Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy már zsákba tették

amúgy minek csali? azért Panamában nehéz úgy mozogni hogy a co. ne tudna róluk, rájuk küldenek egy armyt és jóvan 😄D

de szvsz most leáll majd ez a likvidálási terv...de Linc helyébe megfordulna most a fejembe, hogyha ennyire nem kellettünk akkor csak nem látják el lj-t továbbra is vendégszeretetbõl
gabo91
de most hogy már nem kell nekik michael és linc halottan akarják látni õket, igy lj jólenne csalinak... amig életben van addig michaelék megprobálnák megkeresni netán megmenteni... meg aztán susan emberinél van lj, susannak meg most van elég gondja nem fog darabolgatni... de az is elhet, hogy tényleg zsákbateszik

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

azt láttam az elõzetesben, vagyis nem tudtam kivenni hogy ki van ott, de láttam a szíjjas fotelben valakit....

ha életben hagyják Susan-t akkor átáll vajon? remélem ezt nem teszik meg, nem tudnák nekem beadni hogy jófigura, nem tudnám megkedvelni, meg kicsit röhej lenne ha Linc-ék leállnának vele...
hunbasser
a következõ sorokat CSAK AZ OLVASSA,aki látta gabr képeit(és persze,aki el akarja b*szni a szórakozását,gabr sajnos megtette ezt a szívességet nekem) :\

gabr egyik képén Susan egy szíjas "bõrfotelben" üldögélt,azt hiszem le is volt már szíjazva,és ott volt a kopasz tábornok is,tehát gondolom épp ott végzik ki Susant.

ReaL MaDRid x siempre

barnie1990
Igen,de Sco már tudja,hogy a Cég magasról szarik rá...
Fiúk,én azt mondom,nézzétek meg ti is az elõzetest,sok felesleges kérdésnek vet véget,ráadásul szerintem én így még jobban várom a 14.-ét,mint azok akik nem látták.

Zene nélkül mit érek én?

jó, de elvileg ugye nagyon bíztak magukba, tehát pl. ha sikeres lett volna a kiiktatás Linc már nem élne, még mielõtt az akció befuccsolt volna õ már halott lett volna, szóval simán lehet hogy LJ már rég halott. Igaz viszont hogy most Sco kell megint, tehát lehet kamázni hogy Lj él...

amúgy eléggé úgy tünt mintha Susan ellett volna keseredve, végülis õ szúrta el, szerintem a Co. kifogja iktatni.

tommyg
nem fogják kinyírni se lj se lincolnékat szerintem, mivel nem sikerült a company-nek kihozni a sonaból whistlert megint scofieldre fognak számítani

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

amúgy jah, nagyon jó lenne ha kinyírnák Lj-t...semmi bajom vele, nade gondoljatok bele, mekkore bepörgés lenne már, Linc nem látna a sok vértõl az tuti 😄DDDD
a kilences rész elõzetese szerint (csak ha láttad és tudni akarod akkor olvasd tovább!!) ott van Sona mellett valahol, szerintem olyan magánzárka szerûségben...büntibõl. Hiszen nem tudták rábizonyítani hogy õ akart a géppel megpattanni, csak pikkelnek rá, szal irény a kis bünti...de majd ha visszaviszik akkor mehet a szökés 😄DD De ezekután hogyan bízon meg Whistlerben (én megbízok benned, ne aggódj 😄, szerintem Whistlernek felkell fednie magát, hogy miért olyan sürgõs neki ez az egész...

nem lehet (ez egy tipp, lehet kiröhögni), hogy Whistler egy eléggé szupertitkos ügynök, sok-sok infóval (elrejtve) a Companyról?? és ezért akarják kivinni onnan hogy adja meg az infók rejtekhelyét oszt akéár lehet õt is elsikálni??? mert azért nem úgy tünik mintha teljesjogú tag lenne 😄DD
hunbasser
LJ-t szerintem már elintézték,az elkövetkezendõ 1-2 részben szerintem tudatják is Linc-kel,de lehet hogy nem,lehet,hogy egyszerûen csak leszarják õket.de az biztos,hogy ha a Sonából tényleg átviszik Sco-t máshová(ebbõl a sorozatból azt is kinézem,hogy mégsem viszik át máshová,nem lehet tudni 😊),akkor innentõl kezdve köze nem lesz Whistlerhez,de Mahonehoz sem és Lecherohoz sem.nem hiszem,hogy hirtelen ennyi embert ki kéne írni a soriból(T-Baggel az élen).lehet,hogy a sorozat mostantól "két szálon" fog futni.persze eddig is több szálon futott,de ezt most úgy értem,hogy 2 börtön eseményei kapnak helyet a pb-ben.

ReaL MaDRid x siempre

ahhhhhhhhhhhhh
AAAAAAAAAAAAAAAA

Baszki, ez kész, most lehet várni 😄DD Whistler klausztrofóbiás dumája azért necces volt, lévén hogy egy ideig eléggé bujkált ugye Sona-ban, de igen, a teste is eyecandy 😄DDD Én megértem, biztosan megvan az ok amiért gyorsan kikell szöktetni, csak mi az??????? Azért nem bírta leszúrni Sco-t, pedig lett volna rá esélye....
Sco készen van, hova viszik???
Mahone meg szívááás, szerintem valamit tenni fog, nagyon nem akar õ visszamenni

amúgy mi van LJ-vel?????? A companynek ugye nem kellenek Lincék már, likvidálni is akarták õket (Linc jól bekeményített 😄), szóval elvileg Lj-t már elkaparhatták, nem???

NAH, KÉT HÓNAP :p

ps.: azért fijuknak is volt eyecandy, gondolom a két csaj kicsit leszbis jelenete azért jó volt 😄D
AntiHero
:\

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ForzaInter
:|

Yo, Bitch!

dragon11
Alig várom a mai részt..😊

Flamer
holvanaz mp3 😄D azkell 😄

http://loal.atw.hu

AntiHero

Látom, nem érted. Az illetõ nem emlékezett rá, hogy az ürge már kétszer megszólalt, és úgy csinált, mintha a heti epizódban lett volna a legelsõ alkalom.
Már bocs, de azt írtad hogy a másik fórumon lévõ arc azon csodálkozott hogy megszólalt, és azt kérdõjelezte, hogy eddig mi értelme volt hallgatnia....a csónakos részre én is emlékszem, és mostmár ennyi rész után az a 2. évad végi párbeszéd is teljesen értelmet nyert, pedig akkor nem értettem....de én arra lennék kíváncsi, amire a másik fórumon is kíváncsi valaki ahogy látom, hogy eddig mi értelme volt hallgatnia?....vagyis erre lettem volna kíváncsi.
Elõször Bill Kimmel beszélgetett csónakban egy tó közepén. Ami a másodikat illeti, az évad utolsó epizódjában történt, csak idézek:

"-Ugye tudja, hogy meg fog szökni?
-Hát persze, ezt is várjuk tõle."

De ilyenekre hogy lehet nem emlékezni? Még majd valaki azt is megkérdi nemsokára, hogy T-Bagnek mióta nincs meg a bal keze?<#wow2><#conf>
Én nem hagytam ki 1 részt sem (valszeg csak nem emlékszem rá), de akkor világosíts fel...szal?
Remélem az ki fog valamikor derülni, hogy LJ elfogása hogyan történt.
Sarah-val mi történik a való életben, hogy most ÁLLÍTÓLAG meghalt?
gabo91
mondanám, hogy okok de sietni kell mert idõ van... 3nap és...
de most már mind1 hogy hány nap van, most már minden mindegy, susannak anyi, michaelre nincs szüksége a kopasznak... lj... lehet már hullazsákba van csomagolva... linc pedig jobb ha menekül, mert "üzlet az elsõ" addig félretettek mindent de most újra megy a "fogócska" cég és lincolnék közt...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Egy másik fórumon elvigyorodtam, egy illetõ csodálkozott, hogy a tegnapi epizódban Mr. Kényszernéma Cetlifirkász megszólalt, és hogy akkor mi értelme volt eddig hallgatnia. Nyilván úgy nézi a sorozatot, hogy néha kihagy epizódokat, és az elõzõ évadból azt a bizonyos kettõt épp sikerült.<#wow2><#vigyor0>
Szerintem Sco valamilyen úton-módon úgyis visszakerül majd a Sonába. Így hát ez most az én szememben ugyanaz, mint Linc átmeneti kikerülése a Foxból az elsõ évad végefele.
II Rocky II
mit mondtam?azt hogy nem lepõdnék meg a helikopterrel nem mennének sehova hanem leesnénekrola....😄 loll és eltaláltam,ami gáz...hát érdekes lessz most mi lessz Scofieldel....meg Whistlerrel meg a többiekkel...jo volt hát várjuk a januári folytatást

24 - Exile -Nov.23

Azért mert sztrájk van. De ezt is írták, olvasni kéne és nem mindig writeonlyban forumozni. 😛

AntiHero
mert szokott lenni mindig<#rolleyes>

HAli!

huh jó rész volt az utóbbi, nem tudjátok miért van most enyi szünet?

köszi

ikszdé XD

laca133
Van humorérzéke a srácnak jót nevettem ezen a mondaton<#hehe><#hehe>
AntiHero
KURVA SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabo91
ja igaz, a 14. re gondoltam...
na az durva volt...
hosszú szünet utáni elsõ rész, de arra megérte várni...
belicket szarrá veték bõrtönbe...
mahone fiát elcsapja valaki, pár órával késöbb az ilettõ fején egy lyuk tátong... 😊
michaeléket kellerman kimenekiti
megtalálják terencet... majd az megõli magát stb... stb...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

PyRex
uhh gyerekek, ezen a részen szabályosan leizzadtam ... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

hunbasser
szerintem keveri valamelyikkel.abban volt az,hogy meghalt Patoshik,meg abban a részben volt,hogy Kellermannal mentek a vonaton Scoék és ebben a részben mentett meg C-Note egy büfét,vagy mit.

ReaL MaDRid x siempre

szucsy89
abba a részbe mi is volt? (s2.16ba)
gabo91
ááá hihetetlen volt ez a rész...
szvsz 3. évad legjobb része.
Eddigi legjobb epizod az s2e16 volt de ez a második helyen áll.

szucsy89
jó kis rész volt, kövi mégjobb lesz ahogy elnézem, csak sokára...

most akkor Scofieldet hova viszik?az elõzetesbõl látszott valami de ez most a sona mellett valami kis magánzárka lenne vagy egy teljesen más hely?😄nem tudtam eldönteni...uu az jo lesz amikor Scofield találkozik Susannal😄😄
ForzaInter
1 évad nincs meg:w

am magyarországon mikor adják már ki pb elsõ évadját dvdn?:\
vagymár kiadták, csak én maradtam le?😄

Yo, Bitch!

hunbasser
nem ajánlom neki ^^

a promot sem néztem meg direkt,tök jó lesz 2 hónapig izgulni 😊 ez a két hónap arra lesz jó,hogy végignézzük az eddigi összes részt,ami ugye 52 részt jelent.minden napra egy rész 😊 aztán onnan már csak ~másfél hét.

ReaL MaDRid x siempre

BAKKER 2 hónap 😞

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ForzaInter
szted tudja vki mirõl vanszó😄 aki nem látta ugyse érti meg...
érdekes lesz a folytatás... 2 hónap és meglátjuk, esetleg gabr meglep minket képekkel😄DDDDDDDDddddddd

Yo, Bitch!

hunbasser
jujdeizgisenkinemtudja 😊

de talán spoilerben kellett volna

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
sonaval mi lesz?:d

Yo, Bitch!

hunbasser
te jó ég,mekkora volt ez a rész...

Whistler mekkora patkány lett már.Susan meg játsza megint a keménylegényt,ám most igencsak kiült a félelem az arcára.már tudjuk mi lesz vele,köszönhetõen gabr képeinek...kösz seggfej!

Linc meg igencsak durva lett 😮O igaza van,nem szabad kímélni a népet 😊 csak hát igen érdekes volt,hogy elég sokat nõtt a haja az utóbbi részhez képest(1 nap alatt jó sokat nõtt neki ahhoz képest),utána meg megint vágatott belõle kicsit ^^

kíváncsi vagyok hová viszik Scofieldet 😊 ennél is durvább helyre? 😮 magáncellába bebasszák azt ennyi volt a móka.egy tök sötét cellába bedugják,azt örülhet,hogy él.innentõl kezdve gondolom átmegy a sorozat egy egyfajta cég elleni harcba.nem baj az,jó lesz 😊 és gondolom majd Sco kicsit olyan lesz,mint az elsõ évadban 😊

Lecsó meg mijó fej lett már 😊 Sammy is sokkal másabb.

ReaL MaDRid x siempre

KeKKSZike
Ezt nem hiszem el, hogy most január 14ig nem lesz Szökés! Ezt a kibb*szást!!!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Atisz
Sztem ez telejesen érthetõ... ha belegondol az ember sztárok nélkül lehet filmet csinálni, na de jó sztori nélkül... Mégis a színészek vannak agyonfizetve, mert õk csalogatják be a zombikat a moziba.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

pedig így van, junkien is irták :S
N1ggA
Úristen Január????

Spread De Love!

Hunter of Deer
Nah király volt ez a rész, kár hogy olyan sokat kell várni a következõre 😞
Valahogy eddig nemnagyon bírtam Mahonet de most hogy ilyen állapotban van lassan kezdem sajnálni 😊

/türelmetlenülvárjaakövetkezõrészt 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k