23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#16480 Nem is tudom honnan hallottd ezeket :D -
#16479 Nem homózzál teeee. :D -
#16478 Whistler csajára tértem át :D ....... olyan szép természetes az a csaj :) nem olyan mű mint Gretchen ... -
#16477 pfújj egy homo -
#16476 Khm :D -
#16475 mennyi Gretchen fan :D ... de megigértem valakinek, hogy nem leszek XD ... szóval fúúúúj Gretchen :D -
#16474 Grechent én is teherbe ejteném :D -
akdestroyer #16473 Michael teherbe akarja ejteni Grecsent!!! Azért akar vele kettesben lenni..... Komisz kisfijú....... -
#16472 Mondjuk még picit logikus is lenne. Így teszi jóvá a történteket. -
Quantumleap #16471 Amúgy szerintem Mahone az, aki lő. -
#16470 én nem akarom azt leirni, hogy én is mondtam ... de megmondtam :D -
#16469 én is mondtam :D -
akdestroyer #16468 ÉN MEGMONDTAM, ÉN MEGMONDTAM!!!!! :D:D:D:D -
#16467 -
#16466 nekem tök8 mi lesz benne , hány ember támad fel, meg hány superhero képesség jön elő ugyis nézni fogom mert nagyon megszerettem :D -
#16465 Kellermen élhetne persze, én csak szarát nem akarom hogy vissza jöjjön. Na meg picit kellermant se:) -
#16464 kellerman miert ne elhetne? jo sara megpandelt az oke. de nem mutattak ahogy kellerman meghal, csak azt, hogy kinyitjak a rabszallito hatuljat maszkos tamadok es belonek egy sorozatot. de lehet hogy nem ot oltek meg hanem az rabszallito oroket hogy kellermant kiszabaditsak. ez a nagy nyitott kapu, es akar kellerman meg elhet is -
#16463 NA így már mindjárt más:) -
#16462 sara visszatérése, már tényleg elég gagyi lenne... remélem ő nemfog vissaztérni. -
Dave0092 #16461 lesz 4. évad midenképp, lehet még 5. is. Mert elvileg 22 részes lett volna a 3. is, csak a buzi irosztárj miatt lett 13 -as. és valahogy lekell zárni. a 14. rész, az 4.évad 1 részének fog megfelelni. És ha lezráták, és lesz benne pénz,akkor lesz 5. évad is! -
#16460 :) eddig nem volt az, ezután se lesz az -
#16459 Fogom persze, csak hát már kicsit uncsi lesz szerintem. -
#16458 tuti lesz folytatás, egy rész alatt nem lehet így lezárni a sztorit...
kellerman visszatérése nem lenne meglepő, a hulláját nem látta senki, a készítők is sejtelmesen nyilatkoztak anno erről.
sara visszatérése meg nevetséges lenne. persze és a feje? -
#16457 mind1 ha lesz úgyis nézni fogod :D szal nem mind1?? -
#16456 kell 4. évad:)))
nagyon szar lenne, ha 1 részben lezárnának mindent... -
#16455 Nagyon érdekes lenne-.-
nem...nem kell 4. évad. Eggyet értek veled.:) -
#16454 ja, ennyi dolgot nem lehet lezárni egy részben... ami érdekes hogy videoban, ottvan Bellick semmibaja:| peidg eléggé szarrá verték:d -
#16453 4.évad lehet, hogy Sucre-ról szólna meg arról, hogy Sco Céges lesz :D. -
#16452 kemény lesz, ha visszatér az biztos, sztem addig fogják húzni ameddig sikeres... -
#16451 szerintem sem lenne jó...meg szerintem a 4.évad szólhatna arról,hogy bújkálnak össze-vissza,de közben meg már a cég ellen harcolnának,meg akkor ott van a könyvecske,Sucre... -
#16450 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nemtudom, hogy fogják elkapni Whistlert de jó rész lesz ismét:).
H*lye Gretchen azthszi, hogy Sco beállna a Céghez, de kitudja az is érdekes lenne. -
#16449 lol, hol olvastál ilyet, hogy nem lesz? -
#16448 tuti hogy lesz sőt 1000%, 1 részben nem fogják tudni lezárni az egészet -
#16447 mér? sztem, elég szar lenne, ha most így lezárnák 13 résszel... -
#16446 Nem lesz 4. évad. (remélem nagyon) Kicsit uncsi lenne már szerintem, bőven kiaknázták a Prison Break lehetőségeit. -
#16445 ja,meg akkor senki sem mondhatná,hogy nem volt váratlan fordulat...:) mert igaz,hogy mindenki itt nyomta ezt a kellermanééééél dumát,de ezt sokan nem gondolták komolyan,csak úgy mondták,mert úgy gondolták,hogy poénos,és azért sokan úgy voltak vele,hogy nyugtázták magukban,hogy Kellerman meghalt,de ha most visszajönne...nameg érted,mit keresne Panamában? ez szerintem óriási fordulat lenne,Sarah meg mégnagyobb. -
#16444 Remélem nem. -
#16443 mér lenne vége? lesz 4 évad is, minél tovább húzzák annál jobb:d -
#16442 T-Bag,Kellerman,Mahone,Abruzzi
ők a kedvencek, remélem igaz eza Kellermanos hír. -
#16441 HA vissza jönnek akkor a sorozatnak lőttek. Igaz amúgy is vége, de ha így lesz véga akkor elássa magát a sorozat.