint hogy halásznak adja magát és arra gondolsz?hát sztem lehet hogy halász is volt de tuti vmi más is a foglalkozása..

24 - Exile -Nov.23

Atisz
*vagy mi?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
No akkor én kérdeznék vmit: Bellick buzi lett a börtönben vagy mit? Mert amikor ott elég félreérthetõen beszélt a girhes csávóról, háát...

És végülis vajon ki ölhette meg? Lehet hogy Whistler tényleg nem az aminek kiadja magát?

II Rocky II
csupán annyit irtam hogy félig igaz amit ir.(lsd az én hszemet törölted).De amikor szükséges lenen hogy itt legyél és törölj akkor meg nem vagy.Pl. sim vélemény kifejtés volt,nemértelek.És engem ez tud felbaszni hoy irok egy véleméynt,ha elened szol egybõl kitörlöd.Most nem törölted volna az elözö hsz.t nem irnám ezt,csak tudd!ja meg irsz itt gabr.nek félkövér betüvel,ez is mire jo? semmire😄 ûhiszen már itt mindenki elmondta neki hogy spoiler vagy ez meg az,szvsz a téma lelett zárva.Csak azt tudd hogy nemkéne minden hsz-t törölni amit te ugy gondolsz vagy csak szimplán mert ellened szol,de ha a máésik ellen akkro meg otthagyod.Nos kb ennyit szerettem volna.És nagyon megkérlek ezt ne töröld ki!!!!köszke.(meg ezt is minek irtad neki.:"csak azért is bent hagyom, hogy mindenki lássa a színvonalat..."
szvsz nem kellett vona leirni,egyszerûen nem törlöd és kész..ennyit levan zárva,csak jolenne mégegyszer modnom nem minden hsz.t törölgetni"önkényesen".

24 - Exile -Nov.23

ancsie18
Ne veszekedjetek már... <#szomoru1>
Szerintem egyik oldalnak sem kellene ennyire erõltetnie ezt a "Scofield láv" meg "Whistlerné de jó nõ" dumát, szerintem egy fórumnak nem arról kell szólnia, hogy mindenki ömleng, meg mindenkinek megnyilvánulási kényszere van. Ha tetszik valaki, rendben, esetleg lehet róla észrevételek tenni, hogy helyes vagy szép, de azért hogy az ember több oldalon keresztül ezt hallgatja, ezt szerintem elég gáz... Mindenki tartsa meg magának, hogy ki tetszik neki, nagyon örülünk neki, ha megtalálta a neki tetszõt a sorozatban, de nem kell itt ezzel fárasztani a többieket. Aki szerint pl szép nõ a Whistler nõje, az enélkül is így fogja gondolni, aki szerint meg nem, azt meg úgy se hatja meg, ha más azt mondja. Szóval szerintem ez egy tök gyerekes dolog, és igencsak unalmas.
Szerintem állapodjunk meg, hogy ezeket kicsit hanyagoljuk, ha lehet, és nézzük meg, mi másról tudunk csevegni a sorozat kapcsán. Reméljük találunk más témát. <#vigyor2>

Rockynhooo
gratulálok

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

PyRex
csak azért is bent hagyom, hogy mindenki lássa a színvonalat...

suvick-suvick

te moderkodsz, úgyis önkényesen azt törölhetsz amit akarsz..szóval innentöl blablabla, rugóra szerelt pöcsökkel meg nem vitatkozok

(igen, akár ezt is törölheted)
tommyg
engem meg kiráz a hideg is tõle<#csodalk>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ja az eyecandy. engem felbax. 😄😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Atisz
és akkor még az eyecandy-rõl nem is beszéltünk 😉

PyRex
az, hogy 20 fórumozó (fiu) EGYSZER leírja, hogy melyik csajszi a jó (szerintük) az nem ugyanaz, mint hogy EGY VALAKI írja le 20-szor, hogy scofield láv...

nekem ez is ugyanolyan 😄D

látom volt vmi balhé 😄
ez nem ugyanolyan ??
okés, de akkor nõcik külsejét is moderálgasd..köszi elõre is (bár engem baszottul nem zavar, dehát kettõs mérce ne játszon be).

T-bag: én elhiszem hogy ilyen kiskirálykodik, igaz ha pedofília akkor azért kapna, de volt ott egyébb is. Annyi esze meg van hogy kiharcoljon magának jó pozíciót, hamar letesz valamit az asztalra, légvárat épít oszt elhiszik hogy veszélyes...Sona-ba is hamar tudta merre fúj a szél...
Atisz
Köszönöm.

dragon11
Alig várom már ...az a baj hogy én nem nézem meg feliratosan😄 inkább kivárom a tv-be..(nyáron mivel nincs ott töltök 1000-rel XD)

desigo
tessék

de ha elsõ kézbõl akarod akkor ezt nézd meg
Sland
bakker, alig bírok várni...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Atisz
Valaki egy oldalt tudna ajánlani feliratokhoz (angol is jó)?

PyRex

gabr: legközelebb a képeket linkben légy kedves, enyhén szólva bunkóparaszt dolog amit csináltál...

ancsie18
Pedig szerintem tök jó volt amit #14437-ben csináltam is. 😞

ancsie18
Utolsó próbálkozás: Nem tetszene neked ez a kép kékesben vagy ilyen sejtelmes éjszakai fényben? Csináltam belõle két változatot, de csak akkor küldöm el II Rocky II -nak, ha nem küldessz el a p*csába. <#miaz>

Winz
Azon én is beröhögtem mennyire "szigorú"börtönbõl dobbantottak,mint egy menzatábor,aki rossz csak két adag kaját kap 😊
A Discoveryn bemutattak néhány sittet(pl😛elikan Bay stb..),ott a kis szúrósszemû kopter barátunk nem sokat bratyizott volna a feketékkel,nem hogy egy cellába teszik...a poén kedvéért egy sárgát is berakhattak volna a klikkbe 😊)

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

zaki
Jó az új banner! 😊

desigo
köcce
macselek
ancsie18
<#crazya>