23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#16440 EZAZ,IGEN,IGEEEEN!!!!!! KELLERMAN!!! a sori legnagyobb karaktere :) nem hittem volna,hogy visszatérhet :) persze még ezt ne vegyük biztosra,de azért durva lenne,ha tényleg visszatérne,és Sarah is élne...:) de az is lehet,hogy tényleg csak ilyen flashbackben jönnek vissza... :( -
#16439 javitva a link ... -
#16438 az oldal nem taláható -
#16437 lol :DDD -
#16436 minőségi munka :P:D:D -
#16435 basszus, és tényleg ő az!!!
-
#16434 elmondok valami más variánst ... Scofield előszőr ölni fog ebbe a részbe, megöli Gretchent, de fent a tetőn az nem kellerman hanem egy cég embere ... és mikor látják hogy Scofield lelövi Gretchent, lelövik Scofieldot a távcsöves puskával, és vége az egész szökésnek .... -
#16433 tökéletesen kivehető, hogy az Kellerman ügynök :) -
Dave0092 #16432 modntam-e? mester puskával megy :) -
#16431 mi az a maszat a falon ? -
#16430 ezen még nem egyértelmű szerintem -
Quantumleap #16429 Én a következő epizódig inkább semmit nem szólok hozzá Sara-val és Kellermannal kapcsolatban. -
#16427 kellerman kép -
#16426 kezdődik... :) -
#16425 Egyátalán nem úgy csinált, hogy meg akar halni, hanem magabiztos volt és laza, mert tudta, hogy ő ma nem fog börtönbe menni mert jön a felmentő sereg :D .... -
Quantumleap #16424 Ja, és csak azért csinált úgy, mintha meg akarna halni, hogy átverje a nézőt. :D -
#16423 szerintem is igy lesz, és majd 4. évadba majd szépen lassan vissza kerül és elmeséli mi történt, hogy volt :) szerintem akik " lelőtték Kellermant " azok az ő emberei voltak, és csak igy tudott megmenekülni a cég elől :) -
Quantumleap #16422 Szerintem az epizód végi flashback az lesz, hogy Abruzzi, Tweener és Zakkant ott állnak, és azt mondják: "Geciii! Jól átvertünk titeket!" -
Dave0092 #16421 Szerintem azlesz, hogy Kellerman fogja megölni Gretchent egy mesterlövész puskával, Scoék majd látják, aztán kellerman elmegy szépen -
#16420 amúgy lehet, hogy kellerman pl. csak a sarah-s flashback-ben lesz... -
#16419 ó mekkorát röhögnék! legjobb karakter a sorozatban. és mint az aláírásom is mutatja... -
#16418 megmondtam geciek én megmondtam! -
#16417 az is oda van írva,hogy "uncredited"
nem jóváírt... -
#16416 imdb pedig itt szerepel a 13. részben ...... hihetetlen de igaz !! Kellerman él és Sara nem halt meg :D -
#16415 itt meg a kellermanos hir .... -
#16414 két új sneek peek videó .... egyik Lecheró és T-Bag beszélgetése, másik meg Gretchen és Michel beszélgetése ... -
#16413 Kellerman él, és Sara nem halott !!!! -
#16412 Jah. Összefognának valakik ellen :D LoL -
#16411 nem kérdés -
#16410 Kellerman él!? :D -
#16409 #16401 -et elolvasod akkor rájössz hogy tudom-e :P -
#16408 De zsir lenne egy Kellerman-Mahone meeting! :) -
Quantumleap #16407 javítás:
más látott=már látott
elmedéli=elmeséli -
Quantumleap #16406 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The "Whistler for Sofia and LJ" exchange happens. Mahone meets up with someone unexpected in a bar. Sucre ends up in Sona while McGrady gets a happy ending. Sarah appears in a flashback.
Remélem, hogy Mahone nem Kellermannal találkozik. Azt is remélem, hogy Sara nem egy más látott jelenetben lesz látható, hanem LJ elmedéli az elrablását és a kinyírását. -
#16405 Vol még ebbe egy gyengébb "baki" amikor ásnak valamit kint, valami vezetéket és ugye hosszú újju póló van Scofin és előrehajol és lehet látni hogy nincs rajta tetoválás!
Jó persze érthető hogy ha hosszú újju póló van rajta akkor minek vakolják 4-óráig rá a tetoválást ha nem látszik, de akkor is ha ilyen jelenetet vesznek fel hogy be lehet látni a pólójába, akkor legalább a nyakára kenjék már vissza a tetoválást!
De ettől függetlenül jól megcsináltak benne mindent! -
#16404 Igazából utólag vettem észre aztán gyorsan megnéztem a 11.-et hogy hátha rosszul emlékeztem, de tényleg folyt be akkor a víz aztán a 12.-ben pedig már homok szóródott be!
Nem tudom ez a forgatáson hogy jött le, mert ha valaki akkor fentről egy vödörrel öntötte a nyakukba a vizet akkor is vizes lett volna ott a homok, de ebből is látszik hogy az alagutas jelenetet nem ott a börtönnél vették fel, hanem valahol máshol!
De látszik is amikor Scofiék jönnek ki hogy egy ásott gödörből másznak ki, nem pedig egy lyukból -
Quantumleap #16403 Gondolom, tudod mi az, hogy poén. P-O-É-N. -
Seeley #16402 hmm, észre sem vettem én sem, persze jogos, tényleg baki az eső-por dolog.
Mondjuk én azért áldom magam hogy tudok úgy nézni sorozatokat/filmeket hogy a bakik mellett simán elmegyek és egyszerűen kikapcsolódok, szórakozok :) -
#16401 hjaaaa jo igy értem:DD ok ja álltalában hetente...kéthetente...havonta és többhavonta..:D -
#16400 hetente van rész nem?:C