23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • SeeSee
    Nem is tudom honnan hallottd ezeket :D
  • SeeSee
    Nem homózzál teeee. :D
  • zeus89
    Whistler csajára tértem át :D ....... olyan szép természetes az a csaj :) nem olyan mű mint Gretchen ...
  • passatgt
    pfújj egy homo
  • SeeSee
    Khm :D
  • zeus89
    mennyi Gretchen fan :D ... de megigértem valakinek, hogy nem leszek XD ... szóval fúúúúj Gretchen :D
  • N o N a m e
    Grechent én is teherbe ejteném :D
  • akdestroyer
    Michael teherbe akarja ejteni Grecsent!!! Azért akar vele kettesben lenni..... Komisz kisfijú.......
  • AntiHero
    Mondjuk még picit logikus is lenne. Így teszi jóvá a történteket.
  • Quantumleap
    Amúgy szerintem Mahone az, aki lő.
  • zeus89
    én nem akarom azt leirni, hogy én is mondtam ... de megmondtam :D
  • N o N a m e
    én is mondtam :D
  • akdestroyer
    ÉN MEGMONDTAM, ÉN MEGMONDTAM!!!!! :D:D:D:D
  • zeus89
  • Rockynhooo
    nekem tök8 mi lesz benne , hány ember támad fel, meg hány superhero képesség jön elő ugyis nézni fogom mert nagyon megszerettem :D
  • AntiHero
    Kellermen élhetne persze, én csak szarát nem akarom hogy vissza jöjjön. Na meg picit kellermant se:)
  • cement
    kellerman miert ne elhetne? jo sara megpandelt az oke. de nem mutattak ahogy kellerman meghal, csak azt, hogy kinyitjak a rabszallito hatuljat maszkos tamadok es belonek egy sorozatot. de lehet hogy nem ot oltek meg hanem az rabszallito oroket hogy kellermant kiszabaditsak. ez a nagy nyitott kapu, es akar kellerman meg elhet is
  • AntiHero
    NA így már mindjárt más:)
  • ForzaInter
    sara visszatérése, már tényleg elég gagyi lenne... remélem ő nemfog vissaztérni.
  • Dave0092
    lesz 4. évad midenképp, lehet még 5. is. Mert elvileg 22 részes lett volna a 3. is, csak a buzi irosztárj miatt lett 13 -as. és valahogy lekell zárni. a 14. rész, az 4.évad 1 részének fog megfelelni. És ha lezráták, és lesz benne pénz,akkor lesz 5. évad is!
  • tommyg
    :) eddig nem volt az, ezután se lesz az
  • AntiHero
    Fogom persze, csak hát már kicsit uncsi lesz szerintem.
  • PyRex
    tuti lesz folytatás, egy rész alatt nem lehet így lezárni a sztorit...

kellerman visszatérése nem lenne meglepő, a hulláját nem látta senki, a készítők is sejtelmesen nyilatkoztak anno erről.
    sara visszatérése meg nevetséges lenne. persze és a feje?
  • tommyg
    mind1 ha lesz úgyis nézni fogod :D szal nem mind1??
  • ForzaInter
    kell 4. évad:)))
    nagyon szar lenne, ha 1 részben lezárnának mindent...
  • AntiHero
    Nagyon érdekes lenne-.-

nem...nem kell 4. évad. Eggyet értek veled.:)
  • ForzaInter
    ja, ennyi dolgot nem lehet lezárni egy részben... ami érdekes hogy videoban, ottvan Bellick semmibaja:| peidg eléggé szarrá verték:d
  • SG rock
    4.évad lehet, hogy Sucre-ról szólna meg arról, hogy Sco Céges lesz :D.
  • ForzaInter
    kemény lesz, ha visszatér az biztos, sztem addig fogják húzni ameddig sikeres...
  • hunbasser
    szerintem sem lenne jó...meg szerintem a 4.évad szólhatna arról,hogy bújkálnak össze-vissza,de közben meg már a cég ellen harcolnának,meg akkor ott van a könyvecske,Sucre...
  • SG rock
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nemtudom, hogy fogják elkapni Whistlert de jó rész lesz ismét:).
    H*lye Gretchen azthszi, hogy Sco beállna a Céghez, de kitudja az is érdekes lenne.
  • ForzaInter
    lol, hol olvastál ilyet, hogy nem lesz?
  • tommyg
    tuti hogy lesz sőt 1000%, 1 részben nem fogják tudni lezárni az egészet
  • ForzaInter
    mér? sztem, elég szar lenne, ha most így lezárnák 13 résszel...
  • AntiHero
    Nem lesz 4. évad. (remélem nagyon) Kicsit uncsi lenne már szerintem, bőven kiaknázták a Prison Break lehetőségeit.
  • hunbasser
    ja,meg akkor senki sem mondhatná,hogy nem volt váratlan fordulat...:) mert igaz,hogy mindenki itt nyomta ezt a kellermanééééél dumát,de ezt sokan nem gondolták komolyan,csak úgy mondták,mert úgy gondolták,hogy poénos,és azért sokan úgy voltak vele,hogy nyugtázták magukban,hogy Kellerman meghalt,de ha most visszajönne...nameg érted,mit keresne Panamában? ez szerintem óriási fordulat lenne,Sarah meg mégnagyobb.
  • AntiHero
    Remélem nem.
  • ForzaInter
    mér lenne vége? lesz 4 évad is, minél tovább húzzák annál jobb:d
  • ForzaInter
    T-Bag,Kellerman,Mahone,Abruzzi
    ők a kedvencek, remélem igaz eza Kellermanos hír.
  • AntiHero
    HA vissza jönnek akkor a sorozatnak lőttek. Igaz amúgy is vége, de ha így lesz véga akkor elássa magát a sorozat.